Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με δυο σφηνακια μπορει να κανεις την αρχη αλλα εξω δεν θα πληρωσεις ? ενα τραπεζι ? ενα μπουκαλακι σε κλαμπακι της αρεσκειας της ? κατι βρε αδερφε,οτιδηποτε.

ορθόν.... Απλά είναι πιο GFE  ;)

βεβαια,πρεπει να διαθετει ο κυνηγος κ την απαραιτητη εμφανιση ετσι ? για να εχει ελπιδες να μην χορηγει μεσα στα στριπ.
ορθόν δις

σιγουρα αρκετοι εχουμε δει αντρες που αντικειμενικα δεν ειναι ομορφοι ουτε ευπαρουσιαστοι αλλα κυκλοφορουν ωραια γκομενακια,το ιδιο συμβαινει κ με τις στριπερ οπως με τις καθημερινες γυναικες,κυκλοφορουν κ με χαμηλου εισοδηματος αντρες (κυριως με αυτους εχω παρατηρησει) κ με ωραιους κ με ασχημους και.......και...........και.............
ορθόν τρις

οσο για τις γνωριμιες για να πηδηξει κανεις,παλι θεωρω πως ειναι σαν τις απλες κ καθημερινες γκομενες.οσο γνωριζεις κοσμο,τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να βρεις το επιθυμητο γκομενακι.
full του ορθόν.

Σορρυ για το μπλα - μπλα,στον περσονα ριξτε το φταιξιμο.:)
:grin:

*μαπα το καρπουζι στο μουσσες τελευταια,τι γινεται στην παραλια ρε παιδια ?
πολλη αδιαφορια στον οριζοντα μαγκες,βαλτε τα γκομενακια στο τρεξιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
Μόνο έτσι ... Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Παρακολουθω εδω και μερες (πριν κανω και εγω την κριτικη μου) το forum γενικα. Νοιωθω οτι ασχολουνται μονο 2 εως 3 ατομα με τις γνωμες των αλλων και εχουν πληρη αποψη για τα στριπτιζαδικα και το πως πρεπει να ειναι. Δηλαδη αν πεις καλο λογο για καποιο ειναι διαφημηση αν δεν το εγκρινεις εισαι ενταξει. Αυτο μου θυμιζει κατι σαν κυβερνηση. Το ιδιο δεν κανει? Σιγουρα κανενα δεν πληρει τις προυποθεσεις που θελουμε,αλλα να βαλουμε και το θεμα του ποιο μαγαζι ακολουθει τις νομιμες διαταξεις και ποιο οχι? Μηπως αυτο που ψαχνετε ειναι μονο ο φραπες και η μπριζολα που συνεχεια βλεπω να γραφετε? Τοτε νομιζω εισαστε σε λαθος forum,γιατι οι οικοι ανοχης ειναι αλλου. Γιατι δεν φτιαχνετε εσεις ενα stripclub συμφωνα με τα δικα σας δεδομενα που θα ηταν το τελειο? Για να εχεις γνωμη και αποψη εγω νομιζω πρεπει να ξερεις και πολλα αλλα, για το πως λειτουργει ενα μαγαζι. Ειναι νομιμο? Εχει παρανομες γυναικες? Ειναι καθαρο? Τα ποτα τι εχουν μεσα? Μηπως δεν σας απασχολουν αυτα? Εκτος αν δεν ενδιαφερεστε για την υγεια σας.Για καποιους ομως ειναι το παν. Επισεις ποσα μπορει να ξερει ενας 21 ετων απο αυτα? Μηπως ξεκινησε απο τα 12 να πηγαινει στα στριπτιζαδικα και εχει αποψη? Εγω τουλαχιστον εχω ξοδεψει και μια μικρη εστω περιουσια σ'ολα αυτα τα χρονια σε διαφορα μαγαζια,εχω κανει και σχεσεις,εχω φαει και μπριζολα,και συνεχιζω να τρωω,αλλα δεχομαι και τις αποψεις των αλλων,δεν τους απορριπτω.Σας προτεινω να ανοιξετε το δικο σας site που θα γραφετε τις αποψεις σας και κριτικες και που κανενας δεν θα μπορει να διαφωνησει,αλλοιως να δεχεστε και τις αποψεις των αλλων γιατι αυτο λεγετε σεβασμος.

παμε να γελασουμε λιγακι και μαζι σου.

η γνωμη μου ειναι αυτη που βγαζεις συμπερασματικα απ'τα λεγομενα μου κ τις κριτικες στις γνωμες των αλλων!
και ναι,εχω αποψη για τα στριπ και ναι θα την λεω ειτε σ'αρεσει ειτε οχι και ναι γνωριζω καλυτερα το χωρο απ'οσο φανταζεσαι.

ποτε δεν ειπα οτι οι καλες κριτικες ειναι μουφα κ διαφημιση κ οι κακες ειναι αληθινες.μην εισαι ισοπεδοτικος.

και οχι,δεν θα βαλουμε ποιο μαγαζι πληρει τις νομιμες προυποθεσεις γιατι αναγκαστικα κανενα δεν τις πληρει,ξεκινωντας απ'το ωραριο,πηγαινοντας προς την υγεια κ καταληγουμε στις υπηρεσιες των κοριτσιων κ αν θες βαζουμε την φορολογια αυτων που πληρωνουμε κ αν θες σου λεω πολλα περισσοτερα σε πμ.

Ψαχνω οτι προσφερεται,μπριζολες,παιδακια,σουβλακια,πιτες κ οτι καλο εχει ενα καταστημα μου χρειαζεται κ το παιρνω.

ειμαστε στο σωστο φορουμ γιατι πολυ απλα πριν γραφτουμε διαβασαμε που μπαινουμε.

δεν ανοιγουμε δικο μας στριπ γιατι ετσι γουσταρουμε,δεν θελουμε να μπλεχτουμε με στριπ επιχειρησεις γι'αυτο δεν ανοιγουμε δικο μας.αν ηταν θ'ανοιγαμε σουπερ μαρκετ,θα χαμε παγκο στη λαικη κ πολλα αλλα χρησιμοτερα.

ποιος ειναι 21 ετων ? αν εννοεις εμενα,μην μου διαβαζεις το προφιλ μου,ξερω τι εχω γραψει αλλα να σημειωσω την ουσιαστικη διαφορα της πραγματικοτητας κ αυτων που διαβαζεις.

καλα εκανες κ χαλασες λεφτα κ εφαγες μπριζολες κ σπανακοπιτες,δεν μας απασχολει το ποιον σου.

επαναλαμβανω ειμαστε στο σωστο σαιτ,αν θες εσυ να διαβαζεις αυτα που θες μπορεις να τα γραφεις σ'ενα word κ να τα διαβαζεις μονος σου κ να μην σ'ενοχλει κανενας κ τελος δεχομαστε ολες τις αποψεις κ τις καταρριπτουμε μ'επιχειρηματα κ οχι μαλακιες κ τελικα δεν θα σου δωσουμε λογαριασμο τι γραφουμε.

οσο για τις νομιμες γυναικες,τα καλα ποτα κ την ασφαλεια που προσφερει ενα μαγαζι σ'ενα πελατη απλα τα αναφερεις κ εγω απλα γελαω.δεν υπαρχουν φιλαρακι αυτα που λες,πουθενα στην ελλαδα.

****και για να δεις οτι ειμαι καλος ανθρωπος,δεν θα τονισω οτι ολα σου τα ποστ μεχρι τωρα,σχετικα κ ασχετα,εχουν γινει στο θρεντ του γκραντ ριτορνο.μη βγει τωρα κανενας εξυπνος κ πει οτι το παιδι κανει διαφημιση στο μαγαζι κ οτι κραταει το θρεντ στην επιφανεια γιατι πολυ απλα θα ειναι κακεντρεχης. :2funny:****

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
κουρασμενος μεν απο τον αποψινο αγωνα αλλα παντα εδω να μοιραστω τις καυλωτικες εμπειριες μου σχετικα με την αποψινη τσαρκα μου. αφου καναμε το conne μας με μωρακια στο μικρολιμανο φευγω με τον φιλο μου για μουσες οπου με μια πρωτη εικονα ηταν καλα καθως ειχε αρκετες κοπελεις στους καναπεδες. φυσικα ειχα πει οτι δεν θα ξαναπατησω μουσες και δεν θα ξαναπαρω χορο με την μιλενα αλλα επειδη ο πουτσος λογο δεν κρατει και πηγα και δαπανησα ενα πριβε 2 απλους και ενα ποτο με την αγαπη μου το μιλενακι και δεν τα εκλαψα καθολου καθως ναι μεν δεν προσφερεται καφες αλλα ειναι κουκλι το ατιμο και καλουλι.χαλαλι του κοριτσιου.συνολικα την ειχα γυρω στην μια ωρα,πολυ καλο κοριτσι.στον τελευταιο χορο με κρατησε μεχρι να χυσω.α πηρα και ενα χορο με τζενη - τι ωραιο κωλαρακι το ατιμουλικο,σκετη καυλα και ευκολα προσαρμοσιμο στο εκαστοτε χορευταλιδικο καυλι.κατα τα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο,μια απ τα ιδια...και αλλον ενα χορο με συλβια,κλασικα της τις εβρεξα αλλα το περιμενε αφου με εχει μαθει οτι την συγκεκριμενη θελω να της δινω μπατσιες.το μαγαζι θελει σιγουρα ενα κλικ,κατι για να παρει τα πανω του.αφου περασαμε απο λαδοκολα για ενα γρηγορο οπου θυμωσα βλεποντας εναν κωλοαλβανο με ενα τελειο μωρο ανεβηκαμε προς λολιτα.πολυ καλο το μαγαζι. καμια 20αρια κοπελες αλλα οι μισες πολυ σαβουρες ρε παιδια.ομως οι 4-5 καλες του μαγαζιου ηταν εκει!αφου περασανε ολα τα μπαζα απο την πονηρη αγκαλια μου να σου το μαυρακι η σαντρα. καλο σωμα και υπομονετικη.της ελεγα δεν θελω και αυτη δωστου να με παλευει στον καναπε.μου τον εβγαλε εξω και μου ταξε τα παντα εκτος απο πηδημα με καποτα και υπεκυψα για πριβε.καυλα η μαυρη πιπα με τις χειλαρες με παραλληλη φραπεδια χωρις γαλα και τα καταπιε ολα.με ικετευε για στοματικο για να τελεισει αλλα σιχαινομουν.μετα ηρθαν τα καλα.τζεσικα μουναρα κατα τις 530 το πρωι μεθυσμενη και παραπατουσα ηλθε στην στοργικη αγκαλια μου και φυσικα οδηγηθηκε σε χορο.πολυ καλο το τριψιμο με τις βυζαρες στο καυλι και τελειο σωμα πολυ καυλα το μωρο. ομως ενα (-) τα ελαφρως αξυριστα ποδια που μου εμποδισαν την παντελη αναπτυξη του πεους.ομως ο χορος ικανοποιητικος.ομως εχω μια απορια..αυτη ειναι η τζεσικα που δουλευε και στο λιδο?ρε παιδια εχω μπερδευτει..δεν της εμοιαζε πολυ παιζει να ειναι αλλη αυτη η καυλοτζεσικα.στο καπακι ηθελα μονα λιζα καθως χορευε απεναντι μου και την ξεμοναχιασα κατα τις 6 στο σχεδον αδειο μαγαζι για διπλο χορο.ειχε κεφια αν και πολυ αργα.αφηνε να βαλω δαχτυλα και μου τον επαιζε μεσα απο το παντελονι.το φιλακι στο στομα ηταν το κλου της ομορφης βραδιας μου.ενα μελαχροινακι πολυ ομορφο που ηρθε στην παρεα μας χωρις ποτο και εκατσε κανα 20αλεπτο εξαιρετικο αλλα δεν θυμαμαι ονομα.απο τις υπολοιπες δεν ηθελα καποια για περισσοτερα.μετριοτητα.τωρα δουλεια απο δευτερα και ξερο ψωμι για να τα σκασουμε το αλλο σ/κ στα πανεμορφα μωρα μας.επισης, να πω την αμαρτια μου αυτο το ομορφο τραβελι εξω απο το baby 0 ειναι πολυ καβλα,κριμα ομως που εχει πουτσο.παντως γιναμε φιλαρακια και της/του εξηγησα οτι μ αρεσει γιατι μοιαζει πολυ με την τελεια γυναικα αλλα δεν γουσταρω πλαστικα τραβελια.οποιος γουσταρει ομως του την προτεινω,ειναι καλη.
παω να τραβηξω μια  :bigdick: τωρα.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Diky, αφου μετα απο τετoιο οδοιπορικο, ειχες την δυναμη να κατσεις να τα γραψεις στις 7 το πρωι, εισαι αξιος συγχαρητηριων..!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Για να σε ξεμπροστιασω ξεφτυλισμενε DIKY :

1)
αφου καναμε το conne μας με μωρακια στο μικρολιμανο

στους αλλους μπορεις να λες οτι θες στον Υπουργο ομως οχι / ποια κονε ρε τραβελι ???? / με τον Υπουργο Πιπας και Ακυρων / αϊ γαμησου ....

2)
φυσικα ειχα πει οτι δεν θα ξαναπατησω μουσες και δεν θα ξαναπαρω χορο με την μιλενα αλλα επειδη ο πουτσος λογο δεν κρατει
φορας ή δεν φορας παντελονια ρεεεε ??? / ειχες πει Μουσες δεν ξαναπαω αλλα σαν γυναικουλα που εισαι ....

3)
αφου περασαμε απο λαδοκολα για ενα γρηγορο οπου θυμωσα βλεποντας εναν κωλοαλβανο με ενα τελειο μωρο ανεβηκαμε προς λολιτα.πολυ καλο το μαγαζι.

κατ' αρχην εισαι ρατσιστης / εσυ εισαι καλυτερος απο τους Αλβανους κωλοπακιστανε ... / οσο για τον Αλβανο εγω ημουνα μεταμφιεσμενος με το νεο look μου και ειχα διπλα την καινουρια μου κοπελα ...

4)
καυλα η μαυρη πιπα με τις χειλαρες με παραλληλη φραπεδια χωρις γαλα και τα καταπιε ολα.
αρχισες τα ψεματα ξανα / πως γινεται φραπεδια χωρις γαλα αλλα να τα καταπινει ολα ??? / εεεε για πες μου ...

5)
ομως ενα (-) τα ελαφρως αξυριστα ποδια που μου εμποδισαν την παντελη αναπτυξη του πεους

εσυ ξυριζεις τα αρχιδια σου οταν πας στριπ ???? / οχι - γιατι λοιπον και αυτες να ξυριστουν ??? / εγω που παω παντα περιποιημενος στα στριπ οι κοπελες με προσεχουν σαν να ειμαι το αμορε τους ....

6)
αυτη ειναι η τζεσικα που δουλευε και στο λιδο?ρε παιδια εχω μπερδευτει..

ειπαμε δεν ειναι αυτη / η Τζεσσικα που ψαχνουμε θα τη βρουμε την Παρασκευη που θα παμε Λιδο και μετα Τακης .... / ξερεις εσυ ....

7)
το φιλακι στο στομα ηταν το κλου της ομορφης βραδιας μου

αηδιασα παλιοβρωμιαρη / σε φιλησε γυναικα στο στομα / τουλαχιστον να μην την φιλησουμε και εμεις γιατι κατι μου ειχες πει οτι εχεις ερπητα ....

8)
επισης, να πω την αμαρτια μου αυτο το ομορφο τραβελι εξω απο το baby 0 ειναι πολυ καβλα,κριμα ομως που εχει πουτσο.παντως γιναμε φιλαρακια και της/του :2funny: :2funny: :2funny: εξηγησα οτι μ αρεσει γιατι μοιαζει πολυ με την τελεια γυναικα αλλα δεν γουσταρω πλαστικα τραβελια :dancing: :dancing: :dancing:.οποιος γουσταρει ομως του την προτεινω,ειναι καλη.

εδω ειναι που θα χεστουμε τωρα / κατω τα χερια σου απο την Χαρα σε γ@@@μησα / ειναι δικη μου και μονο ....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μετα το διδακτορικο που εχω κανει στην πιατσα γενικα, αποφασισα να κανω και ενα μεταπτυχιακο στα στριπ..  :)

αφου λοιπον παρακολουθησα ανελιπως ΚΑΙ τα δυο εξαμηνα, παρεδωσα την πτυχιακη μου, εκανα ΚΑΙ την πρακτικη μου (πουτά, κουροί, αφεψίματα κλπ), ανεβαζω την πρωτη λιστα μου..  :P

αφορα χθεσινοβρδυνη μου επισκεψη στο καταστημα παραγωγης πολιτισμου και αφεψιματων ''diamonds dolls'' για το οποιο σε  λιγο θα βαλω και κριτικη..  :rolleyes: :rolleyes:

1. sonia (πολωνη)
2. αφροδιτη (ελληνιδα που πρεπει να την εχω δει και σε αλλα καταστηματα)
3. νικιτα (ρωσιδα)
4. σαμπινα (πρωην valeria)
5. μπεττυ (με γυαλακια, ρουμανοκατασταση)
6. ντολορεζ(μιλφ μπαζέ)
7. μαγια (οχι η περιποιητικη μασερ της στουρναρη 63, αλλα και αυτη μελαχροινη ψηλη αδυνατη με καρε μαλλι κοντο)
8. εβελινα (ψηλη μελαχροινη αδυνατη μασούσα συνεχως bubble-gum ω σαν bimbo)
9. γκρετα (ψιλο-ατσουμπαλο ξανθο με γλυκο προσωπακι που όποτε δεν ειχε κατι να κανει, χορευε μονη της)
10. αντα (πολωνη και μουναρα)  :smitten: :smitten: :cool2:
11. νελλυ (ξανθια ομορφουλα με ωραια χυτά βυζά)
12. ζετα (ελληνιδα αδυνατη με μεγαλο τατου στην πλατη. αυτη πρεπει να επαιζε στον amazon)
13. νικι (απιθανο ξανθο)
14. ειρηνη (κοντη καστανομαλλα αδιαφορη)
15. αλια (γερμανιδα)
16. βικτωρια (ψηλο αλογο made in silicon valley)
17. ροουζ (η παρτενερ του ινδιανου)
18. αντονελλα (γεωργιανη η αδερφη της λατογιας που το παιζει made in portugal)
19. λολα (νταρντανέ μελαχροινο με 2,5άρι βύζο)
20. αγκνες (αδυνατη, πολυ λεπτη ψηλη, με το μαλλι κοτσο, ΟΧΙ ΚΩΤΣΟ  :))
21. ενα ψιλο-χοντρο μελαχροινο μπαζο (αγνωστων λοιπων στοιχειων)
22. φιμπυ (διοπτροφόρα)
23. αντζελα (μελαχροινη μουναρα)
24. ενα ξανθο μπουρουχέ μιλφ

στο μαγαζι γινεται και λογος εμμεσως, πλην σαφως, και για το σαιτ μας, αλλα περισοτερα σε λιγο στην κριτικη..

ευλογησον  :priest: :priest: :priest: :priest:

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
καλα diky και υπουργος δεν παιζονται!χαχαχαχα!
ρε μαγγες αυτη στην πιατσα εξω απο το baby gold λετε μηπως?μια ψηλη ξανθια πανεμορφη μουναρα?αυτη εχει πουλι ρε???????????????κοιταζα να δω αν φουσκωνει και δεν φουσκωνε στο επιμαχο

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μπραβο παπαΓιωργη .... / αντι να εισαι Κυριακη σε καμια εκκλησια καθεσαι και γραφεις λιστες στο bourdela.com / τι να κλασει ο vasos μπροστα σου !!!! / ευγε ....

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω το χω πει.με μπλοκακι και στυλο πατε στα στριπ σεβασμιοτατε οπως και ο βασος,δε μπορει.... :grin: :grin:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
καλα diky και υπουργος δεν παιζονται!χαχαχαχα!
ρε μαγγες αυτη στην πιατσα εξω απο το baby gold λετε μηπως?μια ψηλη ξανθια πανεμορφη μουναρα?αυτη εχει πουλι ρε???????????????κοιταζα να δω αν φουσκωνει και δεν φουσκωνε στο επιμαχο

φιλε σε ενημερωνω οτι την τελευταια φορα που την ειδα καθως εβγαινα απο το Baby Gold μας λεει
σε ανυποπτο χρονο : που ησασταν πουλακια μου ??? Στο Baby Gold για φραπεδια ....

Πες μου που την ηξερε την ορολογια φραπεδια αυτη ???? / το σαϊτ εχει γινει κατι σαν το CNN.com-breaking news / φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα σου ...

Οσο για το τραβελο ενταξει ωραια ειναι αλλα πιο κατω στη Συγγρου εχει τα καλα κοριτσια-αγορια ....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω το χω πει.με μπλοκακι και στυλο πατε στα στριπ σεβασμιοτατε οπως και ο βασος,δε μπορει.... :grin: :grin:
οχι, καμία σχεση με μπλοκακια.
ειδες τι μπορεις να πετυχεις με την βαθεια πιστη ????  :priest: :priest:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μπραβο παπαΓιωργη .... / αντι να εισαι Κυριακη σε καμια εκκλησια καθεσαι και γραφεις λιστες στο bourdela.com / τι να κλασει ο vasos μπροστα σου !!!! / ευγε ....
οχι υπουργε μου.. παρεξηγησες !!!!

στα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου και παρασκευης αφεψιμάτων πηγαινω ΜΟΝΟ για προσυλητισμο.. προσπαθω να φερω στο δρομο του θεου τα κοριτσια.. (επεκταση πελατολογιου αποκαλειται)  :)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
οχι υπουργε μου.. παρεξηγησες !!!!

στα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου και παρασκευης αφεψιμάτων πηγαινω ΜΟΝΟ για προσυλητισμο.. προσπαθω να φερω στο δρομο του θεου τα κοριτσια.. (επεκταση πελατολογιου αποκαλειται)  :)

εγω θα ελεγα οτι λεγεται επεκταση χεριου για να χουφτωνεις μπουτακια ...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οχι, καμία σχεση με μπλοκακια.
ειδες τι μπορεις να πετυχεις με την βαθεια πιστη ????  :priest: :priest:

τί να μας πει και ο πατερας γεωργιος απο στριπ!αυτος πετυχε ότι τελος παντων πετυχε χθες με την βαθια προσευχη και πιστη ωστε να του απομνημονευθουν τα τεμαχια μετα το περας της ιδρυματικης διασκεδασεως,ενω εμεις απο την μερια μας(εγω και ο εγκεφαλος μου δηλ..)τα αποκρυπτογραφουμε ολα στον σκληρό της παρεγκεφαλιδος(για οσους δε γνωριζουν στο πισω μερος του εγκεφαλου...)και οσα δεν χωρανε εκει με μία σκέψη απλη αποθηκευονται στον σκληρο δισκο που βρισκεται στους ορχεις.Τελος επειδη ενιοτε το backup αυτο(των ορχεων δηλ..) τήκεται κατω απο τις υψηλες θερμοκρασιες και απερχεται του σωματος μεσω του μοριου και της ουρηθρας της βαλάνου μετα απο τριψιματοπουτσίαση εχω καθιερωσει και 3ο backup το οποιο ευρισκεται στον νωτιαιο μυελο των οστων...δεν εχω να παω κατι αλλο...παρα μονο το κατωθι....

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΙΠ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΑ ΜΑΣΑΖ! :birdman:

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Εχθες εκανα τη βολτα μου υστερα απο πολυ καιρο προς Αχαρνων μεριά σε ενα αλλο αγαπημενο μου μερος το Erotica.
Αρκετό κοσμο, και πολυ Αλβανια, (ισως εφταιγε και η μερα γιατι εχει καταντησει η Παρασκευη και το σαββατο να γινεται σε ολα αυτα τα μαγαζια Αλβανοεπελαση) ) που συνεπαγεται πολλους ματακηδες και οι γκομενες να τρεχουν σαν τρελλες να προσπαθουν να παρουν κανενα χουρο... :boobies: :boobies: :boobies:

Πραγματικα ωραίος χωρος, καθαρα ποτα, το προσωπικο προσπαθει να εξυπηρετησει οσο γινεται, καποιες στιγμες χανονται ομως, μουσικη καλη με τον DJ να πεταει και κατι ατακες καλες.
Δυστυχως δεν ηταν η Αρτεμης με την οποια εχω περασει πολυ καλες στιγμες,  :dancing: και πηρα τη Νουτελα ή νοτελα καπως ετσι μου ειπε, και την Ρουμανα την Ελενα για απλο χορό.
Καλη η πρωτη μετρια προς καλη η δευτερη.
Δεν κάθησα πολύ καθότι την επομένη ειχα εκτακτη δουλειά και δεν πηρα άλλες για να γραψω εντυπώσεις.

Μεγαλο προβλημα σε αυτο το μαγαζι το parking που λυνεται συνηθως με διπλοπαρκαρισμα στο δρομο που ειναι καθετα στην Αχαρνων στο πλαι του μαγαζιου.
Γενικα ειναι ενα μαγαζι που θα περασεις καλα και θα έλεγα οτι ειναι αδικημενο από το φιλοθεαμον κοινο του site.

pseg

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η αντονελλα στο diamond dolls  τριανταπενταρησε και μυαλο δεν εβαλε.Καντο οπως η λατογια πρεπει να γινει το εργο.

sweetyjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειμαι τοσο καινουριος στο σαιτ οσο δειχνουν τα ελαχιστα ποστ μου,αλλα εχω αργη συνδεση και παλιο λαπτοπ οποτε μου βγαινει το λαδι για να διαβασω και κυριως για να ποσταρω.Ειμαι πολυ παλια καραβανα στα στριπ αλλα με ασθενη μνημη στα ονοματα των κοριτσιων.Νομιζω οτι τους τελευταιους μηνες το επιπεδο εχει πεσει πολυ.το

sweetyjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παλι μαλακια εκανα.Συνεχιζω ομως την ενημερωση.Το προηγουμενο σαββατο εκανα εφοδο στα ιδρυματα παρολο που δεν το συνηθιζω να πηγαινω Π-Σ.Ξεκινημα απο μουσες,γυρω στις 1.Τι επαθε αυτο το μαγαζι ρε παιδια?Πολυ πεσμενο απο αποψη κοριτσιων.Πηρα ενα ποτο κερασα ενα μια ψηλη ξανθια ρωσιδουλα,αλλα δεν μου εκανε κλικ για παραπανω και εφυγα,στην ωρα.Πηγα κοντα στο πλατινουμ.ΜΟνο και μονο για τη Λιζα.γκομεναρα και ο φραπες τελειος οπως παντα,αλλα πασχει στην κουβεντα.Το μαγαζι σχετικα βελτιωμενο και με περισοτερα κοριτσια απο αλλες επισκεψεις μου εκει αλλα δεν παιζει στην Α εθνικη κατα την γνωμη μου και οι σερβιτοροι αγενεστατοι.Αλλα μια και ηταν νωρις ειπα να περασω και μια βολτα απο ανατολη.Αρκετα ανανεωμενο απο κοριτσια απο την τελευταια προ 6μηνου επισκεψη μου(ειχα κολλησει με λιντο).γενικα θετικες εντυπωσεις,πολλες κοπελες τουλαχιστον 30 και οι περισοτερες περασαν απο το τραπεζι για κουβεντα πραγμα που συμβαινει σπανια.Ποτο και πολυ καλη κουβεντα με Μαρια(νταρντανα απο πολωνια νομιζω)και μετα με μια πολυ γλυκια πολωνιδα με κοντο καρε ξανθο -αυτη ομως ξεκαθαρισε οτι ο χορος θα ειναι μονο χορος οποτε ηπιε το ποτο και εφυγε-.ΚΑΙ μετα ηρθε η Ελενα.Μελαχρινο κοντοπουτανο με σωμα teenie,και πολυ καλα ελληνικα.Αφου αρχισε τα τριψιματα στο καναπε,ανεβηκαμε πανω.Τετοιο χορο εχουν να μου κανουν πολυ καιρο.Φιλια,χαστουκακια αυτη μουσκεμα και εγω τουρμπο ηρθε η κορυφωση στο χερακι της....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
...Πηγα κοντα στο πλατινουμ.ΜΟνο και μονο για τη Λιζα.γκομεναρα και ο φραπες τελειος οπως παντα,αλλα πασχει στην κουβεντα.

Eννοεις την μελαχροινη milf που κανει το λεσβιακο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom