Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Παίδες να πω κάτι? Δε λέω να μην παίρνουμε καλές υπηρεσίες για τα χρήματα που δίνουμε αλλά μήπως έχουμε ξεφύγει με τις απαιτήσεις μας;;δε φτάνει που πλέον γαμανε στα στριπ θέλουμε να είναι και ακαποτα.. Το στριπ είναι θέαμα όχι μπουρδελο. Εμείς τα θέλουμε all inclusive;δε γίνεται ρε παιδιά όπως σε σουβλατζιδικα δε πουλάνε κινεζικο έτσι και στα στριπ η απόλαυση μένει μέχρι ένα χορό..
1.Εννοείται πρεπει να παιρνουμε καλές υπηρεσίες στα στριπ γιατί και τα λεφτά που δίνουμε δεν είναι λίγα.
2.Τα περισσότερα στριπ είναι μπουρδελα πλέον,όχι μόνο θέαμα.Εσυ αμα θές κάτσε δες το θέαμα,εγώ καλοπερνάω στα ενδότερα.
3.Ακα πιπέτο δε συμβαίνει συχνά,αλλά όταν συμβαίνει είναι απογειωτικό!μου έχει τύχει και χωρίς να το ζητήσω μάλιστα και ήταν απόλαυση.εννοείται δεν το θεωρώ προαπαιτούμενο αλλά αν κάτσει δε θα πώ και όχι.
4.Συμπέρασμα:η απόλαυση ΔΕ μένει μέχρι ένα χορό!

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Θα χάσετε το χρονο και το 70αρι σας με τη Στέλλα αν θέλετε σεξ στο πριβέ η Ριτα φαινεται πιο τιμια προταση , η Στελλιτσα ειναι λιγάκι κουτοπονηρουλα δηθεν χαζοχαρουμενη.

Τωρα σχετικα με το τρομερο νέο "Γιουσεφ"Απο οτι καταλαβαινω θα έρθει για τα λυκειοπαιδα μια και εχουνε κλεισει τα σχολεια τωρα και σκάνε κατα ντουζινες στα μαγαζιά αυτά για να χορέψει λιγο στη πιστα και ως εκει. Τα υπόλοιπα "πριβ'ε" στα γιοτ των εφοπλιστων , Γιουσεφ ειναι αυτη τι να κάνει :2funny:

βεβαια θα μου πεις ειναι και η κατάλληλη περιοδος αυτη για να έρθει , σιγα μη συγκινηθει αντρας 30+ που χει χιλιομετρα στη πλάτη του αν θα του κουνησει κωλο η Γιουσεφ στη σκηνη απλώς για να πάρει ματάκι. :)
Αυτή τη Ρίτα που λες δεν μου έρχεται στο μυαλό ποια είναι και δεύτερον φίλε μιλάμε πάντα πιο πριν κανονίζω τι πληρώνω για να μην τα κλαιω μετά δεν θα δώσω 70 ευρώ για ένα χορό μόνο χωρίς εσώρουχα η 35 για 2 χάδια παραπάνω μεγαλώσαμε τώρα και μάθαμε τ κολπα.. πάντως πριν ένα μήνα που πήγα φιλαράκι πήρε full στ 70 ευρώ μια πιτσιρίκα ουκρανιδα κοντοπουτανο μελαχρινή και από ότι θυμάμαι μας προτείναν άλλες 3,4 κοπέλες σεξ στ 70 ευρώ..

Golden Queens

Strip Club
Εγγρ.
19 Νοε 2019
Like
84

[size=16pt]Η ώρα έφτασε:

σήμερα από [size=16pt]01:00 – 03:00[/size] υποδεχόμαστε στο [size=16pt]GOLDEN QUEENS[/size] την γνωστή σε όλους μας [size=16pt]show-woman ANASTASIA GIOUSEF[/size].

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook: [/size]

3.jpg

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
Καλημέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια έκπληξη στην κοπέλα μου, ποιο μαγαζί ενδείκνυται για ζευγάρια;

foititis23

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
3
Πόντοι
0
ευχαριστώ! και τα κριτήρια μου είναι φυσικά η διακριτικότητα και το επίπεδο των υπαλλήλων, και δευτερευόντως η εμφάνιση των στρίπερ (φυσικά αναφέρομαι σε άντρες, καθώς για γυναίκες θα πήγαινα κ μόνος :) )

Saitama-Sensei

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Like
5
Πόντοι
0
Πέρασα πριν 2 βδομάδες απο το Golden Queens με κοπέλα στην παρέα... Και το προσωπικό άλλα και οι strippers μπορώ να πω πως ήταν αρκετά διακριτικοί :) :)

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
ευχαριστώ! και τα κριτήρια μου είναι φυσικά η διακριτικότητα και το επίπεδο των υπαλλήλων, και δευτερευόντως η εμφάνιση των στρίπερ (φυσικά αναφέρομαι σε άντρες, καθώς για γυναίκες θα πήγαινα κ μόνος :) )
φοιτητή,αν θες να έχει και αντρες χορευτές αναγκαστικά πρέπει να περιοριστείς σε αλκατραζ και κινκυ όπερα.

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Παιδιά έχει πάει κανείς Aνατολη τώρα τελευταία? Λέω να περάσω μια βόλτα αξίζει τον κόπο λετε?

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Ξέρετε εάν στο Star στην μεταμόρφωση υπάρχουν κοπέλες πρόθυμες για σεξ. Έχει κανείς εμπειρία από το μαγαζί?

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Τι εννοείς?δεν καταλαβαίνω ποιος σου είπε ότι είμαι ευαίσθητος.Αλλα εγώ ρώτησα αν έχει πάει κανείς τελευταία έχει υλικό ? Αξίζει τιποτα?Η θα χάσουμε το χρόνο μας?

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Μπορείς να πεις κάτι περισσότερο για ανατολή ?Έχει κοπέλες πολλές αξίζουν ?

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Θα πάω και μετά θα γράψω και κριτική γιατι αν δεν αξίζει να σώσουμε τα παιδιά από δω που βλέπουν κριτικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom