You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Φίλε κανένας δεν με βάζει πελάτης είμαι όπως και τα πιο πολλά παιδιά εδώ μέσα με αυτό που έγραψες καταλάβαμε ότι δουλευεις στο μαγαζί αλλιώς δεν εξηγείται να βλέπεις ότι έχει ωραίες μαύρα χάλια οι πιο πολλές εκτός αν εσύ έχεις τόσο χαμηλά γούστα .
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Βολτα χθες βραδυ απο Caissa και Kinky...Βαρετα και στα δυο και με σοβρες ελλειψεις απο γυναικες..στο Βαbylon ωραιες παρουσιες
απο λατινικη Αμερικη...πραγμα που δεν το συναντας ευκολα.
Ενδιαφερον ειχε το Lipstick στην Πειραιως ,με 5 γυναικες..οχι τιποτα το φοβερο..το καλο ειναι οτι προσφερεται ,εκτος τα
κλασσικα,10-50-100 ευρω και εξτρα υπηρεσια στουντιο σε δωματιο εκτος μαγαζιου με 150 ευρω για μια ωρα.
150 ευρω τα θελει σε ροχαλες η μουτζες?
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 216
Φίλε κανένας δεν με βάζει πελάτης είμαι όπως και τα πιο πολλά παιδιά εδώ μέσα με αυτό που έγραψες καταλάβαμε ότι δουλευεις στο μαγαζί αλλιώς δεν εξηγείται να βλέπεις ότι έχει ωραίες μαύρα χάλια οι πιο πολλές εκτός αν εσύ έχεις τόσο χαμηλά γούστα .
Φιλε Visitarxe εχω παει και εγω και επιβεβαιωνω πληρως αυτα που λες. Εισαι και πολυ επιεικης στην κριτικη σου γιατι ειναι πολυ πεταμενα λεφτα. Ο τυπος προφανως εφτιαξε λογαριασμο για να προμοταρει αγνοησε τον
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Ευχαριστώ φίλε golemis και Χρήστο που με επιβαιβαιωνετε προσπαθώ να γράφω τα πράγματα όπως είναι. Είναι πολλές φορές που έχω γράψει καλα λόγια για το toys όταν είχε καλό υλικό.Στα στριπ οι κριτικές είναι σχετικές για τον καθένα μπορείς να πας σε ένα μαγαζί και να περάσεις σούπερ και να πάει ένας άλλος στο ίδιο και να περάσει χάλια.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.621
- Πόντοι
- 5.946
Μαύρο χάλι είναι το toys
ΝΑΙ... αλλά σχεδόν όλες γαμιούνται στο μεγάλο πριβέ...
κάτι είναι κι αυτό...
Tην Παρασκευη στο γκολντεν πολλες κοπελες ,συχνοι χοροι στη πιστα και λεσβιακό - η μικρη αλπινα με την ιννα πολυ αισθησιακές.Εχουν έρθει και καποιες καινουργιες γενικά βρίσκεις ότι θέλεις,δε βαριέσαι.
Περιέργως δεν είχε τόσο κόσμο και τσιγαρίλα και ήταν ακόμη καλύτερα.
Τις Κυριακές για να μη σπαει ο κόσμος θα βάλει και αλλα σοου απο οτι ειπε ο d.j.
Τις Κυριακές για να μη σπαει ο κόσμος θα βάλει και αλλα σοου απο οτι ειπε ο d.j.
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
Εντάξει γενικά έχει πολλές και κάποιες όμορφες αλλά έχει και πολύ κατιμα τα σόου καλά είναι σε όποιον αρέσουν εγώ δεν είμαι φαν όταν πέφτει πολύ κόσμος το μαγαζί δεν αξίζει σπάνια παίρνανε από τα τραπέζια σε γενικές γραμμές θα έλεγα μέτριο μαγαζί.
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Tην Παρασκευη στο γκολντεν πολλες κοπελες ,συχνοι χοροι στη πιστα και λεσβιακό - η μικρη αλπινα με την ιννα πολυ αισθησιακές.Εχουν έρθει και καποιες καινουργιες γενικά βρίσκεις ότι θέλεις,δε βαριέσαι.
Φίλε ξέρεις την γνωστή μου ερώτηση λολ. Καμία να κάνει αργό/κολλητό χορό πάντα στο 5 Ευρω ξέρεις-συστήνεις? Η Οφίλια είναι εκεί?
Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
πρόσφατη επίσκεψη στα κάτωθι ιδρύματα
-DOLL'S(EX-FBI)Mια από τα ίδια με ελαχιστη ανανέωση στο ρόστερ.11 ευρω είσοδος με ποτό.Τα σόου βαρετά,το ιδιο κλασικό λαιβ σεξ σοου(ο θεος να το κάνει)που η ξανθια ρουμανα βυζάρα γαμιεται απο ένα πιτσιρικα με στραπ..η μουσική πολυ χαμηλά να παίζει σε σημείο που άκουγες τις συζητήσεις των διπλανών.Επίσης οι γκόμενες πολύ πιεστικές για χορό σε σημείο αηδίας.Θα κάνω σίγουρα καιρό να ξαναπαω.
-ΒΑΒΥLON:Πήγα πιο πολύ λόγω παρέας,είναι γνωστό ότι πρόκειται για ασύμφορο μαγαζί.Καλές γκόμενες γενικά και επιλογές για όλα τα γούστα αλλά τα κεράσματα ασύμφορα γι αυτο περιορίστηκα σε 2 χορούς οι οποίοι ήταν καλοί σε διαρκεια.Επίσης αρκετά καλή μουσική.
-CAISSA:καλή φάση γενικά με ένα βαθμό ανανέωσης στο ρόστερ.επίσης στα θετικά ότι οι γκόμενες δεν πολυπρήζουν για χορό.Καθαρα ποτά και συμπαθητική μουσική.Ωστόσο με λυπη μου διαπίστωσα ότι και στους 2 χορούς που έκανα έχει μειωθεί η διάρκεια..2 λεπτά και το μεγαλύτερο διάστημα να είναι στον αέρα η γκόμενα..κορόϊδία!Σόου στην πίστα ικανοποιητικά.
Αυτά το ολίγα,καλά να περνάμε!
-DOLL'S(EX-FBI)Mια από τα ίδια με ελαχιστη ανανέωση στο ρόστερ.11 ευρω είσοδος με ποτό.Τα σόου βαρετά,το ιδιο κλασικό λαιβ σεξ σοου(ο θεος να το κάνει)που η ξανθια ρουμανα βυζάρα γαμιεται απο ένα πιτσιρικα με στραπ..η μουσική πολυ χαμηλά να παίζει σε σημείο που άκουγες τις συζητήσεις των διπλανών.Επίσης οι γκόμενες πολύ πιεστικές για χορό σε σημείο αηδίας.Θα κάνω σίγουρα καιρό να ξαναπαω.
-ΒΑΒΥLON:Πήγα πιο πολύ λόγω παρέας,είναι γνωστό ότι πρόκειται για ασύμφορο μαγαζί.Καλές γκόμενες γενικά και επιλογές για όλα τα γούστα αλλά τα κεράσματα ασύμφορα γι αυτο περιορίστηκα σε 2 χορούς οι οποίοι ήταν καλοί σε διαρκεια.Επίσης αρκετά καλή μουσική.
-CAISSA:καλή φάση γενικά με ένα βαθμό ανανέωσης στο ρόστερ.επίσης στα θετικά ότι οι γκόμενες δεν πολυπρήζουν για χορό.Καθαρα ποτά και συμπαθητική μουσική.Ωστόσο με λυπη μου διαπίστωσα ότι και στους 2 χορούς που έκανα έχει μειωθεί η διάρκεια..2 λεπτά και το μεγαλύτερο διάστημα να είναι στον αέρα η γκόμενα..κορόϊδία!Σόου στην πίστα ικανοποιητικά.
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Εχεις περασει κανενας τωρα τελευταια απο athens ακουσα οτι εκαναν ανανεωση στο ροστερ??
Nyxtovios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 901
- Πόντοι
- 81
Κανε πριβε φιλαρακι πηρες αξιζε καμια??Tην Παρασκευη στο γκολντεν πολλες κοπελες ,συχνοι χοροι στη πιστα και λεσβιακό - η μικρη αλπινα με την ιννα πολυ αισθησιακές.Εχουν έρθει και καποιες καινουργιες γενικά βρίσκεις ότι θέλεις,δε βαριέσαι.
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
πρόσφατη επίσκεψη στα κάτωθι ιδρύματα
Να ξέρεις πάντως σε κάποιους μας αρέσει να μας παρακαλάνε για χορό
Saitama-Sensei
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2019
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Περασε ενας φιλος και ειπε πως οντως εχει αλλαξει προς το καλυτερο το ροστερ... Θα περασω και εγω συντομα απο κει και θα ενημερωσω!!!Εχεις περασει κανενας τωρα τελευταια απο athens ακουσα οτι εκαναν ανανεωση στο ροστερ??
SK1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Που είναι ρε μαγκες οι εποχές που πήγαινες στο στριπτιτζαδικο και ήταν ΟΛΕΣ διμετρες ξανθιές μ....ρες ?
τοτε δεν έπαιζαν μπριζόλες γιατι δεν χρειαζόνταν !
τωρα πλάκωσε η γυφτιά από την Ρουμανία, η Ρωσία έγινε κανονικό κράτος και τα στριπτιτζάδικα έπεσαν σε αιώνια παρακμή !
οι νεότερες γενεές δεν ξέρουν τι έπαιζε γι αυτό και εντυπωσιάζονται με τις φακλάνες που παίζουν σημερα στα μαγαζιά ….
τοτε δεν έπαιζαν μπριζόλες γιατι δεν χρειαζόνταν !
τωρα πλάκωσε η γυφτιά από την Ρουμανία, η Ρωσία έγινε κανονικό κράτος και τα στριπτιτζάδικα έπεσαν σε αιώνια παρακμή !
οι νεότερες γενεές δεν ξέρουν τι έπαιζε γι αυτό και εντυπωσιάζονται με τις φακλάνες που παίζουν σημερα στα μαγαζιά ….
Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
ok τύπε καλό είναι να γινεται παιχνίδι σίγουρα από το να καθονται στον καναπέ και να καπνίζουνε προτιμότερο είναι σίγουρα.αλλά όχι και να σε πρίζουνε σε σημείο αηδίας και να περνάνε οι ίδιες 2 και 3 φορές..δηλαδη τι θα αλλάξει?το όχι σημαίνει όχι,προφανώς δεν την κάνεις κέφι την γκόμενα και δεν την παίρνειςΝα ξέρεις πάντως σε κάποιους μας αρέσει να μας παρακαλάνε για χορό
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις