bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.135
- Πόντοι
- 5.916
στο γκολντεν η στο αθενς?Μια Ράνια μιλφάρα μου ειπε οτι στα 70 κάνει φουλ πριβέ.
στο γκολντεν η στο αθενς?Μια Ράνια μιλφάρα μου ειπε οτι στα 70 κάνει φουλ πριβέ.
Την milf εννοείς λογικά,Καστανοξανθη με καλό σώμα σχετικά,σπασμένο πρόσωπο όμως...Ήταν στο anonymo πριν...golden φιλος μου το ειπε ξεκάθαρα. Οτι στο 70αρι περνάει καλα και αυτή. Οπα λάθος Ριτα τελικα τη λένε. Και μαλιστα ειπε για κανα μισάωρο.
Μια στελλα μιλφ ξανθια τσουπωτη δεν κανει τιποτα στο πριβέ
και μια άλλη Λαρα παιχνιδιαρα πιπινάκι με μαυρες κάλτσες καστανο μαλλι σπαστο ειπε οτι απλα θα με κανει χαρουμενο στο πριβε. Αυτο βεβαια ειναι και λιγο διφορουμενο. Τεσπα σας έδωσα μερικές ινφο.
H Stella ήταν εκεί το Σάββατο βράδυ.Ξέρεις κανένας εάν γύρισε η Στέλλα από Ουκρανία η η Ανδριάνα από μολαβαδια στο Γκόλντεν τελευταία που πήγα έλειπαν..
Σε ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση σε απλούς χορούς που την έχω πάρει είναι πολύ καλή έχεις δοκιμάσει πριβέ τίποτα μαζί της??H Stella ήταν εκεί το Σάββατο βράδυ.
Εγώ ήθελα να πάρω πριβέ την Νιγηρίανη που είναι σαν μιγαδα αλλά δεν έκανε πίπα χωρίς σκούφο κ δεν έκλεισε το deal!Σε ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση σε απλούς χορούς που την έχω πάρει είναι πολύ καλή έχεις δοκιμάσει πριβέ τίποτα μαζί της??
Α την Μαύρη λες μου έχει κάνει πρόταση στα 70 ευρώ που είναι τ διπλό πριβέ για σεξ αλλά δεν τρελάθηκα μαζί της 3 κορίτσια έχω σταμπαρει εκεί μέσα εγώ Στέλλα Ανδριάνα και την τρελή την Εβελίνα με τα πολλά τατουάζ και το μπούκλα μαλλίΕγώ ήθελα να πάρω πριβέ την Νιγηρίανη που είναι σαν μιγαδα αλλά δεν έκανε πίπα χωρίς σκούφο κ δεν έκλεισε το deal!
H Stella μου έκανε καλό χορό αλλά χάνει στην φάτσα!Α την Μαύρη λες μου έχει κάνει πρόταση στα 70 ευρώ που είναι τ διπλό πριβέ για σεξ αλλά δεν τρελάθηκα μαζί της 3 κορίτσια έχω σταμπαρει εκεί μέσα εγώ Στέλλα Ανδριάνα και την τρελή την Εβελίνα με τα πολλά τατουάζ και το μπούκλα μαλλί
Νταξει δεν έχει το πρόσωπο της αντρεας που έχει το πιο όμορφο πρόσωπο εκεί μέσα αλλά είναι κάνει καλό χορό είναι ζεστή γυναίκα και γενικά δεν τ παίζει ντίβα..H Stella μου έκανε καλό χορό αλλά χάνει στην φάτσα!