Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Η μιρελλα που λες την ξέρω 11 χρόνια απ το αθενς που δούλευε πάω σε στοχευμενα τραπέζια με χορηγούς που ξέρει για ποτό και κουβέντα η χωνεται στους πιτσιρικάδες όταν ειδικά είναι 4 άτομα για να πάει ο ένας χορός κ μετά Ν τσιμπήσουν κ οι άλλοι 3.. Δεν λέω λόγια κ πράγματα που δεν ισχύουν είμαι μεγάλος φαν κ πελάτης του γκολντεν αλλά βλέπω τον τελευταίο καιρό όλο κ πέφτει και τα παιδιά που γράφουν κριτικές το ίδιο λένε..Πρέπει να γίνει ένα καινούργιο restart με καινούργια κορίτσια ειδικά οι πιτσιρίκες Ουκρανες κάθονται στον καναπέ που είναι δίπλα απ τους χορούς κ αράζουν με την ώρα μέχρι ν πάει κανένας μικρός και την πάρει για χορό..Ελπίζω το μαγαζί να μην έχει ίδια κατάληψη με το αθενς...

Το Γκόλντεν τελείωσε.. μεγάλη κατηφόρα..η Μιρέλλα πάει σε στοχευμένα τραπέζια εκεί που θα τα πάρει.. θέλει καινούργια κορίτσια..

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Το Γκόλντεν τελείωσε.. μεγάλη κατηφόρα..η Μιρέλλα πάει σε στοχευμένα τραπέζια εκεί που θα τα πάρει.. θέλει καινούργια κορίτσια..
Όταν είναι η τερνυα αυτή η ψηλή από Σιβηρία όλα καλά είναι χαχαχα!Αυτή έφυγε από εκείνη την έχει δει κάποιος στο Γκόλντεν?

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
ποιο ειναι το καλυτερο στριπ αυτη τη περιοδο;;;;; ελεγα για γκολντεν αλλα εχει παρει τρομερη κατρακυλα....

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Είχα πάει περίσι το καλοκαίρι είχε καλά.. φέτος πήγε ένας φίλος ήταν ωραία

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ok δώσε μας τα φώτα σου λίγο παραπάνω.Τι στυλ από κοπέλες είχε?
Σοβαρά τώρα περιμένεις άποψη από ένα μαγαζί από πέρυσι;
Μπορεί να έχουν αλλάξει οι μισές ή και παραπάνω γυναίκες από τότε.

PVaK

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
Για FBI που λέτε τελευταία φορά πήγα πριν 2 μήνες. Κοπέλες είχε καλές, αλλά δεν μου άρεσε γιατί οι μισές και πάνω ήταν πιασμένες σε τραπέζια. Ζήτημα αν ήρθαν 2 στη 1 ώρα να μου την πέσουν. Δεν μου έχει τύχει ξανά. Ίσως έτυχε η μέρα. Οι μισοί πελάτες αλλοδαποί σκουρόχρωμοι τις έπερναν όλες χορούς και πριβε λες και το μαγαζί ήταν αποκλειστικά για αυτούς. Θα ξανακάνω μια επίσκεψη δεν ξέρω πότε μήπως και είναι καλύτερα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.135
Πόντοι
5.916
ποιό FBI ρε παιδιά???? έχει πεθάνει και δεν το ξέρουν!!!!!!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.135
Πόντοι
5.916
μετριο το fbi αλλα το τιμω διοτι καθομαι σε τραπεζι σαν ανθρωπος ενω στο κινκυ θα σε βαλουν σε μπαρ

ποσο μαλακες μπορει να ειναι το αφεντικο η διοικηση που καναν στριπτιζαδικο χωρις τραπεζια

χιλιες φορες το παλιο κινκυ απο το νεο
συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!! είναι τριμάλακες!

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Πάντως από Γκόλντεν καλύτερα θα είναι που είνσι δράμα

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Εγώ Γκόλντεν πριν 3 εβδομάδες που πήγα είναι μαύρη απογοήτευση

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Βαριουνται δεν πατάνε στα τραπέζια πρέπει να πας εσύ να τις πάρεις..

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά έχουμε και λέμε το golden ζητάει γυναίκες είδα αγγελία αυτό σήμαινει ότι υπάρχει πρόβλημα δεν έχει γυναίκες .Μούσσες χάλι μαύρο ζήτημα να αξίζουν από ομορφιά δύο τρεις εγώ πάω στριπ να δω καμία καλιγραμη αν είναι δω χοντρές και συνταξιούχες πάω σε κολομπαρο η σε κάνα κλαμπ κανονικό.Χτες πήγα ελίτ εκεί να δεις κλάμα πρέπει να είχε 11 12 ζήτημα να αξίζουν δύο φύγανε οι καλές μαύρο και κει κάτι χοντρές και κάτι ξεπεσμένες αλβανίδες .Συμπέρασμα τα δυνατά μαγαζιά έχουν γυναίκες αφου έχουν χρήμα και μην μου πείτε δεν μπορούμε να φέρουμε γυναίκες το Αλκτραζ πως φέρνει συνέχεια καινούργιες και το κινκι .Στο τέλος βλέπω να μένουμε δύο τρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom