Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Δεν με νοιαζει ποιο ειναι το ονομα σου και εαν χαλας χρηματα και ουτε ενδιαφερει κανεναν αυτο.ετσι οπως τα λες εσυ μονο για διαφιμησει φενεται να κανεις.
Ενδιαφερει το αφεντικο σου

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Το κινκυ ειναι αξια τα 15 αφου ειναι ετη φωτος καλυτερο και απο θεμα κοριτσιων και απο shows.Οχι μπομπες ποτα οπως το Αλκα και το καισα.
Είναι καλός ο μισθός τουλάχιστον ή σε έχουν στη πείνα? :think::confused:

obotsi

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2021
Like
2
Πόντοι
0
στο queens of north δεν παίζει πριβέ αλλά σχεδόν ούτε και απλοί χοροί....κατ' αρχάς έχει πολύ λίγα κορίτσια....θυμίζει επαρχιακό κωλόμπαρο της Ε.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ και εν δευτέροις από αυτά τα λίγα τεμάχια ζήτημα τα 2 να γυρίσεις να τα κοιτάξεις μέσα στο μαγαζί που είναι και βαμμένα-φτιαγμένα-περιποιημένα. Όσο για το μπουρναζομάγαζο ναι ίσχύει αυτό που λές αλλά τουλάχιστον με 2 καλά τεμάχια που ξέρω αξίζει αρκετά το πριβέ....στο κόστος που προσφέρεται.

Ποίο το κόστος του πριβέ με τα έξτρα;

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Παρασκευή βράδυ Babylon είχε γύρω στης 20 γυναίκες χωρίς της χορεύτριες ένα έχω να πω εκεί που φέρνουν κάποιες καινούργιες πολύ όμορφες μετά από. Καμία βδομάδα εξαφανιζολ είχε φέρει δύο από Πολωνία μοντέλα μεταχαπο κάποιες μέρες εξαφανίστηκαν εσείς οι υπεύθυνοι για δείτε λίγο αλλιώς αφήστε της κοπέλες .Επισεις οι χοροί χάλια πάνω εκτός δύο τριών εξαιρέσεων και τα 150 άρια πάνω πριβέ πολύ ακριβά .Πάνω που είχε στρώσει το μαγαζί μπαζει νερά πάλι.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Παρασκευή βράδυ Babylon είχε γύρω στης 20 γυναίκες χωρίς της χορεύτριες ένα έχω να πω εκεί που φέρνουν κάποιες καινούργιες πολύ όμορφες μετά από. Καμία βδομάδα εξαφανιζολ είχε φέρει δύο από Πολωνία μοντέλα μεταχαπο κάποιες μέρες εξαφανίστηκαν εσείς οι υπεύθυνοι για δείτε λίγο αλλιώς αφήστε της κοπέλες .Επισεις οι χοροί χάλια πάνω εκτός δύο τριών εξαιρέσεων και τα 150 άρια πάνω πριβέ πολύ ακριβά .Πάνω που είχε στρώσει το μαγαζί μπαζει νερά πάλι.
Πριν κάτι μήνες που είχα περάσει το ρόστερ ήταν απογοήτευση.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Πριν κάτι μήνες που είχα περάσει το ρόστερ ήταν απογοήτευση.
Βασιλη, θυμασαι τον μανατζερ του γκραν ριτορνο? εναν νεαρο, τοτε, νομιζω εκανε και μποξ.
Εχω την εντυπωση τον ειδα, πολυ πιο μεγαλο πια, με απρισμενο γενι, στο κινκυ. Δεν προλαβα να του μιλησω ομως. Παιζει να εκανε μεταγραφη?

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Βασιλη, θυμασαι τον μανατζερ του γκραν ριτορνο? εναν νεαρο, τοτε, νομιζω εκανε και μποξ.
Εχω την εντυπωση τον ειδα, πολυ πιο μεγαλο πια, με απρισμενο γενι, στο κινκυ. Δεν προλαβα να του μιλησω ομως. Παιζει να εκανε μεταγραφη?
Νομίζω έχει κάνει πέρασμα και από star.Μαλλον αυτός είναι.

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Φέρνει για μια μέρα κάτι αστέρια και μετά τα διώχνει δεν ξέρω τα πάει κινκι τι να πω και το κινκι έχει πάρα πολλές .
και το κινκι το ιδιο κανει. φερνει κατι τρελα, και μετα απο λιγες βδομαδες, χαλι μαυρο

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Φέρνει για μια μέρα κάτι αστέρια και μετά τα διώχνει δεν ξέρω τα πάει κινκι τι να πω και το κινκι έχει πάρα πολλές .
Πολλές έχει αλλά δεν είναι όλες εμφανίσιμες.Λιγες αξίζουν...

tnt211980

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Ξερουμε που δουλευει η αλινα απο fbi πριν 2-3 χρονια ηταν εκει

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Παιδιά τις προάλλες είχα πάει στο elite night club και ήρθε προσκεκλημένη μια κοπέλα για να χορέψει μόνο έναν χορό και μετά έφυγε. Τέτοια μουνόπλακα δεν έχω πάθει σε όλη μου την ζωή. Οι άλλες δεν έχουν ιδέα από pole dancing ενώ αυτή η κοπέλα ήταν μια απίστευτη επαγγελματίας που θα έδινα και 300 ευρώ για να της τον βάλω. Έστυψε τον στύλο. Τέτοια ταχύτητα, τέτοια ευελιξία, τέτοιο δυναμισμό δεν τα έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Ξέρετε αν υπάρχουν πουθενά αλλού τέτοιου επιπέδου χορεύτριες που είναι ασύγκριτες σε σχέση με αυτές που λικνίζονται χαζά γύρω από τον στύλο;

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Παιδιά τις προάλλες είχα πάει στο elite night club και ήρθε προσκεκλημένη μια κοπέλα για να χορέψει μόνο έναν χορό και μετά έφυγε. Τέτοια μουνόπλακα δεν έχω πάθει σε όλη μου την ζωή. Οι άλλες δεν έχουν ιδέα από pole dancing ενώ αυτή η κοπέλα ήταν μια απίστευτη επαγγελματίας που θα έδινα και 300 ευρώ για να της τον βάλω. Έστυψε τον στύλο. Τέτοια ταχύτητα, τέτοια ευελιξία, τέτοιο δυναμισμό δεν τα έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Ξέρετε αν υπάρχουν πουθενά αλλού τέτοιου επιπέδου χορεύτριες που είναι ασύγκριτες σε σχέση με αυτές που λικνίζονται χαζά γύρω από τον στύλο;
Υπαρχουν και αυτες... Αλλα θελουν πολυ παραπανω σε χρηματα...Σε πολλα club χορευουν τετοιες.. Αλλα πολυ μαρουλι...

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Υπαρχουν και αυτες... Αλλα θελουν πολυ παραπανω σε χρηματα...Σε πολλα club χορευουν τετοιες.. Αλλα πολυ μαρουλι...
Αδερφέ, πέρασε, έκανε το νούμερο της και μετά έφυγε για αλλού για να τσιμπήσει ίσως κι άλλο μεροκάματο, οπότε τρόπος προσέγγισης δεν υπήρχε. Εξάλλου αυτές τις κοπέλες δεν ξέρω αν τις έχουν μόνο για pole dancing. Μην φανταστείς ότι ήταν η πανύψηλη, εντυπωσιακή Ρωσίδα που θέλει μπουκάλι + 250 ευρώ για να ασχοληθεί με κάποιον. Ένα μεσαίο ανάστημα είχε για γυναίκα, πολλά τατουάζ και ένα πικάντικο έτσι και γλυκούτσικο μουτράκι και γυμνασμένο σώμα, αλλά εκεί που έχανε σε εμφάνιση, κέρδιζε σε κάβλα. Δεν ξέρω αν κάνουν κάτι περαιτέρω αυτές οι χορεύτριες, ούτε καν αν κάθονται σε τραπέζια ή για ποιο βαλάντιο πιθανά προορίζονται, είναι κάτι καινούργιο για μένα, που δεν το έχω δει πουθενά αλλού, ούτε στο Caissa, ούτε στο Athens Queens, ούτε πουθενά αλλού. Έχεις ακούσει τίποτα, υπάρχει πρόσβαση ή είναι για συγκεκριμένους πελάτες, θέλουν φιάλη και πόσο πηγαίνει το κοστούμι γενικά; Το λέω γιατί σε όλα τα strip οι τιμές είναι οι ίδιες, αλλά για κάτι τέτοια δεν ξέρω τι χρειάζεται, γιατί πρώτη φορά τα βλέπω. Επίσης μήπως ξέρει κάποιος σε ποια strip εργάζονται τέτοιες κοπέλες;

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Αδερφέ, πέρασε, έκανε το νούμερο της και μετά έφυγε για αλλού για να τσιμπήσει ίσως κι άλλο μεροκάματο, οπότε τρόπος προσέγγισης δεν υπήρχε. Εξάλλου αυτές τις κοπέλες δεν ξέρω αν τις έχουν μόνο για pole dancing. Μην φανταστείς ότι ήταν η πανύψηλη, εντυπωσιακή Ρωσίδα που θέλει μπουκάλι + 250 ευρώ για να ασχοληθεί με κάποιον. Ένα μεσαίο ανάστημα είχε για γυναίκα, πολλά τατουάζ και ένα πικάντικο έτσι και γλυκούτσικο μουτράκι και γυμνασμένο σώμα, αλλά εκεί που έχανε σε εμφάνιση, κέρδιζε σε κάβλα. Δεν ξέρω αν κάνουν κάτι περαιτέρω αυτές οι χορεύτριες, ούτε καν αν κάθονται σε τραπέζια ή για ποιο βαλάντιο πιθανά προορίζονται, είναι κάτι καινούργιο για μένα, που δεν το έχω δει πουθενά αλλού, ούτε στο Caissa, ούτε στο Athens Queens, ούτε πουθενά αλλού. Έχεις ακούσει τίποτα, υπάρχει πρόσβαση ή είναι για συγκεκριμένους πελάτες, θέλουν φιάλη και πόσο πηγαίνει το κοστούμι γενικά; Το λέω γιατί σε όλα τα strip οι τιμές είναι οι ίδιες, αλλά για κάτι τέτοια δεν ξέρω τι χρειάζεται, γιατί πρώτη φορά τα βλέπω. Επίσης μήπως ξέρει κάποιος σε ποια strip εργάζονται τέτοιες κοπέλες;
Καλημερα... Ειπα μερικες απο αυτες κανουν τα show και σε μαγαζια οπως club, μπαρακια, Γκαζι, κτλπ.. Για πηγαινε σε αυτα και θα δεις... Εχουν και μανατζερ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom