You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ναι και γι'αυτό θα το φυλάξουμε για την Τζέσσικα στο lolita
καλα αυτη δεν πηγε διακοπες at her country?
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
nokia 250 γιούρια η σταυλίσια μπριζόλα ;) Σωστός και κατατοπιστικός
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
nokia 250 γιούρια η σταυλίσια μπριζόλα ;) Σωστός και κατατοπιστικός
τί σημαινει μπριτζολα στα στριπ?αυτος δεν ειναι μασαζιακος ορος?
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ....ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ ΣΤΡΙΠ ΡΕ!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καλά ρε Βασούλη.... Φιλέτο για σένα .......τί σημαινει μπριτζολα στα στριπ?αυτος δεν ειναι μασαζιακος ορος?
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ....ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ ΣΤΡΙΠ ΡΕ!
neos40aris
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Παίζει και στα Strip μπριζόλα?
Επισκέπτης
μ'εμενα,ναι!Σιγουρα ?
στοιχηματιζεις ?παντως οχι η εν λογω μουναρα...
μηπως να μπεις κ εσυ στο στοιχημα ?Βανέσα απρόσιτη θα έλεγα.Ακόμα και με ακριβή προσέγγιση :-
εσενα σ'εχω μεσα για το στοιχημα!Απρόσιτη η άτιμη...
και εδω κωλοτουμπα βρε ?ολες εχουν την τιμουλα τους.....στην λαικη αγορα της συγγρου... ;)
στις πρωτοκλασσατες αντικειμενικα ή υποκειμενικα ? θελω κ εγω με 250 αλλα στην ελλαδα,ετσι ?Και για ναλεμε τα πραγματα με το ονομα τους..
Στις πρωτοκλασατες 50 ευρω η φραπα και 250 το ξεν/χειο..
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ούτε που ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη.μηπως να μπεις κ εσυ στο στοιχημα ?
Επισκέπτης
τοτε γιατι αμφισβητεις ? εκτος κ αν καταλαβα λαθος!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Απο προσωπική εμπειρία αμφισβήτησα γιατί μου την σπάει αυτό το ντίβα στιλάκι του κώλου.τοτε γιατι αμφισβητεις ? εκτος κ αν καταλαβα λαθος!
Κατάλαβες λάθος φυσικά γιατί δεν είπα κάτι για σένα που να υπάρχει αμφισβήτηση.
Επισκέπτης
και εκτος μαγαζιου ντιβα το παιζει,ισως κ να εχει καποια χαρακτηριστικα (προσωπικοτητα+στυλ+ομορφια) που να την καθιστουν ικανη να τα χειριστει προς οφελος της,εντος κ εκτος,σωστα? ολα διορθωνονται κ ολα εχουν το χειριστη τους! ;)
συγγνωμη για πριν,λαθος μου!(περι αμφισβητησης ο λογος)!
συγγνωμη για πριν,λαθος μου!(περι αμφισβητησης ο λογος)!
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Και άλλες τα κατέχουν αυτά και περισσότερο σε σχέση με αυτήν και δεν αεροψωνίστηκαν όσο αυτή.Πάντως μία είναι η δύναμη τώρα που τις βάζει όλες κάτω.Μιλάω πάντα για τα δικά μου γούστα και κριτήρια.Τζέσσικακαι εκτος μαγαζιου ντιβα το παιζει,ισως κ να εχει καποια χαρακτηριστικα (προσωπικοτητα+στυλ+ομορφια) που να την καθιστουν ικανη να τα χειριστει προς οφελος της,εντος κ εκτος,σωστα?
Επισκέπτης
επιφυλασσομαι για κριτικη της εν λογω "κυριας",απλα σωπαινω!Τζέσσικα
Ειπαμε την Τεταρτη το βραδυ να παμε απο Lido μερια με ενα φιλαρακι για μια μπυρα.Τελικα ή οι Τεταρτες ειναι χαλια για strip ή το Lido ειναι χαλια τις Τεταρτες.Ειχα καιρο να δω τοσα μπαζα μαζεμενα.Οι περισσοτερες ηταν χονδρες.Τελικα τα καλα κομματια ξεμιτιζουν απο Παρασκευη εως Κυριακη και μετα βγαινουν οι καθαριστριες
Καλημερα σας..μολις γυρισα απο την ημερησια κρεπαλη μου και ειπα να πιω ενα καφεδακι κοιτωντας το νετ..λοιπον..εχουμε και λεμε..
Αδελφε γιατι οχι ?..Στο κατω κατω εσυ μπορει να εισαι και ομορφαντρας..!
Χμμμ..Λιγο το καλαμι που εχει καβαλησει μου την σπαει..Φανταζεσαι να κανει και καμμια ξεπετα φωτογραφηση στο MAXIM ? κατα τα αλλα ειναι πολυ αξιολογη
Χμμ..για γραψε την μπαζο-ομαδα, να δουμε τι επαιξε εχθες..
Απο Γκολντ, παντως επαιξε Μαρια (ξαναγυρισε), Μαρινα, Σονια, Αιγλη, Βικυ, Νικολ, Ειτζελ, Βερονικα, Κλεοπατρα, Ενυ και πιθανως και μερικες αλλες που λογω οξειας υπερκαυλιασης μου διεφυγαν..
Αυτα, αντε παμε να κοιμηθουμε τωρα...Το βραδυ εχω παλι υπηρεσια..!!
μ'εμενα,ναι!
Αδελφε γιατι οχι ?..Στο κατω κατω εσυ μπορει να εισαι και ομορφαντρας..!
Τζέσσικα
Χμμμ..Λιγο το καλαμι που εχει καβαλησει μου την σπαει..Φανταζεσαι να κανει και καμμια ξεπετα φωτογραφηση στο MAXIM ? κατα τα αλλα ειναι πολυ αξιολογη
Ειπαμε την Τεταρτη το βραδυ να παμε απο Lido μερια με ενα φιλαρακι για μια μπυρα....Ειχα καιρο να δω τοσα μπαζα μαζεμενα.
Χμμ..για γραψε την μπαζο-ομαδα, να δουμε τι επαιξε εχθες..
Απο Γκολντ, παντως επαιξε Μαρια (ξαναγυρισε), Μαρινα, Σονια, Αιγλη, Βικυ, Νικολ, Ειτζελ, Βερονικα, Κλεοπατρα, Ενυ και πιθανως και μερικες αλλες που λογω οξειας υπερκαυλιασης μου διεφυγαν..
Αυτα, αντε παμε να κοιμηθουμε τωρα...Το βραδυ εχω παλι υπηρεσια..!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Και με δυό σφηνάκια φιλαράκο άμα γουστάρει τη μπριτζολίτσα θα την φας.....
Καλά λέει ο vasos αν οχι όλες οι περισσότερες έχουν την τιμή τους.
Ο ξέδερφός μου πήγε για κρεατικό με νούμερο 1 κομμάτι μαγαζιού που αναφέρεται εδώ μέσα ως ντίβα.... Παίζουν ρόλο και οι γνωριμίες βέβαια.... Στην Ελλάδα χωρίς μέσο δεν πας πουθενά........
Επισκέπτης
γαυροπρίσλευ..... Ακου πσλλικάρι μου μιας και είσαι κουμπάρος ενός πολύ καλού γνωστού μου. Τα δικά σου και τα δικά μου στάνταρντς μπορεί να είναι διαφορετικά από άλλους. Εγώ σε κανένα μαγαζί που έχω περπατήσει τόσα χρόνια δεν έχω δει 30 μουνάρες. Για μένα πάντα και σε όλα 3-4 το πολύ ήταν κορυφή.. Οταν όμως έχεις να γαμήσεις χρόνια, όταν το καλύτερο που έχεις ακουμπήσει είναι η κυτταρίτιδα της συμμαθήτριάς σου απ το σχολείο, λογικό είναι να θεωρείς τις γκόμενες εκεί μέσα μουνάρες. Ενα απλό παράδειγμα.... Εάν παρακολουθείς διαρκώς ισπανικό πρωτάθλημα, το ντέρμυ Ολυμπιακού Παναθηναικού από πλευράς μπάλλας γίνεται κάθε ΣΚ σε 2-3 γήπεδα. Για τον εκστασιασμένο Βερνίκο που έχει να δει τέτοιο ντέρμπυ χρόνια θεωρείται κορυφαία ποδοσφαιρική πανδαισία..... Σε όλα παίζει ρόλο το σύστημα αναφοράς.. Μπάζα συναστρέφεσαι; Μουνάρα η Καλομοίρα. Με μοντέλα συναναστρέφεσαι; Μέτρια η Λάσπα.
καλα εσυ περσονα μας εχεις τρελανει με τις κωλαρες στ'αβαταρ σου,δεν αντεχω αδερφακι μουυυυυυυυ.
οσο για τα αλλα που λες συμφωνω,καπως ετσι ειναι τα πραγματα αλλα "εντο ελλαντα,οτι δηλωσει ειναι το μπαζοκυνηγο".
Επισκέπτης
με δυο σφηνακια μπορει να κανεις την αρχη αλλα εξω δεν θα πληρωσεις ? ενα τραπεζι ? ενα μπουκαλακι σε κλαμπακι της αρεσκειας της ? κατι βρε αδερφε,οτιδηποτε.Και με δυό σφηνάκια φιλαράκο άμα γουστάρει τη μπριτζολίτσα θα την φας.....
Ο ξέδερφός μου πήγε για κρεατικό με νούμερο 1 κομμάτι μαγαζιού που αναφέρεται εδώ μέσα ως ντίβα.... Παίζουν ρόλο και οι γνωριμίες βέβαια.... Στην Ελλάδα χωρίς μέσο δεν πας πουθενά........
βεβαια,πρεπει να διαθετει ο κυνηγος κ την απαραιτητη εμφανιση ετσι ? για να εχει ελπιδες να μην χορηγει μεσα στα στριπ.
σιγουρα αρκετοι εχουμε δει αντρες που αντικειμενικα δεν ειναι ομορφοι ουτε ευπαρουσιαστοι αλλα κυκλοφορουν ωραια γκομενακια,το ιδιο συμβαινει κ με τις στριπερ οπως με τις καθημερινες γυναικες,κυκλοφορουν κ με χαμηλου εισοδηματος αντρες (κυριως με αυτους εχω παρατηρησει) κ με ωραιους κ με ασχημους και.......και...........και.............
οσο για τις γνωριμιες για να πηδηξει κανεις,παλι θεωρω πως ειναι σαν τις απλες κ καθημερινες γκομενες.οσο γνωριζεις κοσμο,τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να βρεις το επιθυμητο γκομενακι.
Σορρυ για το μπλα - μπλα,στον περσονα ριξτε το φταιξιμο.
*μαπα το καρπουζι στο μουσσες τελευταια,τι γινεται στην παραλια ρε παιδια ?
πολλη αδιαφορια στον οριζοντα μαγκες,βαλτε τα γκομενακια στο τρεξιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εχω παλαβή αδυναμία στους κώλους πρίσλευ..... Τρελλή....καλα εσυ περσονα μας εχεις τρελανει με τις κωλαρες στ'αβαταρ σου,δεν αντεχω αδερφακι μουυυυυυυυ.
οσο για τα αλλα που λες συμφωνω,καπως ετσι ειναι τα πραγματα αλλα "εντο ελλαντα,οτι δηλωσει ειναι το μπαζοκυνηγο".
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 27