You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ναυτιλλόμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 347
- Πόντοι
- 21
Γενικά από ρωσίδες είναι νεκρά η φάση , μόλις γύρισα από mousses ΟΛΕΣ λατινες , μονάχα 2 ρωσίδεςΠαιδιά καλησπέρα!
Έχουν έρθει τπτ πιτσιρικοουκρανες- Ρωσίδες σε κανένα ίδρυμα να χαρούμε λίγο το ψέμα γιορτινές μέρες που
πλησιάζουν εκτός του vip club alcatraz?
Καισσα,Κινκυ τι παίζει εκεί από σλαβες?Γενικά από ρωσίδες είναι νεκρά η φάση , μόλις γύρισα από mousses ΟΛΕΣ λατινες , μονάχα 2 ρωσίδες
Ναυτιλλόμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 347
- Πόντοι
- 21
Καισσα δε ξέρω , κινκυ που έιχα πάει πέρυσι δύο φορές φουλ ρωσίδεςΚαισσα,Κινκυ τι παίζει εκεί από σλαβες?
Πέρυσι ναι τώρα όμως σαν να έχει χαλάσει ας μας πει κάποιος που πήγε πρόσφαταΚαισσα δε ξέρω , κινκυ που έιχα πάει πέρυσι δύο φορές φουλ ρωσίδες
Ναυτιλλόμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 347
- Πόντοι
- 21
Εγώ προσωπικά σε αυτήν την μαλακια το κινκυ δεν ξαναπάω , 15€ είσοδος μονάχα με ποτό και ΧΩΡΙΣ χορό . Να πάνε να γαμηθουνΠέρυσι ναι τώρα όμως σαν να έχει χαλάσει ας μας πει κάποιος που πήγε πρόσφατα
Μάγκες καλησπέρα. Δεν γράφω πολύ συχνά στο σαιτ. Θέλω την συμβουλή σας. Έχοντας διαγράψει αρκετά χιλιόμετρα στον τομέα των εσκορτ. Πλέον μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο φετίχ. Γουστάρω πολύ τις στριππερ. Έχω τρελές φαντασιώσεις είτε με σεξ στο prive είτε να κανονίζω με καμιά σε ξενοδοχείο εκτός δουλειά κλπ. Δυσκολεύομαι αρκετά να βρω τέτοιες κοπέλες . Τι έχετε να μου πείτε
Ναυτιλλόμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 347
- Πόντοι
- 21
Σε όλα τα στριπ πέφτουν γαμησια στα πριβέ , τώρα αν θες λατινες θα σου έλεγα να πας mousses και golden queens εγώ εκεί τραβιέμαι συνέχεια , τώρα για ρωσίδες και ελεϊνιδες δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν κιόλαςΜάγκες καλησπέρα. Δεν γράφω πολύ συχνά στο σαιτ. Θέλω την συμβουλή σας. Έχοντας διαγράψει αρκετά χιλιόμετρα στον τομέα των εσκορτ. Πλέον μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο φετίχ. Γουστάρω πολύ τις στριππερ. Έχω τρελές φαντασιώσεις είτε με σεξ στο prive είτε να κανονίζω με καμιά σε ξενοδοχείο εκτός δουλειά κλπ. Δυσκολεύομαι αρκετά να βρω τέτοιες κοπέλες . Τι έχετε να μου πείτε
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 206
Η Ρενάτα στο Golden έχει μεγάλη πέραση στα γαμήσια στα prive λένε οι πληροφορίες μου.Μάγκες καλησπέρα. Δεν γράφω πολύ συχνά στο σαιτ. Θέλω την συμβουλή σας. Έχοντας διαγράψει αρκετά χιλιόμετρα στον τομέα των εσκορτ. Πλέον μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο φετίχ. Γουστάρω πολύ τις στριππερ. Έχω τρελές φαντασιώσεις είτε με σεξ στο prive είτε να κανονίζω με καμιά σε ξενοδοχείο εκτός δουλειά κλπ. Δυσκολεύομαι αρκετά να βρω τέτοιες κοπέλες . Τι έχετε να μου πείτε
Οκκ ξέρω σίγουρα για caissa κολομβιανες το δίνουν κατευθείαν στα prive. Ε και golden με 80αρι σχεδόν όλες. Έχω βρει κάποιες στο ινστα έχω πιάσει συζήτηση αλλά λένε μέχρι στιγμής ότι δεν κάνουνΣε όλα τα στριπ πέφτουν γαμησια στα πριβέ , τώρα αν θες λατινες θα σου έλεγα να πας mousses και golden queens εγώ εκεί τραβιέμαι συνέχεια , τώρα για ρωσίδες και ελεϊνιδες δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας
Οκκ ξέρω σίγουρα για caissa κολομβιανες το δίνουν κατευθείαν στα prive. Ε και golden με 80αρι σχεδόν όλες. Έχω βρει κάποιες στο ινστα έχω πιάσει συζήτηση αλλά λένεΣε όλα τα στριπ πέφτουν γαμησια στα πριβέ , τώρα αν θες λατινες θα σου έλεγα να πας mousses και golden queens εγώ εκεί τραβιέμαι συνέχεια , τώρα για ρωσίδες και ελεϊνιδες δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας
Η Ρενάτα στο Golden έχει μεγάλη πέραση στα γαμήσια στα prive λένε οι πληροφορίες μου.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Αυτή είναι ?
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 206
Δεν ξέρωΟκκ ξέρω σίγουρα για caissa κολομβιανες το δίνουν κατευθείαν στα prive. Ε και golden με 80αρι σχεδόν όλες. Έχω βρει κάποιες στο ινστα έχω πιάσει συζήτηση αλλά λένε
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Αυτή είναι ?
vendeta7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2015
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Από μουσσες έχεις κάποιες καλες να προτείνεις για πριβε;;Σε όλα τα στριπ πέφτουν γαμησια στα πριβέ , τώρα αν θες λατινες θα σου έλεγα να πας mousses και golden queens εγώ εκεί τραβιέμαι συνέχεια , τώρα για ρωσίδες και ελεϊνιδες δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας
Ναυτιλλόμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 347
- Πόντοι
- 21
Είχα πάρει μια λατίνα Petite κοντοπουτανο από Βενεζουέλα αδύνατη και κοντή , έχει και ινστα : jenmilypi_Από μουσσες έχεις κάποιες καλες να προτείνεις για πριβε;;
Κάνει πολύ ωραίο γαμησι , ένας συμφοιτητής μου άλλη φορά παλιότερα την είχε πάρει και από κωλο στην ίδια τιμή !!! , δεν μου το είχε πει ο μαλακας νωρίτερα πριν μπω στο πριβέ και δεν της το ζήτησα .
Πάντως το να έχεις αυτό το λατινικο κοντοπουτανο πάνω στο καυλί σου να χοροπηδάει είναι άλλη φάση , ένιωθα σαν Ισπανός κονκισταδόρας που πήγα να αποικήσω την Νότια Αμερική
Τελευταία τροποποίηση:
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 606
Έχουμε να σου πουμε οτι βασικά αυτό που χρειάζεται είναι απλό. Να βάλεις το χέρι βαθειά στο παντελονιΜάγκες καλησπέρα. Δεν γράφω πολύ συχνά στο σαιτ. Θέλω την συμβουλή σας. Έχοντας διαγράψει αρκετά χιλιόμετρα στον τομέα των εσκορτ. Πλέον μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο φετίχ. Γουστάρω πολύ τις στριππερ. Έχω τρελές φαντασιώσεις είτε με σεξ στο prive είτε να κανονίζω με καμιά σε ξενοδοχείο εκτός δουλειά κλπ. Δυσκολεύομαι αρκετά να βρω τέτοιες κοπέλες . Τι έχετε να μου πείτε
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.608
- Πόντοι
- 3.656
Στο μπουρνάζι , έχει μία μικρή ουκρανή , πανέμορφη. Φυσικό καστανόξανθο πρόσωπο , χωρίς υαλουρονικά και μπότοξ . Μοιάζει με όμορφη δυτική γκόμενα περισσότερο .Παιδιά καλησπέρα!
Έχουν έρθει τπτ πιτσιρικοουκρανες- Ρωσίδες σε κανένα ίδρυμα να χαρούμε λίγο το ψέμα γιορτινές μέρες που
πλησιάζουν εκτός του vip club alcatraz?
Δεν είναι ντερέκι , κάπου μεταξύ 1.67-1.72 και πολύ λεπτή.
Επίσης δεν έχει ελαστικα βυζιά, σαν τα πίσω λάστιχα πουσαρισμένης 911 τούρμπο , είναι φυσική.
vendeta7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2015
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Ευχαριστώ πολύ θα κάνω ένα ντου το Σάββατο να δω τ παίζειΕίχα πάρει μια λατίνα Petite κοντοπουτανο από Βενεζουέλα αδύνατη και κοντή , έχει και ινστα : jenmilypi_
Κάνει πολύ ωραίο γαμησι , ένας συμφοιτητής μου άλλη φορά παλιότερα την είχε πάρει και από κωλο στην ίδια τιμή !!! , δεν μου το είχε πει ο μαλακας νωρίτερα πριν μπω στο πριβέ και δεν της το ζήτησα .
Πάντως το να έχεις αυτό το λατινικο κοντοπουτανο πάνω στο καυλί σου να χοροπηδάει είναι άλλη φάση , ένιωθα σαν Ισπανός κονκισταδόρας που πήγα να αποικήσω την Νότια Αμερική
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.608
- Πόντοι
- 3.656
Σεξ σε πριβέ .... από 100€ μέχρι 350€ .Έχω τρελές φαντασιώσεις είτε με σεξ στο prive είτε να κανονίζω με καμιά σε ξενοδοχείο εκτός δουλειά κλπ. Δυσκολεύομαι αρκετά να βρω τέτοιες κοπέλες . Τι έχετε να μου πείτε
Αν θες φορτωτική όμως, υπολόγιζε μια 250€ άρα στο μαγαζί , παραμονή μέχρι κλείσιμο το χάραμα
και ίσως φαγητά την επόμενη .... που μπορεί να είναι από 200€ μέχρι 1000€ σε εστιατόρια ελαστικών τογιο μισλεν γκουντγιαρ χανκουκ κτλ και χοτέλ ακριβότερο από γαμιστρώνα. Ή σπίτι σου, πιο δύσκολο.
Δηλαδή με κάτω από 500€ που μπορεί να γίνουν εύκολα 1000€ , συν 200€ - 300€ στο μαγαζί ...
μην το σκέφτεσαι καν .
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.556
- Πόντοι
- 6.820
Ονοματάκι έχει το κοράσιο? Γιατί με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έχει πάρει καμία το μάτι μου στο υπόγειο.Στο μπουρνάζι , έχει μία μικρή ουκρανή , πανέμορφη. Φυσικό καστανόξανθο πρόσωπο , χωρίς υαλουρονικά και μπότοξ . Μοιάζει με όμορφη δυτική γκόμενα περισσότερο .
Δεν είναι ντερέκι , κάπου μεταξύ 1.67-1.72 και πολύ λεπτή.
Επίσης δεν έχει ελαστικα βυζιά, σαν τα πίσω λάστιχα πουσαρισμένης 911 τούρμπο , είναι φυσική.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις