georgekal1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2019
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Από athens queens τι έχουμε;
Πέρασμα λοιπόν από Aνατολη 12 γυναίκες άξιζαν 5 με 6 οι υπόλοιπες χάλια μαύρα κάτι χοντρές κόσμος ελάχιστος κέφι μηδέν μας πήρε ο ύπνος οι γυναίκες βαριοντουσαν να κάνουν βόλτες παίζανε με τα κινητά μια μάλιστα έβλεπε ταινία φανταστειτε που φτάσαμε.Οσο για το Αλκατράζ που είπε κάποιος εδώ έχω να πατήσω καμία πενταετία αλλά για να πω και την αλήθεια είναι από τα λίγα μαγαζιά που γίνετε πανικός εδώ και χρόνια παρόλα που εγώ δεν το γουστάρω καθόλου .
Φιλε ειναι αρκετες κοπελες που κανουν φουλ δλδ σεξ στα 70 ευρω μεχρι και πριν κατι μηνες μονο οι χοντρες το εδιναν αλλα τωρα εαν εισαι τσακαλος μιλησεις ωραια και τα βρειτε ειναι πολλες που το δινουν η εβελινα πραγματι ειναι πιστολι η κοπελα αυτη η ερρικα που λες πως ειναι γιατι δεν την θυμαμαι..καλησπερες. τσαρκα στο γκολντενακι χθες με φιλο. δεν ηταν τελειως γεματο λογω καιρου αλλα σχεδον στα 3/4. το ροστερ σχεδον ιδιο με ελαχιστες προσθηκες. τιμηθηκαν με χορους η ριτα , η τζοβανινα ενα μελαχρινο αλογακι που δεν θυμαμαι ονομα και η ερρικα. οι χοροι πολλοι καλοι και σε διαρκεια και σε ποιοτητα. την ερρικα την ειχα σταμπαρει απο καιρο αλλα ποτε δεν καταφερα να την παρω μεχρι χθες, πολυ καλος χορος και στα υποψιν και για πριβε καθως μεσα κανει φουλ κομπλε περιποιηση μετα απο ερωτηση που της εκανα οπως και η εβελινα την οποια εχω στο στοχαστρο. σοου ντιλντο απο εβελινα και γιουνα , στο ενδιαμεσο ο τζορτζ ''the hamer'' και λαιβ σεξακι απο ρουμπεν και αλινα. περασαμε αρκετα καλα και αποχωρησαμε πρωινες ωρες. να περνατε καλα καλες γιορτες με υγεια σε ολους. κατι που δεν ειπα οτι μεχρι 6 γεναρη λογω εορτων εχει ενα 10% αυξηση τιμων που μεταφραζετε στο ποτο 6ευρω, εισοδος με κουπονι 12 ευρα με ενα χορο, καθε χορος 6 ευρω και πριβε 70 γιουρος
Φιλε ειναι αρκετες κοπελες που κανουν φουλ δλδ σεξ στα 70 ευρω μεχρι και πριν κατι μηνες μονο οι χοντρες το εδιναν αλλα τωρα εαν εισαι τσακαλος μιλησεις ωραια και τα βρειτε ειναι πολλες που το δινουν η εβελινα πραγματι ειναι πιστολι η κοπελα αυτη η ερρικα που λες πως ειναι γιατι δεν την θυμαμαι..
Το prive το καταλαβαμε ωραια 70 εουρα το πριν ομωσ δεν ειπωθηκε για να φτασουμε δηλαδη στην τελικη ποσο ειναι το κουστουμι εισοδο ποτακι παρλα χορο και παει λεγοντασ..............????????
Φίλε κοίτα εγώ σπάνια κερνάω ποτά στ στριπτίζάδικο κ εάν το κάνω θα ναι με καμία καινούργια να δω τι ρόλο παίζει συνήθως παίρνω 2 απλούς χορούς την κοπέλα να δω τι ψάρια πιάνει και καταλαβαίνω πάνω στ απλό χορό από κινήσεις εάν σου δίνει κ αυτή τον αέρα να πας ν χαλάσεις το 70 μέσα για σεξ..τώρα τελευταία έρχονται και στο προτείνουν κ οι ίδιες μετά τις 3 και 30 ειδικά εάν δουν ότι δεν έχουν βγάλει μαρούλι..Το prive το καταλαβαμε ωραια 70 εουρα το πριν ομωσ δεν ειπωθηκε για να φτασουμε δηλαδη στην τελικη ποσο ειναι το κουστουμι εισοδο ποτακι παρλα χορο και παει λεγοντασ..............????????
Ποια η άποψη σας για Ρεβέκα από Αθενς;; Κάνει τίποτα;;