Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

p.kalam

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2022
Like
7
Πόντοι
0
Παιδιά τις προάλλες είχα πάει στο elite night club και ήρθε προσκεκλημένη μια κοπέλα για να χορέψει μόνο έναν χορό και μετά έφυγε. Τέτοια μουνόπλακα δεν έχω πάθει σε όλη μου την ζωή. Οι άλλες δεν έχουν ιδέα από pole dancing ενώ αυτή η κοπέλα ήταν μια απίστευτη επαγγελματίας που θα έδινα και 300 ευρώ για να της τον βάλω. Έστυψε τον στύλο. Τέτοια ταχύτητα, τέτοια ευελιξία, τέτοιο δυναμισμό δεν τα έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Ξέρετε αν υπάρχουν πουθενά αλλού τέτοιου επιπέδου χορεύτριες που είναι ασύγκριτες σε σχέση με αυτές που λικνίζονται χαζά γύρω από τον στύλο

Παιδιά τις προάλλες είχα πάει στο elite night club και ήρθε προσκεκλημένη μια κοπέλα για να χορέψει μόνο έναν χορό και μετά έφυγε. Τέτοια μουνόπλακα δεν έχω πάθει σε όλη μου την ζωή. Οι άλλες δεν έχουν ιδέα από pole dancing ενώ αυτή η κοπέλα ήταν μια απίστευτη επαγγελματίας που θα έδινα και 300 ευρώ για να της τον βάλω. Έστυψε τον στύλο. Τέτοια ταχύτητα, τέτοια ευελιξία, τέτοιο δυναμισμό δεν τα έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Ξέρετε αν υπάρχουν πουθενά αλλού τέτοιου επιπέδου χορεύτριες που είναι ασύγκριτες σε σχέση με αυτές που λικνίζονται χαζά γύρω από τον

Παιδιά τις προάλλες είχα πάει στο elite night club και ήρθε προσκεκλημένη μια κοπέλα για να χορέψει μόνο έναν χορό και μετά έφυγε. Τέτοια μουνόπλακα δεν έχω πάθει σε όλη μου την ζωή. Οι άλλες δεν έχουν ιδέα από pole dancing ενώ αυτή η κοπέλα ήταν μια απίστευτη επαγγελματίας που θα έδινα και 300 ευρώ για να της τον βάλω. Έστυψε τον στύλο. Τέτοια ταχύτητα, τέτοια ευελιξία, τέτοιο δυναμισμό δεν τα έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Ξέρετε αν υπάρχουν πουθενά αλλού τέτοιου επιπέδου χορεύτριες που είναι ασύγκριτες σε σχέση με αυτές που λικνίζονται χαζά γύρω από τον στύλο;
Στο toy strip δουλευε μια Ρωσίδα δεν θυμάμαι το όνομα της. Είχε ένα εντυπωσιακό τατου στη πλατη με φτερά. Σε άφηνε με ανοιχτό το στόμα με το χορό της. Οταν τελείωνε τον χορό πέρα από τους πελατες την χειροκροτουσαν όλες οι κοπέλες που δουλευαν εκεί.

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Πέρασα Σάββατο από caissa αρνουμε και να σχολιάσω ζήτημα να έκατσα μια ώρα είχε καμία 15 γυναίκες Ουκρανία κυρίως πολύ όμορφες και μέχρι εκεί φυτά εντελώς βαριουνται να δουλέψουν και που έρχονται κάποιες αγγαρεία κάνουν οι χοροί κλαψτα πήρε ο φίλος μια χόρευε στον αέρα δεν έκατσε καθόλου πάνω του τραγικά πράγματα. Μαύρο θα κάνω καιρό να ξαναπάω.Δευτερα πήγα Golden γυναίκες ελάχιστες και κει τα ίδια δεν έρχεται καμία στα τραπέζια και πήγε ο φίλος μου να την πάρει στην άλλη άκρη κανας υπεύθυνος υπάρχει εκεί? καλον ύπνο .

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Αυτος ο μουναρος η Grace ξερει κανεις που εμφανιζεται?Περσι καλοκαιρι ηταν Caissa

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Στο toy strip δουλευε μια Ρωσίδα δεν θυμάμαι το όνομα της. Είχε ένα εντυπωσιακό τατου στη πλατη με φτερά. Σε άφηνε με ανοιχτό το στόμα με το χορό της. Οταν τελείωνε τον χορό πέρα από τους πελατες την χειροκροτουσαν όλες οι κοπέλες που δουλευαν εκεί.
μάλλον η Λάουρα... δυστυχώς στο πριβέ των 100 μόνο πίπα με λάστιχο κάνει...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Παιδιά τις προάλλες είχα πάει στο elite night club και ήρθε προσκεκλημένη μια κοπέλα για να χορέψει μόνο έναν χορό και μετά έφυγε. Τέτοια μουνόπλακα δεν έχω πάθει σε όλη μου την ζωή. Οι άλλες δεν έχουν ιδέα από pole dancing ενώ αυτή η κοπέλα ήταν μια απίστευτη επαγγελματίας που θα έδινα και 300 ευρώ για να της τον βάλω. Έστυψε τον στύλο. Τέτοια ταχύτητα, τέτοια ευελιξία, τέτοιο δυναμισμό δεν τα έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Ξέρετε αν υπάρχουν πουθενά αλλού τέτοιου επιπέδου χορεύτριες που είναι ασύγκριτες σε σχέση με αυτές που λικνίζονται χαζά γύρω από τον στύλο;
τα ίδια είχα πάθει όταν είχα δεί την απίστευτη Μις Νίνη στο Ντρημ γκιρλς Μπαρ... ανεάβαινε στο στύλο και σου τον έκανε στύλο... δυστυχώς στο πριβέ ήταν αποστειρωμένο το σεξ μαζί της...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Αυτος ο μουναρος η Grace ξερει κανεις που εμφανιζεται?Περσι καλοκαιρι ηταν Caissa
αλκα, οπως ειπωθηκε. εχει σπασει δυστυχως, δεν πολυ σαλοναρει, και φοραει το καβλε κορδονι οπως παντα

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.861
Πόντοι
34.478
τα ίδια είχα πάθει όταν είχα δεί την απίστευτη Μις Νίνη στο Ντρημ γκιρλς Μπαρ... ανεάβαινε στο στύλο και σου τον έκανε στύλο... δυστυχώς στο πριβέ ήταν αποστειρωμένο το σεξ μαζί της...
να μαθεις να κανεις φιλους τους υπευθυνους των χορων
ολα εγω θα στα μαθαινω πχια;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Τετοι δυναμισμό στον στύλο εχω δει απο την μελαχρινή ψιλομυτα στο Athens queens, ειναι ψηλη και εχει πολλα τατού με μερικα απο αυτα στο στερνό της πολυ έντονα.

PVaK

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρεις κανείς τι παίζει στο FBI νέο Lido πια; Έχω να πάω 3 χρόνια το ρόστερ είναι ίδιο κάπως ή έχει αλλάξει εντελώς;

C.M1894

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
281
το ξερω πραγματικα οτι μπορει να εχετε βαρεθει να απαντατε σε κατι τετοιο, νεος σε αυτο το κομματι αυτην την στιγμη πια 3 στριπτιτζαδικα αξιζουν και για πιθανοτητα σεξ(για σεξ μιλας στην κοπελα η με καποιον πχ απο το μαγαζι?) θελουμε να κλεισουμε μια παρεα να παμε (4 ατομα ,και ειμαστε λιγο στα τυφλα)

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
αλκα, οπως ειπωθηκε. εχει σπασει δυστυχως, δεν πολυ σαλοναρει, και φοραει το καβλε κορδονι οπως παντα
Δεν πολυ σαλοναρει γιατί είναι συνέχεια busy η σε τραπεζια με σαμπανιες η στο πριβε που ειναι σπεσιαλιστα...ειδικότητα στα ζευγαρια,γι αυτό την επισκέπτομαι με το μωρό μου

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
το ξερω πραγματικα οτι μπορει να εχετε βαρεθει να απαντατε σε κατι τετοιο, νεος σε αυτο το κομματι αυτην την στιγμη πια 3 στριπτιτζαδικα αξιζουν και για πιθανοτητα σεξ(για σεξ μιλας στην κοπελα η με καποιον πχ απο το μαγαζι?) θελουμε να κλεισουμε μια παρεα να παμε (4 ατομα ,και ειμαστε λιγο στα τυφλα)
Μιλάς πρώτα με την κοπέλα αν κάνει και μετά πηγαίνεις στο χορο του κατάλληλου prive.babylon golden caissa Τώρα αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου μύνημα στο προσωπικό.

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Πήγα Παρασκευή στο Fbi 10 είσοδο με ένα χορό δωρεάν .Γυναίκες γύρω στης 15 ζήτημα να αξίζουν 5 ,6 βαρεμάρα και ύπνος το μαγαζί περασμένα μεγαλεία χοροί στην πίστα λίγοι με μεγάλα κενα το μόνο καλό μια Πολωνέζα με κοντό μαλλί πολύ καλό χορό και μέχρι εκεί όντος έχει κάτι χοντρές ούτε για κολομπαρο δεν κάνουν σε γενικές γραμμές μακριά

C.M1894

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
298
Πόντοι
281
Μιλάς πρώτα με την κοπέλα αν κάνει και μετά πηγαίνεις στο χορο του κατάλληλου prive.babylon golden caissa Τώρα αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου μύνημα στο προσωπικό.
δεν μπορω να στειλω

Ludwig13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2019
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
290
Athens queens υπάρχει καμία βελτίωση; Τις τελευταίες φορές δεν πάταγε κοπέλα στο τραπέζι ούτε με αίτηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom