Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
προχθες περναγα απο το fbi και ειδα εχει αλλαξει ονομα

τωρα λεγεται dolls αν δεν κανω λαθος

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά. Δε λέω ότι είναι ο κανόνας, αλλά συμβαίνει συχνά. Ίσως γουστάρει, ίσως θέλει να ψήσει τον πελάτη να ξοδέψει περισσότερα χρήματα, ίσως είναι μεθυσμένη, ίσως συνδυασμός. Τώρα πόσους άλλους έχει γλωσσοφιλήσει πριν, ή/και που αλλού έχει βάλει το στόμα της πριν είναι άλλο θέμα. Τα strip clubs (τα περισσότερα), είναι συνδυασμός strip club με μπουρδέλο και οι εργαζόμενες (κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό), είναι συνδυασμός χορεύτριας με πουτάνα με έμφαση στο πουτάνα μιας και αυτό αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος. Όλα λοιπόν γίνονται, αρκεί να υπάρξει το κατάλληλο αντίτιμο    

Αυτά όμως τα τελευταία 10-11 χρόνια. Παλιά είχε μόνο μάτι και χούφτωμα. Δεν τον έβρεχες με τίποτε.
Ειδικά τη δεκαετία του 90 , που ήταν το ξεκίνημα.

Τη Μάρα (ρουμάνα) , του ρασπούτιν , τη θυμάται κανείς ; Πριν 5-6 χρόνια. Παίζει αλλού ;;;;;;

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Ρασπουτιν....
?Ανοιχτο ειναι?εκλεισε?

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Γεια σας παίδες χτες πήγα toys τι το ήθελα παρακμή 8 γυναίκες περίπου η μία χειρότερη από την άλλη ζήτημα να άξιζε μια κάθε τέτοια εποχή φεύγουν οι ωραίες που φέρνει οργάνωση μηδέν .Ήρθαν και κάτι τουρίστες Κινέζοι γελοίοι και δώσαμε το μαγαζί χτες καλά δεν έχουν γυναίκες στην Κίνα μιλάμε της βλέπανε θεές πάντως πολύ χρήμα τα κινέζικα τα πριβε φεύγαμε βροχή.Προς το παρόν μαύρο.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Τι; Δεν ήταν η Γιάννα και η Ντιάνα;

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Η Ντιάνα ήτανε μόνο αυτή άξιζε η Γιάννα ποια είναι? Δεν ξέρω πως είναι αυτή?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Η πληθωρική μαυρομάλλα! Γνωστή και ως Λάνα...

senioritoz

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Είχαμε καμία πρόσφατη επίσκεψη στο caissa? Να μάθουμε τι παίζει...

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Caissa πηγαινω συνεχεια φιλε έχει πολλές κοπέλες γύρω στης 20 έχει καλές εντάξει έχει και κάτι μπάζα έχει και καινούργιες από Ουκρανία Ρωσία.

• Like

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
 Σύντομη ενημέρωση από δυο διαφορετικές επισκέψεις των τελευταίων εβδομάδων:

String:  Η τιμή ανέβηκε στα 7 ευρώ (δυστυχώς)(Με την πρόσκληση που δίνουν στο μετρό γκάζι, έχεις μια δωρεάν κάρτα χορού). Το ρόστερ δεν είναι μεγάλο, υπάρχουν όμως μέσα στο ρόστερ 2 περιπτώσεις πολύ "τίμιες" που ο χορός των 7 ευρώ τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. (προσωπικά έκανα από 3 χορούς με την καθεμιά τους γιατί το άξιζαν τα κορίτσια)  (έφτιαξαν και τον χαλασμένο καναπέ στο δωμάτιο χορών που είναι κοντά στην είσοδο)

Golden:  Εκεί ισχύουν τα γνωστά (και καλά κάνουν!) δηλαδή 5 ευρώ ο χορός το ίδιο η δεύτερη μπύρα, το ίδιο και το σφινάκι για κέρασμα - κάθονται βέβαια λίγο στο τραπέζι με το 5ευρω -  και δωρεάν κάρτα χορού με πρόσκληση από τον πεζόδρομο.
 Το ρόστερ με αλλαγές. Κάποιες ενδιαφέρουσες. Προσοχή, δεν κάνουν όλες τους καλό χορό, όμως το ταλιράκι δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μόνο έναν αν ο χορός είναι μούφα (ή κάτι άλλο, άσχετο, χαλάσει εσένα) χωρίς μεγάλο κόστος, πράγμα θετικό αν θέλεις να δοκιμάσεις πολλές.
  Επανήλθε η Γιούνα,
  Έφυγε με άδεια η Ντάρια.
  Έλειπε και η Οφιλία.... πάνω που την είχα γνωρίσει και είχα ενθουσιαστεί :(
  Εδώ και καιρό λείπει η Στέλλα....μάλλον Ουκρανία γαμώτο!!!  :(
 Η Άντρια, για τους θαυμαστές της, τουλάχιστον μέχρι τις δυόμιση που φεύγω συνήθως, απασχολημένη με χορηγούς, να το γνωρίζετε ώστε να μην πικραθείτε. Εν μέρει, μάλλον σε κάπως μικρότερο βαθμό, "απασχολημένη" είναι συχνά και η Μιρέλα.

• Like

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Που πήγε με άδεια η Ντάρια στο κατσίκι χωριό της στη Ρουμανία

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Προσφατη επίσκεψη σε:
Caissa:δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα..μέτριες γκόμενες,μέτρια μουσική,μέτριοι χοροί,όλα μέτρια..ποτα οκ και εναλλαγές στην πίστα οκ,όμως μικρή διάρκεια χορών.
Kinky opera:αλλαγές προς το καλύτερο όσον αφορά στο χώρο κάθε φορά που πηγαίνω,καλύτερες γκόμενες-αν και κυκλοφορούν κατι κλασικά μπαζάκια-συνταξιούχες εκει,sex show στη σκηνή και γενικά καλή ατμόσφαιρα.ποτά επίσης οκ.οι δυο barwomen που έχει είναι πολύ δυνατές παρουσίες :tits:
alcatraz:μικροαλλαγες στο ρόστερ,αλλά το βασικό είναι ότι έπαιζε μια γενικότερη βαρεμάρα στο μέρος.οι γκόμενες βαριεστημένες,τα σοου στην πίστα αραιά και μηχανικά θα έλεγα,χοροι 2-3 που πήρα διεκπεραιωτικοί με πρήξιμο για πριβε κτλ.πρέπει να αλλάξει επίσης τις σερβιτόρες που είναι μπάζα και οι δυο.

• Like

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606

String:  Η τιμή ανέβηκε στα 7 ευρώ (δυστυχώς)(Με την πρόσκληση που δίνουν στο μετρό γκάζι, έχεις μια δωρεάν κάρτα χορού). Το ρόστερ δεν είναι μεγάλο, υπάρχουν όμως μέσα στο ρόστερ 2 περιπτώσεις πολύ "τίμιες" που ο χορός των 7 ευρώ τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. (προσωπικά έκανα από 3 χορούς με την καθεμιά τους γιατί το άξιζαν τα κορίτσια)  (έφτιαξαν και τον χαλασμένο καναπέ στο δωμάτιο χορών που είναι κοντά στην είσοδο)

Golden:  Εκεί ισχύουν τα γνωστά (και καλά κάνουν!) δηλαδή 5 ευρώ ο χορός το ίδιο η δεύτερη μπύρα, το ίδιο και το σφινάκι για κέρασμα - κάθονται βέβαια λίγο στο τραπέζι με το 5ευρω -  και δωρεάν κάρτα χορού με πρόσκληση από τον πεζόδρομο.
  Το ρόστερ με αλλαγές. Κάποιες ενδιαφέρουσες. Προσοχή, δεν κάνουν όλες τους καλό χορό, όμως το ταλιράκι δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μόνο έναν αν ο χορός είναι μούφα (ή κάτι άλλο, άσχετο, χαλάσει εσένα) χωρίς μεγάλο κόστος, πράγμα θετικό αν θέλεις να δοκιμάσεις πολλές.
  Επανήλθε η Γιούνα,
  Έφυγε με άδεια η Ντάρια.
  Εδώ και καιρό λείπει η Στέλλα....μάλλον Ουκρανία γαμώτο!!!  :(
  Η Άντρια, για τους θαυμαστές της, τουλάχιστον μέχρι τις δυόμιση που φεύγω συνήθως, απασχολημένη με χορηγούς, να το γνωρίζετε ώστε να μην πικραθείτε. Εν μέρει, μάλλον σε κάπως μικρότερο βαθμό, "απασχολημένη" είναι συχνά και η Μιρέλα.

φίλε για πες λίγο για Οφιλία, κάνει χορό κατσίκι ή κολλητό αργό? εμένα με ξεκίνησε με τον πρώτο τρόπο αλλά αμέσως τον έκανε όπως της ζήτησα, Ταυρίνα νομίζω είναι..

• Like

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81

String:  Η τιμή ανέβηκε στα 7 ευρώ (δυστυχώς)(Με την πρόσκληση που δίνουν στο μετρό γκάζι, έχεις μια δωρεάν κάρτα χορού). Το ρόστερ δεν είναι μεγάλο, υπάρχουν όμως μέσα στο ρόστερ 2 περιπτώσεις πολύ "τίμιες" που ο χορός των 7 ευρώ τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. (προσωπικά έκανα από 3 χορούς με την καθεμιά τους γιατί το άξιζαν τα κορίτσια)  (έφτιαξαν και τον χαλασμένο καναπέ στο δωμάτιο χορών που είναι κοντά στην είσοδο)

Golden:  Εκεί ισχύουν τα γνωστά (και καλά κάνουν!) δηλαδή 5 ευρώ ο χορός το ίδιο η δεύτερη μπύρα, το ίδιο και το σφινάκι για κέρασμα - κάθονται βέβαια λίγο στο τραπέζι με το 5ευρω -  και δωρεάν κάρτα χορού με πρόσκληση από τον πεζόδρομο.
  Επανήλθε η Γιούνα,
  Έφυγε με άδεια η Ντάρια.
  Εδώ και καιρό λείπει η Στέλλα....μάλλον Ουκρανία γαμώτο!!!  :(
Ασε φιλε μην το ψαχνεις με την αντρεα πανε πολλοι  για αυτην εκει μεσα εχει και πλεονεκτημα οτι μιλαει ελληνικα και μαζευει απο πιτσιρικια μεχρι μπαρμπαδες την προηγουμενη βδομαδα περασα κ εγω κ ηθελα ν κερασω ενσ ποτο και δεν κουνηθηκε απο ενα τραπεζι απο τις 1 μεχρι τις 4 νταξει δν με χαλασε πηρα την αντριαννα γ παρεα κ περασα πολυ καλα..οσο για αυτη τη γουνα ποια ειναι δεν μου ερχεται εμφανισιακα η κοπελα..

• Like

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Ασε φιλε μην το ψαχνεις με την αντρεα πανε πολλοι  για αυτην εκει μεσα εχει και πλεονεκτημα οτι μιλαει ελληνικα και μαζευει απο πιτσιρικια μεχρι μπαρμπαδες την προηγουμενη βδομαδα περασα κ εγω κ ηθελα ν κερασω ενσ ποτο και δεν κουνηθηκε απο ενα τραπεζι απο τις 1 μεχρι τις 4 νταξει δν με χαλασε πηρα την αντριαννα γ παρεα κ περασα πολυ καλα..οσο για αυτη τη γουνα ποια ειναι δεν μου ερχεται εμφανισιακα η κοπελα..

Η Γιούνα είναι Ρουμάνα αν θυμάμαι καλά κι αυτή. Δεν είναι από τις τοπ, μέτριο πρόσωπο, όμως καλό σώμα, σφιχτό, όχι μικρή σε ηλικία, 35 την κόβω χαλαρά να είναι, μιλάει ελληνικά καλά και είναι τίμια στους χορούς. Αν εστιάζεις πολύ στο στήθος, δεν θα ενθουσιαστείς,΄αν όμως εστιάζεις πιο πολύ σε κώλο, πλάτη, μπούτια είναι μια χαρά, έχει ωραίο κορμι και όπως είπα και τίμια στους χορούς

• Like

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
φίλε για πες λίγο για Οφιλία, κάνει χορό κατσίκι ή κολλητό αργό? εμένα με ξεκίνησε με τον πρώτο τρόπο αλλά αμέσως τον έκανε όπως της ζήτησα, Ταυρίνα νομίζω είναι..

Μια φορά έκανα χορό με Οφιλία όλο κι όλο όμως:

Μόλις ήρθε στο τραπέζι, ήμουν ντεμί να την πάρω να μην την πάρω.
Όταν πήγαμε εκεί όμως, κατ' αρχήν μου άρεσε πολύ το στήθος της (σημειωτέον παρότι προτιμώ μικρά βυζιά, και όμως το δικό της ήταν τόσο συμμετρικό που μου άρεσε!) Ύστερα, με τη μία κάνει μια κίνηση και κολάει την κωλάρα της πάνω στον "Λουδοβίκο"... και την άκουσα. Ο χορός της όχι, δεν ήταν καθόλου στυλ κατσίκι. Δεν ξέρω αν θα έλεγα ότι ήταν ο τοπ χορός, όμως είχε επαφές και γενικά είχε κάτι που σε άναβε η γκόμενα , εμένα δηλαδή μου άρεσε. Και από διάρκεια εντάξει ήταν.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom