Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (5 μέλη και 4 επισκέπτες)

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
170
Πόντοι
0
Αυτή την περίοδο live sex show ποια μαγαζιά έχουν και ποιες μέρες; Αν γνωρίζει κάποιος ας ενημέρωσει

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Το καισα έχει φέρει καινούργιες άλλες καλές και άλλες μέτριες αλλά όχι τελείως  χαλια το Γκόλντεν έχει κάποιες καλές αλλά έχει και πολύ κατιμα συνταξιούχος.Τωρα ποιος έχει το κάθε μαγαζί δεν μας αφορά εμάς μας νοιάζει να περνάμε καλά και να μας σέβονται.Παει ο άλλος να περάσει καλά και περνάνε από μπροστά του σαν μην υπάρχει απαράδεκτο αλλά πρέπει να υπάρχει και οργάνωση από τους υπεύθυνους.Για τις πιο πάνω που είπες έχεις δίκιο μακριά πονηρουμανες.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Επειδή και γω τα χω γυρίσει όλα και πιο πριν από σένα από το 2000 και χωρίς παρεξήγηση δεν θέλω να στο παίξω έξυπνος αλλά δεν αναφέρουν σε αυτά τα μαγαζιά που είπες εγώ σπάνια πάω σε αυτά έως καθόλου αλλά κατά καιρούς αλλάζουν τα μαγαζιά άλλο ανέβαινει άλλο κατεβαίνει για μένα αυτή την στιγμή τα καλύτερα είναι καισα και toys και Άθενς απλά Άθενς δεν έχω ανέβει από ότι ακουω αλλα σου λέω και πάλι εκφράζω προσωπική άποψη.
ε ναι, καταλαβαίνω. Να σου πω μαγαζιά τύπου παλιό Άμαζον ή Αφροδίτη (υπόγειο) δύσκολα θα ξαναυπάρξουν. Απλά κάνεις ότι καλύτερο μπορείς με το υλικό που έχεις..

• Like

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
exei κανεις εμπειρια απο το lips που ειναι στην πειραιως στο γκαζι;;; :think: :think: :think:

• Like
Αντιδράσεις: messy

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Γενικα το Athens ειναι αρκετα καλο....εχω να πατησω βεβαια ενα διμηνο(δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι)αλλα απο τα υπολοιπα σε θεμα κοριτσιων υπερεχει..... Σε θεμα εμφανισης γτ σε θεμα συμπεριφορας μερικες και εκει το παιζουν ντιβες και  ειδικα το Σάββατο στο Athens και εκεί μερικες εχουν τα στανταρακια τους
..Οποτε δεν πας σαββατο... Golden 2 φορες εχω παει.... Δεν ξερω εμενα μου φαινονται μετριες οι γκομενες εκτος απο μια δυο εξαιρεσεις... Τα αλλα στο κεντρο δεν τα εχω επισκεφτει ειναι η αληθεια δεν ξερω... Αυτα

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
εγω παλι λογω αποστασης εχω παααααααρα πολυ καιρο να ανεβω χαιδαρι στο αθενς οποτε και λογω μετρο με βολευει το γκλντεν. οποτε παω περναω καλα σπανια εχω περασει ασχημα. εχω ξενερωσει μεν αλλα οχι να περασω ασχημα δε. εχω το στανταρακι μου και την βγαζω καθαρη. το μαυρακι που το εχω τιμησει και σε πριβε ειναι αρκετα δυνατο θα ελεγα αλλα με προοπτικες βελτιωσης. βεβαια εχω να παω κανα 2μηνο και κει γιατι παω για μπανακι κυριακες και λοθφαρω σαββατοβραδο. καποια στιγμη θα παω για τσεκ και θα γραψω εντυπωσεις

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Πήγα χτες είχε αρκετές αλλά είναι θέμα γούστου έχει πολλές που είναι για κολομπαρα τελειωμένα μεγάλες και χάλια αλλά και γενικά έχει πέσει το επίπεδο πολυ έχει κάποιες καλές αλλά λίγες και μακριά από αυτήν που είναι από Κριμαία αλινα νομίζω μου έκανε χορό δευτερολέπτων και ζητάνε πριβε.

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Πέρασα απόψε από Γκόλντεν, πριν λίγο επέστρεψα για την ακρίβεια.
Εγώ έμεινα  ευχαριστημένος. Μια χαρά ήτανε.
Βέβαια, ομολογώ ότι έχω 1-2 στανταράκια  επειδή πηγαίνω καιρό και με ξέρουν όπότε αν προκύψει και καμμιά ακόμα καλή καινούρια ξέμπαρκη δένει μια χαρά η φάση.
Κατανοητό βέβαια,  κάποιο που δεν έχουν συγκεκριμένες γνωστές τους εκεί, να ξεμείνουν...μια και Σαββατόβραδα έχει πολύ δουλειά, ακόμα και τώρα μέσα Αυγούστου είχε... λύση νομίζω είναι να πηγαίνετε καθημερινές που έχει λιγότερο κόσμο.

• Like

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
τις καθημερινες ομως θα εχει πιο λιγα κοριτσια

• Like

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Έχει δίκιο ο φίλος δεν έχει κόσμο καθημερινες αλλά δεν έχει και γυναικες περνουν τα ρεπό τους νομίζω Παρασκευή είναι η καλύτερη μέρα να πας..

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Περασα χτες απο Athens πολυ κοσμο ειχε..... Εχω δύο στάνταρακια... Εχω να πω οτι πολλες κοπελες κανουν χορο ενα λεπτο και μετα σου λενε τελος θες άλλο;
Δεν ειναι ολες ετσι αλλα χτες μου τυχανε 2 μαζεμενες..... Σε ενα φιλο μου δε μια του ειπε βυζια ακουμπας μονο στο prive ισως τον ειδε ντροπαλό δεν ξέρω..... Γενικα ειχε κοπελες και καλες οι περισσότερες... Αλλα θεωρω Σάββατο δεν αξίζει.... Καλύτερα μια Δ Τ Τ αντε και καμια Παρασκευή.... Επισης εχει ενα θεμα με τον εξαερισμό... Σε γενικές γραμμές καλα ηταν....

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Σε πολλά μαγαζιά παίζει αυτό με τη διάρκεια των χορών και στο ATHΕNS  παίζει αρκετά.  
 Επειδή  μάλιστα έχει 7 τον χορό, και στους πολλούς χορούς  βγαίνει μεγαλύτερο το κόστος της βραδιάς, είναι ακόμα πιο ενοχλητικό κάποιες να είναι "κλέφτες". Και εγώ έχω παρετηρήσει ότι αρκετές εκεί, είναι γρήγορες. (Όχι όλες, αλλά σίγουρα αρκετές).

Πάντως γενικά σε όλα τα μαγαζιά παίζει η διάρκεια (και βεβαίως και η ποιότητα) από τη μια χορεύτρια στην άλλη.

Προσωπικά, όποιες μου κάνουν καλές διάρκειες τις έχω στην πρώτη επιλογή, οπότε δε βγαίνουν χαμένες.
Όσες κάνουν κακή διάρκεια ή γενικά είναι ξινές, τρώνε πόρτα. Μια φορά  μόνο και  αφού το καταλάβω....τέρμα! Μπλακ λιστ!
Όσες είναι ντεμί... περνάνε σε 3η ή 4η επιλογή.
Οπότε, διαλέγουν και παίρνουν :)

• Like

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.541
Πόντοι
6.820
Πέρασμα Τετάρτη από Toys, 9 κοπέλες, όλες χάλια εκτός από μια Μέλι ή Νέλι η οποία τιμήθηκε με χορό, αργός και αισθησιακός. Μια Αλεξάνδρα μου φαίνεται η προσωποποίηση της βαρεμάρας, καθόταν περίπου μια ώρα σε τραπέζι και έπινε καφέ και όταν τελικά σηκώθηκε από το τραπέζι και έκανε βόλτες από τα τραπέζια των πελατών ήταν ακόμα χειρότερα, αγέλαστη, ντεκαβλέ, ασέξουαλ, ξενέρωτη, καλύτερα να καθόταν στο τραπέζι της. Ήρθε και μια Αρίνα από το τραπέζι μου με ασιατικά χαρακτηριστικά και πρόσφερε λολιποπ και μπριζόλα στο ανάλογο αντίτιμο..
Δεν ξέρω αν της άλλες μέρες έχει καλύτερο ρόστερ, ίσως το τσεκάρω ξανά μια πιο δυνατή μέρα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Μήπως Αντίνα αντι Αρίνα; Ξανθιά;

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Πέρασμα από toys εχθές παρακμή δεν μου άρεσε καθόλου..από κόσμο τίποτα κ από γυναίκες κάτι σαβουρες κάτι από Καζακστάν κ ότι να ναι..

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Καλησπερα παιχτες εχοντας περασει καμποσες φορες απ γκολντεν εχω σταμπαρει την αντρεα και τις εχω κανει πολλες προτασεις αλλα δεν εχει ενδωσει σε καμια θελω να ρωτησω εαν εχετε καπιο παρομιο συμβαν με την ιδια την κοπελα..

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Καλησπερα παιχτες εχοντας περασει καμποσες φορες απ γκολντεν εχω σταμπαρει την αντρεα και τις εχω κανει πολλες προτασεις αλλα δεν εχει ενδωσει σε καμια θελω να ρωτησω εαν εχετε καπιο παρομιο συμβαν με την ιδια την κοπελα..

Μήν περιμένεις τίποτα..ποτό κόρο πριβέ κ αγιος ο θεός..γενικά όλο το ρουμανικό μπλοκ είναι έτσι

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Μήν περιμένεις τίποτα..ποτό κόρο πριβέ κ αγιος ο θεός..γενικά όλο το ρουμανικό μπλοκ είναι έτσι
Φιλαρακι οτι ειναι πολυ ντιβα μαζι με το αλλο το νουμερο την μιρελα που νομιζει οτι εχει γινει καποια το ξερω αλλα ειναι πολυ κομματι η αντρεα παντως φιλαρακι που πηγαμε χτες πηρε πριβε των 35 μια ρωσιδα κανουργια νομιζω ειναι κ περασε πολυ καλα

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Φιλαρακι οτι ειναι πολυ ντιβα μαζι με το αλλο το νουμερο την μιρελα που νομιζει οτι εχει γινει καποια το ξερω αλλα ειναι πολυ κομματι η αντρεα παντως φιλαρακι που πηγαμε χτες πηρε πριβε των 35 μια ρωσιδα κανουργια νομιζω ειναι κ περασε πολυ καλα
εδώ το παίζουν ντίβες κάτι πατσαβούρες- γιαγιάδες.. τόσο η Άντρεα, όσο και η Μιρέλλα παίζουν σε άλλο επίπεδο.. και είναι πολύ καλές σε αυτό που κάνουν..αρκεί να έχεις χρήματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom