Στο κινκυ έχεις πάει πρόσφατα?Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά έχουμε και λέμε το golden ζητάει γυναίκες είδα αγγελία αυτό σήμαινει ότι υπάρχει πρόβλημα δεν έχει γυναίκες .Μούσσες χάλι μαύρο ζήτημα να αξίζουν από ομορφιά δύο τρεις εγώ πάω στριπ να δω καμία καλιγραμη αν είναι δω χοντρές και συνταξιούχες πάω σε κολομπαρο η σε κάνα κλαμπ κανονικό.Χτες πήγα ελίτ εκεί να δεις κλάμα πρέπει να είχε 11 12 ζήτημα να αξίζουν δύο φύγανε οι καλές μαύρο και κει κάτι χοντρές και κάτι ξεπεσμένες αλβανίδες .Συμπέρασμα τα δυνατά μαγαζιά έχουν γυναίκες αφου έχουν χρήμα και μην μου πείτε δεν μπορούμε να φέρουμε γυναίκες το Αλκτραζ πως φέρνει συνέχεια καινούργιες και το κινκι .Στο τέλος βλέπω να μένουμε δύο τρία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Εγώ ξέρω ότι στο Αλκα που πήγα πρόσφατα όλες οι γκόμενες κυκλοφορούσαν.
Λίγο κάθονταν με πελάτες και μετά όποια ήθελες την τσιμπαγες όταν περνούσε δίπλα σου.
Και μιλάμε για μερικές που είναι 3-4 κλάσεις πάνω από τις γκόμενες του Golden ή του Κινκυ.
Φαίνεται σέβονται παραπάνω τον πελάτη και δε χρειάζεται να στηθεις έξω από τους καναπέδες των χορών μπας και προλάβεις κανένα μουνι.
Λίγο κάθονταν με πελάτες και μετά όποια ήθελες την τσιμπαγες όταν περνούσε δίπλα σου.
Και μιλάμε για μερικές που είναι 3-4 κλάσεις πάνω από τις γκόμενες του Golden ή του Κινκυ.
Φαίνεται σέβονται παραπάνω τον πελάτη και δε χρειάζεται να στηθεις έξω από τους καναπέδες των χορών μπας και προλάβεις κανένα μουνι.
Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
Πάνε να περάσουν Μόδα και καλά το ποτό στο μπαρ από τη νεολαίαμετριο το fbi αλλα το τιμω διοτι καθομαι σε τραπεζι σαν ανθρωπος ενω στο κινκυ θα σε βαλουν σε μπαρ
ποσο μαλακες μπορει να ειναι το αφεντικο η διοικηση που καναν στριπτιζαδικο χωρις τραπεζια
χιλιες φορες το παλιο κινκυ απο το νεο
Κοιτάζουν να κάνουν είσπραξη από τα εισιτήρια
Μαλακιες...
Παιδιά πάντως έκανα επίσκεψη χθες στο κινκυ για πρώτη φορά.
Ωραίο σαν μαγαζί σε σχέση με τα αλλά που έχω πάει.
Το ρόστερ ολίγον πεσμένο δεν είδα καμία που να μου
κίνησε το ενδιαφέρον.Δεν πολύ ερχόντουσαν επίσης...
Ήθελα να ξέρω τπτ άλλο καλό εκτός από Αλκατράζ παιζει
ρε παιδιά?
Ωραίο σαν μαγαζί σε σχέση με τα αλλά που έχω πάει.
Το ρόστερ ολίγον πεσμένο δεν είδα καμία που να μου
κίνησε το ενδιαφέρον.Δεν πολύ ερχόντουσαν επίσης...
Ήθελα να ξέρω τπτ άλλο καλό εκτός από Αλκατράζ παιζει
ρε παιδιά?
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
που να γαμησω σημερα Καισσα η' Ντριμ Γκιρλς ?
kinglebron8888
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 435
- Πόντοι
- 281
Είναι πολύ χάλια, μόνο 1-2 κοπέλες αξίζουν αλλά σε γενικές γραμμές έχει πέσει πααααρα πολύ σε σχέση με την προ κοβιντ εποχή. Αντίστοιχα έχει πέσει και το Γκόλντεν όπου έχει 10-15 κοπέλες (5 χάλια - 5 μέτριες - 5 καλές) για 150-200 άτομα πελάτες.Έχει πάει κανείς τελευταία Athens?
Ακόμα χάλια είναι?
Μέχρι τότε...Μόνο πιτσιρίκια μαζεύει το Γκόλντεν..
Καλά στην συγγρου έστω στα ακριβά δεν υπάρχει κανένα άλλο που να αξίζει από άποψη γυναικών?
Εγώ πάντως πήγα πρόσφατα κινκυ και ήτανε και εκεί μέτρια!Πεσμένο ρόστερ!
Δεν μπορεί να μην παίζει κάποιο πάντως
ukraine_quality
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Έπεσε τόσο το Γκόλντεν ;Το καλοκαίρι τα δυτικά στριπ πάσχουν ιδιαίτερα. Απουσίες και γενικό σκηνικό. Ανθρωπογραφία από φεστιβάλ τραπ Πλατείας Νερού θυμίζουν και οι εργαζόμενες και το κοινό ειδικά στο Golden καλοκαίρι.
Καισσα έχει τίποτα αξιολογο;που να γαμησω σημερα Καισσα η' Ντριμ Γκιρλς ?
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Πελατεία έχει, ενδιαφέρον δεν έχει. Σε σχέση με πριν κανά δίμηνο.Έπεσε τόσο το Γκόλντεν ;
kinglebron8888
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 435
- Πόντοι
- 281
Γενικότερα golden και ειδικά Athens έχουν πέσει παρά πολύ σε σχέση με πως ήταν πριν 2 χρόνια, καλά δεν το συζητώ για το πως ήταν πριν τον κοβιντ!
Φίλε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για το Κίνκυ, ότι το μπαρ είναι μόνο για να βγάζουν λεφτά από τα εισιτήρια, τους έχεις υποτιμήσει πλήρως... Είχα μπει μέσα Δευτέρα βράδυ χωρίς να ξέρω ότι τα πράγματα είχαν αλλάξει σε σχέση με παλιά και ότι δεν υπήρχαν πια τραπέζια. Με κόψανε ότι δεν ήμουν της πείνας να πιάνω την κουβέντα και κανένα κωλαράκι λιγάκι, ξέρανε ότι δεν ήθελα να ξοδέψω 400 ευρώ για τραπέζι και όλα όσα θα επακολουθούσαν αφού δεν είχα κλείσει τηλεφωνικά τραπέζι, ήταν και Δευτέρα βράδυ ψιλο-άδειο το μαγαζί... Άρχισαν να μου την πέφτουν λοιπόν σαν καρχαρίες, η μία πίσω από την άλλη και να μου τάζουνε τα περαιτέρω. Μια μάλιστα το θυμάμαι ακόμα, μου είπε: "Βρε είμαι η καλύτερη εδώ μέσα και δεν με θέλεις;''. Λοιπόν κέρασα, είχα και τα περαιτέρω μου, έφυγα κατά 200 ευρώ ελαφρύτερος, αλλά ειλικρινά αισθάνθηκα μαλάκας που με 200 ευρώ δεν βρήκα ούτε τραπέζι να κάτσω όπως παλιά. Προφανώς έχουν άλλες πελάτες που δίνουν τα 400 ευρώ, αλλά και να θες να τα διαθέσεις κάποια στιγμή, μετά από τέτοιες ιστορίες πραγματικά αηδιάζεις. Εξάλλου αν θέλω απλά call-girl, πληρώνω ξενοδοχείο και το βρίσκω, όμως το strip είναι τέτοιο πράγμα, δηλαδή πλήρωσε, γάμησε και φύγε; Studio ή ξενοδοχείο είναι το στριπτιζάδικο; Χάνει τον χαρακτήρα του έτσι, γιατί εκεί πηγαίνεις επειδή έχει πολλά να δεις και να ακούσεις, επειδή έχει και άλλους πελάτες τριγύρω, επειδή περιμένεις να δεις ποια θα έρθει να καθίσει δίπλα σου. Νομίζω ότι στο Αλκατράζ και στο Κίνκυ έχουν εκτραχυνθεί πολύ μεχρι και για τραβεστί εκ Ρουμανίας άκουσα αν είναι αυτό αλήθεια βέβαια. Βάζουν από κάτι για να αγοράσουν ένα μπουκάλι λες και πηγαίνουν στον ατάλαντο σκυλά τον Ρέμο, και βλέπουν την ψωλή του καθενός επί τρεις- τέσσερις ώρες. Για αυθεντικούς κουλτουριάρηδες ροκ και metal νοοτροπίας παλαιάς κοπής αυτά είναι αποφευκτέα... Για σκέψου ότι παλιά είχανε και αφιέρωμα στους Motorhead...Πάνε να περάσουν Μόδα και καλά το ποτό στο μπαρ από τη νεολαία
Κοιτάζουν να κάνουν είσπραξη από τα εισιτήρια
Μαλακιες...
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Το Βασίλισσες του Βορρά έχει σταθερό το ρόστερ που είχε και χειμώναΔεν μπορεί να μην παίζει κάποιο πάντως
Να πάει στο Caissa ο άνθρωπος... Είναι μικρό, με ατμόσφαιρα bar, οι γυναίκες δεν κάθονται άπραγες τριγύρω, οι χώροι του είναι εξαιρετικοί, και υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μέτριας εμφάνισης κοπέλες και πολύ καλής εμφάνισης, με μπουκάλι, όπως σε όλα τα καλά στριπ. Μόνο shows δεν έχει, αλλά τι να κάνεις, δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτήν την ζωή.
Νομίζω ότι στο Αλκατράζ και στο Κίνκυ έχουν εκτραχυνθεί πολύ μεχρι και για τραβεστί εκ Ρουμανίας άκουσα αν είναι αυτό αλήθεια βέβαια. Αλήθεια είναι, σε ποιους απευθύνονται ?? Μας τον έφεραν και στο τραπέζι προτεινόμενο, ότι να ναι...Φίλε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για το Κίνκυ, ότι το μπαρ είναι μόνο για να βγάζουν λεφτά από τα εισιτήρια, τους έχεις υποτιμήσει πλήρως... Είχα μπει μέσα Δευτέρα βράδυ χωρίς να ξέρω ότι τα πράγματα είχαν αλλάξει σε σχέση με παλιά και ότι δεν υπήρχαν πια τραπέζια. Με κόψανε ότι δεν ήμουν της πείνας να πιάνω την κουβέντα και κανένα κωλαράκι λιγάκι, ξέρανε ότι δεν ήθελα να ξοδέψω 400 ευρώ για τραπέζι και όλα όσα θα επακολουθούσαν αφού δεν είχα κλείσει τηλεφωνικά τραπέζι, ήταν και Δευτέρα βράδυ ψιλο-άδειο το μαγαζί... Άρχισαν να μου την πέφτουν λοιπόν σαν καρχαρίες, η μία πίσω από την άλλη και να μου τάζουνε τα περαιτέρω. Μια μάλιστα το θυμάμαι ακόμα, μου είπε: "Βρε είμαι η καλύτερη εδώ μέσα και δεν με θέλεις;''. Λοιπόν κέρασα, είχα και τα περαιτέρω μου, έφυγα κατά 200 ευρώ ελαφρύτερος, αλλά ειλικρινά αισθάνθηκα μαλάκας που με 200 ευρώ δεν βρήκα ούτε τραπέζι να κάτσω όπως παλιά. Προφανώς έχουν άλλες πελάτες που δίνουν τα 400 ευρώ, αλλά και να θες να τα διαθέσεις κάποια στιγμή, μετά από τέτοιες ιστορίες πραγματικά αηδιάζεις. Εξάλλου αν θέλω απλά call-girl, πληρώνω ξενοδοχείο και το βρίσκω, όμως το strip είναι τέτοιο πράγμα, δηλαδή πλήρωσε, γάμησε και φύγε; Studio ή ξενοδοχείο είναι το στριπτιζάδικο; Χάνει τον χαρακτήρα του έτσι, γιατί εκεί πηγαίνεις επειδή έχει πολλά να δεις και να ακούσεις, επειδή έχει και άλλους πελάτες τριγύρω, επειδή περιμένεις να δεις ποια θα έρθει να καθίσει δίπλα σου. Νομίζω ότι στο Αλκατράζ και στο Κίνκυ έχουν εκτραχυνθεί πολύ μεχρι και για τραβεστί εκ Ρουμανίας άκουσα αν είναι αυτό αλήθεια βέβαια. Βάζουν από κάτι για να αγοράσουν ένα μπουκάλι λες και πηγαίνουν στον ατάλαντο σκυλά τον Ρέμο, και βλέπουν την ψωλή του καθενός επί τρεις- τέσσερις ώρες. Για αυθεντικούς κουλτουριάρηδες ροκ και metal νοοτροπίας παλαιάς κοπής αυτά είναι αποφευκτέα... Για σκέψου ότι παλιά είχανε και αφιέρωμα στους Motorhead...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις