Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
21
Όλες οι Λατίνες πρέπει να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Αν υπάρχουν γυναίκες άριστης εμφάνισης από την Ευρώπη που έρχονται εδώ με την δική τους θέληση και δουλεύουν, έχει καλώς ας πληρώνω όσα και να'ναι. Τέτοια βρωμιά τόσα χρόνια στην πόλη δεν την έχουν ξαναδεί τα μάτια μου. Ξεπέσαμε σαν χώρα τελείως. Έληξε.
Ακριβώς. Αλλά από ότι φάνηκε δεν ήρθαν ακριβώς με τη θέληση τους

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.111
Πόντοι
3.786
Ακριβώς. Αλλά από ότι φάνηκε δεν ήρθαν ακριβώς με τη θέληση τους
Ισχύει,για αυτό και οι περισσότερες Λατίνες βίζιτες είναι φόλες.Αλλά μην κοροϊδευόμαστε.Και πριν από αυτές υπήρχε το trafficking,κατά κόρον με κοπέλες από Ανατολική Ευρώπη,απλά σε μικρότερο ποσοστό

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.569
Πόντοι
206
Ρεεεεε παιδιαααα που υπάρχουν σλαβες right now να γινουμε λιγο βοηθηστε τυποι!!!
Μέχρι και τον προηγούμενο μήνα που πήγα το Queens of the North ήταν γεμάτο από Ευρωπαίες. Από πλευράς χώρων όμως άστα καλύτερα. Το καλοκαίρι στο Legend strip μόνο μια Λατίνα, αλλά είναι μακριά και είναι πάντα σχεδόν άδειο. Τώρα και στο Dream girls ακόμα αν πας θα δεις διάφορες Ουκρανές και Ρωσίδες. Επιλεκτικά θα κινείσαι και με υπομονή.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
21
Ισχύει,για αυτό και οι περισσότερες Λατίνες βίζιτες είναι φόλες.Αλλά μην κοροϊδευόμαστε.Και πριν από αυτές υπήρχε το trafficking,κατά κόρον με κοπέλες από Ανατολική Ευρώπη,απλά σε μικρότερο ποσοστό
Εγώ νομίζω ότι το μαγαζί γέμισε με λατινες ακριβώς για αυτό το λόγο. Μετά τον πόλεμο τα βρήκαν σκούρα και το είδαν σαν λύση. Δε περίμενα όμως σε στριπ να γίνεται τέτοιο τραφικινγκ

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.569
Πόντοι
206
Ισχύει,για αυτό και οι περισσότερες Λατίνες βίζιτες είναι φόλες.Αλλά μην κοροϊδευόμαστε.Και πριν από αυτές υπήρχε το trafficking,κατά κόρον με κοπέλες από Ανατολική Ευρώπη,απλά σε μικρότερο ποσοστό.
Είναι μάστιγα και διαιωνίζεται δυστυχώς. Μια Ουκρανή μου έλεγε όμως ότι μένει σε διαμέρισμά και ότι μεγαλώνει το παιδί της, αν το πιστέψουμε δηλαδή και αυτό. Πάντως ήταν πολύ χαλαρή, χαμογελαστή και ήρεμη. Έχω δει και άλλες γυναίκες όπως μια Ελληνίδα-δεν θα πω όνομα- που ήταν μάνα. Δεν είναι όλες τους περιπτώσεις υφαρπαγής και παραπλάνησης, αλλά αυτό το πράγμα που ζήσαμε με την αλυσίδα των δέκα studios και τώρα με το Περιστεριώτικο strip είναι απίστευτα σε κλίμακα μεγέθους και η πόλη ακόμα γεμάτη είναι.

Τελευταία τροποποίηση:

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
21
Είναι μάστιγα και διαιωνίζεται δυστυχώς.
Στο μαγαζί κατασχέθηκαν και κάμερες ασφαλείας. Έτσι όπως το σκέφτομαι μέσα δεν είχε κάμερες και σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν στα δωμάτια πριβέ οπότε διακινούσαν και υλικό από τις λατινες -πελατες

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.522
Πόντοι
206
Στο μαγαζί κατασχέθηκαν και κάμερες ασφαλείας. Έτσι όπως το σκέφτομαι μέσα δεν είχε κάμερες και σκέφτομαι ότι μπορεί να ήταν στα δωμάτια πριβέ οπότε διακινούσαν και υλικό από τις λατινες -πελατες
Τι εννοείς φίλε ότι μέσα δεν είχε κάμερες? Φυσικά και είχε. Πάνω από τους καναπέδες ας πούμε στις γωνίες, όπως και σε άλλα σημεία

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
21
Τι εννοείς φίλε ότι μέσα δεν είχε κάμερες? Φυσικά και είχε. Πάνω από τους καναπέδες ας πούμε στις γωνίες, όπως και σε άλλα σημεία
Ποιους καναπέδες λες; Γιατί αν λες εκεί που γίνονται οι χοροί, το ίδιο λεμε

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.522
Πόντοι
206
Ποιους καναπέδες λες; Γιατί αν λες εκεί που γίνονται οι χοροί, το ίδιο λεμε
Όχι. Στους καναπέδες που κάθονται οι πελάτες με το που μπαίνεις πάνω αριστερά, όπως και στους καναπέδες που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από την είσοδο στο βάθος. Και πάνω από το μπαρ επίσης.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.092
Πόντοι
206
Ρεεεεε παιδιαααα που υπάρχουν σλαβες right now να γινουμε λιγο βοηθηστε τυποι!!!
Τυπε πρώτη φορά μπαίνεις εδώ μέσα;
Όλα τα μεγάλα μαγαζιά όπως Αλκα, Kinky κλπ είναι γεμάτα με Σλαβες.

Galliardo

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ποιο ειναι το πιο ωραιο/κυριλατο strip club αυτη την περιοδο? Θυμαμαι εποχες golden, οποτε πλεον ολα/σχεδον ολα μου φαινονται κατω του μετριου.

Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
183
Πόντοι
0
Εγώ νομίζω ότι το μαγαζί γέμισε με λατινες ακριβώς για αυτό το λόγο. Μετά τον πόλεμο τα βρήκαν σκούρα και το είδαν σαν λύση. Δε περίμενα όμως σε στριπ να γίνεται τέτοιο τραφικινγκ
Φίλε μου τα στρίπ δεν είναι παρθεναγωγεία. Σε όλα τα στρίπ λογικά λίγο πολύ γίνεται τράφικινγκ. Οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι άγιοι με φωτοστέφανο. Δεν έχετε καταλάβει οτι είναι υπόκοσμος? Γιατί πέφτουμε απο τα σύννεφα? Δυστυχώς είναι παγκόσμιο φαινόμενο το τράφικινγκ. Υπήρχε, υπάρχει, και θα συνεχίσει να υπάρχει με την ανοχή του κράτους πάντα όλα αυτά. Ξέρουμε τι είναι αυτά τα μαγαζιά που αράζουμε.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
21
Φίλε μου τα στρίπ δεν είναι παρθεναγωγεία. Σε όλα τα στρίπ λογικά λίγο πολύ γίνεται τράφικινγκ. Οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι άγιοι με φωτοστέφανο. Δεν έχετε καταλάβει οτι είναι υπόκοσμος? Γιατί πέφτουμε απο τα σύννεφα? Δυστυχώς είναι παγκόσμιο φαινόμενο το τράφικινγκ. Υπήρχε, υπάρχει, και θα συνεχίσει να υπάρχει με την ανοχή του κράτους πάντα όλα αυτά. Ξέρουμε τι είναι αυτά τα μαγαζιά που αράζουμε.
Όχι, φίλε μου. Δεν είναι έτσι. Υπάρχει και η νόμιμη μπίζνα σε αυτά τα μέρη. Κάποτε οι γυναίκες "γουσταραν" εντός πολλών εισαγωγικων να το κάνουν. Δεν ήταν όλες τραφικινγκ. Και στη τελική είναι ντροπή έστω τώρα που μαθεύτηκε να λες ότι ξέρουμε τι είναι παρόλα αυτά πηγαίνουμε. Δεν πηγαίνουμε ....

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
331
Πόντοι
21
Τυπε πρώτη φορά μπαίνεις εδώ μέσα;
Όλα τα μεγάλα μαγαζιά όπως Αλκα, Kinky κλπ είναι γεμάτα με Σλαβες.
ALCATRAZ Τίγκα στις λατινες δ κατηγορίας πλαστικοί κωλοι χοντροί με κυτταριτιδα Φούλ και τρόποι συμπεριφορά Ρομα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.092
Πόντοι
206
ALCATRAZ Τίγκα στις λατινες δ κατηγορίας πλαστικοί κωλοι χοντροί με κυτταριτιδα Φούλ και τρόποι συμπεριφορά Ρομα
Τυπε δεν ξέρω σε ποιο Αλκα πας, αλλά για να μην αναφέρεις τις σλαβες, μάλλον σε βλέπω για παραπληροφόρηση φουλ.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
331
Πόντοι
21
Τυπε δεν ξέρω σε ποιο Αλκα πας, αλλά για να μην αναφέρεις τις σλαβες, μάλλον σε βλέπω για παραπληροφόρηση φουλ.
Ναι ειχε και σλαβες και πολλές λατινες όμως, μέχρι και τραβελια,τα έχουμε πει καιρό πριν,συν πολλή πιτσιρικαρία που σε κάνει να νοιωθεις ότι είσαι σε σχολικό πάρτυ,χωρις ατμόσφαιρα στριπ πλέον...

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
498
Πόντοι
306
Αμα ψήνεται κανεις για παρέα σε strip και γενικά μπουρδελοκατάταση για Πεμπτη και Παρασκευη που θα ειμαι Αθηνα ας στείλει ενα pm

mikeross

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα, θα κατέβω Αθήνα για πέμπτη πσκ και αναζητώ καλά μέρη με στριπ, ωραία κοριτσάκια και καλή πιθανότητα για έξτρα. Καθοδηγηστε τον νέο και άσχετο συναγωνιζόμενο

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
498
Πόντοι
306
Ψήνεται κανεις για απόψε για παρέα;;;;

Stories