Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Εγώ μόνος μου πάω. Αλλά δεν είμαι πιτσιρικάς.Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι περίεργο να πάω μόνος μου strip club ?
Εγώ μόνος μου πάω. Αλλά δεν είμαι πιτσιρικάς.Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι περίεργο να πάω μόνος μου strip club ?
Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι περίεργο να πάω μόνος μου strip club ?
Γιατί, το Αλκα δεν είναι;Dream Girls, Golden Queens , STRING,QUEENS of the North
τα 2 τελευταία σύμφωνα με την ανακοίνωση του Athens Queens στο fb
Ίσως και άλλα
Φίλε αν σου αρέσει μια κοπέλα τη ζητάς απο τον σερβιτόρο ,αν έχεις χρήμα όλες σε γουστάρουν ,προχώρα δυνατά κ σίγουρα θα περάσεις τέλεια,τώρα είναι η καλύτερη περίοδος μην το ξεχνάςΑν καποια κοπελα που την βλεπεις να κυκλοφορει δεν περναει ποτε απο το τραπεζι, ειναι fair play να πας να της ζητησεις να σου κανει χορο? (και που? στο διαδρομο θα της πιασει κουβεντα?)
Νομιζα οτι δε γουσταραν αλλα καποιες φορες που εκανα εγω την κινηση να τους μιλησω δεν ηταν αρνητικες, οποτε τι παιζει?:X
Σύμφωνα με το fb, το Αλκατραζ θα ανοίξει ξανά μόλις επιστρέψουμε στην κανονικότητα.Γιατί, το Αλκα δεν είναι;
Αν καποια κοπελα που την βλεπεις να κυκλοφορει δεν περναει ποτε απο το τραπεζι, ειναι fair play να πας να της ζητησεις να σου κανει χορο? (και που? στο διαδρομο θα της πιασει κουβεντα?)
Νομιζα οτι δε γουσταραν αλλα καποιες φορες που εκανα εγω την κινηση να τους μιλησω δεν ηταν αρνητικες, οποτε τι παιζει?:X
Μάλλον παραμένουν σε αναστολή τα περισσότερα.Την εχουν ξαναπερασει αυτη τη φαση οποτε πιστευω ειναι προετοιμασμενοι και θα μπουν αμεσα ωστε να μη χασουν λεφτα απ το να μη δουλευουν καθολου
Babylon,kinky από όσο ξέρω κλειστά...Και Alcatraz.Υπάρχει ενημέρωση ποια είναι ανοικτά ?
Το Babylon τι έγινε....
Κλειστό είναι, θα ανοίξει ?
Διψασαμε....
Θα ανοίξει ανακαινισμένοΥπάρχει ενημέρωση ποια είναι ανοικτά ?
Το Babylon τι έγινε....
Κλειστό είναι, θα ανοίξει ?
Διψασαμε....
Φιλε πήγαινε ελιτε στο Γκάζι . Είναι ένας τυπάς γύρω στα 25 που χορεύει Πολ και κάνει και πριβε . Είναι καλό παιδί . κάνει πολλά με τις γκόμενες ακόμα και γλωσσοφιλα . Πρόσεχε μη χάσεις την γκόμενα μόνο. Είναι πολύ άνετο μαγαζί κάποιες φορές έχουν ανέβει και χόρευαν στο στύλο και πελάτισεςΘέλει να πάμε μια γκομενα σε stripclup και να πάρει πριβέ χορό από άντρα χορευτή εκεί γνωρίζει κάποιος κάποια τι γινετε?
Δηλ Ο χορός στο πριβε του άντρα χορευτη πως είναι την χαιδευει?
Την αφήνει η την βάζει να τον χαϊδέψει?
Παίζει να της τον τρίβει επάνω της ?
Το πριβε είναι σε κλειστό χώρο?
Ή βλέπουν και άλλοι εκεί γενικά απλά είναι απομακρυσμένο σημείο?
Η κάνει τον χορό στο πριβε από απόσταση ?Γνωριζει καποιος καποια λεπτομέριες?
Με ενδιαφέρει απάντηση από γυναίκες που έχουν εμπειρίες σε τέτοιο πριβε γενικα η από άντρες που έκαναν οι κοπέλες τους πριβε χορο και όχι στο τραπέζι ή ένα απλό χορο ποιό δίπλα
Περασαν οι καλέ εποχές με το Ρασπουτιν!!!!! 4 μέρες την εβδομάδα στάνταρ εκεί!!!εγω ταχω ξαναπει , μενω Βορεια και δεν παω , πολυ μετριοτητα βρε παιδι μου
Πραγματικα !!! Θαπρεπε να το ξαναφτιαξουν !!!!Περασαν οι καλέ εποχές με το Ρασπουτιν!!!!! 4 μέρες την εβδομάδα στάνταρ εκεί!!!
Αυτό που ήταν; Συγγρού;Περασαν οι καλέ εποχές με το Ρασπουτιν!!!!! 4 μέρες την εβδομάδα στάνταρ εκεί!!!
Κάτω Κηφισιά πίσω από Λαινοπουλο αν ξέρειςΑυτό που ήταν; Συγγρού;
Όχι ιδέα δεν έχω από εκεί...Κάτω Κηφισιά πίσω από Λαινοπουλο αν ξέρεις
Τρομερό στριπτιζάδικο φίλε τότε άλλες εποχές!!!!! 2 λεπτά από το σπίτι μου όποτε 4 βραδιά στάνταρ την εβδομάδα! Πολύ όμορφα κορίτσια και ωραιο προσωπικό. Όποιος ξέρει θα θυμάται την Μπελλα!!!Όχι ιδέα δεν έχω από εκεί...