Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
Sandra aka Μαρια , δουλευε παλια golden μετα κινκυ και μετα μουσσες , νομιζω αυτη βρησκε σποσνορα παλι και εξαφανιστηκε αν εμφανιστηκε εξαφανηστιηκε ο σπονσορας παλιΚαι για αυτήν επίσης απ το ίδιο ίδρυμα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
μια χαρά εκεί είναι...Σε παλαιότερα ποστ έλεγαν ότι κρέμασε στριγκο
Πήγα την προηγούμενη Κυριακή , καμία από τις δύο δεν ήτανΚαι για αυτήν επίσης απ το ίδιο ίδρυμα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
κανενας;ξέρουμε ποιο έχει live sex show με ανδρα γυναίκα και τι μέρα ; παλια ξέρω είχε το αλκατραζ αλλά διαβάζω πλεον είναι μάπα το μαγαζί
Αυτή αδερφέ?Sandra aka Μαρια , δουλευε παλια golden μετα κινκυ και μετα μουσσες , νομιζω αυτη βρησκε σποσνορα παλι και εξαφανιστηκε αν εμφανιστηκε εξαφανηστιηκε ο σπονσορας παλι
Αυτη την ειδα τελη σεπτεμβρη και αν θυμαμαι καλα τη λενε Αντρεα. Λατινα πρεπει ναναι γιατι καθονταν παρεα με λατινες στο μαγαζι. Μου ειχε κανει εντυπωση γιατι ηταν πιο ψηλη και πιο ομορφη απο τις αλλες λατινες. Πριβε δεν ξερω δεν δοκιμασα γιατι αυτη πηγαινε μονο σε μια μεγαλη παρεα πιτσιρικαδων και εκαναν συνεχομενα χορους του 5ευρου εναλλαξ με τη γκομενα. Δεν την ειδα και πολυ προθυμη να κυνηγησει τα χοντρα πορτοφολια. Παντως ειχε το πιο ομορφο προσωπακι απολλες εκει.Αυτή αδερφέ?
Γνωριζει κανεις το μαγαζι απτο βιντεο?Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκανε εμπόριο γυναικών και τις εξέδιδε -Αποκαλύψεις σοκ [εικόνες] - iefimerida.gr
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εμπορία αλλοδαπών γυναικών, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευσή τους.www.iefimerida.gr
Golden και MoussesΓνωριζει κανεις το μαγαζι απτο βιντεο?
Άρα αντίο μούσες και γκολντεν?Golden και Mousses
Στο 1 είμαστε εκεί μουσσεςΓνωριζει κανεις το μαγαζι απτο βιντεο?
Όνομα κοπέλας έχουμε;Ε ναι... δεν μιλάω θεωρητικά.
Τον είχα ρωτήσει ποια κοπέλα πάει το γράμμα και του είπα να μου προτείνει κάποια που να έχει καλό service και να μην είναι παχιά....
Μου έφερε μία Πολωνέζα (νομίζω) αδύνατη (μια με ένα μεγάλο τατουάζ σαν νυχτερίδα μπροστά στο στήθος).
Δεν καθήσαμε καν στον καναπέ... κατ'ευθείαν μέσα και όντως την ίδρωνε την φανέλα.
Αυτό έγινε πριν απο κανα μήνα καθημερινή... ίσως αυτο να βοήθησε γιατί πριν απο δυο βδομάδες που πήγα Παρασκευή τις καλές έπρεπε να κάνες αίτηση για να τις καβατζώσεις.
οχι λογικα συνεχιζει κανονικα εκτος αν γινει φαση follie follieΆρα αντίο μούσες και γκολντεν?
Γκόλντεν...Γνωριζει κανεις το μαγαζι απτο βιντεο?
τίποτα καλέ όλα καλά!!!!!!! κέρδισε η πανάθα με τον λεσόρτ ένα ποντάκι...Γκόλντεν...
Τι έγινε ρε παιδιά???
Όντως, έτσι είναι. Παίζει επίθεση σαν τον Γκόραν Πάντεφ . Λέει κάνει πίπα στο 100αρικο. Όχι σεξ. Δεν νομίζω ότι αξίζει τόσα πολλά για πίπα μόνο.Ξέρει κανας παίχτης να μου πεί σε PM ,για το σκοπιανό μωρό εν ονόματι Κατερίνα εξ Σκοπίων απο AQ.
Έπαιξε πολύ επιθετικό marketing σήμερα το πρωί,χουφτώνοντας τσαπού και άρχιζε να μου αναλύει τον τιμοκατάλογο.
Δεν είχα προετοιμαστεί για τόσο σκληρό τε τα τέ.
Καποιο σοσιαλ της παιζει?Sandra aka Μαρια , δουλευε παλια golden μετα κινκυ και μετα μουσσες , νομιζω αυτη βρησκε σποσνορα παλι και εξαφανιστηκε αν εμφανιστηκε εξαφανηστιηκε ο σπονσορας παλι