Ο καιρός μου έκανε το χατίρι χθες, καθώς ήταν ιδανικός για μηχανή, και έτσι προτίμησα το Athens που είναι λιγάκι μακρύτερα, (κρατώντας στην καβάτζα για τις κρύες και βροχερές μέρες του χειμώνα το πιο κοντινό golden που είναι εύκολα προσβασιμο και με ταξί έναντι πολύ χαμηλού αντιτίμου).
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Επιβεβαιώνω ότι η πρώτη μπύρα με την είσοδο ανήλθε στα 10 ευρώ.
Δεν το κατακρίνω.
Δεδομένου ότι υπάρχουν παρέες που πάνε εκεί μόνο για να πιουν μια μπύρα και να πάρουν μάτι, είναι λογικό το μαγαζί να θεσπίσει το 10ευρω ως είσοδο, γιατί αλλιώς θα έιχε χασούρα.
Άλλωστε που αλλού μπορείς με 10 ευρώ να έχεις κλαμπίστικη ατμόσφαιρα, ποτό, καλή μουσική, και αέρινες δροσερές υπάρξεις να σε περιτριγυρίζουν
ΤΟ μόνο που θα έκανα εγώ στη θέση τους είναι ότι θα έβαζα 5 ευρώ το δεύτερο ποτό και τα υπόλοιπα για τους μερακλήδες πελάτες. Αυτό μόνο κέρδος θα είναι για το μαγαζί αφου τα πολλά ποτά φέρνουν κέφι, και το κέφι χορούς.
Ευχομαι να το κανουν αν δεν το έχουν κάνει ήδη (δεν γνωρίζω αν το έχουν δοκιμάσει βάσει μιας ορθολογικής εμπορικά σκέψης σαν την δική μου, γιατί έμεινα στη μια μπύρα χθες)
Από χορούς:
Βικτώρια : Κορμί στα γούστα μου, αρκετά καλή διάρκεια χορού, πολύ καλή ποιότητα χορού για τα γούστα μου (αργές κινήσεις, διαρκείς επαφές, δεκτικότητα σε χάδια)
Νικόλ: Ζεστή ατμόσφαιρα με αγκαλίτσες, καλές επαφές, όμως... όχι αρκετή διάρκεια (σαφώς μικρότερη από την προηγούμενη φορά που είχα κάνει μαζί της πριν 2-3 εβδομάδες)
Μαγια : Αεροχωρό θα τον έλεγα, όχι αρκετή και η διάρκεια.
Ρεβέκα : Μέτρια πράγματα και αυτή και πάλι όχι καλή διάρκεια.
Μπέλα : Κάπως καλύτερη από τις τελευταίες στο ρεζουμέ διάρκειας και ποιότητας χορού, όχι όμως πραγματικά ικανοποιητική.
Τέλος μια αδυνατη μετριου αναστήματος που έκανα ως επίλογο και πάλι υστερούσε κυρίως στη διάρκεια.
Συμπέρσμα: Έχω την αίσθηση ότι έχουν μειώσει την διάρκεια των χορών και αυτό θα πρέπει να το κοιτάξουν.
Εκείνη που μου έμεινε από την βραδιά ήταν σαφώς η Βικτώρια που τη συνιστώ ανεπιφύλακτα, ενώ θα έλεγα ότι ΄΄διασώθηκε'' και η Νικόλ άντε με το ζόρι και η Μπέλα.
Καλά τα σόου και οι χοροί στην πίστα, πολλές και οι περισσότερες πολύ ωραίες οι κοπέλες.
Λίγο ξυνός μου φάνηκε ο τύπος που πληρωνόταν τους χορούς ΄στο χώρο ακριβώς απέναντι από την είσοδο (όχι πάντως ότι έκανε κάτι μεμπτό συγκεκριμένα, απλα ως γενική παρουσία)
Το υπόλοιπο προσωπικό μια χαρά.