bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.501
- Πόντοι
- 5.916
Ετσι ακουσα και εγω για ανατολη!!!! εχει παει καποιος?
ναί ένας γνωστός ένός φίλου που έχω να τον δώ καιρό όμως
Ετσι ακουσα και εγω για ανατολη!!!! εχει παει καποιος?
ναί ένας γνωστός ένός φίλου που έχω να τον δώ καιρό όμως
μέτρια πράγματα, ρουμάνες β διαλογής κάνα δυό μουνιά αξίζουν και μια τουμπανάτη ρωσίδα που δουλεύει όποτε της καβλώσει.
Οποτε την αφηνω δουλευει ρε ξεπλενη αααααααχαχαχα
ρε παιδια αυτη η μαρια ιλινα κανει πριβε? προχωραει?Ξερει κανεις αν δουλευει η Maria Ilina καπου αυτο τον καιρο??
Επίσκεψη στο FBI λίγο μετά τις 2..
Αδικαιολόγητη αύξηση της τιμής εισόδου στα 15 ευρώ.
Κλίμα υποτονικό. Ορισμένες ενδιαφέρουσες παρουσίες ,αλλά μέχρι εκεί.
Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω το λόγο της αύξησης τιμής, σε συνδυασμό με το απογυμνωμένο ρόστερ και την ανυπαρξία της παραμικρής βελτίωσης..
Μάθανε ότι μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ λεφτά μάλλον..Και εγώ που το επισκέφτηκα το προηγούμενο Σάββατο αυτή την απορία είχα...
Πιθανότατα έτυχες σε μέρα που ηταν......"χορτάτη η μαϊμού".Περασμα απο Λιντο, ερχεται η Ντανιελα της λεω παμε μεσα για σεξ με 50€ , οχι λεει, μα καλα πριν ενα μηνα πηγαμε με 50€ τωρα ποσα θες ? 100 λεει, Αντε γεια λεω.... Μετα ερχεται η Σαμανθα μια απο τα ιδια,,, ακυρο πανηγυρικο,, Μαγκες προσεξτε.... να συννεοηστε παντα με τις κοπελες. Εχουμε κριση και αυτες ανεβαζουν τιμες....
Καλησπέρα φιλε μου!Επίσκεψη στις Μούσσες το βράδυ της Παρασκευής. Το μαγαζί μισο-γεμάτο, καμία αλλαγή στις τιμές (πρώτο ποτό δικό μας 10, απλός χορός/ποτό 5). Προσπάθεια καταγραφής του ρόστερ:
Ήρα (ψηλή, μελαχρινή μοντελέ μουνάρα)
Καρίνα (το γνωστό μελαχρινό άλογο)
Σύλβια
Σιμόν
Λίζα
Λούντα
Μελίσσα
Κατερίνα
και μερικές ακόμα που δεν συγκράτησα ονόματα.
Ξερει κανεις, η Ρενα η τσουπωτη αλβανιδα παιζει ακομα μπαλα στο moulin blue;