You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Για το χθεσινό πέσιμο σε κέντρο μάθαμε τπτ ?
Πέμπτη πέρασαν απ'το Ritorni...αλλά ήταν περαστικοί κ συνεχίσαν για αλλού...
Επισκέπτης
δεν λέω για Πέμπτη .
πες μας για χθες τοτε....
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
1)Το χέρι μου στη φωτιά δε το βάζω για κανέναν και για τίποτα,ειδικά αν πρόκειται για ένα τόσο περίεργο ζήτημα όπως αυτό,το οποίο δε ξέρεις ποτέ εκ των προτέρων πως μπορεί να εξελιχθείείσαι σίγουρος ότι την σκαπουλάρει;
και έχω μια απορία.... τόσα χρόνια στη νύχτα υπάλληλος γραμμή δεν πήρες;
2)Δεν είναι δεσμευτικό για κάποιον που δουλεύει σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον(ένα Χ,Υ οποιοδήποτε χρονικό διάστημα) ότι ντε και καλά θα λάβει(θα πάρει χαμπάρι) όλες τις γραμμές και τα αλλησβερίσια που γίνονται σε αυτό,απλά μπορεί να πάρει μια ιδέα για το τί παίζει σε βάθος(αλλά μόνο μια ιδέα)
Υ.Γ:Όσον αφορά το αρθράκι το οποίο με προέτρεψες να διαβάσω δε μου "λέει" κάτι καινούργιο.....αναφέρεται σε πράγματα γνωστά(έστω και αν μερικές φορές απλά υποψιαζόμαστε ότι συμβαίνουν)....άλλωστε να ξέρεις πως οι αστυνομικοί είναι οι πιο συνεργάσιμοι προστάτες σε αυτές τις δραστηριότητες
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
1)Το χέρι μου στη φωτιά δε το βάζω για κανέναν και για τίποτα,ειδικά αν πρόκειται για ένα τόσο περίεργο ζήτημα όπως αυτό,το οποίο δε ξέρεις ποτέ εκ των προτέρων πως μπορεί να εξελιχθεί
2)Δεν είναι δεσμευτικό για κάποιον που δουλεύει σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον(ένα Χ,Υ οποιοδήποτε χρονικό διάστημα) ότι ντε και καλά θα λάβει(θα πάρει χαμπάρι) όλες τις γραμμές και τα αλλησβερίσια που γίνονται σε αυτό,απλά μπορεί να πάρει μια ιδέα για το τί παίζει σε βάθος(αλλά μόνο μια ιδέα)
Υ.Γ:Όσον αφορά το αρθράκι το οποίο με προέτρεψες να διαβάσω δε μου "λέει" κάτι καινούργιο.....αναφέρεται σε πράγματα γνωστά(έστω και αν μερικές φορές απλά υποψιαζόμαστε ότι συμβαίνουν)....άλλωστε να ξέρεις πως οι αστυνομικοί είναι οι πιο συνεργάσιμοι προστάτες σε αυτές τις δραστηριότητες
ρώτα το χρηστίδη τότε να σε ενημερώσει...
γιατί εσυ μου φαίνεται δε δούλευες σερβιτόρος αλλά τουρίστας στα στριπομάγαζα.
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
ότι πειςρώτα το χρηστίδη τότε να σε ενημερώσει...
γιατί εσυ μου φαίνεται δε δούλευες σερβιτόρος αλλά τουρίστας στα στριπομάγαζα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ δε λέω τίποτα...ότι πεις
εσύ ότι πεις δεν έχει καμμιά σχέση με σερβιτόρο σε κωλόμπαρο....
ρε μπας και δούλευες στο πρίνσες και μετά στο DD?
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Ρε φίλε κοίτα να δεις.....δεν ξεκίνησα αυτή τη κουβέντα για να φτάσω στο σημείο να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας(ή εδώ συγκεκριμένα ότι είμαι κάτι) και άλλωστε δεν έχει νόημα να το κάνω αυτό,οπότε αν θες με πιστεύεις αλλιώς δε μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό(γι'αυτό ακριβώς δεν έλεγα και τπτ για αυτό επειδή ακριβώς ήξερα ότι θα βρεθούν διάφοροι όπως εσύ που θα αμφισβητήσουν).εγώ δε λέω τίποτα...
εσύ ότι πεις δεν έχει καμμιά σχέση με σερβιτόρο σε κωλόμπαρο....
ρε μπας και δούλευες στο πρίνσες και μετά στο DD?
Υ.Γ:Δεν έχω δουλέψει ποτέ στα εν λόγω μαγαζιά(σου απαντώ αν και δε πιστεύεις ότι έχω δουλέψει οπουδήποτε)
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν επειδή βαρέθηκα να "απολογούμαι" και να δίνω εξηγήσεις στον persona(και γενικά σε οποιονδήποτε του ίδιου στυλ)θεωρήστε ότι δεν είπα ποτέ τπτ για το συγκεκριμένο ζήτημα,διότι όπως φαίνεται κάποιοι ξέρουν πάρα πολλά υπέρ του δέοντος και τους ακυρώνουν όλους,οπότε εγώ πάω πάσο.Ρε φίλε κοίτα να δεις.....δεν ξεκίνησα αυτή τη κουβέντα για να φτάσω στο σημείο να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας(ή εδώ συγκεκριμένα ότι είμαι κάτι) και άλλωστε δεν έχει νόημα να το κάνω αυτό,οπότε αν θες με πιστεύεις αλλιώς δε μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό(γι'αυτό ακριβώς δεν έλεγα και τπτ για αυτό επειδή ακριβώς ήξερα ότι θα βρεθούν διάφοροι όπως εσύ που θα αμφισβητήσουν).
Υ.Γ:Δεν έχω δουλέψει ποτέ στα εν λόγω μαγαζιά(σου απαντώ αν και δε πιστεύεις ότι έχω δουλέψει οπουδήποτε)
Επισκέπτης
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σκόκε να σου υπενθυμίσω απλά πως ο Νόμος είναι σαν τον ιστό της Αράχνης. Οι μεγάλες μύγες τον διαλύουν και ξεφεύγουν. Ενώ οι μικρές είναι καταδικασμένες σε θάνατο.χα....μάλλον ξεχνάς ότι ζεις στην Ελλάδα όπου τα πάντα ισχύουν αλλά ταυτόχρονα και δεν ισχύουν.....εγώ΄ξέρω ότι στις περίσσότερες περιπτώσεις ο έλληνας δεν θα σταθεί στο εμπόδιο που λέγεται "Νόμος" αλλά θα ψάξει πλάγια μέσα για να βρει την άκρη να κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Σκόκε να σου υπενθυμίσω απλά πως ο Νόμος είναι σαν τον ιστό της Αράχνης. Οι μεγάλες μύγες τον διαλύουν και ξεφεύγουν. Ενώ οι μικρές είναι καταδικασμένες σε θάνατο.
Εννοείς μάλλον
Αυτό που αναφέρει ο Στοβαίος στο Ανθολόγιο :
Ζάλευκος , ο των Λοκρών νομοθέτης , τοις νομοις εφη ωσπερ τοις αραχνιοις ειναι
κλπ.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι αυτό εννοώ και το έμαθα το Σάββατο το βράδυ στο σπιτι κάποιων Ελλεηνίδων....
Πόσα ξέρεις ρε Θείο....
Πόσα ξέρεις ρε Θείο....
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Ναι ρε φίλε εννοείται αυτό....μα τί νομίζετε ότι δε ξέρω σε ποια χώρα ζω και το τί επικρατεί στο κόσμο της νύχτας?....απλά είπα πως δεν είναι αδύνατο για κάποιον να κατορθώσει να "σταθεί" αν έχει στοιχειώδεις ικανότητες και μετά πέσαν όλοι να με "φάνε" σαν να είπα κάτι τελείως ανέφικτο.Σκόκε να σου υπενθυμίσω απλά πως ο Νόμος είναι σαν τον ιστό της Αράχνης. Οι μεγάλες μύγες τον διαλύουν και ξεφεύγουν. Ενώ οι μικρές είναι καταδικασμένες σε θάνατο.
Υ.Γ:Και οι μεγάλες αράχνες κάποτε ήταν μικρές πριν μεγαλώσουν
Υ.Γ2:Αν πάρω ποτέ την απόφαση να κάνω κάτι "μεγάλο" θα είναι τη κατάλληλη στιγμή και με το κατάλληλο κόσμο που θα μπορεί να με στηρίξει(τώρα το συζητάω τελείως θεωρητικά εδώ και κακώς που το κάνω όπως έχει αποδειχτεί)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ναι ρε φίλε εννοείται αυτό....μα τί νομίζετε ότι δε ξέρω σε ποια χώρα ζω και το τί επικρατεί στο κόσμο της νύχτας?....απλά είπα πως δεν είναι αδύνατο για κάποιον να κατορθώσει να "σταθεί" αν έχει στοιχειώδεις ικανότητες και μετά πέσαν όλοι να με "φάνε" σαν να είπα κάτι τελείως ανέφικτο.
Υ.Γ:Και οι μεγάλες αράχνες κάποτε ήταν μικρές πριν μεγαλώσουν
Υ.Γ2:Αν πάρω ποτέ την απόφαση να κάνω κάτι "μεγάλο" θα είναι τη κατάλληλη στιγμή και με το κατάλληλο κόσμο που θα μπορεί να με στηρίξει(τώρα το συζητάω τελείως θεωρητικά εδώ και κακώς που το κάνω όπως έχει αποδειχτεί)
εάν δεν είσαι γεννημένος απατεώνας (που από τον τρόπο που γράφεις μάλλον δεν είσαι) λέω να μην το σκεφτείς καν.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
Εγώ θα ανοίξω ουζερί !
ουζερί- Φραπεδερί?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις