You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
στα καπάκια φεύγω για μούσσες
τα κορίτσια δυνατά
οι χοροί έδιναν και έπαιρναν
τα πουτάκια και τα φιλάκια επίσης
οι μιλφ αδυναμίες μου στην πρώτη γραμμή..
παραπέρα σερβιριζόταν φρεσκο καφεδάκι
ζήλεψα κι εγώ το έριξα στις αγάπες
όλο τον κόσμο γύρισα ανατολική ευρώπη
ρωσία ρουμανία....μέχρι που κουράστηκα
έφαγα όλα μου τα λεφτά
και πήγα για ύπνο ακούγοντας
ψυχεδελικό ροκ [eloy an τους ξέρετε] στη διαδρομή
προσπαθώντας να ξεχάσω τα πουλέν της βραδιάς....... :-*
Καλά βρε πάλι Mousses πήγες; Έχεις γίνει πολύ φιλόmoussos μου φαίνεται!
Μπαιδεγουει το πουλέν μου ήταν;
δεν μπαίνω στο 'τριπάκι' των συγκρίσεωνφιλε πριν κανα 4-5 χρονο και πριν που συχναζα σαυτα τα μερη λεγαν... πλεον ... αστα..
γιατί θα απογοητευθώ.. ;)
ναι μπρεΚαλά βρε πάλι Mousses πήγες; Έχεις γίνει πολύ φιλόmoussos μου φαίνεται!
Μπαιδεγουει το πουλέν μου ήταν;
με χαιρέτησε κιόλας :-* :-*
ρώτα τον βάσο!..που αξιζει να παμε εναν κολλητο για πριβε που μπαινει φανταρος την δευτερα?δωστε μου τα φωτα σας
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
που αξιζει να παμε εναν κολλητο για πριβε που μπαινει φανταρος την δευτερα?δωστε μου τα φωτα σας
γκολντ για γκαραντυ.......
γκολντ για γκαραντυ.......
ποσο παει το μαλλι?εχεις να προτεινεις καμια κοπελα?
Polymixanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μία ερώτηση. Επειδή δεν υπάρχει χρόνος να εξετασθούν όλα τα σχετικά threads για τα στριπτηζάδικα, μπορούν οι ειδήμονες να προτείνουν κάτι καλό? Δεν με ενδιαφέρουν καφέδες, να γαμήσουμε ή κάτι τέτοιο. Ψάχνουμε καλό club, κανονικό στριπτηζάδικο, δεν ξέρω εάν έχετε επισκεφτεί στην Αμερική τέτοια clubs, κάτι τέτοιο ψάχνουμε, ωραίος fancy χώρος, με μουνάρες που να ξέρουν να χορεύουν και να κάνουν και τον ανάλογο χαβαλέ που ταιριάζει σε αυτά τα μέρη.
MTIA
MTIA
Μία ερώτηση. Επειδή δεν υπάρχει χρόνος να εξετασθούν όλα τα σχετικά threads για τα στριπτηζάδικα, μπορούν οι ειδήμονες να προτείνουν κάτι καλό? Δεν με ενδιαφέρουν καφέδες, να γαμήσουμε ή κάτι τέτοιο. Ψάχνουμε καλό club, κανονικό στριπτηζάδικο, δεν ξέρω εάν έχετε επισκεφτεί στην Αμερική τέτοια clubs, κάτι τέτοιο ψάχνουμε, ωραίος fancy χώρος, με μουνάρες που να ξέρουν να χορεύουν και να κάνουν και τον ανάλογο χαβαλέ που ταιριάζει σε αυτά τα μέρη.
MTIA
δεν υπαρχει εδω αυτο που ψαχνεις. εδω ειναι ελλαδα, φραπεδακι και χουρος μονο..
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Polymixanos στριπ σαν Αμερικανια ( στο στυλ περισσοτερο παρα προς τα αλλα που ζητας ) ειναι το Athens Number One αλλα τα κοριτσια εκει μεσα μπορει να μην σε ικανοποιησουν και πολυ / εχω παρα πολυ καιρο να παω οποτε μπορει να εχουν αλλαξει τα πραματα ειτε προς το χειροτερο ειτε προς το καλυτερο
Επισκέπτης
Polymixanos στριπ σαν Αμερικανια ( στο στυλ περισσοτερο παρα προς τα αλλα που ζητας ) ειναι το Athens Number One αλλα τα κοριτσια εκει μεσα μπορει να μην σε ικανοποιησουν και πολυ / εχω παρα πολυ καιρο να παω οποτε μπορει να εχουν αλλαξει τα πραματα ειτε προς το χειροτερο ειτε προς το καλυτερο
η alcatraz για πληρη αμερικανια
δεν σε προλαβα πολυμηχανος να μην ακουσεις αυτο το αρχιδι που πετιεται σαν την κλανια οταν ακουει για στριπ γιατι ολο μαλακιες..οχι μην πας εκει, οχι αμερικανια δεν ειναι αλλα το πολυ να σου κανει χουρο ο κατελης
Polymixanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
προς DIKY: δηλαδή ακόμη και εκεί μπουρδέλο γίναμε? Τι μανία είναι σε αυτή τη χώρα ρε γαμώτο. Δεν ξεχνώ όμως ότι το καλύτερο site λέγεται bourdela!
προς Υπουργός: ευχαριστώ για την πληροφορία
προς mou_aresi_h_mounila: Από γκόμενες? Καλές? Έχουμε και εκεί φαινόμενα μπουρδέλου? Μην με πείτε αποστειρωμένο, αλλά δεν γουστάρω να μου τρίβει η γκόμενα χυμένους βύζους στην μούρη!
προς Υπουργός: ευχαριστώ για την πληροφορία
προς mou_aresi_h_mounila: Από γκόμενες? Καλές? Έχουμε και εκεί φαινόμενα μπουρδέλου? Μην με πείτε αποστειρωμένο, αλλά δεν γουστάρω να μου τρίβει η γκόμενα χυμένους βύζους στην μούρη!
Επισκέπτης
ειναι χλιδα το μαγαζι κ εχει καλα μουνια μπορει να μην εχει διμετρα αλλα εχει καλα μουνια σαν συνολο...τωρα κατα την γνωμη μου παντα
Polymixanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
DIKY, εννοείς μήπως το Diamonds and Pearls? Είχα πάει το 1992 σε αυτο και φύσαγε. Ακόμη έχω το t-shirt!
Polymixanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Άκυρο, πιο μετά ήταν, μάλλον 1995. Δεν έχει σημασία. Υπάρχει αυτό ακόμη?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
MTIA
γκολντ ή ρασπουτιν ή αλκατραζ!
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1