Τελευταίες 2 βδομάδες πέρασα 2 φορές απ γκολντεν μια Παρασκευή κ ένα Σάββατο γράφω τις μέρες γιατί είναι κ καλές μέρες για το μαγαζί που πρέπει να δουλεύουν όλα τα κορίτσια και γενικά να γίνονται πιο ωραία σόου αλλά τζίφος.. Το μαγαζί έχει πέσει παρα πολύ σε πολλά επίπεδα γεμάτο σε κόσμο άδειο σε κορίτσια δεν γίνεται max 12 αντ 14 μα εξυπηρετήσουν τόσο κόσμο κ όταν ειδικά μερικές κάθονται σε τραπέζια με χορηγούς...2 φάουλ έχουν ελαττώσει την συχνότητα των χορών στην πίστα περνάει αρκετά λεφτά χωρίς χορό..3 φάουλ έχουν καταντήσει οι κοπέλες να είναι σαν το athens queens τα τελευταία 3 χρόνια δεν κάνουν βόλτες απ τα τραπέζια πρέπει να τις κυνηγήσεις ο ίδιος σαν τα πιτσιρίκια που στήνονται να πάρουν χορούς στην σειρά,, ζητάνε αμέσως ποτό για άραγμα και όχι να πάτε χορό γενικά βαριούνται δεν ξέρω εάν είναι εντολή η αλλαγή πλεύσης απ τον Κώστα (το αφεντικό) όλο αυτό το σκηνικό αλλά να το κάνουν από μόνες τους όλα τα κορίτσια μου φαίνεται λίγο δύσκολο κρίμα πάντως γιατί είμαι χρόνια πελάτης και έχω αρκετές ωραίες αναμνήσεις...