Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
Αν θελει κανεις να μπουκαλαρουμε σημερα το βραδυ Αλκατραζ να στειλει πμ. εχω κεφια !

δεκτοι και οι αλλοθρησκοι !

Stripdog

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Επειδή δε μπορώ να κάνω νέο thread επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω αυτό.

Μετά από χρόνια αποχής (10+) από αυτά τα μαγαζιά (strip- κωλόμπαρα) είπα να κάνω την επιστροφή μου να θυμηθώ λίγο από την νεανική μου τρέλα. Μαζί με αυτό είπα να επιστρέψω και στο γράψιμο στα εν λόγω φόρουμ πράγμα που έχω να κάνω από την εποχή του strip.gr, ίσως κάποιοι παλαιότερη που ήξεραν και έμπαιναν σε αυτό το site με θυμηθούν από το nickname μου.

Αφού διάβασα ατελείωτες σελίδες από όλους εσάς εδώ έκανα την επιστροφή μου στο mousses (θα γράψω τις εντυπώσεις μου στο συγκεκριμένο thread), ώμος μου γεννήθηκαν ένα σωρό απορίες όσο τα διάβαζα και θα ήθελα να τις μεταφέρω εδώ μπας και πάρω από εσάς μία λογική εξήγηση για κάποια πράγματα.

Ξεκινάω με το πρώτο που μου έκανε αρνητική εντύπωση, 250 ευρώ για πριβέ? Σοβαρά τώρα πως έφτασε εδώ η κατάσταση? 250 ευρώ και από χρυσό να το έχουν όχι ρε αδερφέ δεν αξίζει τόσο και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι για να υπάρχει αυτή η πολιτική πάει να πει ότι υπάρχει ζήτηση, ελπίζω να ακούσω κάποια λογική εξήγηση για αυτό.

Το δεύτερο είναι και διορθώστε με αν κάνω λάθος, ότι για να κάτσεις σε τραπέζι σε ορισμένα πρέπει να πάρεις και μπουκάλι!!! Λες και πας στο Κίαμο. Και αν δε πάρεις σε χώνουν σε κάποια μπάρα και στο όρθιο και απορώ που υπάρχουν άτομα που πάνε σε αυτά τα μαγαζιά γιατί αν γίνονταν κάτι τέτοιο πριν από κάτι χρόνια το μαγαζί θα έτρωγε ένα μεγάλο Χ.

Τρίτο και τελευταίο είναι ότι ορισμένοι περιμένουν με 10 ευρώ βενζίνη να πάνε και να έρθουν Θεσσαλονίκη και χωρίς μάλιστα να πληρώσουν διόδια. Με συγχωρείται άλλα ακόμα και στα είκοσι μου δε θα τολμούσα να πάω με 10 ευρώ στο baby o τότε, θα μάζευα λίγα χρήματα να έχω τουλάχιστον ένα κατοστάρικο μαζί μου. Με ποια λογική περιμένουν κάποιοι με 10 ευρώ όχι απλά να κάνουν τα πάντα σε ένα χορό άλλα και να έχουν την απαίτηση να βγουν και με τη κοπέλα (πράγμα που το είδα να γίνετε μπροστά μου).

Αυτά τα ολίγα για την ώρα και ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός ούτε να σας ξενέρωσα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Επίσκεψη μετα από πολύ καιρό στο Golden εγώ δεν ψηνομουνα αλλά ήθελε η παρέα το τελευταίο καιρό όσες φορές έχω πάει έχω περάσει χάλια .Χτες πολλά μπάζα που ερχόταν μόνο αυτές λίγες καινούργιες οι καλές φύγανε πχ μολυ επισεις κάποια λίγα καλά συνεχίζουν το ίδιο βιολί πάνε επιλεκτικά σε τράπεζια λες και τους είπανε να διαλέξουν γκόμενους πηγαίνετε στα ρεπό στα κλαμπ και ψωνίστητε ξενερωμα μαύρο θα αργήσω να ξαναπατήσω .
Βρε αδερφέ έτσι είναι όλα τα στριπτιζάδικα, αν μπεις μέσα και πληρώσεις ένα μπουκάλι θα σου έρθει μια από τις καλύτερες του καταστήματος και οι του μετρίου επιπέδου εμφάνισης και κάτω πηγαίνουν σε εκείνους που έχουν λίγα να ξοδέψουν. Τα υπόλοιπα έχουν το μπουκάλι στα 130-140 ευρώ, στο Golden επειδή είχα πάει μια φορά μόνο αναγνωριστικά δεν γνωρίζω, αλλά κάποιοι εδώ μέσα μου είχαν πει ότι είναι στα 100 ευρώ. Επίσης στα περισσότερα για να προχωρήσεις πέρα από το μπουκάλι θέλεις 250 ευρώ, στο Golden πάλι δεν γνωρίζω. Αλλά είναι λίγο παράλογο να θυμώνεις με τις κοπέλες γιατί έτσι τους έχουν πει να δουλεύουν, πρόκειται για μαγαζί και υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται, δεν φταίνε αυτές, αυτό είναι όλο.

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Φίλε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος πρώτον δεν τους έχουν πει τίποτα γιατί αν τους είχαν πει θα πέρναγαν από όλα τα τραπέζια δεύτερον οι όμορφες επειδή είναι και πιο μικρές δεν πήγαιναν σε αυτούς με τα μπουκάλι πηγαίνανε στα πιτσιρίκια που είναι αφραγκα οι λίγες επαγγελματίες που ξέρουν να δουλεύουν ξέρουν πού πάνε μπανιζουνν και στα λέω εγώ που ειμουνα εκ των έσω.

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Παιδιά έχει πάει κανείς string ? γκάζι τελευταία λέει τίποτα?

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Βολτιτσα σαββατοβραδο σε

-ντριμ γκερλς. τα κλασικα μπαζακια παροντα,πολλα απο τα οποια προσφερουν μπριζολα και το λενε ανοιχτα.δεν ειδα κατι ιδιαιτερο και δεν πηρα ουτε καν χορο..ποτο χειροβομβιδα το καταλαβαινεις απο την πρωτη γουλια ..οποτε προσοχη!ελαχιστοι πελατες μεσα
-μπαμπυλον.λιγο καλυτερα εδω τα πραγματα αλλα και παλι μετρια.σε επιπεδο ροστερ σιγουρα καλυτερα,σταμπαρα ενα φρεσκο ουκρανικο μελανουρι με μπλε ματι και σωμα φωτια που τιμηθηκε με χορο αλλα δεν κανει εξτρα λεει..φυσικα πολλες απο την παλια φρουρα παρουσες.πελατες κατα βαση ξενοι τουριστες.
-κινκυ.φισκα γενικα με καπως καλυτερα σοου και παλμο.πηρα αρκετους χορους γιατι ειχε αρκετες καβλιαρες..μαλιστα σε εναν πετυχα διπλα πελατισσα που ειχε παρει χορο απλο με γυναικα στριπερ και εγλυφε η μια τα βυζακια της αλλης!:smiling-face-with-heart-eyes:αρκετα νεα καβλακια ,μερικα απο τα οποια ειχαν κωλοτρυπιδες σοβαρες.για γαμησι ζητανε 250 ευρω μια ωρα παταρι που δε λεει..οποτε εξτραδακια στο πριβε το λαϊκο του πενηνταρικου ή κατοσταρικου δυσκολα..για ποτακι,χαζι το σοου και χορους καλα ειναι:hi:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Τρίτο και τελευταίο είναι ότι ορισμένοι περιμένουν με 10 ευρώ βενζίνη να πάνε και να έρθουν Θεσσαλονίκη και χωρίς μάλιστα να πληρώσουν διόδια. Με συγχωρείται άλλα ακόμα και στα είκοσι μου δε θα τολμούσα να πάω με 10 ευρώ στο baby o τότε, θα μάζευα λίγα χρήματα να έχω τουλάχιστον ένα κατοστάρικο μαζί μου. Με ποια λογική περιμένουν κάποιοι με 10 ευρώ όχι απλά να κάνουν τα πάντα σε ένα χορό άλλα και να έχουν την απαίτηση να βγουν και με τη κοπέλα (πράγμα που το είδα να γίνετε μπροστά μου).

