Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.226
Πόντοι
3.820
Δεν νομιζω αδερφε να γαμιουνται με αλανια και οτι αλλο λες αυτες κοζαρουν και ζυγιζουν απο μακρια τον καθε παιχτη δεν πανε με καπιον πελατη απ εκει μεσα για γνωστους λογους αλλα εξω χτυπανε γερα πορτοφολια γιατι εχουν μαθει να περνανε καλα
τα παντα παιζουν.και ετσι και γιουβετσι. επι το πλειστον,οι μικρες χαβαλεδιαζουν και με αλανιαρηδες πιτσιρικαδες της ηλικιας τους,οι πιο μεγαλες ψαχνουν για χορηγιες και για πιο σιγουρα πραματα.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.186
Πόντοι
17.576
Μετά από πολλά χρόνια σε αυτό το σπορ Το μόνο που μπορώ να σας πω σίγουρα είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν ψάχνουν για χορηγούς απλά εμείς από μόνοι μας πέφτουμε στα δίχτυα τους χωρίς καμία προσπάθεια
.... Απλά πηγαίνουμε στους χώρους που δουλεύουν και το μόνο που κάνουμε χαλάμε χρήματα γιατί νομίζουμε ότι αυτά τα πέντε λεπτά ενοικιασεις ωραίο κορμίου μπορεί να γίνουν δέκα-δεκαπέντε μία ημέρα μία εβδομάδα και το μυαλό μας οργιάζει μέχρι βέβαια την ώρα και τη στιγμή που θα δούμε ότι η τσέπη η το πορτοφόλι μας η ο λογαριασμός μας πολλές φορές είναι πλέον μηδενικός.... Εάν είχαμε και εμείς αυτή την τετράγωνη λογική που έχουν και αυτές οι κοπέλες δηλαδή δούναι και λαβείν απλά θα ήμασταν όλοι ικανοποιημένοι άντρες και γυναίκες και δεν θα λέγαμε ούτε τις γυναίκες αρπακτικά αλλά ούτε και τους εαυτούς μας πολλές φορές θύματα ή χορηγούς αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
ποιο θεωρείται αυτή τη στιγμή το καλύτερο στη Συγγρού;

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Φίλε για εμένα είναι το καισα στην Συγγρού αυτήν την στιγμή και το Αλκατράζ έχει πολύ όμορφες αλλά εμένα δ μου αρέσει αυτό το στιλ πολύ κόσμο οι γυναίκες στιγνές επαγγελματίες γενικά δεν μου αρέσει εκεί.Τα αλλά δεν έχουν τίποτα το Λίντο νομίζω έκλεισε και τους στέλνουν στο απέναντι στο dream που είναι οι ιδιοι.

kinglebron8888

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
435
Πόντοι
281
σας έχει τύχει ποτέ να σας γλωσσοφιλήσει stripper κατά τη διάρκεια χορού; (όχι prive κτλ - του 10 ευρου);

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.274
Πόντοι
206
σας έχει τύχει ποτέ να σας γλωσσοφιλήσει stripper κατά τη διάρκεια χορού; (όχι prive κτλ - του 10 ευρου);

Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά. Δε λέω ότι είναι ο κανόνας, αλλά συμβαίνει συχνά. Ίσως γουστάρει, ίσως θέλει να ψήσει τον πελάτη να ξοδέψει περισσότερα χρήματα, ίσως είναι μεθυσμένη, ίσως συνδυασμός. Τώρα πόσους άλλους έχει γλωσσοφιλήσει πριν, ή/και που αλλού έχει βάλει το στόμα της πριν είναι άλλο θέμα. Τα strip clubs (τα περισσότερα), είναι συνδυασμός strip club με μπουρδέλο και οι εργαζόμενες (κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό), είναι συνδυασμός χορεύτριας με πουτάνα με έμφαση στο πουτάνα μιας και αυτό αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος. Όλα λοιπόν γίνονται, αρκεί να υπάρξει το κατάλληλο αντίτιμο   

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά. Δε λέω ότι είναι ο κανόνας, αλλά συμβαίνει συχνά. Ίσως γουστάρει, ίσως θέλει να ψήσει τον πελάτη να ξοδέψει περισσότερα χρήματα, ίσως είναι μεθυσμένη, ίσως συνδυασμός. Τώρα πόσους άλλους έχει γλωσσοφιλήσει πριν, ή/και που αλλού έχει βάλει το στόμα της πριν είναι άλλο θέμα. Τα strip clubs (τα περισσότερα), είναι συνδυασμός strip club με μπουρδέλο και οι εργαζόμενες (κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό), είναι συνδυασμός χορεύτριας με πουτάνα με έμφαση στο πουτάνα μιας και αυτό αποφέρει το μεγαλύτερο κέρδος. Όλα λοιπόν γίνονται, αρκεί να υπάρξει το κατάλληλο αντίτιμο   

Άμα σε ξέρει καλά την έχεις πάρει κάποιους χορούς παραπάνω κ σε κάνει κ λίγο κέφι δεν χρειάζεται να είναι ερωτευμένη μαζί σου το κάνει.. τρεις έχουν τύχη κ το έχουν κάνει..

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
τον παλιο καλο καιρο στο ερωτικα.......αρκετες

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Ναι,  έχει γίνει με κάποιες.

Όμως προσοχή, καλύτερα φιλιά στα χείλη... γιατί το γλωσσόφιλο όπως είπαν και οι προλαλήσαντες.... ξέρω γω..... Δες το κι έτσι:  Αν φιλιέστε συνέχεια στα χείλη και φίλησε και κανα δυο ακόμα... μικρό το κακκό.  Αν σου δίνει γλωσσόφιλα  και έδωσε γλωσσόφιλα και με κανα - δυο ακόμα,  εγώ έχω πρόβλημα, καρασιχαίνομαι. (Για να μην πω και το πιο χοντρό που είπε νωρίτερα ένας συναγωνιστής)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Ναι,  έχει γίνει με κάποιες.

Όμως προσοχή, καλύτερα φιλιά στα χείλη... γιατί το γλωσσόφιλο όπως είπαν και οι προλαλήσαντες.... ξέρω γω..... Δες το κι έτσι:  Αν φιλιέστε συνέχεια στα χείλη και φίλησε και κανα δυο ακόμα... μικρό το κακκό.  Αν σου δίνει γλωσσόφιλα  και έδωσε γλωσσόφιλα και με κανα - δυο ακόμα,  εγώ έχω πρόβλημα, καρασιχαίνομαι. (Για να μην πω και το πιο χοντρό που είπε νωρίτερα ένας συναγωνιστής)

μήπως δεν κάνεις γι αυτή την δουλειά?

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Εχω καιρο να παω σε στριπ τουλαχιστον 2 χρονια. Ειχα πετυχει τοτε μια απιστευτη στριπερ στο λιντο πριν το καψουν. Ηταν μια πιτσιρικα ξανθια ρωσιδα πολυ petite με μακρυ μαλλι ξανθο μεχρι τον κολο. Ηταν μονιμα πιασμενη απο καποιον πελατη και περιμενες πανω απο ωρα να ερθει στο τραπεζι σου αν την φωναζες. Δεν ερχοταν στα τραπεζια οπως οι αλλες να σε ψησει για χορο και δεν εβγαινε στην πιστα να κανει. Ηθελε 100 euro για την γαμησεις. Εκανα μαλακια που δεν την πηρα τοτε γιατι μετα το καψαν και δεν ξερω που βρισκεται αν παιζει ακομα αθηνα.

Συνημμένα

• Lido-striper.png
    Lido-striper.png
    441,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
Πωs τη λεγανε ρε φιλε θυμασαι ? Ειχα σχεση εγω με κοπελλα τοτε που δουλευε στο Lido και γνωριζω προσωπα και καταστασειs απο μεσα. Δε μπορω να θυμηθω ετσι οπωs την περιεγραψεs

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Πωs τη λεγανε ρε φιλε θυμασαι ? Ειχα σχεση εγω με κοπελλα τοτε που δουλευε στο Lido και γνωριζω προσωπα και καταστασειs απο μεσα. Δε μπορω να θυμηθω ετσι οπωs την περιεγραψεs

Μιλαμε για τελος του 2016,αρχες 2017.Μαριανα,αριανα κατι τετοιο. Μιλουσε ελληνικα καλα και ηταν σιγουρα ενα εξαμηνο εκει.

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
Mαριαννα, Αριανα ?  δε μου λεει κατι ρε φιλε

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Επειδή όμως εγώ θυμάμαι κατάλαβα ποια λες και υπήρχε Αριάνα όντος στο Λίντο έχει χαθεί τελευταία και την είχα δει στο fbi πριν πολύ καιρό δύο χρόνια περίπου πριν τώρα δεν την έχω πέτυχει δούλευε και Άθενς παλαιότερα πριν το λιντο

• Like
Αντιδράσεις: Syrios

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Επειδή όμως εγώ θυμάμαι κατάλαβα ποια λες και υπήρχε Αριάνα όντος στο Λίντο έχει χαθεί τελευταία και την είχα δει στο fbi πριν πολύ καιρό δύο χρόνια περίπου πριν τώρα δεν την έχω πέτυχει δούλευε και Άθενς παλαιότερα πριν το λιντο

Σιγουρα ειχε ελλαδα πολλα χρονια αφου μιλουσε καλα ελληνικα. Ξεχωριζε μεσα στις ενοχλητικες γυφτορουμανες. Πρεπει να εκανε και βιζιτες σε πελατολογιο απο το λιντο. Μπορει να το γυρισε στο city tour σε αλλες χωρες.

Τα γαμημενα τα capital control διωξανε πολλα καλα μουνια απο ελλαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom