Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Εννοω ολο το ταξιδι στην καραμελουπολη με το main γλυκο μεσα.

Toys πρεπει να ναι εκεινο το μεγαλο μα ψοφιο που ολο αλλαζει ονοματα,εισοδος 10 με χορο ποτο η εχω χασει επισοδεια?

Γενικα δεν εχω και τοσες καλες μνημες απο γκαζι ,κακο σερβις και φουλ μπαζοθυελλα.

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
Με τόσο μεγάλη μετάδοση και εξαρση του ιου , αλήθεια υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα πάνε να κλειστούν μεσα σε ενα κλειστο χώρο????
Και εγω σου λέω αντε και να πάνε...
Να κάνουν τι??? Να βλέπουμε γκόμενες που δεν βλέπονται??? η να γαμησουν γκομενες που δεν γαμιούνται(οπως μας αρεσει) δηλαδη φτηνα και με πολυ χρονο και υπεραριστη συμπεριφορα????
Μην πουμε το άλλο οτι στην Ταυλανδη χορευουν ολες οι γκομενες μαζι στην πιστα και γινεται απιστευτο κεφι και μετα την παιρνεις και φευγετε οποια διαλεξεις εσυ ---οσο θελεις εσυ καθεται.
Λοιπον τι να λεμε??
Ας προσεχαν --εβγαλαν μονοι τους τα ματια τους με τα χερια τους (αυτοι που εχουν τα στριπτητζαδικα)
Τι να λεμε τωρα , Οπως ειπαν και άλλοι πιο πάνω καποιες την εχουν δει ντιβες -- κάποιες ετσι καποιες αλλιως
καμια σωστη δεν εχω δει ποτε σε αυτα τα μερη

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Με τόσο μεγάλη μετάδοση και εξαρση του ιου , αλήθεια υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα πάνε να κλειστούν μεσα σε ενα κλειστο χώρο????
Και εγω σου λέω αντε και να πάνε...
Να κάνουν τι??? Να βλέπουμε γκόμενες που δεν βλέπονται??? η να γαμησουν γκομενες που δεν γαμιούνται(οπως μας αρεσει) δηλαδη φτηνα και με πολυ χρονο και υπεραριστη συμπεριφορα????
Μην πουμε το άλλο οτι στην Ταυλανδη χορευουν ολες οι γκομενες μαζι στην πιστα και γινεται απιστευτο κεφι και μετα την παιρνεις και φευγετε οποια διαλεξεις εσυ ---οσο θελεις εσυ καθεται.
Λοιπον τι να λεμε??
Ας προσεχαν --εβγαλαν μονοι τους τα ματια τους με τα χερια τους (αυτοι που εχουν τα στριπτητζαδικα)
Τι να λεμε τωρα , Οπως ειπαν και άλλοι πιο πάνω καποιες την εχουν δει ντιβες -- κάποιες ετσι καποιες αλλιως
καμια σωστη δεν εχω δει ποτε σε αυτα τα μερη

Με τη μασκα φορεμενη σχεδον ολες βλεπονται βρεε.

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Jcb τυπε!

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 31

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Όπως επίσης παίζει κ μια μικρή '' παρατασουλα'' στο ωράριο σε κάποια που έχουν κ 2η έξοδο κρυφη... Σςςςςςς μυστικό!

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Αφού έλαβα κάτι λεφτά που δεν περίμενα,τι πιο καλό να τα φυτιλιάσω σε ένα από τα αγαπημένα μου στριπ..βολτα λοιπον στην αγαπημένη μου λεωφορο και είσοδος κατά τις 10..το ένα ποτό διαδεχόταν το αλλο,αλλά οι συναγωνιστές δεν πήγαιναν για χορούς,απλά άραζαν..καλά ρε τι σας εχει πιάσει όλους και φοβάστε?στην τελική βαλτε τη γκόμενα να χωροπηδάει πάνω σας ανάποδα..τεσπα αφου εχω κατεβάσει 4 ουισκάκια και η ώρα έχει πάει ήδη 2,βλεπω μπροστά μου ένα από τα πιο σέξυ γκομενάκια που εχω συναντησει στην πολυετή εμπειρία μου στη νυχτερινή αθήνα:kneel: ;Έπαθα μουνόπλακα!Καιρο είχα να δω τοσο ΜΟΥΝΑΡΑ.Πριν προλάβει να έρθει κοντά μου,τη φωνάζουνε για χορο στην πίστα,οπότε καθησα και τη χάρηκα...μελανούρι,υψος γυρω στο 175 και με τα τακουνια 185,σώμα απίθανο γυμνασμένο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,κωλος 10/10 και φατσα 9/10.Βυζι ενισχυμένο αλλα σωστό μέγεθος,ρώγα ταβανοπροκα,όπως μου αρέσει!
Με το που τελειώνει το σοου,ερχεται προς το μέρος μου..την τσιμπησα με τη μια!Να μου λέει είμαι καινούργια εδώ,10 μέρες ελλάδα κτλ.αψογα αγγλικα από το μούναρο καθώς σπουδάζει αγγλική φιλολογία στην ουκραϊνα,20 ετών δηλωσε :smitten: αφού εγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και με είχε κατακαβλώσει η μικρή με το νάζι της,ευκαιρία για ένα απλό χωρό να ερθουμε λίγο πιο κοντά..το απόλυτο σώμα τύποι,μιλάμε ΤΟ ΜΟΥΝΙ.τη σκέφτομαι και μου σηκώνεται ειλικρινά!και έχω γνωρισει άπειρες χορευτριες,αυτή ήταν το κάτι άλλο!άμεσα ενεργοποίησα την επιλογή του πριβέ,οπου δυστυχώς η κοπέλα μου ανακοίνωσε ότι στο πριβε των 100 κάνει μόνο χέρι:headbang: εγώ να της λέω για σεξακι,πιπούλα έστω,αυτή ανένδοτη..γαμώτο να λέω δε γίνεται να μην πηδηξω αυτον τον υπερμούναρο!ωσπου σκάει ο μαγαζάτορας που φυσικά γνωριζόμαστε χρόνια και μου λέει τι συζητάτατε?ε να του λέω εδώ η κουκλάρα,της λέω να πάμε στα ενδότερα και μου το παίζει δύσκολη..αστο πάνω μου μου λέει!σκαει παραδίπλα και ο σερβιτόρος ο οποίος άκουσε τη στιχομυθία και μου λεει:μη φοβάσαι θα σε φτιάξει ο μπος!:P Δεν περιμενα να γίνει κάτι γτ ήταν νεα στο χώρο και στη χωρα,πιτσιρίκα,μουνάρα...πολλοι ανασταλτικοί παράγοντες.Γυρίζει λοιπόν και μου λέει 200!Τωρα τι της είπε δε ξέρω..ειναι πελάτης καλός,να του κάτσεις?τον ξέρω,είναι καλό παιδί?σημασία έχει ότι η μουνάρα δέχτηκε.ε του λεω πολλα είναι για ενα πριβε,100 κάνει κανονικά..αντε μου λεει 150!οπότε ανεβαίνουμε πάνω και έγινε το έλα να δεις!γλωσσόφιλα διαρκείας,πίπα ακα,σεξ σα να ήμουνα με γκόμενα κανονική..το μουνάκι της εν τω μεταξει,απο τα πιο στενά μουνάκια που έχω γαμήσει!τελείως αδούλευτο.αφού καναμε έρωτα γιατι σεξ αυτό δεν το λές,κατεβηκα και μου λεει ο μπος:σε γουστάρω γιατι κόβει το μάτι σου,το καλύτερο μουνί μας γάμησες!κι εγώ δεν ήξερα ότι γαμιέται,έκανε πρεμιέρα μαζί σου!!!σωπα ρε του λέω αφού γαμιουνται όλες τωρα..όχι μου λέει αυτη ανέγγιχτη στην έδωσα!!!
πολυ δυνατή εμπειρία και το μωρό 10ρακι καθαρόαιμο.Απο τα καλύτερα μουνια που έχω γαμήσει στανταρ
Συμπεράσματα:
1.O επιμένων νικά
2.Impossible is nothing
3.money talks :P

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σαντρο εδωσες 150 να γαμησεις πριβε στο κινκυ ??

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Sandro, επιτέλους κατι ενδιαφέρον! Αν θες στείλε πμ που κ ποια πήρες να πάω. Μερσι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Sandro, επιτέλους κατι ενδιαφέρον! Αν θες στείλε πμ που κ ποια πήρες να πάω. Μερσι

δεν ειναι δυσκολο να το βρεις

πας κινκυ και εντοπιζεις ουκρανεζα πιτσιρικα που θα μιλαει αγγλικα

κτα προτιμηση καθημερινη

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Αν μιλαμε για Κινκυ, αρα μιλησες με το Σταυρο που ειναι υπευθυνος? Γιατι ο αδερφος του που ειναι και ιδιοκτητης συνηθως δεν βρισκετε εκει.
Αν και ο Σταυρος την εχει τη παπατζα γενικα σαν καταυλακιωτης.

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
οχι κινκυ- τσεκ πμ οι ενδιαφερομενοι...μη θιγουμε προσωπα δημοσια:wink:

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
Kαλησπερα παιδια. Για το Κinky το πριβε για σεξακι με την κορασιδα ειναι με ωρα ? και τιμη ?

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
250 για μια ώρα είναι η προσφορά που παίζει εκεί συνήθως.. Δε λεει.. Όποιος έχει ινφο για μιλφ βερονικα(υποδοχή-υπεύθυνη των κοριτσιών) στο κινκυ ας στείλει ένα πμ! Αποπνέει μεγάλη καυλα η κυρια..

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Τι γίνεται μάγκες; τέλος εποχής; μάλλον πρέπει να άλλαξαν επάγγελμα τα κορίτσια ή να κάνουν βίζιτες.. Τι λέτε;

newcomer(2)

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι 21 ετων ελληνιδα,σκεφτομαι πριν τη πρωτη καραντινα να δουλεψω σε κωλομπαρο'στριπτιτζαδικο ως μπαργουμαν (νταξει εδω που φτασαμε και σε αλλα ποστα δε θα κολλησω,η δουλεια δεν ειναι ντροπη),δεν ξερω πως να βρω τις νομοθεσιες πανω σαυτους τους χωρους,ειναι ολα τα μαγαζια κλειστα; παρατηρω οτι το φορουμ ενημερωνεται ελαχιστα οποτε εχω αρκετες ερωτησεις..καταρχην αξιζει να προσπαθησω να επικοινωνησω με τους ιδιοκτητες η με βλεπετε να τρωω πορτα; δευτερον,υπαρχουν πολλες πιτσιρικες στο χωρο;

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Ειμαι 21 ετων ελληνιδα,σκεφτομαι πριν τη πρωτη καραντινα να δουλεψω σε κωλομπαρο'στριπτιτζαδικο ως μπαργουμαν (νταξει εδω που φτασαμε και σε αλλα ποστα δε θα κολλησω,η δουλεια δεν ειναι ντροπη),δεν ξερω πως να βρω τις νομοθεσιες πανω σαυτους τους χωρους,ειναι ολα τα μαγαζια κλειστα; παρατηρω οτι το φορουμ ενημερωνεται ελαχιστα οποτε εχω αρκετες ερωτησεις..καταρχην αξιζει να προσπαθησω να επικοινωνησω με τους ιδιοκτητες η με βλεπετε να τρωω πορτα; δευτερον,υπαρχουν πολλες πιτσιρικες στο χωρο;
Αναλογα υπαρχουν και πιτσιρικες υπαρχουν και μεγαλυτερες και στους 2 χωρους (στα στριπ εχει αρκετες).Να μιλησεις με τα αφεντικα προφανως και γινετε , δεν θα σου πουν οχι. Λογικα και δουλεια θα βρεις.Νομοθεσια περι στριπ και κωλομπαρου δεν υπαρχει που να επιτρεπει τα οσα γινονται, με λιγα λογια ολα στη ζουλα γινονται.Ολοι ξερουν τη γινετε αλλα πληρωνονται αδρα και δεν υπαρχει θεμα.Γιατι βαση νομοθεσιας η παρανομη κονσομασιον απαγορευετε. Παρολα αυτα στα στριπ βαζουν ενσημα κλπ (τωρα τη ειδους ενσημα δεν γνωριζω, αν και θα μπορουσα να μαθω).

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

θεωρητικά ειναι ευκολο να μαθεις την δουλειά, το θεμα ειναι ομως θα προχωρας σε περαιτέρω υπηρεσιες με τον πελατη (σεξ κτλ.) ή θα μεινεις μονο σε κονσομασιον?

ειναι σημαντικο που στο ρωταω αυτο για να σου αναφερω ολες τις παραμετρους του μελοντικου σου επαγγελματος

newcomer(2)

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
0
Πόντοι
0
Παρολα αυτα στα στριπ βαζουν ενσημα κλπ (τωρα τη ειδους ενσημα δεν γνωριζω, αν και θα μπορουσα να μαθω).
Εννοεις στους καλλιτεχνες strip tease η barman-barwoman; Aν μαθεις θα μπορουσες να το μοιραστεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom