Την βάζω κι εδώ μέχρι να άνέβει κανονικά...ευτυχώς που κρατάω αντίγραφο στο PC:
Golden Queens: Σταθερά υψηλό VFM
Παρασκευή βράδυ στο Golden μαζί με έμπειρο στριπολάτρη...το μαγαζί σχεδον γεμάτο...οι περισσότεροι μικρής ηλικίας...
...οι ιδιοκτήτες κρατούν σταθερή οικονομική πολιτική που είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή στην Αθήνα (και σε ολόκληρο τον κόσμο πιστεύω) μεταξύ των μαγαζιών του είδους του
...οπότε είναι λογικό να έχουν πάντα πελάτες...
Είσοδος με ποτό: 5€
Δεύτερο ποτό: 5€
Ποτό κοπέλας απλό: 5€
Χορός κοπέλας απλός: 5€
Πριβέ μονό: 30€
Πριβέ διπλό: 60€
Οι κοπέλες αρκετές και αρκετά όμορφες κατά μέσο όρο...έλειπαν 2-3 από ότι πρόσεξα, η Αναστασία με την αδελφή της και η Αντρεα που κάνει τον καλύτερο χορό στην πίστα...ελπίζω να επιστρέψουν σύντομα...ίσως να πρέπει να έχουν περισσότερες κοπέλες για τον κόσμο που έρχεται.
Έκανα 3 χορούς με τις κάτωθι:
1) Λάουρα: αεροχορός και "μη μου άπτου", καινούργια, άπειρη και λίγο φόλα...ζητούσε συνεχώς ποτό και πριβέ...αν δεν της αρκούν τα 5€ για 3 λεπτά χορό, ας πάει να δουλέψει σε άλλο στριπ >
...
2) Νταϊάνα: καλός χορός, της αρέσει και το δείχνει...
3) Μιρέλα: πολύ καλός χορός, σταθερή αξία, αν και λίγο τουπέ το έχει...
Το φιλαράκι έκανε 4 χορούς:
1) Αμαλία: καλός χορός μου είπε, αν και παλαιότερα ήταν καλύτερη
2) Τζούλια: πολύ καλός χορός μου είπε, το έχει το μωρό
3) Μιρέλα: την πήρε κι αυτός, θέλω να πιστεύω ότι δεν του έκανε καλύτερο από μένα
4) Ηλιάνα: χαμογελαστός μου γύρισε
Σχόλια δεν έκανα για την εξωτερική εμφάνιση των κοριτσιών για το λόγο ότι αυτή είναι υποκειμενική και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι υπηρεσίες και η συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του χορού...δεν θα τις πάρουμε γυναίκες, ένα καυλό χορό θέλουμε
Η Πάολα πήρε μεταγραφή για Αθενς και μας ήρθε από εκεί μια άλλη, όχι κάτι το ιδιαίτερο...ήταν όμως πολύ ευγενική σε αντίθεση με την ψωνάρα Πάολα...
...μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι κάποιες ξένες νεαρές που θεωρούν τον εαυτό τους ωραίο μας έχουν για χαζούς εμάς τους Έλληνες και έρχονται στην πατρίδα μας για να πλουτίσουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε, χωρίς να κουραστούν καθόλου
...
Έγιναν δύο καλά σόου, ένα λεσβιακό και ένα σόλο με δονητή...
Το προσωπικό αρκετό και ιδιαίτερα εξυπηρετικό (γιαυτό και το δεκάρι στη βαθμολογία). Ο DJ πολύ καλός, ξεκίνησε με ξένα και πιο αργά το γύρισε σε μπουζούκια, ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον, Μπουρνάζι γαρ
Δεν γράφω περισσότερα για να μην κουράσω τους συναγωνιστές στριπολάτρες...εύχομαι τα καλύτερα σε όλους