Οχι..προχθες ήταν 15€ η είσοδος,όπως πάντα...κ όλες οι χρεώσεις νορμάλ....36-70-100-250-400...
Οκ... πάντως ας γνωρίζουν ότι εμείς αντέχουμε μέχρι και... ένα μήνα χωρίς πουτές!!!
Οχι..προχθες ήταν 15€ η είσοδος,όπως πάντα...κ όλες οι χρεώσεις νορμάλ....36-70-100-250-400...
κ όλες οι χρεώσεις [size=24pt]νορμάλ[/size]....3[size=24pt]6[/size]-70-100-250-400...
Και παραπάνω από ένα μήνα μη σου πω...Οκ... πάντως ας γνωρίζουν ότι εμείς αντέχουμε μέχρι και... ένα μήνα χωρίς πουτές!!!
Αρκέσου στο ένα και θα δείς πως αυξάνεται ο χρόνος σου μήπως και κεράσεις και δεύτερο ;)Και παραπάνω από ένα μήνα μη σου πω...
Όμως το έχω ξαναπει πολλές φορές - εμένα ένα ξερό νούμερο, π.χ. 20 ή 36, δεν μου λέει και πολλά, απλώς και μόνο επειδή δεν συνηθίζω να αρκούμαι στο ένα. Αυτό που έχω διαπιστώσει τελευταία είναι ότι έχουν αυξηθεί εμμέσως οι τιμές, δια της μεθόδου της περικοπής χρόνου. Που είναι σαφώς πιο ύπουλη μέθοδος αυξήσεων.
Αυτό είναι αδιάφορο και υποψιάζομαι ότι το ξέρεις κι εσύ. 1) Γίνεται μόνο την ΠΡΩΤΗ φορά που κερνάς ποτό, και 2) (και κυριότερο) η περικοπή χρόνου ισχύει αναλογικά ό,τι κολπάκι και να κάνεις. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που εξαρχής είχα κόψει εντελώς τα ΠαρασκευοΣάββατα (εκεί η περικοπή έχει και προσαύξηση λόγω πολυκοσμίας).Αρκέσου στο ένα και θα δείς πως αυξάνεται ο χρόνος σου μήπως και κεράσεις και δεύτερο ;)
Αδερφέ, πάρτο αλλιώς.... ποια "ρετσινιά"? Σοβαρά μιλάμε? Κάποιος ας σου εξηγήσει το πρόγραμμα των 25 Ευρώ....Άρα συμφωνείς ότι το να κερνάς μόνο ένα απλώς χειροτερεύει το χρόνο παραμονής (το οποίο είναι προφανές βέβαια για όποιον έχει επισκεφθεί τα ιδρύματα αυτά)? Μοναδική λύση το να μην είσαι γνωστός πελάτης σε κάποιο μαγαζί, αφού μόνο έτσι γλιτώνεις τη ρετσινιά του "ενός ποτού το πολύ".
Από την άλλη, και όταν κερνάς περισσότερα από ένα, πάλι το πρώτο (ειδικά) φεύγει σε ρυθμό υπαγορεύσεως. Το μόνο ζήτημα είναι ακριβώς ποιος είναι ο ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΣ χρόνος, αφού από αυτόν εξαρτώνται όλα τα άλλα. Και η αίσθησή μου είναι ότι βαίνει διαρκώς μειούμενος προσφάτως.
Ή το πρόγραμμα των 15 ευρώ ακόμα ακόμα (πίνω το ποτάκι μου και φεύγω κάνοντας χάζι). Ή το πρόγραμμα των 15 + 1 χορό (για να μην αρχίζουν και οι περιττές οικειότητες). Τρόποι βρίσκονται συνεχώς, λίγη φαντασία χρειάζεται - και κυρίως να κοπεί το κάκιστο συνήθειο της μίας κοπέλας (κακομαθαίνει). Όμως δεν νομίζω ότι κάνει κακό να αναφέρει κανείς την αίσθηση που του προκαλείται τελευταία, ειδικά αν δεν είναι και ακριβώς χθεσινός.Αδερφέ, πάρτο αλλιώς.... ποια "ρετσινιά"? Σοβαρά μιλάμε? Κάποιος ας σου εξηγήσει το πρόγραμμα των 25 Ευρώ....
Πάντως αν έχεις την αίσθηση του διαρκούς μειούμενου χρόνου και επειδή φαντάζομαι τον ξοδεύεις με συγκεκριμένη κοπέλα, αναρωτήσου μήπως και δεν ευθύνεται το μαγαζί αλλά η κοπέλα....
Εντελώς φιλικά
Υ.Γ. Με ξέρουν μέχρι και οι πέτρες στο μαγαζί που πηγαίνω και από τότε που κατάλαβαν πως τα πολλά πολλά (ποτά) κομμένα στα πίπουλα μ'έχουν.... Τους κακοφάνηκε αλλά έτσι πάει.
Υ.Γ. Τον άλλον που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και απαντά άνευ απαντήσεως και ουσίας απλώς περιφέροντας τον εγωισμό του κάνω πως δεν τον κατάλαβα.
Κλάψε τώρα για τα 2€ που θα ανέβουν οι τιμές λόγω Χριστουγέννων...
Επιτρέψτε μου να επιμείνω πως το ύψος των τιμών έχει μεγάλη σημασία.
Διότι αν π.χ. κερνάς διπλά και στο ένα κάνει 20 ενώ στο άλλο κάνει 24, τότε στο μεν πρώτο με 100 ευρώ θα κεράσεις 5 ποτά ενώ στο άλλο 4.
Αν εγώ ήμουν επιχειρηματίας, θα ΚΑΤΕΒΑΖΑ τις τιμές και θα είχα γεμάτο κόσμο το μαγαζί μου, όλες τις μέρες των χριστουγέννων (εφόσον τηρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις διατήρησης ενός τέτοιου μαγαζιού).
Και αυτοί που θα κλαίγαν τελικά θα ήταν αυτοί που λόγω των χριστουγέννων ανέβασαν τις τιμές, με αποτέλεσμα τα μαγαζιά τους να μην έχουν ή να έχουν ελάχιστους πελάτες.
Και μη ξεχνάμε ότι αντέχουμε για πολλές μέρες και χωρίς τις πουτές, κορόιδα δεν θα γίνουμε για να κάνουν την ΑΡΠΑΧΤΗ οι μαγαζάτορες.