Φίλε κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για το Κίνκυ, ότι το μπαρ είναι μόνο για να βγάζουν λεφτά από τα εισιτήρια, τους έχεις υποτιμήσει πλήρως... Είχα μπει μέσα Δευτέρα βράδυ χωρίς να ξέρω ότι τα πράγματα είχαν αλλάξει σε σχέση με παλιά και ότι δεν υπήρχαν πια τραπέζια. Με κόψανε ότι δεν ήμουν της πείνας να πιάνω την κουβέντα και κανένα κωλαράκι λιγάκι, ξέρανε ότι δεν ήθελα να ξοδέψω 400 ευρώ για τραπέζι και όλα όσα θα επακολουθούσαν αφού δεν είχα κλείσει τηλεφωνικά τραπέζι, ήταν και Δευτέρα βράδυ ψιλο-άδειο το μαγαζί... Άρχισαν να μου την πέφτουν λοιπόν σαν καρχαρίες, η μία πίσω από την άλλη και να μου τάζουνε τα περαιτέρω. Μια μάλιστα το θυμάμαι ακόμα, μου είπε: "Βρε είμαι η καλύτερη εδώ μέσα και δεν με θέλεις;''. Λοιπόν κέρασα, είχα και τα περαιτέρω μου, έφυγα κατά 200 ευρώ ελαφρύτερος, αλλά ειλικρινά αισθάνθηκα μαλάκας που με 200 ευρώ δεν βρήκα ούτε τραπέζι να κάτσω όπως παλιά. Προφανώς έχουν άλλες πελάτες που δίνουν τα 400 ευρώ, αλλά και να θες να τα διαθέσεις κάποια στιγμή, μετά από τέτοιες ιστορίες πραγματικά αηδιάζεις. Εξάλλου αν θέλω απλά call-girl, πληρώνω ξενοδοχείο και το βρίσκω, όμως το strip είναι τέτοιο πράγμα, δηλαδή πλήρωσε, γάμησε και φύγε; Studio ή ξενοδοχείο είναι το στριπτιζάδικο; Χάνει τον χαρακτήρα του έτσι, γιατί εκεί πηγαίνεις επειδή έχει πολλά να δεις και να ακούσεις, επειδή έχει και άλλους πελάτες τριγύρω, επειδή περιμένεις να δεις ποια θα έρθει να καθίσει δίπλα σου. Νομίζω ότι στο Αλκατράζ και στο Κίνκυ έχουν εκτραχυνθεί πολύ μεχρι και για τραβεστί εκ Ρουμανίας άκουσα αν είναι αυτό αλήθεια βέβαια. Βάζουν από κάτι για να αγοράσουν ένα μπουκάλι λες και πηγαίνουν στον ατάλαντο σκυλά τον Ρέμο, και βλέπουν την ψωλή του καθενός επί τρεις- τέσσερις ώρες. Για αυθεντικούς κουλτουριάρηδες ροκ και metal νοοτροπίας παλαιάς κοπής αυτά είναι αποφευκτέα... Για σκέψου ότι παλιά είχανε και αφιέρωμα στους Motorhead...