Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Εγώ ξέρω γιατί πηγαίνω.Έτσι ακριβώς.το αλκατραζ μια χαρα ειναι για αυτο που ειναιαν θελω να βγω με τη κοπελα μου η τη φιλη μου και να παω σε στριπ θα παω εκειαν θελω να πιω ενα ποτο απλα χωρις χωρους απλα να δω τα σσοου θα παω εκειαν θελω να γαμησω προφανως ΔΕΝ θα παω εκειαυτο που ολα πρεπει να τα κουραζετε δειχνει ανθρωπους ασχετους με το αντικειμενο
Πηγαίνω χρόνια, το μαγαζί έχει κορυφαίες γυναίκες και show, όποιος τα αμφισβητεί μάλλον δεν έχει μπει καν μέσα και λέει ότι του έρθει.Προφανώς δεν πας εκεί να πηδήξεις. Όποιος πάει εκεί με τέτοιο σκεπτικό, θα χάσει πολύ χρήμα χωρίς λόγο.
Αν δεν πας και για να πηδηξεις τι να κανεις εκει αρχηγε μου? Να συμφωνησουμε τοτε ολοι οτι ειναι στριπτητζο-σκυλαδικο που ανοιγεις μπουκαλι και τσιφτετελαρεις στην πιστα με καποιες που φορανε σουτιεν
Εσύ μάλλον έχεις μπερδέψει τα στριπτιτζαδικα με τα μπουρδελα.
Προσωπικά πηγαίνω με φιλαράκια για καμία μπύρα, να πιάσουμε κανένα κωλο και να τα πούμε βλέποντας μουναρες να γαμιουνται επι σκηνής.
Οτι πεις αρχηγε μου. Αμα τη βρισκεις με φακε μαμησια με ποιοτητα κατωτερη και απο τσοντα ***** δικαιωμα σου. Επειδη ομως υπαρχει και κοσμος που δεν εχει παει δε λεει να το προμοταρετε ως το ναο του στριπ.