Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
322
Πόντοι
21
Παιδιά καλησπέρα!
Έχουν έρθει τπτ πιτσιρικοουκρανες- Ρωσίδες σε κανένα ίδρυμα να χαρούμε λίγο το ψέμα γιορτινές μέρες που
πλησιάζουν εκτός του vip club alcatraz?

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
347
Πόντοι
21
Παιδιά καλησπέρα!
Έχουν έρθει τπτ πιτσιρικοουκρανες- Ρωσίδες σε κανένα ίδρυμα να χαρούμε λίγο το ψέμα γιορτινές μέρες που
Γενικά από ρωσίδες είναι νεκρά η φάση , μόλις γύρισα από mousses ΟΛΕΣ λατινες , μονάχα 2 ρωσίδες

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
347
Πόντοι
21
Πέρυσι ναι τώρα όμως σαν να έχει χαλάσει ας μας πει κάποιος που πήγε πρόσφατα
Εγώ προσωπικά σε αυτήν την μαλακια το κινκυ δεν ξαναπάω , 15€ είσοδος μονάχα με ποτό και ΧΩΡΙΣ χορό . Να πάνε να γαμηθουν

Johnpaok

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα. Δεν γράφω πολύ συχνά στο σαιτ. Θέλω την συμβουλή σας. Έχοντας διαγράψει αρκετά χιλιόμετρα στον τομέα των εσκορτ. Πλέον μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο φετίχ. Γουστάρω πολύ τις στριππερ. Έχω τρελές φαντασιώσεις είτε με σεξ στο prive είτε να κανονίζω με καμιά σε ξενοδοχείο εκτός δουλειά κλπ. Δυσκολεύομαι αρκετά να βρω τέτοιες κοπέλες . Τι έχετε να μου πείτε

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
347
Πόντοι
21
Μάγκες καλησπέρα. Δεν γράφω πολύ συχνά στο σαιτ. Θέλω την συμβουλή σας. Έχοντας διαγράψει αρκετά χιλιόμετρα στον τομέα των εσκορτ. Πλέον μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο φετίχ. Γουστάρω πολύ τις στριππερ. Έχω τρελές φαντασιώσεις είτε με σεξ στο prive είτε να κανονίζω με καμιά σε ξενοδοχείο εκτός δουλειά κλπ. Δυσκολεύομαι αρκετά να βρω τέτοιες κοπέλες . Τι έχετε να μου πείτε
Σε όλα τα στριπ πέφτουν γαμησια στα πριβέ , τώρα αν θες λατινες θα σου έλεγα να πας mousses και golden queens εγώ εκεί τραβιέμαι συνέχεια , τώρα για ρωσίδες και ελεϊνιδες δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας :2funny:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.430
Πόντοι
206
Η Ρενάτα στο Golden έχει μεγάλη πέραση στα γαμήσια στα prive λένε οι πληροφορίες μου.

Johnpaok

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Σε όλα τα στριπ πέφτουν γαμησια στα πριβέ , τώρα αν θες λατινες θα σου έλεγα να πας mousses και golden queens εγώ εκεί τραβιέμαι συνέχεια , τώρα για ρωσίδες και ελεϊνιδες δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας :2funny:
Οκκ ξέρω σίγουρα για caissa κολομβιανες το δίνουν κατευθείαν στα prive. Ε και golden με 80αρι σχεδόν όλες. Έχω βρει κάποιες στο ινστα έχω πιάσει συζήτηση αλλά λένε μέχρι στιγμής ότι δεν κάνουν

Johnpaok

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
32
Πόντοι
0
Οκκ ξέρω σίγουρα για caissa κολομβιανες το δίνουν κατευθείαν στα prive. Ε και golden με 80αρι σχεδόν όλες. Έχω βρει κάποιες στο ινστα έχω πιάσει συζήτηση αλλά λένε
Η Ρενάτα στο Golden έχει μεγάλη πέραση στα γαμήσια στα prive λένε οι πληροφορίες μου.

Αυτή είναι ?