Αυτά τα ολίγα για την ώρα και ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός ούτε να σας ξενέρωσα.
Φίλε, νέα παιδιά είναι και θέλουν να ζήσουν, να αποκτήσουν ερωτικές εμπειρίες, αλλά η εποχή δεν είναι όπως εκείνες που είχαμε εκατό, διακόσια ή τριακόσια ευρώ στις τσέπες μας. Τώρα είτε περιμένουν το χαρτζιλίκι του μπαμπά, είτε δουλεύουν σε καμιά καφετέρια για 400 ευρώ το μήνα δηλαδή μισθό χαρτζιλίκι, οπότε βράστα γενικά. Γι' αυτό καταλαβαίνω ότι γράφουν ανοησίες όταν λένε ότι οι στριπτιζέζ πηγαίνουν σε άφραγκους, νέους, όμορφους και με γυμνασμένο σώμα, λες και δεν είναι εκεί για να κυνηγήσουν το χρήμα αλλά για να ερωτευτούνε και δεν το σχολιάζω συνήθως. Τα ίδια και τα ίδια αισθήματα κατωτερότητας θα δεις να εμφανίζονται ξανά και ξανά εδώ μέσα που έχει ο άνδρας με άδεια τσέπη, που δεν ωφελούν βέβαια αυτόν που τα έχει σε τίποτα, μάλλον τον βλάπτουν, αλλά τι να κάνεις...

Stripdog

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Φίλε, νέα παιδιά είναι και θέλουν να ζήσουν, να αποκτήσουν ερωτικές εμπειρίες, αλλά η εποχή δεν είναι όπως εκείνες που είχαμε εκατό, διακόσια ή τριακόσια ευρώ στις τσέπες μας. Τώρα είτε περιμένουν το χαρτζιλίκι του μπαμπά, είτε δουλεύουν σε καμιά καφετέρια για 400 ευρώ το μήνα δηλαδή μισθό χαρτζιλίκι, οπότε βράστα γενικά. Γι' αυτό καταλαβαίνω ότι γράφουν ανοησίες όταν λένε ότι οι στριπτιζέζ πηγαίνουν σε άφραγκους, νέους, όμορφους και με γυμνασμένο σώμα, λες και δεν είναι εκεί για να κυνηγήσουν το χρήμα αλλά για να ερωτευτούνε και δεν το σχολιάζω συνήθως. Τα ίδια και τα ίδια αισθήματα κατωτερότητας θα δεις να εμφανίζονται ξανά και ξανά εδώ μέσα που έχει ο άνδρας με άδεια τσέπη, που δεν ωφελούν βέβαια αυτόν που τα έχει σε τίποτα, μάλλον τον βλάπτουν, αλλά τι να κάνεις...
Φίλε μου καταλαβαίνω τις διαφορές στην οικονομική δυνατότητα που έχουν οι νεότεροι σε σχέση με εμάς όταν ήμασταν στη θέση τους, όχι ότι μας έτρεχαν και εμάς από τα μπατζάκια αλλά και εμείς για να πάμε μία επίσκεψη σε ένα μαγαζί μαζεύαμε σιγά σιγά χρήματα. Άλλα τη νοοτροπία που έχουν δεν μπορώ να την καταλάβω στο 100%, ίσως τα όσα διαβάζουν από εδώ μέσα και άλλα παρόμοια site τους κάνει να έχουν μία τέτοια νοοτροπία, νομίζοντας ότι θα κάνουν ότι διαβάζουν από μεγαλύτερους και με περισσότερα χιλιόμετρα σε αυτά τα μαγαζιά εδώ μέσα. Δυστυχώς δεν μπορούν να καταλάβουν ότι για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο μας έχουν μαδήσει μέχρι το μεδούλι αρκετές φορές.

Mistis2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
12
Like
440
Πόντοι
290
Λέω για mouses σήμερα ξέρει κανείς αν κάνει καμία μπριζόλα στο μεγάλο prive?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Λέω για mouses σήμερα ξέρει κανείς αν κάνει καμία μπριζόλα στο μεγάλο prive?
Έχω πάει τρεις τέσσερεις φορές έχει δύο τρεις καλές γκόμενες αλλά καμία δεν προχωράει ακόμα και οι μπαζολες....

Mistis2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
12
Like
440
Πόντοι
290

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Ευχαριστώ φίλε μου μαύρο στο μαγαζί τοτε
Ετσι μυστη μου ,θελει σκληρη γραμμη γιατι οι απαιτητικοι χυστες απαιτουν να γαμανε τις στριπερς ,οχι μονο να τις κοιτανε!

Mistis2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
12
Like
440
Πόντοι
290
Ετσι μυστη μου ,θελει σκληρη γραμμη γιατι οι απαιτητικοι χυστες απαιτουν να γαμανε τις στριπερς ,οχι μονο να τις κοιτανε!
Άσε φίλε γτ έχει ξεκινήσει καινούργια μόδα prive με 80 ευρώ απλά για να τις βλέπεις γυμνές κ άμα είσαι τυχερός να σου παίξουν μλκ

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.541
Πόντοι
6.820

zoo@34

Μέλος