Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
Δυστυχως οι πολωνες γενικα δεν κανουν καλές πίπες..και η μαρθαρα το ιδιο(μουναρα ομως η κυρια)Πολυ παρλαπιπα και χαλια πιπα η Ναντια
Δυστυχως οι πολωνες γενικα δεν κανουν καλές πίπες..και η μαρθαρα το ιδιο(μουναρα ομως η κυρια)Πολυ παρλαπιπα και χαλια πιπα η Ναντια
ρε συνάδελφοι όταν ζητάνε ποτό με 60 και χορό το λιγότερο με 20....Περιμένουν να δουλέψουν...; Πρέπει να αλλάξουν λίγο τις τιμές...Η Μαρθαρα κάνει τίποτα στα πριβε; εμφανισιακά αξίζει;βολτιτσα μεσοβδομαδα απο τόυς..μεσα αλλα 2 ατομα! οτι να ναι φαση,κοπελες να βαριουνται φοροντας αυτες τις πλαστικες μασκες που ειναι ολη μουρη ακαλυπτη,σοου ανυπαρκτο...τον εχουν πιει ασχημα τα κωλοναδικα,τι να λεμε..
Ναι κανουνε κατι μαλακιες τετοιες στο μπαμπυλον γι αυτο βαρανε μυγες!η μαρθαρα φιλε μου ειναι ενα ξανθο βρωμοσκυλο του γενους πολωνικος ποιμενικος γυρω στα 45 φουλ γυμνασμενη και μουναρα.βυζαρα πλαστικη φατσα μετρια.κανει και σοου και τα πεταει ολα εξω η κυρια.το γαμησι της πανω στο μεγαλο πριβε ειναι απολαυσηρε συνάδελφοι όταν ζητάνε ποτό με 60 και χορό το λιγότερο με 20....Περιμένουν να δουλέψουν...; Πρέπει να αλλάξουν λίγο τις τιμές...Η Μαρθαρα κάνει τίποτα στα πριβε; εμφανισιακά αξίζει;
Στο Babylon ειναι η Μαρθα;Ναι κανουνε κατι μαλακιες τετοιες στο μπαμπυλον γι αυτο βαρανε μυγες!η μαρθαρα φιλε μου ειναι ενα ξανθο βρωμοσκυλο του γενους πολωνικος ποιμενικος γυρω στα 45 φουλ γυμνασμενη και μουναρα.βυζαρα πλαστικη φατσα μετρια.κανει και σοου και τα πεταει ολα εξω η κυρια.το γαμησι της πανω στο μεγαλο πριβε ειναι απολαυση
από ότι λένε...Στο Babylon ειναι η Μαρθα;
σου εστειλα πμ!Ναι κανουνε κατι μαλακιες τετοιες στο μπαμπυλον γι αυτο βαρανε μυγες!η μαρθαρα φιλε μου ειναι ενα ξανθο βρωμοσκυλο του γενους πολωνικος ποιμενικος γυρω στα 45 φουλ γυμνασμενη και μουναρα.βυζαρα πλαστικη φατσα μετρια.κανει και σοου και τα πεταει ολα εξω η κυρια.το γαμησι της πανω στο μεγαλο πριβε ειναι απολαυση
Ναι συνηθως παρασκευη κ σαββατο γτ ειναι και ντιβα η κυρια..δουλευε παλιοτερα απεναντι στο λιντο και δε μου καθοτανε με τπτ...μονο φραπε.τωρα ομως που ωριμασε η κυρια,δεχεται τις πουτσες των πελατωνΣτο Babylon ειναι η Μαρθα;
Ναι κανουνε κατι μαλακιες τετοιες στο μπαμπυλον γι αυτο βαρανε μυγες!η μαρθαρα φιλε μου ειναι ενα ξανθο βρωμοσκυλο του γενους πολωνικος ποιμενικος γυρω στα 45 φουλ γυμνασμενη και μουναρα.βυζαρα πλαστικη φατσα μετρια.κανει και σοου και τα πεταει ολα εξω η κυρια.το γαμησι της πανω στο μεγαλο πριβε ειναι απολαυση[/quote]ρε συνάδελφοι όταν ζητάνε ποτό με 60 και χορό το λιγότερο με 20....Περιμένουν να δουλέψουν...; Πρέπει να αλλάξουν λίγο τις τιμές...Η Μαρθαρα κάνει τίποτα στα πριβε; εμφανισιακά αξίζει;