Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
εδώ το παίζουν ντίβες κάτι πατσαβούρες- γιαγιάδες.. τόσο η Άντρεα, όσο και η Μιρέλλα παίζουν σε άλλο επίπεδο.. και είναι πολύ καλές σε αυτό που κάνουν..αρκεί να έχεις χρήματα..
Ειναι ακριβο σπορ τα στριπτηζαδικα και οι ρουμανες ειδικα σε μυριζουν απ μακρια ποιος εχει χρημα κ εαν θελει να αφησει παντως η μιρελα οταν δουλευε στο αθενς κ ειχα παει με ενα φιλαρακι ειναι ματσωμενος ειναι κ ωραιο παιδι οταν της ειπε πες μου μια τιμη του πε 150 full extra λογικα θα ειχε κ σεξ μεσα..

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Εμένα προσωπικά τώρα έτσι όπως έχει γίνει η Αντρέα δεν μου αρέσει έχει μεγαλώσει..παλιά ναι τώρα οχι..η Μιρέλλα μου άρεσε πριν δύο χρόνια έχει αδυνατίσει αρκετά τώρα.. έχω πάρει κ τις δύο πριβε δεν λένε τίποτα δεν κάνουν κάτι το ιδιαίτερο.. πιστεύω η Ντάρια κάνει καλύτερο πριβέ κ από τις δύο..τώρα  για Πήδημα δεν ξέρω πιστεύω ότι πρέπει να σε γουστάρουν για να το κάνουν ανεξάρτητος χρημάτων ειδικά η Αντρέα.. Από όλο το ρουμανικό μπλοκ Αντρέα.. Μιρέλλα.. Πάολα.. Ντάρια..Μάγια..παλιά η Ραμόνα..η πιο όμορφη είναι η Μαγια..τωρα έχει πάρει λίγα κιλά παραπάνω.. απλά οι υπηρεσίες της είναι πολύ τυπικές..κ είναι κ βαριεστημενη..

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Εμένα προσωπικά τώρα έτσι όπως έχει γίνει η Αντρέα δεν μου αρέσει έχει μεγαλώσει..παλιά ναι τώρα οχι..η Μιρέλλα μου άρεσε πριν δύο χρόνια έχει αδυνατίσει αρκετά τώρα.. έχω πάρει κ τις δύο πριβε δεν λένε τίποτα δεν κάνουν κάτι το ιδιαίτερο.. πιστεύω η Ντάρια κάνει καλύτερο πριβέ κ από τις δύο..τώρα  για Πήδημα δεν ξέρω πιστεύω ότι πρέπει να σε γουστάρουν για να το κάνουν ανεξάρτητος χρημάτων ειδικά η Αντρέα.. Από όλο το ρουμανικό μπλοκ Αντρέα.. Μιρέλλα.. Πάολα.. Ντάρια..Μάγια..παλιά η Ραμόνα..η πιο όμορφη είναι η Μαγια..τωρα έχει πάρει λίγα κιλά παραπάνω.. απλά οι υπηρεσίες της είναι πολύ τυπικές..κ είναι κ βαριεστημενη..
Εαν δν κανω λαθος δουλευει 5 χρονια η αντρεα στα μαγαζια εγω την ξερω 1 χρονο κ κατι δεν εχω αποψη για πριν θα συμφωνησω μαζι σου παντως γ αντρεα δεν ειναι η γκομενα που τ κανει ολα για τα λεφτα εαν της αρεσεις θα περασεις καλα μαζι της και με λιγα λεφτα οσο για τα πριβε δεν παιρνει διπλο και στ μονο ξεκαθαρισε στ φιλο μου οτι θα χορεψει γυμνη πιο αισθησιακο χορο αλλα μεχρι εκει τιποτα παραπανω

• Like

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Η νταρια πως ειναι εμφανισιακα δεν μου ερχεται στο μυαλο...η μαγια ειναι μια ψηλη μελαχρινη απ αθενς με μεγαλο ταττοο στ μπουτι που ειναι συνεχεια με κατι παππουδες και δεν ψαχνει για χορους γιατι τα τρωει απ αυτους

• Like

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Εαν δν κανω λαθος δουλευει 5 χρονια η αντρεα στα μαγαζια εγω την ξερω 1 χρονο κ κατι δεν εχω αποψη για πριν θα συμφωνησω μαζι σου παντως γ αντρεα δεν ειναι η γκομενα που τ κανει ολα για τα λεφτα εαν της αρεσεις θα περασεις καλα μαζι της και με λιγα λεφτα οσο για τα πριβε δεν παιρνει διπλο και στ μονο ξεκαθαρισε στ φιλο μου οτι θα χορεψει γυμνη πιο αισθησιακο χορο αλλα μεχρι εκει τιποτα παραπανω

Η Ντάρια είναι μια σγουρομαλα καστανή με μικρό στήθος..κάνει παρέα με Αντρέα κ Μιρέλλα.. γλυκό πρόσωπο αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.. κάνει καλό πριβέ..όχι σεξ όχι πίπα..

• Like

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Η νταρια πως ειναι εμφανισιακα δεν μου ερχεται στο μυαλο...η μαγια ειναι μια ψηλη μελαχρινη απ αθενς με μεγαλο ταττοο στ μπουτι που ειναι συνεχεια με κατι παππουδες και δεν ψαχνει για χορους γιατι τα τρωει απ αυτους

Δεν έχει τατουάζ η Μαγια.. δεν είναι πολύ ψηλή μελαχρινή με πράσινα μάτια.. Κάνει χορούς κ πριβέ τα απολύτως τυπικά.. Αυτή που λες είναι η Εβίτα..

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Δεν έχει τατουάζ η Μαγια.. δεν είναι πολύ ψηλή μελαχρινή με πράσινα μάτια.. Κάνει χορούς κ πριβέ τα απολύτως τυπικά.. Αυτή που λες είναι η Εβίτα..
Αδερφε να σαι καλα για της πληροφορίες θα περασω απ βδομασα να τιμησω ενα χορο την νταρια.. και νσ παιξω παλι με αντρεα εχω αδυνσμια στις ρουμανες ειχα κ αρκετες σχεσεις απ εκει..μηπως γνωριζεις μια λιλυ απ αθενς μολδαβεζα εχει το παρατσουκλι μπαρμπι εαν κανει τιππτα παραπσνω στο πριβε

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Αδερφε να σαι καλα για της πληροφορίες θα περασω απ βδομασα να τιμησω ενα χορο την νταρια.. και νσ παιξω παλι με αντρεα εχω αδυνσμια στις ρουμανες ειχα κ αρκετες σχεσεις απ εκει..μηπως γνωριζεις μια λιλυ απ αθενς μολδαβεζα εχει το παρατσουκλι μπαρμπι εαν κανει τιππτα παραπσνω στο πριβε
Απο αυτες που αναφερεις γενικα , καμια δεν κανει τιποτα..., η Αντρεα τιποτα, η λιλη καμια πιπα στα 100+ τιποτα αλλο

• Like

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Απο αυτες που αναφερεις γενικα , καμια δεν κανει τιποτα..., η Αντρεα τιποτα, η λιλη καμια πιπα στα 100+ τιποτα αλλο
Δεν ξερω ρε φιλε πιστευω πως σε ενα ματσωμενο τυπο οχι πιτσιρικα και ας εχει λεφτα νομιζω δεν θελουν ν εχουν παιδακια στ ποδια τους κανουν πολλα εαν πεσει το μαρουλι η αντρες καθε φορα που πληρωνα την εβλεπα κοιταγε το πορτοφολι μου ζε ζυγησουν τα κοριτσια και εαν εισαι καλος παιχτης παιζουν κ αυτες καλα..

• Like

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Δεν ξερω ρε φιλε πιστευω πως σε ενα ματσωμενο τυπο οχι πιτσιρικα και ας εχει λεφτα νομιζω δεν θελουν ν εχουν παιδακια στ ποδια τους κανουν πολλα εαν πεσει το μαρουλι η αντρες καθε φορα που πληρωνα την εβλεπα κοιταγε το πορτοφολι μου ζε ζυγησουν τα κοριτσια και εαν εισαι καλος παιχτης παιζουν κ αυτες καλα..
Τα λεφτα θελουν... σεξ βρισκουν οπου και οποτε θελουν.Εσενα , εμενα ή τον αλλον περιμενουν για να πας στο μαγαζι να κανουν?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Τα λεφτα θελουν... σεξ βρισκουν οπου και οποτε θελουν.Εσενα , εμενα ή τον αλλον περιμενουν για να πας στο μαγαζι να κανουν?
Το ιδιο πραγμα λεμε μερικες απλως συνδιαζουν τα λεφτα εαν τις τα ακουμπησει καπιος χοντρα με το σεξ και την καλοπεραση που εχουν..μου ειχε τυχει κοπελα στ αθενς δεν θυμαμαι ονομα εχουν περασει 3 χρονια να της κανω προταση για σεξ γυρω στ κατοσταρικο κ μου αρνηθηκε κ μετα απ μια βδομαδα ηρθε η ιδια κ μου προτεινε αυτη με 80 μπορει να ειχε καυλωσει απ τους χορους να ηταν λιγο πιωμενη δεν ξερω παντως εχασα την ευκαιρια γιατι ειχα χαλασει τ λεφτα..

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Ρε μη χαλάτε τσάμπα λεφτά στα στριπτίζ άδικα με την ελπίδα ότι θα γαμησετε με φράγκα.. υπάρχουν πολλοί που πάνε εκεί κ ακουμπάνε χοντρά λεφτά κ δεν γαμανε..πουλάνε παραμύθι οι τυπισσες..το θέμα είναι να σε γουστάρει άμα σε γουστάρει δεν χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία θα το κάνει κ με λίγα.. υπάρχουν καλά μασατζιδικα με 60€ περνάς τέλεια κ με πολύ πιο ωραίες γυναίκες..ψαχτετα..τα στριπ μόνο γκαυλαντα εκεί που έπινες ένα ποτό έξω το πίνεις εκεί κ πιάνεις κάνα γκολο αυτά..

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31

Καλά τα λες ψάχνουν να βρουν το Λαγό για πίνουν τα ποτάκια τους κ να αράζουν οι πορνοκυριες

papaben

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
280
Ρε παιδιά η Αλεξάνδρα από kinky τι λέει στο πριβέ; Αξίζει; Επίσης μία φίλη της η Καρολίνα ξέρει κανείς που βρίσκεται; Αυτή έλεγε κάτι στο πριβέ..;

ROYAL

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
19
Πόντοι
0
Ρε μη χαλάτε τσάμπα λεφτά στα στριπτίζ άδικα με την ελπίδα ότι θα γαμησετε με φράγκα.. υπάρχουν πολλοί που πάνε εκεί κ ακουμπάνε χοντρά λεφτά κ δεν γαμανε..πουλάνε παραμύθι οι τυπισσες..το θέμα είναι να σε γουστάρει άμα σε γουστάρει δεν χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία θα το κάνει κ με λίγα.. υπάρχουν καλά μασατζιδικα με 60€ περνάς τέλεια κ με πολύ πιο ωραίες γυναίκες..ψαχτετα..τα στριπ μόνο γκαυλαντα εκεί που έπινες ένα ποτό έξω το πίνεις εκεί κ πιάνεις κάνα γκολο αυτά..
ετσι ακριβως.πολυ σωστα ,παραμύθια , πονηριά και βρωμα. δεν αξιζει ουτε η γκαυλαντα,πεταμενα  λεφτα.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Το γνωριζω οτι εχει και στουντιο κ αλλα καλα μαγαζια που μπορεις με 50 κ 60 ευρω να παρεις πολυ ωραιο μωρο απλως εκει πας για το κεφι σου νσ καλαυντισεις λιγο και εαν μπορεις κ βρεις ευκαιρια να τσονταρεις κατι παραπανω και ν περασεις καλα να κανεις την φαση σου

• Like

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Περασμα χτες απ golden αρκετος κοσμος για καθιμερινη συχνοι και καλοι χωροι..
Στα του αγωνα τωρα απ κοπελες κερασα ποτο και πηρα 2 χορους την αντελ μια ουκρανιδα με ωραιο σωμα αλλα μικρα βυζια κανει πολυ καλο χορο..μετα μια νικολ δηλωενει βραζιλιανο πολυ ωραιο σωμα λατινας κωλαρα κ βυζαρες αλλα δεν το χει στ χωρο ..και τριτη μια λιγο γενατουλα κοκκινομαλα λελα τη λενε πολυ καλο χωρο και αισθησιακο κλασικα αντρεα και μιρελα στ τραπεζια με πελατες..

• Like

Nitrous X

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Οι Τζουδες είναι κουτοπονηρες αλλά όχι έξυπνες.Οταν το παίζουν ντίβες είναι επειδή έχουν ρεζέρβα μαλακοπιτουρα χορηγό για πλατη.Ειναι φουλ εξαρτημένες και όταν ο σπόνσορας σπασει,οι ίδιες από την ψευδή αίσθηση μεγαλείου μεταλλάσσονται σε κουρέλια,και παρακαλάνε.Αυτες οι εναλλαγές γίνονται συχνά και οι έμπειροι παίκτες το ξέρουν.Τσαμοα χαλάτε λεφτά,γαμιουνται με αλάνια και δωρεάν και πολλές φορές πληρώνουν κιόλας.Οποιος πουλάει έρωτα, αγοράζει.

• Like

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Οι Τζουδες είναι κουτοπονηρες αλλά όχι έξυπνες.Οταν το παίζουν ντίβες είναι επειδή έχουν ρεζέρβα μαλακοπιτουρα χορηγό για πλατη.Ειναι φουλ εξαρτημένες και όταν ο σπόνσορας σπασει,οι ίδιες από την ψευδή αίσθηση μεγαλείου μεταλλάσσονται σε κουρέλια,και παρακαλάνε.Αυτες οι εναλλαγές γίνονται συχνά και οι έμπειροι παίκτες το ξέρουν.Τσαμοα χαλάτε λεφτά,γαμιουνται με αλάνια και δωρεάν και πολλές φορές πληρώνουν κιόλας.Οποιος πουλάει έρωτα, αγοράζει.
Δεν νομιζω αδερφε να γαμιουνται με αλανια και οτι αλλο λες αυτες κοζαρουν και ζυγιζουν απο μακρια τον καθε παιχτη δεν πανε με καπιον πελατη απ εκει μεσα για γνωστους λογους αλλα εξω χτυπανε γερα πορτοφολια γιατι εχουν μαθει να περνανε καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom