Ξέρω μια που το κάνει τσάμπα ρε μαν,και παρακαλάει κιόλας, αλλά είναι σ άλλο κατάστημαΣτο κινκυ οπερα με συν δεκα μεσα στο απλο χορο μια Ουκρανεζα κανει και ελαφρυ γλειψιμο και τελειωτικο φραμπαλε!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κάνε μας ανάλυση,τα λες ωραίαΕχω να δηλώσω πως οι στριπτιζουδες ειναι οι πιο πουτάνες απο τις πουτανες, τις κοινές γυναικες και τις ελλεηνιδες
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Με 20€ συνολο δηλαδή?Στο κινκυ οπερα με συν δεκα μεσα στο απλο χορο μια Ουκρανεζα κανει και ελαφρυ γλειψιμο και τελειωτικο φραμπαλε!
Πες ονομα η εμφάνιση να παω να την βρω αποψε
Ναι είναι μεγάλη ευκαιρία,καλη επενδυση,μη τη χάσουμε,οτι λέει ο μπουμπι είναι εγγύησηΜε 20€ συνολο δηλαδή?
Πες ονομα η εμφάνιση να παω να την βρω αποψε
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Ε ποια ειναι μωρε, παιχνίδι θα παίξουμε;Ναι είναι μεγάλη ευκαιρία,καλη επενδυση,μη τη χάσουμε,οτι λέει ο μπουμπι είναι εγγύηση
Δεν θελω να το καψω το στανταρακι
Όχι ρε μην μας ξελίγωσες,κι εγώ έλεγα ότι είσαι σοβαρός ,εγγυημένος,μια γύρα θέλαμε να τη κάνουμε κι εμείς όχι να την παντρευτούμε και να τη χάσειςΔεν θελω να το καψω το στανταρακι
Πεοντιρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2018
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Ρε φιλε προμο του μαγαζιου ειναι... τη ακριβως ψαχνεις?Ε ποια ειναι μωρε, παιχνίδι θα παίξουμε;
giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν πάω σε στριπ για να δω γυναικοπαρεες και σόου με γκει... Αντίθετα, πηγαίνω για να δω χορούς με κοπέλες στην κολώνα που εκεί γίνονται σπάνια και όχι από όλες τις κοπέλες...Από πού προκυπτει αυτο?
Σου εξηγω οτι υπαρχουν κανονες για να κατσεις πρωτο τραπεζι πιστα, οπως αντιστοιχως υπαρχουν κανονες για ολα τα θεαματα. Ακομα και στο θεατρο, αν παει ενας πολιτικος, ενα σημαινον προσωπο, θα τον πανε πρωτη σειρα, ετσι παει. Εμενα δε με νοιαζει να παω πρωτο τραπεζι, ουτε καν τραπεζι. Παω για την ατμοσφαιρα, τα μουνετα, κλπ. Τα σοου τα βλεπω και απο το σταντ που απεχει 4 μετρα απο τη σκηνη, και προς το παρον μπορω να καθομαι και στο σκαμπω του μπαρ ή του σταντ για το διωρο που παω στριπ, διωρο με τα διαλλειμματα του χορου, του πριβε, της τουαλετας κλπ.
Γιατι κολλας στην κατηγοριοποιηση του μαγαζιου? Ειναι αυτο που ειναι. Δηλαδη αν ενα στριπ προσφερει και πιπα ή σεξ, πρεπει να του αλλαξουμε κατηγορια και να το παμε στα στουντιο?? Αν σ αρεσει, πας, αν δεν, μην πας
Όμως δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση αφού δόξα το Θεό υπαρχουν και κλασσικά στριπ απέναντι και πιο κάτω...περί ορέξεως...
asaitos kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Το πιο τίμιο μαγαζί αυτή την στιγμή, από γυναίκες, από υπηρεσίες γυναικών από συμπεριφορά καταστήματος είναι το Caissa…
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
δεν θα το έλεγα......Το πιο τίμιο μαγαζί αυτή την στιγμή, από γυναίκες, από υπηρεσίες γυναικών από συμπεριφορά καταστήματος είναι το Caissa…
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Από τα χειρότερα μαγαζιά αυτή την στιγμή είναι το caissa μην ακούτε διάφορα .Λοιπόν. Πήγα την Παρασκευή που μας πέρασε το είδα κοπέλες γύρω στης 15 κάπου κει κάποιες ωραίες παρουσίες άλλα φυτά δεν έρχονται στα τραπέζια οι περιμένουν τους πλούσιους τουρίστες οι χοροί απαράδεκτοι στον αέρα ο ένας σερβιτόρος αγενεστατος λεει τι περιμένετε με ένα χορό να άμα δεν με πείσει με ένα πως θα συνεχίσω .Δεύτερον του λέμε φώναξε μια κοπέλα και τι λέει ο βαρεμενος άμα την δείτε λέει φωνάξτε την εσείς .Και ενώ υπήρχαν κάποιες παρέες που βαριοντουσαν βγήκαν δύο στο τραπέζι έξω και κολοβαραγανε αυτή είναι η κατάσταση στο μαγαζι
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ο σερβιτορος που λες μηπως ειναι ενας σχετικα αρκετα νεαρος, λεπτος και νομιζω με τατουαζ; Μεγαλος τρομπας αν ειναι αυτος. Και σε εμενα το ιδιο ειχε κανει. Την τελευταια φορα που ειχα παει δεν πηρα τιποτα (χορο, γυναικειο ποτο κτλ) και καποια στιγμη που ειχε λιγη κινηση το μαγαζι σηκωθηκα και εφυγα χωρις να πληρωσω το δικο μου ποτο. Αν με πιανανε θα το επαιζα μαλακας, το ξεχασα ρε παιδια, ενα μυαλο εχουμε κτλ. Ειμαι πολυ καλος σε αυτα. Το μαγαζι ειναι μαπα. Πηγαιντε αλλου που και αυτα ειναι για τον πουτσο.
asaitos kavalaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Με την Νταϊάνα πχ έχει κάνει κάποιος πριβέ Φούλ;; Έτσι πληροφοριακά υπάρχει κάποιο καλύτερο αυτή την στιγμή στα στριπ σαν σύνολο; Άμα υπάρχει να μου το πείτε και εμένα που δεν ξέρω..
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Αν λες αυτή που δούλευε παλιά Toys την ξέρουνε και οι πέτρες και τι έκανε εκεί.Με την Νταϊάνα πχ έχει κάνει κάποιος πριβέ Φούλ;; Έτσι πληροφοριακά υπάρχει κάποιο καλύτερο αυτή την στιγμή στα στριπ σαν σύνολο; Άμα υπάρχει να μου το πείτε και εμένα που δεν ξέρω..
Paloukotis78
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 21
Όχι ένας ψιλογεματος με γενιαΟ σερβιτορος που λες μηπως ειναι ενας σχετικα αρκετα νεαρος, λεπτος και νομιζω με τατουαζ; Μεγαλος τρομπας αν ειναι αυτος. Και σε εμενα το ιδιο ειχε κανει. Την τελευταια φορα που ειχα παει δεν πηρα τιποτα (χορο, γυναικειο ποτο κτλ) και καποια στιγμη που ειχε λιγη κινηση το μαγαζι σηκωθηκα και εφυγα χωρις να πληρωσω το δικο μου ποτο. Αν με πιανανε θα το επαιζα μαλακας, το ξεχασα ρε παιδια, ενα μυαλο εχουμε κτλ. Ειμαι πολυ καλος σε αυτα. Το μαγαζι ειναι μαπα. Πηγαιντε αλλου που και αυτα ειναι για τον πουτσο.
Καλησπερα παιδια!!!
Χρονια στο forum, παρ'ολα αυτα χωρις συμμετοχη μεχρι τωρα!
Ολα αυτα τα χρονια η βοηθεια σας ηταν ανεκτιμητη!
Χρειαζομαι τη βοηθεια σας!
Το Σαββατο που ερχεται εχω ενα μπατσελορ, και θελουμε να παμε σε ενα strip club.
Ωστοσω εχω χρονια να παω, και εχω χασει λιγο το τι παιζει αυτη τη περιοδο!
Τι προτεινετε? Και γιατι?
Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων!
Το Σαββατο που ερχεται εχω ενα μπατσελορ, και θελουμε να παμε σε ενα strip club.
Tom lelample
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά παίζει υπάρχει περίπτωση να παίξει σε στριπ τίποτα παραπάνω από φραπέ? δίνει καμία ολοκληρωτικά?αν ναι σε ποια μαγαζιά? ευχαριστώ συναγωνιστές
Alcatraz για τέτοια,μονοΚαλησπερα παιδια!!!
Ευχαριστώ πολύ! Με αρκετό ψάξιμο εδώ μέσα, είδα καλές αναφορες σεAlcatraz για τέτοια,μονο
Caissa
Elite.
Γιατί Alcatraz?
Γιατί αυτά δεν έχουν καθόλου live shows με νυφες γαμπρους σεξ κτλ ρε μανΕυχαριστώ πολύ! Με αρκετό ψάξιμο εδώ μέσα, είδα καλές αναφορες σε
Caissa
Elite.
Γιατί Alcatraz?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K