rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
nacho πας στρίπ σόλο ?
μόνος στη μπάρα ?
μόνος στη μπάρα ?
Ναι,μύστη μου,σόλο! ;)nacho πας στρίπ σόλο ?
μόνος στη μπάρα ?
Από αυτά που γράφει ο τύπος,εγώ συμπέρανα ότι ξέρει ελάχιστα από στριπ και περιμένει από εδώ μέσα να τα βρει όλα έτοιμα.Ε όχι,δε πάει έτσι.Ούτε εμένα μου τα προσφέρανε όλα στο "πιάτο".Ναι,έχω ενημερωθεί και πληροφορηθεί-σε γενικές γραμμές-από το σαϊτ,αλλά τα υπόλοιπα τα ανακάλυπτα και έμαθα να παίζω μπάλα στα στριπ ΜΟΝΟΣ μου! ;)
Όσο μπορώ έχω βοηθήσει,και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και πολλά παιδιά που μ έχουν στείλει π.μ.Κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι θα πας στο τάδε στριπ,θα πάρεις αυτή και με τόσα,θα σου κάνει αυτό,αυτό και αυτό...μη λέμε μαλακίες τώρα.Και φυσικά,όχι όλα φάτσα φόρα και για τους λόγους που ανέφερες.
Τέλος,να πω κάτι ακόμα για τελευταία φορά:
Τα στριπ,εν συγκρίσει με στούντιο,μπουρδέλα,μαδατζίδικα cg,city tour κλπ,είναι τα λιγότερο vfm.Όποιος γουστάρει πάει,εις γνώσιν του και να μη γράφει συνεχώς εδώ το πόσο κοροϊδία ή όχι είναι,διότι απλά καταντάει κουραστικό.Τα στριπ είναι για "ρομαντικούς ιχνηλάτες"¨που γουστάρουν την όλη φάση και έχουν στη διάθεση τους ένα χ,ψ,ζ ποσό να χαλαλήσουν γι'αυτό.
Και εγώ αν βαριέμαι την όλη διαδικασία,πάω σε ένα μπουρδελάκι ή ενα στούντιο και περνάω καλά(όχι και πάντα βέβαια,γιατί όλοι ξέρουμε ότι ΠΑΝΤΟΥ μπορείς να κλάψεις τα λεφτά σου ;)
Αυτά από μένα!
Ναι,μύστη μου,σόλο! ;)
Τα καλύτερα στριπαρίσματα,γίνονται πάντα σόλο!
Στη μπάρα σπανίως,συνήθως τραπεζάκι ή απόμερο καναπεδάκι.
Αυτό ακριβώς ήθελα να του πω και εγώ,δηλαδή να μείνει σε αυτά.Είναι αρκετά ανυπόμονος και "κυνικός" για τα στριπ. ;)Απ' ότι κατάλαβα, μάλλον πρόκειται για πιτσιρικά, που θέλει να τα ζήσει όλα γύρο από το σεξ γρήγορα και στο έπακρο, γι' αυτό δεν τον αποπαίρνω. Άλλωστε από το πρώτο του ποστ που ρωτούσε για τα στριπτιζάδικα, τσέκαρα το προφίλ του, είδα ότι είχε γράψει άλλα δυο-τρία ποστ για μπουρδέλα και τον παρακίνησα να μείνει σε αυτά. Το στριπ και τα κόλπα του για να τα μάθεις, θέλει χρήμα, τρόπο και να κάνεις πολλά χιλιόμετρα. Και τις περισσότερες φορές σου αφήνει μια πικρή γεύση, καθώς όπως λέει και η λαϊκή ρήση "του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο, επτά φορές είναι αδειανό και μια φορά γεμάτο"...
Ευχαριστώ και ανταποδίδω!είσαι ένας όμορφος συνειδητοποιημένος μύστης του ηδονισμού
Από αυτά που γράφει ο τύπος,εγώ συμπέρανα ότι ξέρει ελάχιστα από στριπ και περιμένει από εδώ μέσα να τα βρει όλα έτοιμα.Ε όχι,δε πάει έτσι.Ούτε εμένα μου τα προσφέρανε όλα στο "πιάτο".Ναι,έχω ενημερωθεί και πληροφορηθεί-σε γενικές γραμμές-από το σαϊτ,αλλά τα υπόλοιπα τα ανακάλυπτα και έμαθα να παίζω μπάλα στα στριπ ΜΟΝΟΣ μου! ;)
Όσο μπορώ έχω βοηθήσει,και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και πολλά παιδιά που μ έχουν στείλει π.μ.Κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι θα πας στο τάδε στριπ,θα πάρεις αυτή και με τόσα,θα σου κάνει αυτό,αυτό και αυτό...μη λέμε μαλακίες τώρα.Και φυσικά,όχι όλα φάτσα φόρα και για τους λόγους που ανέφερες.
Τέλος,να πω κάτι ακόμα για τελευταία φορά:
Τα στριπ,εν συγκρίσει με στούντιο,μπουρδέλα,μαδατζίδικα cg,city tour κλπ,είναι τα λιγότερο vfm.Όποιος γουστάρει πάει,εις γνώσιν του και να μη γράφει συνεχώς εδώ το πόσο κοροϊδία ή όχι είναι,διότι απλά καταντάει κουραστικό.Τα στριπ είναι για "ρομαντικούς ιχνηλάτες"¨που γουστάρουν την όλη φάση και έχουν στη διάθεση τους ένα χ,ψ,ζ ποσό να χαλαλήσουν γι'αυτό.
Και εγώ αν βαριέμαι την όλη διαδικασία,πάω σε ένα μπουρδελάκι ή ενα στούντιο και περνάω καλά(όχι και πάντα βέβαια,γιατί όλοι ξέρουμε ότι ΠΑΝΤΟΥ μπορείς να κλάψεις τα λεφτά σου ;)
Αυτά από μένα!
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια απλη καθοδιγιση(μαλλων σε πιστρικαδες) εφερε τετοια αναστατωση ...
θελω να συμφωνισω με ολους για αυτα που γραψατε, αν δε βραχείς,ψάρι δε πιάνεις, μην περιμένεις από κανέναν, μα κανέναν, να σου "δώσει" το στανταράκι του, κι εγώ δεν θα σου απαντήσω αν μου έκανε αν μου έκανε ή μου κάνει κάποια πίπα, ποια και που,αν κάποιος απολαμβάνει "προνόμια", πάει να πει ότι έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στα στριπ και είναι γνωστός σε στρίπερ και προσωπικό. Για πιο λόγο να σου δώσει εσένα πληροφορίες, με κάποια στοιχεία που ενδεχομένως τον προδώσουν,Ψάξε λοιπόν μόνος σου να βρεις αυτό που ζητάς κι ας μην μας ενημερώσεις μετά,τα υπόλοιπα τα ανακάλυπτα και έμαθα να παίζω μπάλα στα στριπ ΜΟΝΟΣ μου!και τελος το βασικοτερο ειναι,γιατί όλοι ξέρουμε ότι ΠΑΝΤΟΥ μπορείς να κλάψεις τα λεφτά σου
επιδη λοιπον ειστε πιστιρικαδες καθηστε εδω διαβαστε απο αυτους που...εχουν κανει χιλιομετρα... και διαλεξτε....και εγω εχω καθε μερα που διαβαζω τους συναγωνιστες τις εχω φαει τις φολες μου γιατι ο καθενας ειναι μια διαφορετικη προσωπικοτητα και θελει τελειος διαφορετικα πραγματα,για σενα που μια γκομενα ειναι οτι καλητερο εχεις δει για αλλους ειναι μπαζο
αλλα παντα να ξερετε οτι η φολα παραμονευει στην γωνια για ολους μας
αυτα!!!!!!
LIDO ok full μπριζολα,αλλα παιζουν κρεατικα και Ανατολη?Πρόεδρε έγραψες!!
Εγώ απλά να αναφέρω ότι συχνά πυκνά παιρνάω από Lido & Ανατολή. Εαν επιθυμώ να σερβιριστώ "μπριζόλα" υπάρχουν κάποιες που σερβίρουν (φουλ) αλλά το κόστος με κεράσματα και prive φτάνει σε επίπεδα citytour!!
Περί ορέξεως .....
LIDO ok full μπριζολα,αλλα παιζουν κρεατικα και Ανατολη?
Πρόεδρε έγραψες!!
Εγώ απλά να αναφέρω ότι συχνά πυκνά παιρνάω από Lido & Ανατολή. Εαν επιθυμώ να σερβιριστώ "μπριζόλα" υπάρχουν κάποιες που σερβίρουν (φουλ) αλλά το κόστος με κεράσματα και prive φτάνει σε επίπεδα citytour!!
Περί ορέξεως .....
μύστη μου τώρα το είδα το μήνυμά σουΕυχαριστώ και ανταποδίδω!
Παρακολουθώ πάντοτε τις κριτικές σου στα απαξιωμένα,τσαρδιά της αμαρτίας και τις μετασυνουσιακές σου φιλοσοφίες αφότου έχεις απελευθερώσει το σαρκίο σου από κάθε τι αρνητικό,που δημιουργεί σ'όλο σου το ¨είναι"....η δυσάρεστη,αφόρητη και βάναυση(παρόμοια με τα μαρτύρια του Σίσσυφου και του Ταντάλου) συσσώρευση σπέρματος!
Όποτε θες,πάμε και μαζί,μύστη μου! ;)
Αν μας έλεγες και τι περιελάμβαναν οι χοροί με τις συγκεκριμένες κυρίες εκτός από τα τυπικά...(εκτός από την μπιζού την ανωμαλιάρα)..Να ξέρουμε που να μοιράσουμε τα τάληρα...Επίσκεψη εχτές το βράδυ,για μία ακόμα φορά,στο Άθενς Μουλέν Μπλου.
Προς μεγάλη έκπληξη,βράδυ καθημερινής,υπήρχε αρκετός κόσμος και γενικά μια ατμόσφαιρα που δεν θύμιζε βαριεστημένη-δημοσιοϋπαλληλική Δευτέρα.Αυτό,βεβαίως,δεν "αντικατοπτριζόταν" σε όλες τις σωληνοκόρες και τη διάθεση αυτών,αλλά οφείλω να ομολογήσω πως η πλειοψηφία είχα διάθεση να ευχαριστήσει τους πελάτες που επέλεξαν το εν λόγω ίδρυμα.
Καλή,ποιοτική και χαλαρή επιλογή πάντω το συγκεκριμένο στριπ,κατά τη ταπεινή μου άποψη.
Μια προσπάθεια για το χτεσινό ρόστερ,το οποίο απαρτιζόταν απο καμιά 15αρια κοπέλες περίπου.
1.)Μάγια,αρκετά γνωστή εκ μέσα πλέον.Μελαγχρινό,όμορφο Ρουμανάκι με ωραίο κορμί.Καλή πιτσιρίκα,άλλα όχι για σκληροπυρηνικές καταστάσεις!
2.)Φλώρα,το αδύνατο τσιγγανορουμανάκι,με το ωραίο μινιόν κωλαράκι και τις μεγάλες-σκούρες θηλές!Θυμίζει έντονα,ειδικά εν τη φαντασιώσει μου,Ανδαλουσιανή τσιγγάνα εκ Γρανάδας!
3.)Μιρέλλα,η σγουρομάλλα Ρουμάνα με το μικρο στήθος και το ωραίο,λεπτό,σφιχτό κορμί.Ευχάριστη παρουσία και αρκετά καλή στο χορό.
4.)Μπιζού,γνωστή και μη εξαιρετέα εκεί μέσα!Το έκφυλο κοντοπούτανο εκ Ρουμανίας,με τα γατίσια μάτια.
5.)Μικαέλα,επίσης Ρουμάνα.Μελαγχρινή,μετρίου αναστήματος,με ψιλοαδιάφορο πρόσωπο και υπέροχη-τροφαντή κωλάρα!
6.)Κιμ,καινούργια παρουσία εκεί μέσα.Εξ ημισίας Ρωσίας και Ιαπωνίς!
Πολύ ωραίο σώμα και ενδιαφέρον πρόσωπο.Όσοι θέλετε γεύση από....Άπω ΑΝατολή,σπεύσατε!,διότι πρόκειται να κάτσει 2-3 εβδομάδες ακόμα εκεί. :-
7.)Στέλλα,ξανθιά Μολδαβή με ωραίο κορμί,όχι όμως στυλιάρι,αλλά ολίγον τι "Τσουπωτή" Καλή στο social time και τίμια επιλογή θα έλεγα.
Υπήρχαν και άλλες,αλλά μου διαφεύγουν ονόματα και χαρακτηριστικά των.Μια μελαγχρινή κοντή,λίγο ποντικόφατσα,2 μπαμπάτσικες ξανθούλες-μιλφοειδή και μία επίσης μελαγχρινή Ρουμάνα στο στυλ της Φλώρη.
Απούσες οι Βικτώρια,Άντρεα,Αλέξια,Έλενα,Εβίτα και Λόλα! ;)
Αυτά απο μένα,έως την επόμενη εξόρμηση!
Εσυ τη σχεση σου σε στριπ δε τη γνωρισες? Εκει δε πας για να τον χωσεις,εκτος αν το χεις πολυ αναγκη... πας για το παιχνιδι φιλος.Αν ξερεις προκαταβολικα οτι δε το χεις με τα μωρα, να τα παιξεις μπαλιτσα εκτος ακομα κ να τα σπιτωσεις (μονο εσυ το χεις νομιζεις?) καθεσε σπιτι σου η το πολυ μεχρι το στουντιακι να δοκιμασεις κ μουνακι να δεις πως ειναι...Διαβαζω, διαβαζω, διαβαζω.... Αποφασισα να γραψω μπαs και βοηθησω το ΜΥΑΛΟ και τη ΤΣΕΠΗ κυριωs νεων παληκαριων από 25-26 μεχρι 35-36. Μετα από εμπειρια 16-17 ετων στο χωρο και σχεση με κοπελλα στριπερ 3 χρονια εχω να πω τα εξηs:
ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ. Δεν υπαρχουν στριπερ χορευτριεs πια..Υπηρχαν παλια παρα πολλεs και ελληνιδεs και ξενεs μπορω να αναφερω ονόματα. Τωρα υπαρχουν πολύ λιγεs μετρημενεs στα δαχτυλα στριπερ χορευτριεs και ολεs οι αλλεs είναι πονηρεs,ελλεινεs,αρπαχτικα λεs και είναι σε τιποτα κωλομπαρα τηs επαρχιαs. Που πανε νεα παληκαρια και πληρωνουν 50 και 100 ευρω για πριβε χορουs που τι θα γινει ? αντε καμμια μαλακια και αντε καμμια πιπα, σιγα... πηγαίντε ρε μαγκεs σε ένα studio που είναι πεντακάθαρα, ανετα με το κρεβατι σαs,το μπανιο σαs και θα πηδήξετε και σιγουρα και θα ναι και μουναρα....Ασε που ολεs αυτεs αμα που είναι η πλειοψηφεια πλεον στα Στριπ αμα δουλεύανε σε μπουρδελο για 20 ευρω η σε στουντιο δε θα πηγαινε κανειs. Mια φορα το ειχα πει στη δικια μου και γελαγε...τη ρωταω μα καλα πληρωνουν νεα παληκαρια στην ηλικια μου 50 και 100 ευρω για πριβε χορο... και γελαγε. Aφηστε τιs αγαπουλεs και τα δωρακια και κρατηστε τα λεφτα σαs είναι μαγαζια με τουs κανονεs τουs και στηρίζονται στη καυλα και στη φαντασιωση του ανδρα.