Αφού έλαβα κάτι λεφτά που δεν περίμενα,τι πιο καλό να τα φυτιλιάσω σε ένα από τα αγαπημένα μου στριπ..βολτα λοιπον στην αγαπημένη μου λεωφορο και είσοδος κατά τις 10..το ένα ποτό διαδεχόταν το αλλο,αλλά οι συναγωνιστές δεν πήγαιναν για χορούς,απλά άραζαν..καλά ρε τι σας εχει πιάσει όλους και φοβάστε?στην τελική βαλτε τη γκόμενα να χωροπηδάει πάνω σας ανάποδα..τεσπα αφου εχω κατεβάσει 4 ουισκάκια και η ώρα έχει πάει ήδη 2,βλεπω μπροστά μου ένα από τα πιο σέξυ γκομενάκια που εχω συναντησει στην πολυετή εμπειρία μου στη νυχτερινή αθήνα
;Έπαθα μουνόπλακα!Καιρο είχα να δω τοσο ΜΟΥΝΑΡΑ.Πριν προλάβει να έρθει κοντά μου,τη φωνάζουνε για χορο στην πίστα,οπότε καθησα και τη χάρηκα...μελανούρι,υψος γυρω στο 175 και με τα τακουνια 185,σώμα απίθανο γυμνασμένο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,κωλος 10/10 και φατσα 9/10.Βυζι ενισχυμένο αλλα σωστό μέγεθος,ρώγα ταβανοπροκα,όπως μου αρέσει!
Με το που τελειώνει το σοου,ερχεται προς το μέρος μου..την τσιμπησα με τη μια!Να μου λέει είμαι καινούργια εδώ,10 μέρες ελλάδα κτλ.αψογα αγγλικα από το μούναρο καθώς σπουδάζει αγγλική φιλολογία στην ουκραϊνα,20 ετών δηλωσε
αφού εγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και με είχε κατακαβλώσει η μικρή με το νάζι της,ευκαιρία για ένα απλό χωρό να ερθουμε λίγο πιο κοντά..το απόλυτο σώμα τύποι,μιλάμε ΤΟ ΜΟΥΝΙ.τη σκέφτομαι και μου σηκώνεται ειλικρινά!και έχω γνωρισει άπειρες χορευτριες,αυτή ήταν το κάτι άλλο!άμεσα ενεργοποίησα την επιλογή του πριβέ,οπου δυστυχώς η κοπέλα μου ανακοίνωσε ότι στο πριβε των 100 κάνει μόνο χέρι
εγώ να της λέω για σεξακι,πιπούλα έστω,αυτή ανένδοτη..γαμώτο να λέω δε γίνεται να μην πηδηξω αυτον τον υπερμούναρο!ωσπου σκάει ο μαγαζάτορας που φυσικά γνωριζόμαστε χρόνια και μου λέει τι συζητάτατε?ε να του λέω εδώ η κουκλάρα,της λέω να πάμε στα ενδότερα και μου το παίζει δύσκολη..αστο πάνω μου μου λέει!σκαει παραδίπλα και ο σερβιτόρος ο οποίος άκουσε τη στιχομυθία και μου λεει:μη φοβάσαι θα σε φτιάξει ο μπος!
Δεν περιμενα να γίνει κάτι γτ ήταν νεα στο χώρο και στη χωρα,πιτσιρίκα,μουνάρα...πολλοι ανασταλτικοί παράγοντες.Γυρίζει λοιπόν και μου λέει 200!Τωρα τι της είπε δε ξέρω..ειναι πελάτης καλός,να του κάτσεις?τον ξέρω,είναι καλό παιδί?σημασία έχει ότι η μουνάρα δέχτηκε.ε του λεω πολλα είναι για ενα πριβε,100 κάνει κανονικά..αντε μου λεει 150!οπότε ανεβαίνουμε πάνω και έγινε το έλα να δεις!γλωσσόφιλα διαρκείας,πίπα ακα,σεξ σα να ήμουνα με γκόμενα κανονική..το μουνάκι της εν τω μεταξει,απο τα πιο στενά μουνάκια που έχω γαμήσει!τελείως αδούλευτο.αφού καναμε έρωτα γιατι σεξ αυτό δεν το λές,κατεβηκα και μου λεει ο μπος:σε γουστάρω γιατι κόβει το μάτι σου,το καλύτερο μουνί μας γάμησες!κι εγώ δεν ήξερα ότι γαμιέται,έκανε πρεμιέρα μαζί σου!!!σωπα ρε του λέω αφού γαμιουνται όλες τωρα..όχι μου λέει αυτη ανέγγιχτη στην έδωσα!!!
πολυ δυνατή εμπειρία και το μωρό 10ρακι καθαρόαιμο.Απο τα καλύτερα μουνια που έχω γαμήσει στανταρ
Συμπεράσματα:
1.O επιμένων νικά
2.Impossible is nothing
3.money talks