Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Παιδια καλησπερα, γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο stripclub εντος αθηνων με τρανς κοπελες? Ευχαριστω!
Πραγματικα δε μου εχει τυχει ποτε τρανς εδω και 30 ετη που ειμαι στο χωρο, σε κανονικο μαγαζι. Σε παρακμιακο ισως κατι βρεις, αλλα και παλι δυσκολα.
Αμα βγει η βρωμα οτι παιζει τρανς και οτι εκει που πιανεις στον καναπε νιωσεις παλαμαρι, καταστραφηκε το μαγαζι

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Ισχύει;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ισχύει;

Πολλά κέντρα δεν άνοιξαν τη Παρασκευή λόγω πένθους. Και το fever ένα απο αυτά

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Πέρασμα από μούσσες χτες απογοήτευση μέσα σε δύο βδομάδες άλλαξαν όλα είχε 12 13 κοπέλες κάπου κει ζήτημα να άξιζαν 4 κάτι χοντρές που ούτε για κολομπαρο δεν κάνουν την προηγούμενη φορά δεν ήξερα ποια να προτοδιαλεξεις μια Λευκορωσιδα απίστευτη και τώρα τίποτα κρίμα κάτι καινούργιες από Ουκρανία κάτω του μετρίου και μάλιστα η μία που πήρα χορό μυρίζε άσχημα ψιλή αδύνατη με πιρσινγκ κρίμα γιατί μου άρεσε σαν μαγαζί

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Μέχρι μαλάκια στο διπλό πριβέ των 80 ευρώ δεν κάνει σεξ όσα λεφτά και να δώσεις είναι πολλά χρόνια εκεί και την ξέρω καλά..
επίσης δεν γαμιούνται οι άλλες 3 μουνάρες του ιδρύματος α) η αντζέλικα β) η έρρικα και γ) η αλίνα......τί μουνάρες και οι 3 ! κρίμα....

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Η αλινα δεν γαμιεται γιατί τα έχει με τον μλκ που γαμιεται πάνω στην σκηνή και δεν την αφήνει..Η αντζελικα απ μια φορα που κάνανε κουβέντα σχεδόν απίθανο να κάνει σεξ εκτός δεν ξέρω εάν της δώσει πολύ μεγάλο ποσο ακόμη στο διπλό πριβε δεν το δίνει όσο για την Ερρικα δεν το έχω ψάξει το θέμα για αυτή και τι προσφέρει..
επίσης δεν γαμιούνται οι άλλες 3 μουνάρες του ιδρύματος α) η αντζέλικα β) η έρρικα και γ) η αλίνα......τί μουνάρες και οι 3 ! κρίμα....

Μανωλης Κουρης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
857
Πόντοι
361
Ισχύει;

Καλή κίνηση από τα μαγαζιά

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
η αλινα ειναι τοπ και εχει βελτιωθει φουλ εμφανισιακα τα τελευταια χρονια αλλα οταν την βλεπεις καθε μερα σε ολα τα shows τι να θες να γαμησεις μετα, θα ειναι σαν να το βαζεις στη θαλασσα δυστυχως...

η ερρικα ποια ειναι ρε μαγκες; δεν μου λεει κατι το ονομα...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
η αλινα ειναι τοπ και εχει βελτιωθει φουλ εμφανισιακα τα τελευταια χρονια αλλα οταν την βλεπεις καθε μερα σε ολα τα shows τι να θες να γαμησεις μετα, θα ειναι σαν να το βαζεις στη θαλασσα δυστυχως...

η ερρικα ποια ειναι ρε μαγκες; δεν μου λεει κατι το ονομα...
δεν θυμάμαι πως ήταν η αλίνα πιο παλιά αλλά τώρα είναι απλά ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!!!!! και με πολύ καλό απλό χωρό...η έρρικα είναι αυτή η 30αρα ουκρανή με το δεμένο ωραίο κορμί που έχει μονίμως κότσο το μαλλί της!!Φοβερό απλό χορό και αυτή αλλά στα ενδότερα δεν παένει.....

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
δεν θυμάμαι πως ήταν η αλίνα πιο παλιά αλλά τώρα είναι απλά ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!!!!! και με πολύ καλό απλό χωρό...η έρρικα είναι αυτή η 30αρα ουκρανή με το δεμένο ωραίο κορμί που έχει μονίμως κότσο το μαλλί της!!Φοβερό απλό χορό και αυτή αλλά στα ενδότερα δεν παένει.....
Έτσι ήταν περίπου η Αλινα … άλλο χρωμα μαλλί , πιο πολλά κιλά , θυμάμαι ότι δεν μου έκανε κλικ … τώρα όντως μουναρος!

4FFDE3E3-0A79-4A9B-9DBE-093341356695.jpeg

Δεν μπορώ με τπτ να θυμηθώ ποια είναι η ερικα αλλά θα περάσω μια βόλτα να την αναζητήσω

stev22

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
0
ποιο ειναι το καλυτερο τωρα? εχω χρονια να παω

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.883
Πόντοι
746
Τελικά η λίλυ απο Athens γαμιέται η όχι.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.790
Πόντοι
1.196
Babylon: [...]. Δώσε βάση σε Μιχαέλα. Ελληνοτσέχα που έχει μεγαλώσει Θεσσαλονίκη. 36 χρόνων. Ότι πιο έκφυλο και όμορφο έχω δει τους τελευταίους 2 μήνες σε στριπ. Ζητάει πολλά για επάνω (σεξ-πίπα), αλλά παίξε την μπάλα σου, δεν ξέρεις τι μπορεί να καταφέρεις. Επίσης μια Βαλέρια με πολλά τατουάζ. Πιτσιρίκα καμία 26αρα.
Ωραιο μουνί, μια φορά που την ειχα για ποτό μου το έπαιξε παρθένα, και στον χορό δεν μου τον σήκωσε καν.

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Τελικά δεν γαμιέται.
Τυπε τι φάση,απαντας στον εαυτό σου?:confused:
απ οσο ξερω δε γαμιεται αλλα ειναι σοβαρο μπιμπελο η λεγαμενη..πολυ ωραιο προσωπακι και κορμακι στεγνο η λιλυ μας!κλασικα αραζει καναπεδες ομως μονιμα..

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.883
Πόντοι
746
Τυπε τι φάση,απαντας στον εαυτό σου?:confused:
απ οσο ξερω δε γαμιεται αλλα ειναι σοβαρο μπιμπελο η λεγαμενη..πολυ ωραιο προσωπακι και κορμακι στεγνο η λιλυ μας!κλασικα αραζει καναπεδες ομως μονιμα..
Την συγκεκριμένη την είχα δεί στο 2018 στο κολάδικο. Τότε που ο καράφλας με είχε κεράσει ρέστα απο 10άρικο, 43 ευρώ χωρίς να της δώσω σημασία.
Σήμερα όμως μετά απο αποχή χρόνων και απο ενημέρωση ότι το δίνει στο πριβέ,θυμώντας το μικρό αυτό κορμάκι με την κωλάρα και τα βυζάκια παλάμης που στάζουν μέλι στην αφή, την πείρα δύο χωρούς και έκανα τις καθέκαστες ερωτήσεις.
Το κλείσαμε το AQ σήμερα με τον φίλο.

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Την συγκεκριμένη την είχα δεί στο 2018 στο κολάδικο. Τότε που ο καράφλας με είχε κεράσει ρέστα απο 10άρικο, 43 ευρώ χωρίς να της δώσω σημασία.
Σήμερα όμως μετά απο αποχή χρόνων και απο ενημέρωση ότι το δίνει στο πριβέ,θυμώντας το μικρό αυτό κορμάκι με την κωλάρα και τα βυζάκια παλάμης που στάζουν μέλι στην αφή, την πείρα δύο χωρούς και έκανα τις καθέκαστες ερωτήσεις.
Το κλείσαμε το AQ σήμερα με τον φίλο.
ενδιαφερουσα πληροφορια και σε ευχαριστουμε.. σε παλαιοτερα ερωτηματα μου παντως ηταν αρνητικη για το οτιδηποτε και δεν ξανασχοληθηκα..ουτε καν πιπα.μαλλον επεσαν αναδουλειες και την ειδε αλλιως τη φαση το μπιμπελο μας!στειλε καμια ενημερωση για τη μαχη αν δε σου κανει κοπος!
PS: το ΑQ τι ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom