Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.884
Πόντοι
746
ενδιαφερουσα πληροφορια και σε ευχαριστουμε.. σε παλαιοτερα ερωτηματα μου παντως ηταν αρνητικη για το οτιδηποτε και δεν ξανασχοληθηκα..ουτε καν πιπα.μαλλον επεσαν αναδουλειες και την ειδε αλλιως τη φαση το μπιμπελο μας!στειλε καμια ενημερωση για τη μαχη αν δε σου κανει κοπος!
PS: το ΑQ τι ειναι?

Γίνανε πολλά Sandro. Τουλάχιστον περάσαμε μια πολύ καλή βραδιά με πολλές καργιόλες να μας καυλώνουν. Δυστηχώς όταν έχεις λεφτά όλα είναι ρόδινα. Το Λιλάκι όμως μας το παίζει πολύ τουπέ,μου έδωσε να γλείψω τα βυζάκια της και μέχρι εκεί . Φίλος απο την παρέα πείρε 4 κοπέλες για χορό ,όλες για αυτόν.Ο Χώρος γεμάτος μέχρι τις 6 το πρωί. Όταν μπήκα κατα τις 12,τύπος άφηνε ένα μουνέτο για να πιάσει δουλειά,μου αρέσει που της έστελνε και φιλάκια μέσα απο το τουτού(μπέσα τώρα ρε,υπάρχουν άτομα που αφήνουν την γκόμενα τους να πιάνει καυλιά για τα λεφτά, μα τόσο κερατάς να πούμε) O DJ πάντως έδωσε ρέστα με το πρόγγραμα,στο τέλος που έφευγα του είπα μπράβο. Τον έχω ξαναδεί πάντα εκεί αλλά προχθές τα έσπασε.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.884
Πόντοι
746
Γίνανε πολλά Sandro. Τουλάχιστον περάσαμε μια πολύ καλή βραδιά με πολλές καργιόλες να μας καυλώνουν. Δυστηχώς όταν έχεις λεφτά όλα είναι ρόδινα. Το Λιλάκι όμως μας το παίζει πολύ τουπέ,μου έδωσε να γλείψω τα βυζάκια της και μέχρι εκεί . Φίλος απο την παρέα πείρε 4 κοπέλες για χορό ,όλες για αυτόν.Ο Χώρος γεμάτος μέχρι τις 6 το πρωί. Όταν μπήκα κατα τις 12,τύπος άφηνε ένα μουνέτο για να πιάσει δουλειά,μου αρέσει που της έστελνε και φιλάκια μέσα απο το τουτού(μπέσα τώρα ρε,υπάρχουν άτομα που αφήνουν την γκόμενα τους να πιάνει καυλιά για τα λεφτά, μα τόσο κερατάς να πούμε) O DJ πάντως έδωσε ρέστα με το πρόγγραμα,στο τέλος που έφευγα του είπα μπράβο. Τον έχω ξαναδεί πάντα εκεί αλλά προχθές τα έσπασε.

Δυστυχώς*

malakas45

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2019
Like
27
Πόντοι
0
Ρε παιδιά quick question! Η κοπέλα μου γουσταρεί πολύ τα στριπ και θέλουμε πολύ να πάμε μία Παρασκευή ή ένα Σάββατο να αράξουμε να δούμε καμία κορασίδα και να πάρουμε κανένα χορό, είτε και οι δύο μαζί, είτε η γύναικα μου μόνη της!

Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο στριπ αυτή την περίοδο και κάποιο που να μην νιώσει άβολα (δηλαδή να μην έχει πλημυρισει από ναυάγια) και να περάσουμε και ωραία?

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Ρε παιδιά quick question! Η κοπέλα μου γουσταρεί πολύ τα στριπ και θέλουμε πολύ να πάμε μία Παρασκευή ή ένα Σάββατο να αράξουμε να δούμε καμία κορασίδα και να πάρουμε κανένα χορό, είτε και οι δύο μαζί, είτε η γύναικα μου μόνη της!

Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο στριπ αυτή την περίοδο και κάποιο που να μην νιώσει άβολα (δηλαδή να μην έχει πλημυρισει από ναυάγια) και να περάσουμε και ωραία?
Για ζευγάρια Αλκατράζ μόνο, εκεί πάμε κι εμείς....μας προσέχουν τα μωράκια όπως πρέπει....

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Για ζευγάρια Αλκατράζ μόνο, εκεί πάμε κι εμείς....μας προσέχουν τα μωράκια όπως πρέπει....
Αλκατράζ και κινκυ είναι για ζευγάρια.Εχει κάποια σόου και μαζεύει κόσμο.

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
Λοιπον τυποι μου. Επιστροφη απο αθενς μολις. Γενικα ειχε 3-4 πολυ καλα μουνια που και στον χορο και στα πριβε ηταν worth (πριβε δεν πηρα αλλα μου καναν προτασεις για αρκετα εξτραδακια αν εμπαινα 50-100€ ), δεν θα πω ονομαυα για να μην εκθεσω τις κοπελες, αλλα γενικα ηταν απο τις τοπ που ηταν εκει. Αρνητικο εννοειται πως τις κυνηγας για να πατρ για χορο, μιας κ οι περισσοτερες ειτε καθονται μαζεμενες στο μπαρ ειτε σε τραπεζια τυπων(πιο συγκεκριμενα σε γνωστους/καλους πελατες του μαγαζιου -> κατι τυποι ειχαν για 3-4 ωρες τις πιο μουναρες στο τραπεζι τους κ μας βγηκε η πιστη να τις δοκιμασουμε…). Γενικα το athens σε σχεση με πριν 3 χρονια που πηγαινα καθε βδομαδα εχει πεσει, αλλα εν τελη με αυτα τα 3-4 δυνατα χαρτια περνας πολυ καλα. Εμεις περασαμε σιγουρα πολυ καλα.

ΥΓ: Αμα καποιος μυστης ηταν εκει σημερα και ξερει το ονομα μιας ξανθιας κοντουλας-λεπτη αλλα οχι το ανορεξικη λεπτο, το φυσιολογικο λεπτο, που οταν ανεβηκε στη σκηνη εκανε κατι ζογκλερικα και καθοταν με τα χερια στο πατωμα και τα ποδια αερα ας μου πει το ονομα της ρε μαγκες… δεν την προλαβα γιατι καθοταν συνεχεια στο τραπεζι κατι τυπων, αλλα μου φανηκε ισως το δυνατοτερο του μαγαζιου κ σιγουρα θελω επομενη φορα να το τεσταρω..
στο Αθενς εχει καταντησει παραδοση να μην ξεκουνιουνται να σου ερθουν στο τραπεζι...

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Παιδες καλησπερα θελω την βοηθεια σας!
Ποιο ειναι για σας τον καθενα ξεχωριστα και με τα δικα του γουστα θελω να ακουσω αποψεις
το στριπ με τις πιο τουμπανες γκομενες ασχετα με show στην πιστα συμπεριφορα σερβιτορων κτλπ.
Το στριπ με τις πιο ωραιες κατα τη γνωμη σας κοπελες.Το αθενς και το γκολντεν δεν με τρελαινουν προσωπικα
οποτε θα ηθελα να ακουσω αλλα και ας ειναι και ακριβα!!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Παιδες καλησπερα θελω την βοηθεια σας!
Ποιο ειναι για σας τον καθενα ξεχωριστα και με τα δικα του γουστα θελω να ακουσω αποψεις
το στριπ με τις πιο τουμπανες γκομενες ασχετα με show στην πιστα συμπεριφορα σερβιτορων κτλπ.
Το στριπ με τις πιο ωραιες κατα τη γνωμη σας κοπελες.Το αθενς και το γκολντεν δεν με τρελαινουν προσωπικα
οποτε θα ηθελα να ακουσω αλλα και ας ειναι και ακριβα!!
Alcatraz έχει πολλές τοπ γκόμενες εδώ και χρόνια.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Παιδιά ασυζητητί το καλύτερο στριπ κλαμπ είναι το Γκόλντεν.....και πολύ ωραίες γυναίκες έχει αυτή την περίοδο (αντζελικα-αλινα-μιρελα-ερρικα-παλομα μαυρη- τινα) και τσονταρες για πριβεδιες δυνατές έχει (Εβελίνα-ναταλια πορνοστάρ και οι δυο και η φοβερή και τρομερή Μαϊάμι) και την μιλφαρα την Λίζα και κάποιες άλλες πιτσιρίκες.....έχει και 2-3 μπάζα που περιφέρονται αλλά στο Αλκατράζ τι να το κάνεις που έχει τοπ τοπ γυναίκες????

Mr Spock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
655
Πόντοι
301
Παιδιά ασυζητητί το καλύτερο στριπ κλαμπ είναι το Γκόλντεν.....και πολύ ωραίες γυναίκες έχει αυτή την περίοδο (αντζελικα-αλινα-μιρελα-ερρικα-παλομα μαυρη- τινα) και τσονταρες για πριβεδιες δυνατές έχει (Εβελίνα-ναταλια πορνοστάρ και οι δυο και η φοβερή και τρομερή Μαϊάμι) και την μιλφαρα την Λίζα και κάποιες άλλες πιτσιρίκες.....έχει και 2-3 μπάζα που περιφέρονται αλλά στο Αλκατράζ τι να το κάνεις που έχει τοπ τοπ γυναίκες????
Η Μιρέλα στο πριβέ καλή;

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ειναι αυτο που λέμε «προτιμάς τη δόξα ή το χρήμα» όπου χρήμα τα πριβέ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Καποια προτιμιση σε κοπελα?
Φίλε οπότε πάω δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλεξω.
Οπότε δεν έχει σημασία να ακούσεις ένα όνομα, αφού έχει καμία 40ρια κοπέλες με ίσως τη μεγαλύτερη συλλογή από μουναρες από όλα τα στριπ της Αθήνας.
Μόνο το Kinky κάπως πλησιάζει σε ποιότητα, αλλά σαφώς με μικρότερο αριθμό.
Και μιλάμε για άλογα κυρίως από Ουκρανία/Ρωσία, Λιθουανία και κάποιες κουκλαρες Ρουμανες και Μολδαβες.

Mr Spock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
655
Πόντοι
301
Φίλε οπότε πάω δεν ξέρω ποια να πρωτοδιαλεξω.
Οπότε δεν έχει σημασία να ακούσεις ένα όνομα, αφού έχει καμία 40ρια κοπέλες με ίσως τη μεγαλύτερη συλλογή από μουναρες από όλα τα στριπ της Αθήνας.
Μόνο το Kinky κάπως πλησιάζει σε ποιότητα, αλλά σαφώς με μικρότερο αριθμό.
Και μιλάμε για άλογα κυρίως από Ουκρανία/Ρωσία, Λιθουανία και κάποιες κουκλαρες Ρουμανες και Μολδαβες.
Όμως είναι μαζεμένες στα πριβέ.
Αυτό είναι το θέμα ότι είναι μόνο για απλούς χορούς

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Όμως είναι μαζεμένες στα πριβέ.
Αυτό είναι το θέμα ότι είναι μόνο για απλούς χορούς
Διαφωνώ.
Έχεις τόσο επιλογές που ποτέ δεν ξεμενεις στο Αλκα.
Πήγαινε Διάβασε σχόλια για Golden Queens και κάποια άλλα που έχουν μόνο 4-5 μουναρες τις οποποίες δε θα δεις ποτέ γιατί είναι παντα σε τραπέζια γνωστών πελατών.

Mr Spock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
655
Πόντοι
301
Διαφωνώ.
Έχεις τόσο επιλογές που ποτέ δεν ξεμενεις στο Αλκα.
Πήγαινε Διάβασε σχόλια για Golden Queens και κάποια άλλα που έχουν μόνο 4-5 μουναρες τις οποποίες δε θα δεις ποτέ γιατί είναι παντα σε τραπέζια γνωστών πελατών.
Ναι αυτό είναι θέμα
Αλλά παντού έτσι είναι με το θα μουναρας
5 θα δεις το πολύ σε κάθε μαγαζί

• Like
Αντιδράσεις: zoo@34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom