You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
φιλε η αντονελλα ειναι κολλημενη χρονια με κρητικο..... .....
Υ/Γ-->κ καποιος μοντ να τον σταματησει ρε παιδια....6 ποστ κ ολα για την αντονελλα....
Επισκέπτης
μη φοβασαι αγορι μου....εναν σ'εχουμε...αμα δεν προστατευσουμε τον υπουργο μας...ποιον θα εχουμε μετα για κανενα ρουσφετακι.... ....Δυστυχως φιλε ουτε καν ξερω ποια λες / και ειδικα αν ειναι κολλημενη με Κρητικαρο αστο καλυτερα γιατι και Κρητικαρος και νταβατζης κατι σε Σβαρτσενεγκερ μου βγαζει .....
εχουμε και εμεις τα βιτσια μας mclein
καλα τα βιτσια σου ρε φιλε...αλλα μιας κ εισαι κολλημενος με τη γκομενα...
ενα συμπεραινω με το ποστ που εκανες που ελεγε οτι ειναι κολλημενη με κρητικο...οτι απλα την θες για την παρτη σου κ νομιζεις οτι ετσι θ'αποθαρρυνεις τον οποιο υποψηφιο...οποτε εχεις φαει ηττα εξ'αρχης...γιατι ακομη κ γκομενα σου να γινει...παντα ΚΑΙ στους πουτσους των αλλων θα τριβεται...οποτε σαν συμβουλη δες το->ασχολεισου με τις αλλες 300 στριπερ της αττικης κ ασε την αντονελλα...;) ;) ;)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ετσι λες ? καποιος να επιβεβαιωσει ρε παιδια
Το μόνο που μπορώ σίγουρα να πω για venus είναι ότι έχει μουνάρες. Για τα υπόλοια νομίζω θες και κάποια γνωριμία παραπάνω, αλλά δεν είμαι σίγουρος έχω καιρό να πάω εκεί.
Επισκέπτης
δεν λεω...δεν νομιζω...ειμαι σιγουρος....μιλας στο περιπου...αλλα δεν ειναι ακριβως οπως τα λες...ισως κ να εκθετεις κοσμο....;) ;) ;)ετσι λες ? καποιος να επιβεβαιωσει ρε παιδια
υπουργε μου ψαχνω την αντονελα !
Η Αντονελα πρεπει να μετακομισε απο Lido στο Penthouse.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
το παλιο σιροκο εννοεις ?
Αυτό λέγεται (ακόμα) Baby O...
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.619
- Πόντοι
- 5.965
Επίσκεψη Aphrodite την Κυριακή το βράδυ, κατά τις 02:00.
Το μαγαζί ξέπεσε τελείως. Φανταστείτε για να το λέω και εγώ, ο πιστός οπαδός του! Κρίμα...
Μέσα ήταν μόνο 7 γκόμενες και καμία καλή, άλλες δεν είδα. Το μέσο όρο ηλικίας τους πρέπει να ήταν άνω των 35.
Απο χορούς τίποτα το ιδιαίτερο. Από κόσμο μόνο δυό τρία τραπέζια.
Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε αποχή από το συγκεκριμένο μαγαζί για καιρό, μέχρι να στρώσει ξανά.
Το μαγαζί ξέπεσε τελείως. Φανταστείτε για να το λέω και εγώ, ο πιστός οπαδός του! Κρίμα...
Μέσα ήταν μόνο 7 γκόμενες και καμία καλή, άλλες δεν είδα. Το μέσο όρο ηλικίας τους πρέπει να ήταν άνω των 35.
Απο χορούς τίποτα το ιδιαίτερο. Από κόσμο μόνο δυό τρία τραπέζια.
Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε αποχή από το συγκεκριμένο μαγαζί για καιρό, μέχρι να στρώσει ξανά.
Τι εννοεις ξηγημενες...?Πουλανε τα βυζακια,τα κωλαρακια και τα κουνηματακια τους...νετα-σκετα...ξηγημενα πραματα...!καλα mclein αμα σου κατσει μην την αγγιξεις επειδη ειναι στριπτιζου.σε πληροφορω λοιπον οτι καποιες απο αυτες ειναι πολυ εξηγημενες.μου εχει τυχει προσωπικα
Επισκέπτης
καλα mclein αμα σου κατσει μην την αγγιξεις επειδη ειναι στριπτιζου.σε πληροφορω λοιπον οτι καποιες απο αυτες ειναι πολυ εξηγημενες.μου εχει τυχει προσωπικα
φιλε οσο μιλας...τοσο εκτιθεσαι....δυστυχως....ειδες οτι δεν ασχοληθηκα αλλο με αυτα που λες...καλυτερα να σταματησει η ιστορια εδω...αν περασει κ καποιος αλλος απ'το venus...ας μας πει τι παιζει...;) ;) ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις