Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mistis2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
12
Like
440
Πόντοι
290
Χτες το βραδυ πηρα για χορους την πανεμορφη Μελισα και την Σακιρα απο το Γκολντεν ητανε πολυ καλες ειδικα η Μελισα χτυπηθηκε πολυ ασχημα απο πανο μου και με αφησε να την δαχτυλιασω και εχυσε μαλιστα ειχε υδρωσει αρκετα σε δυο απλους χορους που την πηρα εχυνε ακαταπαυστα....
Μήπως ξέρεις τι παίζει με μια μαυρομαλλα με τσιμπουκοχειλα όνομα Μαρίνα εάν δεν κάνω λαθος.ξερεις δίνει μπριζόλα?

Popai69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
381
Πόντοι
21
Μήπως ξέρεις τι παίζει με μια μαυρομαλλα με τσιμπουκοχειλα όνομα Μαρίνα εάν δεν κάνω λαθος.ξερεις δίνει μπριζόλα?
Δεν την εχω παρει ποτε αυτη αλλα εχω μαθει οτι δινει μπριζολα απο φιλους αυτη η πληροφορια.ειναι λεσβια ξερω καλα και ψωφαει για αυτο ξερω.

Popai69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
381
Πόντοι
21
Με την Ατζελικα κανανε και show γουστατε το λεσβιακο και την ειχε και γκομενα της εμαθα.

Popai69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
381
Πόντοι
21
Καθημεριμες τα στριπ ειναι καλυτερα να πηγαινεις ειναι ποιο χαλαρα και σε προσεχουνε καλυτερα!!!

Popai69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
381
Πόντοι
21
Μελισα και τα μυαλα στα καγκελα!!!

Συνημμένα

• FB_IMG_1684717043757.jpg
    FB_IMG_1684717043757.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 92
  • Like
Αντιδράσεις: acab3
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Καταλαβα!
Οχι ευχαριστω δεν θα παω το σκ.
Ειναι τιγκα και δεν σ ρχεται καμια ομως!
Καμια ενναλακτικη εκτος απο aq?
Έχει πολύ κόσμο το Σάββατο ειδικά.Δεν έρχεται όντως καμία...Κάθονται αδιάφορες και μιλούν μεταξύ τους.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Παίδες Σίλβερ αλερτ ... Εξαφάνιση στριπτιζους... Φιλαράκι που πάμε toys έχει τρελαθεί με την Margo... Το σουκου μας είπαν ότι δεν θα ξαναερθει στο μαγαζί γιατί πίνει και γίνεται χαλιά... Αν κάποιος έχει κονέ η ξέρει κάτι ... Μας είχε δώσει κάτι τηλέφωνα αλλά δεν υπαρχουν πια ...

• Like
Αντιδράσεις: GSAKKI

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Παίδες Σίλβερ αλερτ ... Εξαφάνιση στριπτιζους... Φιλαράκι που πάμε toys έχει τρελαθεί με την Margo... Το σουκου μας είπαν ότι δεν θα ξαναερθει στο μαγαζί γιατί πίνει και γίνεται χαλιά... Αν κάποιος έχει κονέ η ξέρει κάτι ... Μας είχε δώσει κάτι τηλέφωνα αλλά δεν υπαρχουν πια ...
Πω πω πως σου άρεσε αυτή ρε φίλε μεγάλο ξερακιανό μπαζο αυτή δεν κάνει ούτε για κολομπαρο

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Παιδιά έχει πάει κανείς string να μας πει εντύπωσεις έχει τίποτα καλό?

scouser87

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Που θα βρούμε τις καλύτερες βυζαρουδες αυτό το διάστημα;

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Παιδιά έχει δει κανένας τελευταία μια κοπέλα την τερνυα από Σιβηρία στο Γκόλντεν?
Ψηλή με ωραίο Κολο μελαχρινή?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Τελευταίες 2 βδομάδες πέρασα 2 φορές απ γκολντεν μια Παρασκευή κ ένα Σάββατο γράφω τις μέρες γιατί είναι κ καλές μέρες για το μαγαζί που πρέπει να δουλεύουν όλα τα κορίτσια και γενικά να γίνονται πιο ωραία σόου αλλά τζίφος.. Το μαγαζί έχει πέσει παρα πολύ σε πολλά επίπεδα γεμάτο σε κόσμο άδειο σε κορίτσια δεν γίνεται max 12 αντ 14 μα εξυπηρετήσουν τόσο κόσμο κ όταν ειδικά μερικές κάθονται σε τραπέζια με χορηγούς...2 φάουλ έχουν ελαττώσει την συχνότητα των χορών στην πίστα περνάει αρκετά λεφτά χωρίς χορό..3 φάουλ έχουν καταντήσει οι κοπέλες να είναι σαν το athens queens τα τελευταία 3 χρόνια δεν κάνουν βόλτες απ τα τραπέζια πρέπει να τις κυνηγήσεις ο ίδιος σαν τα πιτσιρίκια που στήνονται να πάρουν χορούς στην σειρά,, ζητάνε αμέσως ποτό για άραγμα και όχι να πάτε χορό γενικά βαριούνται δεν ξέρω εάν είναι εντολή η αλλαγή πλεύσης απ τον Κώστα (το αφεντικό) όλο αυτό το σκηνικό αλλά να το κάνουν από μόνες τους όλα τα κορίτσια μου φαίνεται λίγο δύσκολο κρίμα πάντως γιατί είμαι χρόνια πελάτης και έχω αρκετές ωραίες αναμνήσεις...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Τελευταίες 2 βδομάδες πέρασα 2 φορές απ γκολντεν μια Παρασκευή κ ένα Σάββατο γράφω τις μέρες γιατί είναι κ καλές μέρες για το μαγαζί που πρέπει να δουλεύουν όλα τα κορίτσια και γενικά να γίνονται πιο ωραία σόου αλλά τζίφος.. Το μαγαζί έχει πέσει παρα πολύ σε πολλά επίπεδα γεμάτο σε κόσμο άδειο σε κορίτσια δεν γίνεται max 12 αντ 14 μα εξυπηρετήσουν τόσο κόσμο κ όταν ειδικά μερικές κάθονται σε τραπέζια με χορηγούς...2 φάουλ έχουν ελαττώσει την συχνότητα των χορών στην πίστα περνάει αρκετά λεφτά χωρίς χορό..3 φάουλ έχουν καταντήσει οι κοπέλες να είναι σαν το athens queens τα τελευταία 3 χρόνια δεν κάνουν βόλτες απ τα τραπέζια πρέπει να τις κυνηγήσεις ο ίδιος σαν τα πιτσιρίκια που στήνονται να πάρουν χορούς στην σειρά,, ζητάνε αμέσως ποτό για άραγμα και όχι να πάτε χορό γενικά βαριούνται δεν ξέρω εάν είναι εντολή η αλλαγή πλεύσης απ τον Κώστα (το αφεντικό) όλο αυτό το σκηνικό αλλά να το κάνουν από μόνες τους όλα τα κορίτσια μου φαίνεται λίγο δύσκολο κρίμα πάντως γιατί είμαι χρόνια πελάτης και έχω αρκετές ωραίες αναμνήσεις...
εγώ πως βλέπω ότι γίνεται το ακριβώς αντίθετο ρε φίλε???? ειλικρινά δηλαδή....συνέχεια μου την πέφτουν για πουτό-χουρό κλπ.....ποιά δεν την πέφτει? η μιρέλλα που συνέχεια γυρνάει τα τραπέζια? εδώ μέχρι και η Αλίνα την πέφτει από δω και από κεί....υπάρχουν σίγουρα κάποιες πιό "αραχτές" όπως η λίζα για παράδειγμα που αράζει καναπεδάτη αλλά οκ είναι πολύ παλιά στριπτητζού και έχει συγκεκριμένο τρόπο και πελατολόγιο.....αλλά όχι ότι είναι κάποια γραμμή του μαγαζάτορα....να μην την πέφτουν.....ίσα ίσα που τα σερβιτόρια συνέχεια τις σηκώνουν πάνω όταν δουν πιθανό αραλίκι...

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Έχει δίκιο το παιδί κανένας σερβιτόρος δεν νοιάζεται να της σηκώσει και αράζουν και δουλεύουν ποτέ θυμιθουν ακόμα και αυτή που λες η Μιρέλλα πάει σε επιλεγμένα τραπέζια δεν περνάει απ' όλους όσες φορές έχω πάει περνάνε ελάχιστες και κυρίως τα μπάζα δεν υπάρχει οργάνωση και γω πάω στο άλλο πια μούσσες που και κει οι καλές τα ξύνουν οπότε θυμιθουν πάνε αλλά τουλάχιστον κάποιες έρχονται αν πολύ λίγες οι καλές τέτοια Κάντια σε στριπ δεν το έχω ξαναδεί κάτι χοντρές που δεν κάνουν ούτε για κολομπαρο.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Έχει δίκιο το παιδί κανένας σερβιτόρος δεν νοιάζεται να της σηκώσει και αράζουν και δουλεύουν ποτέ θυμιθουν ακόμα και αυτή που λες η Μιρέλλα πάει σε επιλεγμένα τραπέζια δεν περνάει απ' όλους όσες φορές έχω πάει περνάνε ελάχιστες και κυρίως τα μπάζα δεν υπάρχει οργάνωση και γω πάω στο άλλο πια μούσσες που και κει οι καλές τα ξύνουν οπότε θυμιθουν πάνε αλλά τουλάχιστον κάποιες έρχονται αν πολύ λίγες οι καλές τέτοια Κάντια σε στριπ δεν το έχω ξαναδεί κάτι χοντρές που δεν κάνουν ούτε για κολομπαρο.
Καλά το μούσσες είναι ενα ρδελομπού και μισό και δεν ξαναπατάω μέχρι να ισιώσει....αλλά η μιρελα πχ στο γκόλντεν χώνεται και σε όλα τα τραπέζια με τους πιτσιρικάδες γύρω από την πίστα(της είναι βολικό γιατί χτυπάει μπαμ μπάμ χορούς έτσι). Επίσης τα γκαρσόνια πίστεψε με το δουλεύουν αρκετά το ποίημα(όχι βέβαια σε ικανοποιητικό βαθμό)...και πολλές από τις κορασίδες την πέφτουν συχνά....βερόνικα, αλίνα,έρρικα, λίζα και αρκετά μπαζάκια....

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Καλά το μούσσες είναι ενα ρδελομπού και μισό και δεν ξαναπατάω μέχρι να ισιώσει....αλλά η μιρελα πχ στο γκόλντεν χώνεται και σε όλα τα τραπέζια με τους πιτσιρικάδες γύρω από την πίστα(της είναι βολικό γιατί χτυπάει μπαμ μπάμ χορούς έτσι). Επίσης τα γκαρσόνια πίστεψε με το δουλεύουν αρκετά το ποίημα(όχι βέβαια σε ικανοποιητικό βαθμό)...και πολλές από τις κορασίδες την πέφτουν συχνά....βερόνικα, αλίνα,έρρικα, λίζα και αρκετά μπαζάκια....
Η μιρελλα που λες την ξέρω 11 χρόνια απ το αθενς που δούλευε πάω σε στοχευμενα τραπέζια με χορηγούς που ξέρει για ποτό και κουβέντα η χωνεται στους πιτσιρικάδες όταν ειδικά είναι 4 άτομα για να πάει ο ένας χορός κ μετά Ν τσιμπήσουν κ οι άλλοι 3.. Δεν λέω λόγια κ πράγματα που δεν ισχύουν είμαι μεγάλος φαν κ πελάτης του γκολντεν αλλά βλέπω τον τελευταίο καιρό όλο κ πέφτει και τα παιδιά που γράφουν κριτικές το ίδιο λένε..Πρέπει να γίνει ένα καινούργιο restart με καινούργια κορίτσια ειδικά οι πιτσιρίκες Ουκρανες κάθονται στον καναπέ που είναι δίπλα απ τους χορούς κ αράζουν με την ώρα μέχρι ν πάει κανένας μικρός και την πάρει για χορό..Ελπίζω το μαγαζί να μην έχει ίδια κατάληψη με το αθενς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom