καλησπερα.κανενα νεο απο το μαγαζια δεν εχουμε?περασμενα μεγαλεια παντου.τι εγινε το εχουν γυρισει οι μισες στις βιζιτες και οι υπολοιπες στα στουντιο? για δειτε αυτην εδω θυμιζει σε κανεναν τιποτα (οχι οτι λεει κ πολλα, πατσαβουρι)
απλα πρεπει να δουλευε στο σινς. ολο το μαγαζι εκει πηγε στα στουντιο?κ μια καη μουνιτσα πουχε δεν θυμαμαι ονομα με τρομερη κολαρα με ενα μπιστολι στο μπουτι δεν εχει ακουστει οτι δουλευει στουντιο? δεν εχει λεφτα το στριπ κ το ριξαν στα γαμησια?
φιλε παραπανω για την μαρια ιλινα που γραφεις ειναι οτι να ναι μια δουλευει μια οχι μια ανατολη μια λιντο οτι να ναι.κολλητη ααστασιας ρωσσιδας μουναρας απο λιντο.οταν δεν ειναι στα μπουζουκια και τα κλαμπ και δεν ριχνουν φραγκα οι χορηγοι θυμουνται και κανουν κανα μεροκαματο.
Παρακμή γενικώς,διότι λίγος κόσμος έχει τη δυνατότητα να τα επισκέπτεται και κυρίως να ξοδεύει αρκετά λεφτά εκεί μέσα,έτσι ώστε να προσφέρει και χρήσιμες ή μη πληροφορίες και στους υπόλοιπους.Η Αννέτα δούλευε αρκετό καιρό στο sins,όντως,αλλά έχω καιρό να το επισφκετώ για να διαπιστώσω τι παίζει.Φυσικά και δε πέφτω από τα σύννεφα για το γεγονός αυτό.Αυτό που έκανε στο sins με το 80άρι,το κάνει στο στούντιο με το 50αρι.Βέβαια είναι δύο τελείως διαφορετικές παροχές-για την ίδια μιλάω πάντα-αλλά ας κάνει κι αλλιώς! ;)
Βασικά,πολλές ,από τέτοια "παραμεθώρεια" στριπ,το κάνουν αυτό για τη συμπλήρωση του απαιτούμενου μπάτζετ,για τις μαλακίες που συνήθως χρειάζονται(ή μάλλον,καλύτερα,που νομίζουν ότι χρειάζονται),όπως τσάντες,γόβες,ρούχα,i-phone,i-pad,gym,solarium,psolarium και άλλα τέτοια.
Η Μαρίνα Ιλίνα ήταν και συγκάτοικος της ΑνΑστασίας,δεν είμαι σίγουρος αν είναι ακόμα.Βασικά δεν την έχω πετύχει σε Λίντο,Κίνκυ,Ανατολή,πρόσφατα που έχω πάει.Για Άλκα δε νομίζω,καθώς εκεί έχουν αυστηρή πολιτική και δεν την βολεύει να δουλεύει έτσι.
Κατα τ'άλλα είναι όπως τα λες.