xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.616
- Πόντοι
- 17.436
Όταν ανοίξουν τα clubs γενικά...καμια ενημερωση ???ποτε ανοιγουν μου χει λειψει
Τι να περιμένεις όμως από αυτά τα μαγαζιά;Το χουν ρίξει όλες στο εσκορτιλικι
Όταν ανοίξουν τα clubs γενικά...καμια ενημερωση ???ποτε ανοιγουν μου χει λειψει
Ποιο συγκεκριμένα τυπε. Δώσε μας τα φώτα σου αμα θες και με pmΌταν ανοίξουν τα clubs γενικά...
Τι να περιμένεις όμως από αυτά τα μαγαζιά;Το χουν ρίξει όλες στο εσκορτιλικι
Φίλε νομίζω όλα ανοίγουν 1 Ιουλίου.Ποτε ανοιγουν ρε αγωνιστές γνωρίζουμε κατι??
Ελάχιστες αλλά ίσως και καμία στα μασατζιδικα η εμφάνιση των γυναικών είναι αρκετά χαμηλότερου επιπέδου από τις στριπερ και επίσης σε 2-3 γνωστά μασατζιδικα που δούλευαν στη καραντίνα θ είχε βουίξει ο τόπος άμα υπήρχε καμία από κινκι πχΞερεις ποιες συγκεκριμένα?
Το θέμα είναι ποια θα ανοίξουν;Πολυ πιθανο να ανοιξουν αρχες Ιουλιου που θα αρθει και η απαγορευση κυκλοφοριας.
Τα περισσότερα θα ανοίξουν δε νομίζω να κλείσει κανένα ακόμη και αυτά που δε βρίσκονται Συγγρου τα παρακμιακά δηλαδη θ ανοίξουν κ αυτά τώρα τι επίπεδο θ υπάρχει τι θ φέρουν κτλπ δε γνωρίζωΤο θέμα είναι ποια θα ανοίξουν;
Καθώς πολλά από αυτά μάλλον έκλεισαν οριστικά.
Προσωπικά θα ορμίξω.Δε με κρατάει τπτ..Δε βλέπω την ωρα να πάρω το πρώτο μου ρομαντικό πριβεδάκι!Ανυπομονώ να κυλιστώ στο βούρκοτο athens queens παντως στο site του λεει οτι ανοιγει 1 Ιουλιου, το golden queens δεν εχει ανακοινωσει κατι ουτε στα social που ειναι πολυ ενεργο και το site του δε λειτουργει πλεον. θα εχει ενδιαφερον ποσο κοσμο θα εχουν οταν ανοιξουν, αν θα ειναι αδεια ή θα ορμιξουν ολοι μετα απο τοσο καιρο.
Μπορεί να γίνει και έτσι.Αλλα και στη Συγγρού κάποια δεν πήγαιναν και τόσο καλάΤα περισσότερα θα ανοίξουν δε νομίζω να κλείσει κανένα ακόμη και αυτά που δε βρίσκονται Συγγρου τα παρακμιακά δηλαδη θ ανοίξουν κ αυτά τώρα τι επίπεδο θ υπάρχει τι θ φέρουν κτλπ δε γνωρίζω
Ναι καλά λες Κόσμο δεν έχουν ομωσ δυο τρία που έχουν μείνει 15 χρόνια πίσω στα σιδερένια τραπέζια κ καρέκλες γύρω από πίστα στα κουπόνια 1+1 μπυρες που ανοίγουν χωρίς ανοιχτήρι κτλπ . Τα γνωστά δίπλα δίπλα Βαράνε σ ένα μήνα όσα Βαράνε όλα τ αλλά μαζί σε ένα χρόνο βέβαια οι τιμές είναι πιο πάνω ελάχιστα όμως βέβαια ο πελάτης διαλέγει που θέλει να πάει και τι επίπεδο γυναικών κ διασκέδασης θα διαλέξειΜπορεί να γίνει και έτσι.Αλλα και στη Συγγρού κάποια δεν πήγαιναν και τόσο καλά
Σιδερένια τραπέζια και καρέκλες η απόλυτη ντεκαντανς φάση...Παλαιού κωλομπαρου στυλ που πλέον μετά τα λοκνταουν τείνει να εξαφανιστεί σαν τρόπος διασκέδασης...Θα δείξει τι θα γίνει.Ναι καλά λες Κόσμο δεν έχουν ομωσ δυο τρία που έχουν μείνει 15 χρόνια πίσω στα σιδερένια τραπέζια κ καρέκλες γύρω από πίστα στα κουπόνια 1+1 μπυρες που ανοίγουν χωρίς ανοιχτήρι κτλπ . Τα γνωστά δίπλα δίπλα Βαράνε σ ένα μήνα όσα Βαράνε όλα τ αλλά μαζί σε ένα χρόνο βέβαια οι τιμές είναι πιο πάνω ελάχιστα όμως βέβαια ο πελάτης διαλέγει που θέλει να πάει και τι επίπεδο γυναικών κ διασκέδασης θα διαλέξει