cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
ήταν η ινα μηπως?ειδες καμια αλλη καινουρια ή οχι?ποσα τεμαχια είχε συνολο το μαγαζι?Αν ειναι να το επισκεφτουμε.....ενα μηνα εχω να παω εκει!
Απουσία, απουσία!!!
ήταν η ινα μηπως?ειδες καμια αλλη καινουρια ή οχι?ποσα τεμαχια είχε συνολο το μαγαζι?Αν ειναι να το επισκεφτουμε.....ενα μηνα εχω να παω εκει!
Φιλε Vasos η Αντονελλα πρεπει να ειναι Lido. Ενα φεγγαρι ηταν Ritorno μαζι με την Λατογια. Τοτε κανανε πολυ παρεα με την Μισελ(ξερεις..η σε ειδα και λαχταρησα).Τωρα
τελευταια χαθηκαν και τα ιχνη της Μισελ. Ξερει κανεις που βρισκεται?
Η Λατογια ηξερα οτι τωρα τελευταια εχει σπιτωθει με εναν απο τους ιδιοκτητες του Ritorno.
Γειά χαρά σε όλους, θα ήθελα να πάω σε ένα στριπτιζάδικο μόνος, πρώτη φορά θα πάω, ποιό θα ήταν το ιδανικό να ξεκινήσω? Επίσης θα πρέπει να κλείσω από πριν τραπέζι? μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες λεπτομέρειες? έχω χωρίσει πρόσφατα και θέλω να γνωρίσω το συγκεκριμένο άθλημα
Σωστοοοοοοοςςςςςςςςςςςςς........Μη σου πιάσουν τώρα που χώρισες κουβέντα. Ειδικά οι πιο μεγάλες/έμπειρες. Κατευθείαν χορό.
Σάββατο κι απόβραδο και στριπτιζάδικο...
άρχισα από Lolita. Ήμουν μόνος οπότε δεν είχε τραπέζι αλλά σε 1' θα άδειαζε ένα και θα καθόμουν. Μέχρι τότε θα έπρεπε να πάρω ποτό στο μπαρ και μόλις καθήσω άλλο γιατί "είναι διαφορετικός λογαριασμός". Έκανα μεταβολή και έφυγα για άλλα πιό φιλόξενα μαγαζιά. Στην Ανατολή είχαν τραπέζι και άραξα μέχρι τις πρωϊνές ώρες - πιστεύω ατό το μαγαζί σε συμπεριφορά προσωπικού ξεχωρίζει...