στο γκολντ νομιζα δεν εχει φραπε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μία με τριαράκι βυζί είναι;ειμαι ασχετος vidi τα παμε λολ...παντως το κατερινακι παγοβουνο εντελως novosibirsk χαχα με τα χιλια ζορια την εκανα να χαμογελασει
μελαχροινη ισιο μαλλι τελειο προσωπο και τατουαζ στο ενα μπρατσοΜία με τριαράκι βυζί είναι;
Μάλλον άλλη είναι γιατί αυτή που λέω δεν έχει τέλειο πρόσωπο (απ' ότι θυμάμαι)!!! Εκτός αν διαφέρουν τα γούστα μας!!!μελαχροινη ισιο μαλλι τελειο προσωπο και τατουαζ στο ενα μπρατσο
monokoloMIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδαραδες σημερα πιο ειναι ανοικτο,θελω να χουφτωσω που να παω ,εχω να παω καιρο.Ειμαι λατρης του Ρουσουκου εσπρεσο.....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ρε παιδαραδες σημερα πιο ειναι ανοικτο,θελω να χουφτωσω που να παω ,εχω να παω καιρο.Ειμαι λατρης του Ρουσουκου εσπρεσο.....
Τελικα με τη ΜΙΑ τι γινεται ??? - Που βοσκει ???
monokoloMIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οποτε της καβλωσει ειναι στο Τεσσερα,ειναι σε αλλα επαγγελματικα επιπεδα...Τελικα με τη ΜΙΑ τι γινεται ??? - Που βοσκει ???
τελευταια φορα την ειδα στο 4 (πριν 2 μηνες)Τελικα με τη ΜΙΑ τι γινεται ??? - Που βοσκει ???
Επισκέπτης
εγω παντως με τη χθεσινη μου επισκεψη...με 20€...πληρωσα την εισοδο/ποτο μου...κ κερασα 2 τσαμπα σφηνακια σε 2 γκομενες...εκανα κ 1 πριβε με τα ρεστα...πηρα το φραπεδακι μου κ πηγα για υπνο ηρεμος...ολα καλα...αλλα αυτο το μαγαζι ειναι για κοροιδα...οι γκομενες εχουν ξεπουληθει τελειως...δεν υπαρχει παραμυθι κ παιχνιδι...ειναι ολα πολυυυυυυυυυυυυυυυ ευκολααααααα....[move][size=22pt]ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ [/size][/move]
το διαγραφω απ'τις λιστες μου για καιρο...οπως κ εκεινοι εχουν ξεγραψει απ'το μυαλο τους την ανανεωση...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αμα μας έλεγες και σε ποιό μαγαζί τα έκανες όλα αυτά με 20 ευρώ ίσως σε πιστεύαμε......εγω παντως με τη χθεσινη μου επισκεψη...με 20€...πληρωσα την εισοδο/ποτο μου...κ κερασα 2 τσαμπα σφηνακια σε 2 γκομενες...εκανα κ 1 πριβε με τα ρεστα...πηρα το φραπεδακι μου κ πηγα για υπνο ηρεμος...ολα καλα...αλλα αυτο το μαγαζι ειναι για κοροιδα...οι γκομενες εχουν ξεπουληθει τελειως...δεν υπαρχει παραμυθι κ παιχνιδι...ειναι ολα πολυυυυυυυυυυυυυυυ ευκολααααααα....
το διαγραφω απ'τις λιστες μου για καιρο...οπως κ εκεινοι εχουν ξεγραψει απ'το μυαλο τους την ανανεωση...
Επισκέπτης
αααα...λαθος ποστ...δλδ λαθος θρεντ...νομιζα οτι εγραψα στου γκολντ...Αμα μας έλεγες και σε ποιό μαγαζί τα έκανες όλα αυτά με 20 ευρώ ίσως σε πιστεύαμε......
τεσπα...ολα αυτα τα ομορφα εγιναν στο γκολντ στις 03:44...περιπου...
Επισκέπτης
3.44 και ποσα δευτερολεπτα? !αααα...λαθος ποστ...δλδ λαθος θρεντ...νομιζα οτι εγραψα στου γκολντ...
Επισκέπτης
δε συγκρατησα βρε αδελφε...το ρολοι θα κοιταζα ή τους κωλους ??3.44 και ποσα δευτερολεπτα? !
Επισκέπτης
μονο τους κοιταζες τους κωλους?απαπαπα.....δε συγκρατησα βρε αδελφε...το ρολοι θα κοιταζα ή τους κωλους ??
Επισκέπτης
με 15€...τι να πρωτοκανεις μεσα στα στριπ ??? Να κοιταζεις ? Να χουφτωνεις ή να κερνας ?μονο τους κοιταζες τους κωλους?απαπαπα.....
Επισκέπτης
ολα να τα κανειςμε 15€...τι να πρωτοκανεις μεσα στα στριπ ??? Να κοιταζεις ? Να χουφτωνεις ή να κερνας ?
αααα...λαθος ποστ...δλδ λαθος θρεντ...νομιζα οτι εγραψα στου γκολντ...
Χμμ..παλι ειμασταν στο ιδιο μερος την ιδια ωρα..!
Η μονη ανανεωση που προσεξα ηταν οι Στελλα,Ιζαμπελ και Ζαμιρα (η καπως ετσι..) - δυστυχως καμμια δεν αξιζε κατι παραπανω απο μερικες ματιες..
Τελικα το BG, καταντησε να πηγαινεις με 20 € και να φευγεις με ρεστα..
ΤΕΣΤ : Ποια σας θυμιζει τον Μαικλ Τζακσον απο τα πολλα νυστερια ?
Επισκέπτης
Χμμ..παλι ειμασταν στο ιδιο μερος την ιδια ωρα..!
Η μονη ανανεωση που προσεξα ηταν οι Στελλα,Ιζαμπελ και Ζαμιρα (η καπως ετσι..) - δυστυχως καμμια δεν αξιζε κατι παραπανω απο μερικες ματιες..
Τελικα το BG, καταντησε να πηγαινεις με 20 € και να φευγεις με ρεστα..
ΤΕΣΤ : Ποια σας θυμιζει τον Μαικλ Τζακσον απο τα πολλα νυστερια ?
ναι ??? παλι δεν ηρθες ομως...με συνθημα κ παρασυνθημα....
ποια ανανεωση ??? αυτο λεμε ειναι αγνωστη λεξη.... > > >
εεεε...οταν τα λεω δεν με ακουν...με 50€...φευγεις πλουσιος....
δε σου λεμε...δε σου λεμε...για να μην προσβληθει...επειδη καμια φορα διαβαζει...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις