Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Στο Τόυς και δύσκολη...
Σπάνια περίπτωση...

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
70αρι ειναι το πριβε στο γκολντεν. εχει και με λιγοτερα αλλα εκει δεν παιζουν πολλα πραγματα. καλυτερα να τα δωσεις στο μεγαλο πριβε δλδ αφου θα κανεις κατι καντο σωστα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Βολτίτσα απο γκόλντεν με λιγοστό κόσμο για καθημερινή και ρόστερ πανω κατω το ίδιο,αν εξαιρέσεις μια μουναρα μελαχροινη full tatoo φάση από ουρανια με κορμαρα.Εννοειται τιμήθηκε με απλό χορο αλλα δεν ενέδωσε στην ανηθικη πρόταση που της έγινε..Λύγισα όμως στην πρόταση της αντριαννας-μελαχροινη βυζάρα απο ρουμανια-η οποία εταξε μέτρα ελάφρυνσης!Οπερ και εγένετο,με φραπεδάκι δυνατό και ισπανική μαλακια στις βυζάρες της!Οβερ

georgekal1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
8
Πόντοι
0
Βολτίτσα απο γκόλντεν με λιγοστό κόσμο για καθημερινή και ρόστερ πανω κατω το ίδιο,αν εξαιρέσεις μια μουναρα μελαχροινη full tatoo φάση από ουρανια με κορμαρα.Εννοειται τιμήθηκε με απλό χορο αλλα δεν ενέδωσε στην ανηθικη πρόταση που της έγινε..Λύγισα όμως στην πρόταση της αντριαννας-μελαχροινη βυζάρα απο ρουμανια-η οποία εταξε μέτρα ελάφρυνσης!Οπερ και εγένετο,με φραπεδάκι δυνατό και ισπανική μαλακια στις βυζάρες της!Οβερ
Καλησπερα φιλε, πρεπει να εισαι πολυ τυχερος γιατι η αντριανα μου ειχε ριξει μεγαλο ακυρο σε αντιστοιχη προταση...εχεις κανεις αλλος εαντιστοιχη εμπειρα με τη συγκεκριμενη??

kapoiosallosxxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστή Sandro86 πηρες μικρο ή μεγαλο πριβε?Γιατι ξερω ότι η συγκεκριμενη δε κανει πριβε μονο απλο χορο και ποτο...στειλε μου pm αν εχεις καποια πληροφορια

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
kalo μας μεσημερι. απο οτι καταλαβαινεται παλι ειχαμε ξενυχτια χθες και με παρεα παλι τα βηματα μας εφεραν σε ενα απο τα πρωτα τραπεζια πιστα στο γκολντεν. ειχε πεσει σημα απο την προηγουμενη φορα καθως τα φιλαρακια μου περασαν καλα και ηθελαν επαναληπτικη ωστε να ζηωρεψουν τα πραγματα. οπερ και εγενετο. πολλα και καλα σοου απο τα κοριτσια του γκολντεν. αναφορικα να πω αντριαννα σολο ντιλντο σοου, μια με ραστα μαλλι με κωλαρα και τατου επισης σολο ντιλντο σοου, τριο ντιλντο σοου και βολτα σε ολο το μαγαζι και παιχνιδι με τον κοσμο απο την μουναρα με ραστα και τατου που προειπα μαζι με την αντριαννα και την γιουνα. καυλωσε ολο το μαγαζι :tn04: :tn04: :coolcondom: :coolcondom: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
αργοτερα δυο νεα καυλομουνακια ανεβηκαν και χορευαν παρεα στουσ σωληνες. ειχε γενικα πολυ ανεβασμενο προγραμμα απο τα κοριτσια του μαγαζιου. να μαην ξεχασω να αναφερω το σολο ντιλντο της ιννας και πολυ αργοτερα λαιβ φιστικωμα απο τεο ιννα. κοριτσια αμετρητα για καθε γουστο. τα φιλαρακια μου εκαν αρκετουσ χορους και μαλιστα ο ενας τρυπησε -το τσοκοπουσι,σοκολατα μουνι οπως η ιδια μας ελεγε την ωρα που μας τριβοταν- ναομι δλδ το μαυρο καυλιδιο του μαγαζιου. ολο το βραδυ μετα το σκισιμο απο το φιλο μου ερχοταν σε μενα μου τριβοταν και μου ελεγε συνεχεια να την παρω πριβε. δεν ενεδωσα αλλα πηρα την μιλφαρα ριτα για πριβε καθοτι γνωριζομαστε και κατα την γνωμη μου ειναι απο τα πιο καλα παιδια του μαγαζιου. σε γενικες γραμμες περασαμε αρκετα καλα και αργοτερα καποια στιγμη θα το επαναλαβουμε επλιζοντας να εχεουμε μαζι μας και κανα 2 μιλφακια που σιγοψηνουμε αργα σε σταθερη φωτια να μας ακολουθησουν καθως τουσ αρεσει η ιδεα. να πως πως πηραμε μπουκαλι στα 60 ευρω με τρια κουπονια απο 80 που ειναι η κανονικη τιμη ενω δεν ισχυει πλεον η προσφορα που ειχε πιο πριν που εστελνες μνμ τον κωδικο 2019 και επαιρνες το μπουκαλι με 50 ευρα. τωρα ξαναλεω ο κωδικος δεν ισχυει και με κουπονια παει στα 60 ευρω. χωρις κουπονια ειναι στα 80 ευρα. καλο μεσημερι καλες και επιτυχυμενες τσαρκες

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές πέρασμα χτες από κινκι έχει κάποιες αλλαγές ο χώρος μετά την ανακαίνιση αλλά ως εδώ μάπα το καρπούζι 15 γυναίκες περίπου ποιοτητα χαλιά μαύρα οι πιο πολλές συνταξιούχες από τα παλιά ζήτημα να αξιζανε δύο τρεις το μόνο καλό ότι έπεσε η είσοδος στα 10.Το χειμώνα πάλι αν ξαναπάω.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
35e στο γκολνεν εχθες με καποια τινα -τη λενε τώρα-παλια γνώριμη απο το στρινγκ

Μου ειπε δε θα αγγιξεις μουνι, ουτε αυτη πουτσο με τα χερια της, ουτε φιλιά στο στόμα .

Η πλάκα είναι πως ούτε και στο μεγάλο πριβε 70 βγαζεις το σλιπακι σου για κάτι άλλο!!!

Απλά περισότερη ώρα και κάποια φιλιά από ότι κατάλαβα..

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Πέρασμα από golden Μπουρνάζι όντος τα παιδιά είχαν δίκιο έχει ανέβει το μαγαζί αρκετές ωραιες παρουσίες για ολα τα γουστα βέβαια λείπαμε αρκετές το μόνο που δεν μπορέσαμε να καταλαβουμε είναι ποιες κάνουν το κάτι παραπανω στο μεγάλο πριβέ εγώ πήγαινα στοχευμένα αλλά έλλειπε ελπίζω να μην έχει φυγει για την μαυρουλα λέω.

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Έπειδή βλέπω τους συναγωνιστές να έχουν σιωπήσει τον τελευταίο καιρό, θα σας παραθέσω εγώ ένα ρεπορτάζ με τα τελευταία νέα, αν και ως συνήθως θα αφορά και πάλι τα δυο μαγαζιά που προτιμώ σταθερά τελευταία το Γκόλντεν (πρωτίστως) και το Άθενς (δευτερευόντως ) (λόγω κυρίως της μικρής διαφοράς που έχουν στην τιμή).
Άλλωστε, όπως διαβάζω και από αναρτήσεις άλλων συναγωνιστών κατά καιρούς, τα υπόλοιπα ιδρύματα δεν διανύουν καλή φάση, οπότε δεν μπαίνω στον κόπο να τα επισκεφθώ (δεδομένου και του μεγαλύτερου κόστους, αλλά και της υποτονικής και ελαφρώς μίζερης ατμόσφαιρας όπως διαβάζω.)

Ξεκινάω με ΓΚΟΛΝΤΕΝ που πήγα χθες.
Να επισημάνω καταρχήν ότι περιορίστικα στους απλούς χορούς οπότε μόνο γι αυτό μπορώ να μιλήσω.
Οφείλω να ομολογήσω πως έμεινα εξαιρετικά ικανοποιημένος χθες.
Ίσως επειδή και ο κόσμος ήταν λιγότερος από άλλες φορές (μάλλον έχουν αρχίσει οι διακοπές και τα τριήμερα για αρκετούς) και το ρόστερ χτες Πολύ Πλούσιο, οφείλω να ομολογήσω ότι είχα μια συναρπαστική βραδιά που μου θύμισε καλές παλιές εποχές.
Ξεκίνησα με Ντάρια (η αδυναμία μου λόγω σωματότυπου)
κα Γιούνα (γνωστή από παλιά, καλή στο χορό, και συμπαθής και ευπροσύγορη για να την κρατήσεις και λίγο στο τραπέζι σου με ένα σφινάκι).
Ευχαριστημένος και από τις 2.
Η μπάλλα χάθηκε όμως λίγο μετά. Ένα σωρό στρίπερς πέρασαν από το τραπέζι μου, ονόματα δεν θυμάμαι, αναγκαστικά απέριψα αρκετές, όμως οφείλω να ομολογήσω ότι τουλάχιστον  3 από τις 5 με τις οποίες έκανα χορούς, ήταν πραγματικά συναρπαστικές. ϊσως η περιορισμένη πελατεία, ίσως ήταν στα κέφια τους, δεν ξέρω τι περισσότερο, πάντως ήταν εξαιρετικές και από άποψη χρόνου και από άποψη ποιότητας χορού. Αποτέλεσμα να αρνηθώ το δεύτερο σετ χορών που μου πρότεινε η Ντάρια, και να μην προλάβω καν να κάνω και με μια ακόμα που είχα σταμπάρει από προηγούμενες εβδομάδες.
Πραγματικά Συναρπαστική βραδιά! ΄΄Εφυγα γύρω στις 2.30 γιατί ήδη το μίνιμουμ κεφάλαιο που υπολόγιζα να διαθέσω (50 ευρώ) είχε ξεφύγει για τα καλά (έφτασα να χαλάσω γύρω στα 90 )  και είπα να την κάνω. Πάντως δεν τα κλαίω γιατί έφυγα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Πάντα τέτοια!

Η άλλη επίσκεψη ήταν προηγούμενης εβδομάδας στο Άθενς.
Πολύ καλό ρόστερ και εκεί.
ΟΙ χοροί στα 7 ευρώ εκεί, οπότε ουσιαστικά χαλάς περίπου τα ίδια κάνοντας κάπως λιγότερα πράγματα. Υπάρχουν κάποιες που κάνουν πολύ καλούς χορούς, υπάρχουν όμως και κάποιες  που είναι ιδιαίτερα σύντομες (αυτό είναι το μόνο παράπονο).
Ατμόσφαιρα πάντως και εκεί ιδιαίτερα ευχάριστη όπως και στο προαναφερθέν, και ένα μόνο υπερ ότι αν θέλει κάποιος το ''κάτι παραπάνω" υπάρχουν τουλάχιστον 2 που το παρέχουν ( η μία εκ των οποίων μάλιστα έχω την εντύπωση ότι το κάνει οπωσδήποτε αξιόπιστα).

Εν κατακλείδι. Παραμένουν μακράν τα πιο ενδιαφέροντα μαγαζια. Τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω αλλά και όσα διαβάζω εδώ.
Αυτά, καλές τσάρκες σε όλους!

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Μια πρόσθετη πληροφόρηση για τους συναγωνιστές, επειδή τώρα τα θυμήθηκα:

Η Ντάρια θα λήψει σε άδεια (από Πέμπτη αν θυμάμαι καλά), αλλά για λίγες μόνο μέρες, μάλλον περίπου μία εβδομάδα.

Επίσης η Γιούνα, θα φύγει αρχές Ιούλη (δεν ρώτησα για πόσο θα λήψει)
Και μου είπε και κάποια ακόμα πως θα φύγει με άδεια αλλά δεν θυμάμαι τώρα ποια ήταν... γινόταν ένας ψιλοχαμός όπως προείπα και από ένα σημείο και μετά με τους απογειωτικούς χορούς που μου κάνανε 2-3 και το άγγιγμα του έρωτα με ένα πανέμορφο θεικό πιπίνι με το οποίο τιμήθηκα να μου κλείσει τη βραδιά... ξέχασα και τ' όνομα μου....

Καλές τσάρκες στους παραμένοντες στην πολη!

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Φίλε η μαυρουλα ήτανε? Θυμάσαι αν ήταν και μία Σίντι?αυτή είναι λίγο μεγαλύτερη Ρωσίδα.

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Φίλε η μαυρουλα ήτανε? Θυμάσαι αν ήταν και μία Σίντι?αυτή είναι λίγο μεγαλύτερη Ρωσίδα.

Ήταν μια μαυρούλα με το όνομα Ναόμι, μου ήρθε μάλιστα για χορό, αλλά δεν την πήρα γιατί είχα κάνει ήδη πολλούς χορούς, πάντως είχε πολύ καλό σώμα, γυμνασμένο, καλλίγραμο. 
Για Σίντι δεν ξέρω. Ήταν πολλές όμως και δεν συγκρατούσα και ονόματα απ' όλες οπότε δεν μπορώ να πω.

Ludwig13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2019
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
290
Επίσκεψη στο γκόλντεν Σάββατο βράδυ. Αρκετές κοπέλες και αρκετές καινούργιες. Απλός χορός με Οφέλια καινούργια σύμφωνα με τον DJ απίστευτο μωρό σίγουρα αξιζε. Δεν ρώτησα τι παίζει στο πριβέ αλλά θα τιμηθεί σίγουρα την επόμενη φορά. Πήρα ακόμα μια κοπέλα (δεν θυμάμαι όνομα) με φυσικές βυζάρες η οποία όμως δεν με άφηνε να τα πιάνω! :- Σίγουρα λείπουν από το μαγαζί κοπέλες με μεγάλο φυσικό στήθος.

Υ.Γ Κάτι πρέπει να γίνει με τον τυπά που πληρώνουμε τους χορούς που προσπαθεί να σου φάει τα ρέστα λέγοντας ότι δεν έχει και προσπαθεί να σε φορτώσει με καρτες χορού.  :jerking:

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Μια πρόσθετη πληροφόρηση για τους συναγωνιστές, επειδή τώρα τα θυμήθηκα:

Η Ντάρια θα λήψει σε άδεια (από Πέμπτη αν θυμάμαι καλά), αλλά για λίγες μόνο μέρες, μάλλον περίπου μία εβδομάδα.

Επίσης η Γιούνα, θα φύγει αρχές Ιούλη (δεν ρώτησα για πόσο θα λήψει)
Και μου είπε και κάποια ακόμα πως θα φύγει με άδεια αλλά δεν θυμάμαι τώρα ποια ήταν... γινόταν ένας ψιλοχαμός όπως προείπα και από ένα σημείο και μετά με τους απογειωτικούς χορούς που μου κάνανε 2-3 και το άγγιγμα του έρωτα με ένα πανέμορφο θεικό πιπίνι με το οποίο τιμήθηκα να μου κλείσει τη βραδιά... ξέχασα και τ' όνομα μου....

Καλές τσάρκες στους παραμένοντες στην πολη!

Η Γιουνα τι λέει από χορό;;

psagmeni93

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Παιδια καλησπερα.ειμαι καινουριο μελος συγγνωμη αν γραφω σε λαθος thread. Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει σε αθηνα ή θεσσαλονικη στριπτιτζαδικο που να κανει live shows με αντρες χορευτες; ειχα βρει το women's toys αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι ανοιχτο ακομα. (να διευκρινισω οτι ειμαι κοπελα στρειτ κ θελουμε με τον γκομενο μου σαν εμπειρια να παω σε κατι τετοιο.φανταζεστε μετα τι εχει ν γινει ;)
Ευχαριστω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom