Επίσης:
Πρώτον, μην περιμένεις από κανέναν, μα κανέναν, να σου "δώσει" το στανταράκι του!
Δεύτερον, εκτός από τους συναγωνιστές, το φόρουμ το παρακολουθούν και οι ίδιες και οι αντιζηλίες μεταξύ τους είναι μεγάλες, οπότε γιατί να γίνεις η αφορμή να καρφώνει η μία την άλλη και αν αποκαλυφθείς κιόλας, να γίνεις και πιο μαλάκας απ' ότι ήδη είσαι.
Τρίτον, δεν έχει κανένα νόημα να σου πει κάποιος, ότι η τάδε στρίπερ μου έκανε αυτό στον απλό χορό και η δείνα στρίπερ μου έκανε αυτό στον πριβέ χορό, γιατί απλούστατα αυτόν μπορεί να τον γούσταρε και να του το έκανε κι εσένα να μην σε γουστάρει. Έτσι κι εγώ δεν θα σου απαντήσω αν μου έκανε αν μου έκανε ή μου κάνει κάποια πίπα, ποια και που.
Τέταρτον, αν κάποιος απολαμβάνει "προνόμια", πάει να πει ότι έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στα στριπ και είναι γνωστός σε στρίπερ και προσωπικό. Για πιο λόγο να σου δώσει εσένα πληροφορίες, με κάποια στοιχεία που ενδεχομένως τον προδώσουν;
Πέμπτον, αν δεν θέλεις να πνιγείς, πρέπει να μάθεις να κολυμπάς ή όπως είπε ο σκόκο, αν δεν βρέξεις κώλο, ψάρι δεν τρως. Ψάξε λοιπόν μόνος σου να βρεις αυτό που ζητάς κι ας μην μας ενημερώσεις μετά. Εγώ προσωπικά δεν θα χαλαστώ κιόλας.