sotis25
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 498
- Πόντοι
- 306
Εσυ κερνάς....Εγω την επόμενη φορακερνας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε ποιο μαγαζι εχει λαιβ σοου σεξ ανδρα γυναικα;
Εσυ κερνάς....Εγω την επόμενη φορακερνας;
Για παρέα είπε όχι για κορόιδο..κερνας;
Αυτά τα δήθεν μάγκικα Τραπ τραγούδια που τα τραγουδάνε τελειωμένα βαπορακια που μπαινοβγαίνουν στην ψειρου και εμπλουτίζουν το ποινικό μητρώο τους, έχει κάνει τα πιτσιρίκια να τρέχουν σαν τρελά στο Αλκα, στο Καισσα, στο Golden και αλλού και να ονειρεύονται να γίνουν και αυτά παραβατικά. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Αγαπάω rock και metal που γράψανε και γράφουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού και απευθύνονται σε νοήμονες ανθρώπους. Άσε που ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πηγαίνω σε στριπ γιατί είναι της μόδας. Μου ακουγόταν πάντα πολύ γελοίο.Ναι ειχε και σλαβες και πολλές λατινες όμως, μέχρι και τραβελια,τα έχουμε πει καιρό πριν,συν πολλή πιτσιρικαρία που σε κάνει να νοιωθεις ότι είσαι σε σχολικό πάρτυ,χωρις ατμόσφαιρα στριπ πλέον...
Να πας από κοντά να μάθεις. Εξάλλου τα στριπ δεν είναι μπουρδέλα για να πηγαίνεις να γαμησεις απαραίτητως άσε που απαιτούν περισσότερο χρήμα από ένα call girl ή ένα μπουρδέλο. Αυτοί που τα ακουμπάνε πραγματικά, ούτε που ασχολούνται σε πληροφορω να γράφουν εδώ μέσα.χαιρετω την παρεα εδω! να ρωτησω στο ΕΛΙΤΕ στο Γκαζι παιζει σεξ και με ποσα ;
Αγαπάω rock και metal που γράψανε και γράφουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού και απευθύνονται σε νοήμονες ανθρώπους.
καλα μια πληροφορία ζήτησα ! η απάντηση σου ήταν άσχετη και δεν μας εκανε σοφότερους! το φορουμ είναι να πληροφορουμε ο ενας τον αλλο για καποια θεματα! οποτε δεν καταλαβα ακομα η απαντηση σου τι εξυπηρετει! αυτα που λες τα ξερουμε όλοι! δεν ειμαστε νεοι στο χώρο!Να πας από κοντά να μάθεις. Εξάλλου τα στριπ δεν είναι μπουρδέλα για να πηγαίνεις να γαμησεις απαραίτητως άσε που απαιτούν περισσότερο χρήμα από ένα call girl ή ένα μπουρδέλο. Αυτοί που τα ακουμπάνε πραγματικά, ούτε που ασχολούνται σε πληροφορω να γράφουν εδώ μέσα.
Άλλο πράγμα είναι τα threads που αναφέρονται σε studios ας πούμε και άλλο αυτά εδώ. Να σκέφτεστε λιγάκι, αυτό κάνει τους ανθρώπους σοφότερους. Τέτοια καφρίλα που την βλέπω τον τελευταίο καιρό ακόμα και σε κριτικές του τύπου: ''ποιές γαμιούνται και που να πάω να την βάλω;'' είναι πρωτόγνωρη. Αναγκάζονται να κάνουν πολλά γιατί το χρήμα έχει λιγοστέψει τραγικά αλλά μαζευτείτε λιγάκι.καλα μια πληροφορία ζήτησα ! η απάντηση σου ήταν άσχετη και δεν μας εκανε σοφότερους! το φορουμ είναι να πληροφορουμε ο ενας τον αλλο για καποια θεματα! οποτε δεν καταλαβα ακομα η απαντηση σου τι εξυπηρετει! αυτα που λες τα ξερουμε όλοι! δεν ειμαστε νεοι στο χώρο!
ακομα είσαι εκτος θέματος! εδω ανταλλασσουμε πληροροφορίες για πολλα θέματα! 'ενα από αυτα είναι και αυτό που είπα και εγω! τώρα αν καποιες κριτικές ξεπερνούν τα όρια δεν θα τα ισοπεδώνεις ολα! ο ισοπεδωτικός σου λόγος για όλους όσους είναι στο μπου δεν με βρίσκει σύμφωνο! γιαυτο μαζέψου λίγο ! να μην προσβαλλεις αυτους που συνομιλουν εδώ πέρα!Άλλο πράγμα είναι τα threads που αναφέρονται σε studios ας πούμε και άλλο αυτά εδώ. Να σκέφτεστε λιγάκι, αυτό κάνει τους ανθρώπους σοφότερους. Τέτοια καφρίλα που την βλέπω τον τελευταίο καιρό ακόμα και σε κριτικές του τύπου: ''ποιές γαμιούνται και που να πάω να την βάλω;'' είναι πρωτόγνωρη. Αναγκάζονται να κάνουν πολλά γιατί το χρήμα έχει λιγοστέψει τραγικά αλλά μαζευτείτε λιγάκι.
δεν έχει νόημα η αντιπαραθεση μας! εδώ συνομιλούμε για ανταλλαγή πληροφοριών και όχι για να ερχόμαστε για αντιπαραθεση! καλές γιορτές σε όλους!ακομα είσαι εκτος θέματος! εδω ανταλλασσουμε πληροροφορίες για πολλα θέματα! 'ενα από αυτα είναι και αυτό που είπα και εγω! τώρα αν καποιες κριτικές ξεπερνούν τα όρια δεν θα τα ισοπεδώνεις ολα! ο ισοπεδωτικός σου λόγος για όλους όσους είναι στο μπου δεν με βρίσκει σύμφωνο! γιαυτο μαζέψου λίγο ! να μην προσβαλλεις αυτους που συνομιλουν εδώ πέρα!
Άλλο πράγμα είναι τα threads που αναφέρονται σε studios ας πούμε και άλλο αυτά εδώ. Να σκέφτεστε λιγάκι, αυτό κάνει τους ανθρώπους σοφότερους. Τέτοια καφρίλα που την βλέπω τον τελευταίο καιρό ακόμα και σε κριτικές του τύπου: ''ποιές γαμιούνται και που να πάω να την βάλω;'' είναι πρωτόγνωρη. Αναγκάζονται να κάνουν πολλά γιατί το χρήμα έχει λιγοστέψει τραγικά αλλά μαζευτείτε λιγάκι.
Ακριβως. Τωρα τελευταια μονο προμοτορες μπαινουν και γραφουν.Να πας από κοντά να μάθεις. Εξάλλου τα στριπ δεν είναι μπουρδέλα για να πηγαίνεις να γαμησεις απαραίτητως άσε που απαιτούν περισσότερο χρήμα από ένα call girl ή ένα μπουρδέλο. Αυτοί που τα ακουμπάνε πραγματικά, ούτε που ασχολούνται σε πληροφορω να γράφουν εδώ μέσα.
Μα ρε φίλε υπάρχει πάντα στην ζωή και η χαρά του τυχαίου, του ρίσκου, της ανακάλυψης στην βραδινή βόλτα που άλλοτε βγαίνει καλή και άλλοτε λιγότερο καλή. Κάποιοι εδώ μέσα που τους βλέπεις να γράφουν σε 20 threads την ημέρα και ψάχνουν να γαμήσουν, πρέπει να έχουν μια κάποια εμμονικότητα, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, έτσι δεν είναι; Χαλάρωσε, πιες την μπυρίτσα σου και αφού ξέρεις από πριν πόσα μετρητά έχεις στην τσέπη σου, κάνε παιχνίδι. Απόλαυσε την ρημάδα την ζωή σου λίγο. Και εδώ μέσα γράψε ''γνώρισα την μια που ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, γνώρισα την άλλη που δεν μου άρεσε για τον τάδε λόγο'' έστω με υπονοούμενα και ο νοών νοείτω. Ούτε studio ούτε ξενοδοχείο είναι, άσε που σε άλλες χώρες μπορεί να μην επιτρέπεται να πιάσεις καθόλου, το έχουμε σκεφτεί και αυτό;Ακριβως. Τωρα τελευταια μονο προμοτορες μπαινουν και γραφουν.