Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Παιδιά ασυζητητί το καλύτερο στριπ κλαμπ είναι το Γκόλντεν.....και πολύ ωραίες γυναίκες έχει αυτή την περίοδο (αντζελικα-αλινα-μιρελα-ερρικα-παλομα μαυρη- τινα) και τσονταρες για πριβεδιες δυνατές έχει (Εβελίνα-ναταλια πορνοστάρ και οι δυο και η φοβερή και τρομερή Μαϊάμι) και την μιλφαρα την Λίζα και κάποιες άλλες πιτσιρίκες.....έχει και 2-3 μπάζα που περιφέρονται αλλά στο Αλκατράζ τι να το κάνεις που έχει τοπ τοπ γυναίκες????
Μόλις γύρισα από γκολντεν είχα να πάω πολύ καιρό όντως έχει φέρει πολύ δυνατά κομμάτια απ αθενς αντζελικα μαρίνα + την μολλυ που την ψάχνουν πολλοί..Κάτι πιτσιρίκες Ουκρανες πολύ όμορφες Ναταλία πήρα 2 χορούς πολύ δυνατό κρίμα που δεν κάνει πολλά στο πριβε..Η Μαϊάμι ποια είναι ρε φίλε πως είναι εμφανισιακά??

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ναι αυτό είναι θέμα
Αλλά παντού έτσι είναι με το θα μουναρας
5 θα δεις το πολύ σε κάθε μαγαζί
Έχεις πάει στο Αλκα ή γράφεις πράγματα έτσι από ότι έχεις ακούσει;
Γιατί στο μαγαζί εκεί δεν έχει 5 αλλά 15 μουναρες και οι υπόλοιπες είναι ένα κλικ πιο κάτω.
Στο Golden έχεις 3-4 μουναρες, 10 μέτριες και 4-5 μπάζα.

Mr Spock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
655
Πόντοι
301
Γιατί στο μαγαζί εκεί δεν έχει 5 αλλά 15 μουναρες και οι υπόλοιπες είναι ένα κλικ πιο κάτω.
Έχω καιρο να παω γενικά σε στριπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι δεν υπάρχει λόγος να την πάρεις πριβέ.
Οκ...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
εχει περισσότερες μουνάρες το γκόλντεν...όχι μόνο 3-4...κάνε μια γύρα και θα το διαπιστώσεις

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Η Μολυ σε λιγες μερες θα φυγει απο Ελλαδα οπως και η Κριστυ.Ατζελικα και Μαρινα που κανουν και τα show προσπαθουνε να ψαρεψουνε καποιους πελατες για χορο που τους αρεσει λεσβιακο και τα οργια με πολλα ατομα στα πριβε.επεστρεψε και η πανεμορφη Γκλορυα και προσφερει πολυ καλο χορο οπως και η Μελισα και η Λιλου.
Ποια μολλυ εννοεις φιλε μου?Μπορεις να την περιγραψεις λιγο?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Η Μολυ σε λιγες μερες θα φυγει απο Ελλαδα οπως και η Κριστυ.Ατζελικα και Μαρινα που κανουν και τα show προσπαθουνε να ψαρεψουνε καποιους πελατες για χορο που τους αρεσει λεσβιακο και τα οργια με πολλα ατομα στα πριβε.επεστρεψε και η πανεμορφη Γκλορυα και προσφερει πολυ καλο χορο οπως και η Μελισα και η Λιλου.
Για μαρίνα μάγκες μακριά η τύπισσα είναι η σημασία του gold digger τραβιοταν αρκετά καιρό με τον κολλητό μου όλο υποσχέσεις και μλκιες δεν αξίζει μια..Και οι δύο πολυ όμορφες αλλά νομίζω δν κάνουν τίποτα στο πριβε απλώς καυλωνουν τον κόσμο για να πάρουν ποτά εύκολα

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Για μαρίνα μάγκες μακριά η τύπισσα είναι η σημασία του gold digger τραβιοταν αρκετά καιρό με τον κολλητό μου όλο υποσχέσεις και μλκιες δεν αξίζει μια..Και οι δύο πολυ όμορφες αλλά νομίζω δν κάνουν τίποτα στο πριβε απλώς καυλωνουν τον κόσμο για να πάρουν ποτά εύκολα
Για τον μπουτσο...

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Καλησπερα τυποι!
Εχω ενα τσαμπα κουπονι(δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει)
Με αυτο τι μπορω να εχω τσαμπα ενα χωρο μονο η και
τσαμπα ενα ποτο?

Για γκολντεν μιλαω

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
28
Like
2.233
Πόντοι
2.596
Τελικά στο πριβέ ποιες το προχωράνε;και με τις κόστος;
100;

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Εσυ που εχεις παει στο Αλκα , οι 15 μουναρες ασχολουνται με τους πελατες , για τους εχουν χεσμενους ??

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Εσυ που εχεις παει στο Αλκα , οι 15 μουναρες ασχολουνται με τους πελατες , για τους εχουν χεσμενους ??
Κάποιες μένουν σε τραπέζια άλλες κυκλοφορούν. Ποτέ δεν έμεινα παραπονεμένος γιατί πάιζει μεγάλη επιλογή.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Τελικά στο πριβέ ποιες το προχωράνε;και με τις κόστος;
100;
Φίλε 80 είναι το διπλό πριβε για σεξ αλλά επειδή έχω ακούσει πολλά πας μόνος σου σε αυτήν που σου αρέσει και την ρωτάς τι ακριβώς προσφέρει μέσα

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Καλησπερα τυποι!
Εχω ενα τσαμπα κουπονι(δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει)
Με αυτο τι μπορω να εχω τσαμπα ενα χωρο μονο η και
τσαμπα ενα ποτο?

Για γκολντεν μιλαω
κουπονακι τυπε?που το τσιμπησες?
σε βρισκω πληρως εναρμονισμενο με την τωρινη πραγματικοτητα(κουπονι για σουπερ μαρκετ,κουπονι για βενζινη κτλ)μπορεις να ρωτησεις απευθειας το μετρ για τις παροχες που μπορεις να λαβεις!ποτακι στανταρ ,μπορει και χουφτωμα δωρο!:springsmile:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Διαφωνώ.
Έχεις τόσο επιλογές που ποτέ δεν ξεμενεις στο Αλκα.
Πήγαινε Διάβασε σχόλια για Golden Queens και κάποια άλλα που έχουν μόνο 4-5 μουναρες τις οποποίες δε θα δεις ποτέ γιατί είναι παντα σε τραπέζια γνωστών πελατών.
Το Alcatraz είναι για παρέες και εκτός αυτού επειδή είμαι ετεροφυλόφιλος μου είναι αδιάφορο να παρακολουθώ την περισσότερη ώρα shows με άντρες. Επίσης έχω δει τις γυναίκες να κάθονται σε καναπέδες και να μη σηκώνονται επί πολλή ώρα, και εκεί έχω ένα κενό για το πως βγαίνει το χρήμα γενικά, ίσως δηλαδή να υπάρχουν περαιτέρω πράγματα εκτός χώρου που εγώ δεν τα γνωρίζω. Όσον αφορά το Golden θα πω ότι εγώ δεν γίνομαι τακτικός πελάτης πουθενά (με εξαίρεση μοναδική ίσως το Caissa), δηλαδή ούτε κανένα μαγαζί παντρεύομαι, ούτε πηγαίνω εκεί για να βρω νύφη, οπότε τα περί ''γνωστών πελατών'' που θυμίζουν λίγο γελοιότητα σκυλάδικου, με αφήνουν παντελώς αδιάφορο, άσε που στο σκυλάδικο υπάρχει μια ψευτο-συναισθηματική δηθενιά με τα τραγούδια-υποπροϊόντα που λανσάρουνε, ενώ το στριπτηζάδικο είναι πιο ψυχρό εξαιτίας της ίδιας του της φύσης.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Το Alcatraz είναι για παρέες και εκτός αυτού επειδή είμαι ετεροφυλόφιλος μου είναι αδιάφορο να παρακολουθώ την περισσότερη ώρα shows με άντρες. Επίσης έχω δει τις γυναίκες να κάθονται σε καναπέδες και να μη σηκώνονται επί πολλή ώρα, και εκεί έχω ένα κενό για το πως βγαίνει το χρήμα γενικά, ίσως δηλαδή να υπάρχουν περαιτέρω πράγματα εκτός χώρου που εγώ δεν τα γνωρίζω. Όσον αφορά το Golden θα πω ότι εγώ δεν γίνομαι τακτικός πελάτης πουθενά (με εξαίρεση μοναδική ίσως το Caissa), δηλαδή ούτε κανένα μαγαζί παντρεύομαι, ούτε πηγαίνω εκεί για να βρω νύφη, οπότε τα περί ''γνωστών πελατών'' που θυμίζουν λίγο γελοιότητα σκυλάδικου, με αφήνουν παντελώς αδιάφορο, άσε που στο σκυλάδικο υπάρχει μια ψευτο-συναισθηματική δηθενιά με τα τραγούδια-υποπροϊόντα που λανσάρουνε, ενώ το στριπτηζάδικο είναι πιο ψυχρό εξαιτίας της ίδιας του της φύσης.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Δηλαδή όλοι αυτοί οι άνδρες που πάμε στο Αλκα τι είμαστε;
Πουστρακια;;
Για κουνα λίγο το κεφάλι σου να συνέλθεις.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
σε βρισκω πληρως εναρμονισμενο με την τωρινη πραγματικοτητα(κουπονι για σουπερ μαρκετ,κουπονι για βενζινη κτλ)μπορεις να ρωτησεις απευθειας το μετρ για τις παροχες που μπορεις να λαβεις!ποτακι στανταρ ,μπορει και χουφτωμα δωρο!:springsmile:d
σε βρισκω πληρως εναρμονισμενο με την τωρινη πραγματικοτητα(κουπονι για σουπερ μαρκετ,κουπονι για βενζινη κτλ)μπορεις να ρωτησεις απευθειας το μετρ για τις παροχες που μπορεις να λαβεις!ποτακι στανταρ ,μπορει και χουφτωμα δωρο!:springsmile:
Μου το εδωσε ενας φιλος τσαμπα.Απο οτι κτλβα παπαρια εναν χωρο εχω δωρεαν και ενα γυναικειο ποτο!!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.273
Πόντοι
206
Μου το εδωσε ενας φιλος τσαμπα.Απο οτι κτλβα παπαρια εναν χωρο εχω δωρεαν και ενα γυναικειο ποτο!!
Παιδιά χωρίς παρεξήγηση, αλλά τι περιμένετε να έχετε με τα κουπόνια δηλαδή?
Προσωπικά αυτό με τα κουπόνια το βρίσκω "κάπως", για να το πω ευγενικά.....αλλά εντάξει από τη στιγμή που υπάρχει η επιλογή αυτή σίγουρα ο καθένας καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται προς όφελός του. Σεβαστό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom