Γκόλντεν χθες, μέτρια πράγματα.
Κάπως περιορισμένο το ρόστερ (φαίνεται τις Παράσκευες πολλοί παίκτες του Σαββάτου ξεκουράζονται)
Άνναλία σταθέρή αξία για μένα, έκανα 2 χορούς
Μετά έκανα με μια με πολύ δεμένο σώμα, που ούτε όνομα δε μου είπε, και αρχικά πήγε να με χαλάσει γιατί πάνω στην διάρκεια του χορού άρχισε να μου λέει για πριβε, καθώς μάλιστα δεν ξέρω αξιοπρεπώς αγγλικά και αυτή δεν ήξερε γρι ελληνικά, κοντέψαμε να πιάσουμε την κουβέντα εκεί αντί να κάνουμε χορό. Τελικά ευτυχώς αποδέχτηκε την άρνηση και ο δεύτερος χορός ήταν καλύτερος. Μου πρότεινε και 3ο χορό και επειδή με αγρίευε η κορμάρα της συμφώνησα αλλά με την προυπόθεση να κάνει περισσότερη ώρα (πέταξα ένα more time,ή yes but more time ,ή κάτι τέτοιο
)πάντως κατάλαβε γιατί πραγματικα ο τρίτος είχε καλύτερη διάρκεια).
Τέλος έκανα με την Γιασμίν.
Η κοπέλα έχει πολύ καλή κάτω κίνηση.
Η αλήθεια είναι ότι μου δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει πραγματικά να κάνει χορό και κυρίως θέλει να ψαρέψει κανά ποτάκι, παρόλα αυτά όμως, ήταν πραγματικά έντιμη στον χορό. Και καλή διάρκεια και πολύ καλές κινήσεις.
Δεν είπε όμως καν για δεύτερο, και επειδή δε μου το βγάζεις απ το μυαλό ότι δεν τους θέλει παραγματικά τους χορούς, δεν το ζήτησα κι εγώ.
Έλειπε η Αναστασία (που μου άρεσε πολύ την προηγούμενη φορα - ήταν τότε Σάββατο)
Πολύ ΟΚ γακαρσόνια, πορτιέρης και ο τύπος που πληρώνεις τους χορούς,ευγενικοί και ευχάριστοι,
μόνο κακό 2-3 παχουλές που γυροφέρνουν συνέχεια τα τραπέζια και κάποιες φορές 1-2 μαυρομάλλες γίνονται πιεστικές και ενοχλητικές.
Όχι άσχημα, αλλά τα Σάββατα είναι πολύ καλύτερα νομίζω.
5 ευρώ χορος, 5 ευρώ μπυρα (είχα πρόσκληση)