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.430
Πόντοι
206
Οκκ ξέρω σίγουρα για caissa κολομβιανες το δίνουν κατευθείαν στα prive. Ε και golden με 80αρι σχεδόν όλες. Έχω βρει κάποιες στο ινστα έχω πιάσει συζήτηση αλλά λένε

Αυτή είναι ?
Δεν ξέρω

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
374
Πόντοι
21
Από μουσσες έχεις κάποιες καλες να προτείνεις για πριβε;;

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
347
Πόντοι
21
Από μουσσες έχεις κάποιες καλες να προτείνεις για πριβε;;
Είχα πάρει μια λατίνα Petite κοντοπουτανο από Βενεζουέλα αδύνατη και κοντή , έχει και ινστα : jenmilypi_
Κάνει πολύ ωραίο γαμησι , ένας συμφοιτητής μου άλλη φορά παλιότερα την είχε πάρει και από κωλο στην ίδια τιμή !!! , δεν μου το είχε πει ο μαλακας νωρίτερα πριν μπω στο πριβέ και δεν της το ζήτησα .
Πάντως το να έχεις αυτό το λατινικο κοντοπουτανο πάνω στο καυλί σου να χοροπηδάει είναι άλλη φάση , ένιωθα σαν Ισπανός κονκισταδόρας που πήγα να αποικήσω την Νότια Αμερική :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.054
Πόντοι
606
Έχουμε να σου πουμε οτι βασικά αυτό που χρειάζεται είναι απλό. Να βάλεις το χέρι βαθειά στο παντελονι :dunno:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Παιδιά καλησπέρα!
Στο μπουρνάζι , έχει μία μικρή ουκρανή , πανέμορφη. Φυσικό καστανόξανθο πρόσωπο , χωρίς υαλουρονικά και μπότοξ . Μοιάζει με όμορφη δυτική γκόμενα περισσότερο .
Δεν είναι ντερέκι , κάπου μεταξύ 1.67-1.72 και πολύ λεπτή.
Επίσης δεν έχει ελαστικα βυζιά, σαν τα πίσω λάστιχα πουσαρισμένης 911 τούρμπο , είναι φυσική.

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
374
Πόντοι
21
Είχα πάρει μια λατίνα Petite κοντοπουτανο από Βενεζουέλα αδύνατη και κοντή , έχει και ινστα : jenmilypi_
Κάνει πολύ ωραίο γαμησι , ένας συμφοιτητής μου άλλη φορά παλιότερα την είχε πάρει και από κωλο στην ίδια τιμή !!! , δεν μου το είχε πει ο μαλακας νωρίτερα πριν μπω στο πριβέ και δεν της το ζήτησα .
Πάντως το να έχεις αυτό το λατινικο κοντοπουτανο πάνω στο καυλί σου να χοροπηδάει είναι άλλη φάση , ένιωθα σαν Ισπανός κονκισταδόρας που πήγα να αποικήσω την Νότια Αμερική :2funny:
Ευχαριστώ πολύ θα κάνω ένα ντου το Σάββατο να δω τ παίζει

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Έχω τρελές φαντασιώσεις είτε με σεξ στο prive είτε να κανονίζω με καμιά σε ξενοδοχείο εκτός δουλειά κλπ. Δυσκολεύομαι αρκετά να βρω τέτοιες κοπέλες . Τι έχετε να μου πείτε
Σεξ σε πριβέ .... από 100€ μέχρι 350€ .

Αν θες φορτωτική όμως, υπολόγιζε μια 250€ άρα στο μαγαζί , παραμονή μέχρι κλείσιμο το χάραμα
και ίσως φαγητά την επόμενη .... που μπορεί να είναι από 200€ μέχρι 1000€ σε εστιατόρια ελαστικών τογιο μισλεν γκουντγιαρ χανκουκ κτλ και χοτέλ ακριβότερο από γαμιστρώνα. Ή σπίτι σου, πιο δύσκολο.
Δηλαδή με κάτω από 500€ που μπορεί να γίνουν εύκολα 1000€ , συν 200€ - 300€ στο μαγαζί ...
μην το σκέφτεσαι καν .

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.556
Πόντοι
6.820
Στο μπουρνάζι , έχει μία μικρή ουκρανή , πανέμορφη. Φυσικό καστανόξανθο πρόσωπο , χωρίς υαλουρονικά και μπότοξ . Μοιάζει με όμορφη δυτική γκόμενα περισσότερο .
Δεν είναι ντερέκι , κάπου μεταξύ 1.67-1.72 και πολύ λεπτή.
Επίσης δεν έχει ελαστικα βυζιά, σαν τα πίσω λάστιχα πουσαρισμένης 911 τούρμπο , είναι φυσική.
Ονοματάκι έχει το κοράσιο? Γιατί με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έχει πάρει καμία το μάτι μου στο υπόγειο.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.408
Πόντοι
786
Κατάλαβα ποια λέει. Μια καινούργια. Όντως πολύ ωραίο γκομενάκι. Όνομα ρώτησα αλλά το ξέχασα κιόλας γιατί δεν συνεχίστηκε η γνωριμία. Για πριβέ δεν προσφέρει κάτι είπε. Όταν πρωτοεμφανίστηκε αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom