Πάμε και βλέπουμε. Όσο ποίο αισιόδοξα γίνεται. Δεν νομίζω να το πάνε 15 πόση παράταση να δώσουνδυστυχως με τα τελευταια μετρα που ανακοινωθηκαν δεν φαινονται καλα τα πραματα..με τον περιορισμο στην πληροτητα,ειδικα τα μικροτερα μαγαζια θα δεινοπαθησουν,αλλα και στα μεγαλυτερα βλεπω αυξηση τιμων και περιορισμο προσφορων...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είπαν κάτι τέτοιο η το είπες ειρωνικά για το τι μπορεί να κάνουν;;Καλες 15 Ιουλη ανοιγουν τα στριπ...
Peter Pan(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.188
- Πόντοι
- 371
Έναρξη 15/7 είτε σαν αμιγείς χώροι με 60% πληρότητα, είτε σαν μικτοί με 25% πληρότητα. Αυτό στα μικρά μαγαζιά όπως το Caissa θα μειώσει πολύ τα περιθώρια κέρδους. Το Athens και το golden που μαζεύουν μικρές ηλικίες... θα είναι λογικά ολοι χωρίς εμβόλιο ακόμα... Θα είναι δύσκολη η αρχή.
Έναρξη 15/7 είτε σαν αμιγείς χώροι με 60% πληρότητα, είτε σαν μικτοί με 25% πληρότητα. Αυτό στα μικρά μαγαζιά όπως το Caissa θα μειώσει πολύ τα περιθώρια κέρδους. Το Athens και το golden που μαζεύουν μικρές ηλικίες... θα είναι λογικά ολοι χωρίς εμβόλιο ακόμα... Θα είναι δύσκολη η αρχή.χ
Ναι λες και θα μας ανοίξουν. Ψεύτες σκουπίδια όλοι. Εκει που έλεγα θα τους ψηφίσω αλήθεια 3τη κατα σειρά παράταση να φύγουν όλοι από εδώ ας παραιτηθούν δε μου αρέσει να βρίζω ούτε εντάσεις τετιο είδους αλλα δε πάει άλλο δε δέχομαι να μας λένε συνέχεια άσχετα και να το αναβάλουν σα πιτσιρικά 15 Χρόνη το πρώτο ραντεβού της επειδή ντρέπετε. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΕΜΕ ΡΕ!! ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΓΛΈΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΊΑ ΠΟΔΉΛΑΤΟ ΠΆΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΑΦΤΊΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΑΔΩΝΗ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΑ. Να ξεκαθαρίσω δεν υποστηρίζω καμια πολίτη οργάνωση. Αλλα τετια θα έχουμε οταν έχουμε υπουργό άνθρωπο που διαφιμιζε νανογυλεκα. Ας έχουμε όλοι υπομονή.Έναρξη 15/7 είτε σαν αμιγείς χώροι με 60% πληρότητα, είτε σαν μικτοί με 25% πληρότητα. Αυτό στα μικρά μαγαζιά όπως το Caissa θα μειώσει πολύ τα περιθώρια κέρδους. Το Athens και το golden που μαζεύουν μικρές ηλικίες... θα είναι λογικά ολοι χωρίς εμβόλιο ακόμα... Θα είναι δύσκολη η αρχή.
Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.273
- Πόντοι
- 206
Ναι λες και θα μας ανοίξουν. Ψεύτες σκουπίδια όλοι. Εκει που έλεγα θα τους ψηφίσω αλήθεια 3τη κατα σειρά παράταση να φύγουν όλοι από εδώ ας παραιτηθούν δε μου αρέσει να βρίζω ούτε εντάσεις τετιο είδους αλλα δε πάει άλλο δε δέχομαι να μας λένε συνέχεια άσχετα και να το αναβάλουν σα πιτσιρικά 15 Χρόνη το πρώτο ραντεβού της επειδή ντρέπετε. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΕΜΕ ΡΕ!! ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΓΛΈΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΊΑ ΠΟΔΉΛΑΤΟ ΠΆΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΑΦΤΊΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΑΔΩΝΗ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΑ. Να ξεκαθαρίσω δεν υποστηρίζω καμια πολίτη οργάνωση. Αλλα τετια θα έχουμε οταν έχουμε υπουργό άνθρωπο που διαφιμιζε νανογυλεκα. Ας έχουμε όλοι υπομονή.
Golden Queens
Strip Club
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2019
- Like
- 84
It's official! THE TIME HAS... CUM! WE ARE BACK!
14 ΙΟΥΛΙΟΥ
και λίγο μετά τις 00:00, το Golden Queens θα είναι ξανά κοντά σας, γεμάτο πολλές πολλές εκπλήξεις!
Σας λείψαμε; Τότε δεν θέλετε να το χάσετε!
Antonio Capito
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Εκπλήξεις?όπως;
Golden Queens
Strip Club
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2019
- Like
- 84
Αν τα αποκαλύπταμε δεν θα ήταν εκπλήξεις... ?Εκπλήξεις?όπως;
Antonio Capito
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2021
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Ε λίγο να μας βάλεις στο κλίμα...Αν τα αποκαλύπταμε δεν θα ήταν εκπλήξεις... ?
Ναι καλα όλα αυτά αλλα καθηστε να σας αφήσουν επιτέλους να ανοίξετε γιατι όλο παράταση δίνουν. (μας λείψατε!!)It's official! THE TIME HAS... CUM! WE ARE BACK!
14 ΙΟΥΛΙΟΥκαι λίγο μετά τις 00:00, το Golden Queens θα είναι ξανά κοντά σας, γεμάτο πολλές πολλές εκπλήξεις!
AristosArtemidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Το Athens Queens γραφει ακομα πως ανοιγει αυριο!
Ισχυει ή ???...
Ισχυει ή ???...
AristosArtemidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανενας τιποτα? Μπορει να ανοιξει αυριο ή τους βαζει ολους να ανοιξουν στις 15 Ιουλιου????
Φίλε από ότι ξέρω μάλλον όλοι 15Ξερει κανενας τιποτα? Μπορει να ανοιξει αυριο ή τους βαζει ολους να ανοιξουν στις 15 Ιουλιου????
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Δε νομίζω να ανοίγει κάτι πιο μπροστά από τους υπόλοιπουςΤο Athens Queens γραφει ακομα πως ανοιγει αυριο!
Ισχυει ή ???...
Εάν είναι κάποιος που περάσει είτε τυχαία από εκεί είτε μένει κοντά η κάτι τέτοιο καί μάθει καλό θα ήταν να μας πει.Δε νομίζω να ανοίγει κάτι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους
Παντως , τα στριπτιζαδικα ειναι τα πιο αδικημενα... ολα τα αλλα σεξομαγαζα εχουν ανοιξει εδω και καιρο... Τα στριπ τα εχουν γα....σειΈναρξη 15/7 είτε σαν αμιγείς χώροι με 60% πληρότητα, είτε σαν μικτοί με 25% πληρότητα. Αυτό στα μικρά μαγαζιά όπως το Caissa θα μειώσει πολύ τα περιθώρια κέρδους. Το Athens και το golden που μαζεύουν μικρές ηλικίες... θα είναι λογικά ολοι χωρίς εμβόλιο ακόμα... Θα είναι δύσκολη η αρχή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μακαρι να ανοιξουν το συντομωτεροΔε νομίζω να ανοίγει κάτι πιο μπροστά από τους υπόλοιπους
Δε νομίζω να το αργήσουν ποιο πολύ από τις 15 την τελευταία δηλαδή ανακοίνωση. Πόσο πια;; και εντομεταξυ τα υπαίθρια οτι να ναι κλαμπ που ναι ολα τα 15χρονα ξέρω γω ο ένας πάνω στον άλλον δεν πειράζει και αντίθετα στα στριπ δεν έχει ούτε το μισο του μισού κόσμο που έχουν τα αλλα ήμαστε καθιστοι οσο ήμαστε σε κοινό χώρο και παρό ολα αυτά εμείς κλειστά αυτοί ανοιχτά?????
Σωστο !!! ειναι αδικο... κοντευει να περασει το καλοκαιρι χαχα !!! κι αυτοι οι ανθρωποι , χανουν τρομερα λεφτα...Δε νομίζω να το αργήσουν ποιο πολύ από τις 15 την τελευταία δηλαδή ανακοίνωση. Πόσο πια;; και εντομεταξυ τα υπαίθρια οτι να ναι κλαμπ που ναι ολα τα 15χρονα ξέρω γω ο ένας πάνω στον άλλον δεν πειράζει και αντίθετα στα στριπ δεν έχει ούτε το μισο του μισού κόσμο που έχουν τα αλλα ήμαστε καθιστοι οσο ήμαστε σε κοινό χώρο και παρό ολα αυτά εμείς κλειστά αυτοί ανοιχτά?????
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.616
- Πόντοι
- 17.436
Ε λογικό.Αυτοι ειδικά στη Συγγρού δουλεύουν με τουρίστες από τα χοτελΣωστο !!! ειναι αδικο... κοντευει να περασει το καλοκαιρι χαχα !!! κι αυτοι οι ανθρωποι , χανουν τρομερα λεφτα...
ναι... τα χοτελ ειναι γεματα τωρα... καθε μερα που περναει χανουν καλα λεφτα !!!Ε λογικό.Αυτοι ειδικά στη Συγγρού δουλεύουν με τουρίστες από τα χοτελ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις