Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Mικρος χωρος πιτσιρικαρια νομιζεις οτι εισαι σε πενταημερη. Μικρος χωρος λιγα μωρα ουτε καν προσφερονται για τα τυπικα να σε εξυπηρετησουν. Ισως καμμια δευτερα να είναι καλυτερα αλλα μαλλον θα λειπουν τα μωρα
Τα ιδια οταν ειχα παει και γω παλια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι σημαινει 10. Το ροστερ γνωστο απο golden
Δλδ εχει κοπελες του γκολντεν?Δωσε μας τα φωτα σου!

maryland2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
331
Πόντοι
290
Τα ιδια οταν ειχα παει και γω παλια...

Δλδ εχει κοπελες του γκολντεν?Δωσε μας τα φωτα σου!
Ναι εχει συνολο 10 περιπου κοπεκες οι μισες του golden 2 - 3 xαλια και οι υπόλοιπες νεες παρουσιες για μενα. Μια απο αυτες άξιζε

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Ναι εχει συνολο 10 περιπου κοπεκες οι μισες του golden 2 - 3 xαλια και οι υπόλοιπες νεες παρουσιες για μενα. Μια απο αυτες άξιζε
Μηπως ητανε και η αντζελινα του γκολντεν?Το πριβε ποσο παει ξερεις?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Εμενα στα 80 μου εκανε παιχνιδι (ασος στο ημιχρονο ασος τελικο) ενα αισθησιακο μωρο αλλα τελικα τα 80 ειναι πιο αισθησιακά

ξέρω ότι πριν λίγο καιρό το special prive από τα 70 πήγε στα 80. Εγώ αναφερόμουν στις αρχές Δεκεμβρίου που τότε ήταν η τελευταία φορά που το επισκέφτηκα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Πολωνέζα μαυρομάλλα κοντά στα 30-33 χρ. είναι αυτή που αναφέρεσαι συναγωνιστή?

PVaK

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
Τελευταία είχα επισκεφτεί το String. 2η φορά μετά από χρόνια. Μικρό ρόστερ και κάπως παρακμιακό. Μπαίνω κάθομαι αμέσως έρχεται μία με πιάνει από τα μούτρα για χορό τις λέω αργότερα. Ήταν μία καστανο κοκκινομάλα. Μετά από λίγο ξαναέρχεται και άντε τα ίδια. Περνάει κάμποσος χρόνος έρχεται πάλι της λέω όχι τσαντίστηκε μου λέει τοτε τι κάνεις εδώ; Έρχεται και 4η φορά μετά. Στέκεται από πάνω μου, με πιάνει από το σβέρκο και λαιμό (γέλαγε) μου λέει τώρα θα πάμε ή θα σε πνίξω; (χαχα). Μετά κάθεται πάνω μου στη καρέκλα μου έκανε παιχνίδια με το στήθος της. Τέσπα με αυτά και με αυτά την πήρα 1 χορό 5 ευρώ και με κράτησε και παραπάνω δεν ήταν άσχημα. Αλλά δεν ξαναπάω γενικώς ξανά.

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα ξέρεις κάνεις αν και που δουλεύει η Μάρθα;; Η ξανθιά η Πολωνέζα;; Την θυμάμαι πριν κάνα δυο τρία χρόνια στο babylon..αν ξέρει κάποιος κάτι ας ενημερώσει ..ευχαριστω

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Παιδιά καλησπέρα ξέρεις κάνεις αν και που δουλεύει η Μάρθα;; Η ξανθιά η Πολωνέζα;; Την θυμάμαι πριν κάνα δυο τρία χρόνια στο babylon..αν ξέρει κάποιος κάτι ας ενημερώσει ..ευχαριστω
Σταμάτησε μόνο περσοναλ training πλέον. Άντε να κάνει κανένα guest kinky για κανένα δονητοσοου να μαζέψει κανένα φράγκο

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Ξέρει κανείς αν η Evelina Chivu παίζει μπάλα εκτός;
Εβελίνα ναι παίζει μπάλα εκτός τώρα λογικά σε πελάτες της στο κρυφό η από κανέναν μέσω σοσιαλ πάντως παίζει 100% την έχω πετύχει να μπαίνει σε χοτελια και με καβαλιερο κ μόνη της. Επίσης για Γκόλντεν τουλάχιστον μέχρι περσυ όσες γαμιοντουσαν το έδιναν με 70 Εβελίνα Σαβινες μια αγελάδα ελληνίδα αλβανεζα είναι αλλά οκ, μια άλλη Ρουμάνα με ράστα μ διαφεύγει το όνομα . Τεσπα εάν δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά έως κ περσυ όπως είπα οποίος έδωσε 250-300 ν γαμησει είναι θύμα

Πώς θα την βρούμε για Πέρσοναλ να γυμναστουμε;;
Δε ξέρω αδερφέ άμα κάνει βίζιτες

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Στα εκτος δεν παιζει γιατι δεν της αρεσουν οι μετακινησεις, ενα πραμα οπως ειχε ο μπεργκαμπ, για οποιον γνωριζει
Ο Ντενις φοβαταν τα αεροπλανα. Το ιδιο και ο αειμνηστος Ντραζεν

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Μουσσες επίσκεψη χτες λοιπόν έχουμε και λέμε καμία 20 γυναίκες αρκετές από Γκόλντεν και και κάποιες που δεν είχα ξαναδεί οι πιο πολλές όμορφες πήρα δύο χορούς πολύ σύντομοι για πάρτε το αλλιώς οι υπεύθυνοι για βλέπω ερημιές αν συνεχίσουν έτσι και ο χορός 10 καλά νομίζετε ότι το Μπουρνάζι έχει διάφορες με την Καλλιθέα δεν ανοίξατε Εκάλη Καλλιθέα ανοίξατε καλά θα κάνουν σε τέτοιες εποχές να ακολουθήσουν την τακτική Γκόλντεν με 5 ευρώ το χορό κατά τα άλλα μια χαρά ποτά σέρβις όλα καλά.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Μουσσες επίσκεψη χτες λοιπόν έχουμε και λέμε καμία 20 γυναίκες αρκετές από Γκόλντεν και και κάποιες που δεν είχα ξαναδεί οι πιο πολλές όμορφες πήρα δύο χορούς πολύ σύντομοι για πάρτε το αλλιώς οι υπεύθυνοι για βλέπω ερημιές αν συνεχίσουν έτσι και ο χορός 10 καλά νομίζετε ότι το Μπουρνάζι έχει διάφορες με την Καλλιθέα δεν ανοίξατε Εκάλη Καλλιθέα ανοίξατε καλά θα κάνουν σε τέτοιες εποχές να ακολουθήσουν την τακτική Γκόλντεν με 5 ευρώ το χορό κατά τα άλλα μια χαρά ποτά σέρβις όλα καλά.
Για κοπέλες ονόματα κλπ; γραψτο καλύτερα στην σελίδα του στριπ στις κριτικές

maryland2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
331
Πόντοι
290
Μηπως ητανε και η αντζελινα του γκολντεν?Το πριβε ποσο παει ξερεις?
Η αντζελινα ειναι μια μελαχρινη που εινσι η μονη που κανει σωστο pole dancing. Aν ναι ηταν. Πριβε 50, 100 μεχρι 250

Πολωνέζα μαυρομάλλα κοντά στα 30-33 χρ. είναι αυτή που αναφέρεσαι συναγωνιστή?
Οχι ξανθια μαλλον αλβανιδα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Σταμάτησε μόνο περσοναλ training πλέον. Άντε να κάνει κανένα guest kinky για κανένα δονητοσοου να μαζέψει κανένα φράγκο
δεν σταμάτησε εντελώς πάει παρασκευές-Σάββατα στο κίνκυ

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Σοβαρο βρωμοσκυλο της νυχτας η κυρια Μαρθα :bigdick:μες την καβλα μονιμα και σουπερ φιτ.τη θυμαμαι απο εποχες λιντο οπου το επαιζε ντροπαλη και εφτανε μεχρι φραπε..με ειχε μαλακισει στο μισοσκοταδο αρκετες φορες!στη συνεχεια μετακομισε μπαμπυλον η καβλιαρα μας και εκανε κατι σοου με δονητες και πρωκτικες ταπες!εκει καταφερα να τη στριμωξω τη μιλφαρα - γαμησι πολυ δυνατο και ρομαντικη ισπανικη μαλακια στο πριβε:headbang2:τωρα βρισκεται κινκυ ,αν δεν κανω λαθος εμφανιζεται παρ-σαββατο.εχουν περασει τα χρονια και εχει σπασει στη μουρη αλλα το σωμα ειναι ακομα φιτ. ειναι εμπειρη και εχει αρμεξει πολλες ψωλες-πολλα χιλιομετρα στην αθηναικη νυχτα!:boobies:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Για να τα λεει ο sandro ετσι θα ναι :coffee:

TyposPadou

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Like
40
Πόντοι
0
Τυποι σημερα πεμπτη ποιο ιδρυμα αξιζει;; Το στανταρακι ηταν athens queens. Αλλα δβσα οτι εχει πεσει. Αξιζει αυτο ή το queens of the north καλυτερα; Ή ειναι καποιο αλλο που να χει κανα show σημερα; (Το οπερα ποτε εχει christy white?)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom