Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ronnie J

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
183
Πόντοι
0
Δυσαρεστημένες με τις λατίνες. "Αυτές τα κάνουν όλα" , "συμπεριφέρονται άσχημα". Δεν ξέρω αν τρώγανε μπουλινγκ απο τις λατίνες ή απλα δεν "τρώνε καλά" οικονομικά πλέον απο τους Έλληνες
και σάλπαραν για άλλες πολιτείες. Και οι δύο έχουν βάση την Ιταλία , Μιλάνο , Τορίνο και καλά.. Πάντως πρέπει να έκαναν κάποια χρόνια εδώ, tour, στουντιοκόριτσα.
Ήταν "τίμιες" όμως και ωραίες γυναίκες. Imho, απο όπου και αν είναι κάποια αν συμπεριφέρεται μαλακισμένα πρέπει να τρώει άκυρο. Είτε έξω, είτε στο πληρωμένο...
Σε κάθε περίπτωση, καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι καθαρά οικονομικό. Αν υπάρχουν φράγκα, υπάρχει και 1ης ποιότητας προϊόν. Αν δεν υπάρχουν το προϊόν θα είναι χαμηλότερης ποιότητας. Κακά τα ψέματα, οι λατίνες είναι πολύ κατώτερες από Ρωσίδες και Ουκρανές, αλλά και πολύ φθηνότερες.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
18.590
Πόντοι
3.246
Δυσαρεστημένες με τις λατίνες. "Αυτές τα κάνουν όλα" , "συμπεριφέρονται άσχημα". Δεν ξέρω αν τρώγανε μπουλινγκ απο τις λατίνες ή απλα δεν "τρώνε καλά" οικονομικά πλέον απο τους Έλληνες
και σάλπαραν για άλλες πολιτείες. Και οι δύο έχουν βάση την Ιταλία , Μιλάνο , Τορίνο και καλά.. Πάντως πρέπει να έκαναν κάποια χρόνια εδώ, tour, στουντιοκόριτσα.
Ήταν "τίμιες" όμως και ωραίες γυναίκες. Imho, απο όπου και αν είναι κάποια αν συμπεριφέρεται μαλακισμένα πρέπει να τρώει άκυρο. Είτε έξω, είτε στο πληρωμένο...
Σε ενα μαγαζι το οποιο καποια γαμιεται με 80-100 ακομη και πατσαβουρα να ναι θα χει πελατεια και κοσμος θα προτιμησει αυτη αντι για καποια που θα σε αρμεξει στα ποτα και στο τελος δεν θα κανει τιποτα απλα θα σε χει πελατακι να σε κοροιδευει

Ας γαμιοντουσαν και αυτες εστω και με διπλασια λεφτα να χαν πελατεια αλλα θελουν να της χρυσωσεις πρωτα και αν σου κατσουν , ειναι ανωτερες οι σλαβες οκ το ξερω αλλα νταξει δε θα κατσει ο αλλος να καιει χρηματα για το τιποτα , κοροιδα ψαχνουν, καλυτερα να φευγουν αμα ειναι ετσι

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
10
Like
1.104
Πόντοι
371
Τρώνε τρελό μπούλινγκ απο τις Λατίνες οι Σλάβες. Μου τα έλεγε μια Ουκρανή στο Elite, για το μπούλινγκ που της κάνανε στις Μούσσες, όταν δούλευε παλιότερα, οι Κολομβιανές. Καλώς κράζουν όλοι οι συναγωνιστές τις Λατίνες(κι εγώ πρώτος πρώτος) αλλά νομίζω ότι το γενικεύουμε πολύ το πράγμα. Το πρόβλημα είναι κυρίως οι Κολομβιανές και οι Βενεζουελάνες. Σε κάθε μαγαζί κάνουν κλίκες μεταξύ τους και δεν σέβονται τίποτα. Ούτε για μπουρδέλα του 20άρικου δεν κάνουν κανονικά. Οι Βραζιλιάνες όμως π.χ. νομίζω οτι είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο συμπεριφοράς και υπηρεσιών. Δεν είναι τυχαίο νομίζω οτι σαν έσκορτ υπάρχουν άφθονες Βραζιλιάνες, ενώ οι άλλες διοχετεύονται μόνο σε στριπ, στούντιο,μπουρδέλα,μασάζ.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
70
Πόντοι
0
Τρώνε τρελό μπούλινγκ απο τις Λατίνες οι Σλάβες. Μου τα έλεγε μια Ουκρανή στο Elite, για το μπούλινγκ που της κάνανε στις Μούσσες, όταν δούλευε παλιότερα, οι Κολομβιανές. Καλώς κράζουν όλοι οι συναγωνιστές τις Λατίνες(κι εγώ πρώτος πρώτος) αλλά νομίζω ότι το γενικεύουμε πολύ το πράγμα. Το πρόβλημα είναι κυρίως οι Κολομβιανές και οι Βενεζουελάνες. Σε κάθε μαγαζί κάνουν κλίκες μεταξύ τους και δεν σέβονται τίποτα. Ούτε για μπουρδέλα του 20άρικου δεν κάνουν κανονικά. Οι Βραζιλιάνες όμως π.χ. νομίζω οτι είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο συμπεριφοράς και υπηρεσιών. Δεν είναι τυχαίο νομίζω οτι σαν έσκορτ υπάρχουν άφθονες Βραζιλιάνες, ενώ οι άλλες διοχετεύονται μόνο σε στριπ, στούντιο,μπουρδέλα,μασάζ.
Πιο ωραιες οι εκ Caracas αλλα πολυ μεγαλυτερο το ποσοστο απο μαλακισμενα αρπακτικα. Κολομβιανες θα βρεθει κ καμια πιο οκ. Συνήθως όχι οι σοκολατί.
Ανατολικές εξαρτάται απο εσένα. Αν δει οτι βρηκε πατημα θα δαγκωσει μεχρι μεδουλι. Θελουν προσοχη..

Dr_dio

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2024
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
0
Χωρίς να θέλω να το παίξω γνώστης, από την γενική κατάσταση αντιλαμβάνομαι ότι οι τοπ γκόμενες εξ ανατολών, έχουν μεγάλη ζήτηση προς Αραβία μεριά και παίρνουν δυνατό μπακίρι. Η αγορά της Ελλαδάρας μας έχει πέσει λόγω μείωσης και των χρημάτων που έχουμε στην τσέπη μας, οπότε έπεσε και η ποιότητα των κοριτσιών στα μαγαζιά. Και πάλι αδερφέ αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και αντίληψη. Πιθανόν να κάνω και λάθος και με όλο το σεβασμό απέναντι σε σένα και όποιον άλλο συναγωνιστή διαβάσει. :hi:
Σωστή προσέγγιση φίλε, συμφωνώ

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
207
Like
5.144
Πόντοι
16.055
Ο μαλάκας ο Ελληνας αφησε να καουν οι Ελληνιδες μας , εκαψε και τις ανατολικές ( φεύγουν και μου το εχπυν κανει παραπονο 2 ουκρανες σωστές) , για να τον ξευτιλιζουν ΚΑΙ οι μαιμουδες απο τα φολοδεντρα. Καλη μας διασκεδαση...
Κάνουν παράπονα και οι Ουκρανές όταν:
1) Οι περισσότερες είναι μέτριες εμφανισιακά
2) Δεν σηκώνονται με τίποτα από τους καναπέδες και δεν ξεκολλάνε απο την οθόνη του κινητού τους
3) Πρέπει με το που τις δεις να ακουμπήσεις 200 ευρώ
Ας τα πούνε στους Σεργκει/Ιβαν αυτά αλλά εκεί θα πέσει φάπα...

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
18.590
Πόντοι
3.246
2) Δεν σηκώνονται με τίποτα από τους καναπέδες και δεν ξεκολλάνε απο την οθόνη του κινητού τους
Αυτο ακριβως

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
70
Πόντοι
0
Προφανως πολυ διαφορετικες εμπειριες , εγω εχω πολυ διαφορετικες και καλες γενικα. Να πληρωσεις για μετριοτητα ειναι γελοιότητα αν όχι παραλογισμος.
Παντως μια αντρικια συμπεριφορα, (περισσοτερο), και ενα καλο γαμησι (ισως)το εκτιμούν. Ισως γι αυτο ο Ιβαν γαμαει κ δερνει.
Δεν βαριεσαι ομως , ας πανε να τους σπασουν την σπονδυλικη στις μεν και να φανε μπανανες και σφαιρες οι δε. Υπαρχουν και αλλες επιλογες..

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.885
Πόντοι
206
Χωρίς να θέλω να το παίξω γνώστης, από την γενική κατάσταση αντιλαμβάνομαι ότι οι τοπ γκόμενες εξ ανατολών, έχουν μεγάλη ζήτηση προς Αραβία μεριά και παίρνουν δυνατό μπακίρι. Η αγορά της Ελλαδάρας μας έχει πέσει λόγω μείωσης και των χρημάτων που έχουμε στην τσέπη μας, οπότε έπεσε και η ποιότητα των κοριτσιών στα μαγαζιά. Και πάλι αδερφέ αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και αντίληψη. Πιθανόν να κάνω και λάθος και με όλο το σεβασμό απέναντι σε σένα και όποιον άλλο συναγωνιστή διαβάσει. :hi:
Φίλε, πάντως στην Αραβία πηγαίνουν σε πολύωρα πάρτυ με ανώμαλους σαδιστές που τις βάζουν να τρώνε σκ...τά, τις δέρνουνε αλύπητα και ποιός ξέρει τι άλλα βασανιστήρια τους κάνουνε. Εδώ αν πετύχει κανέναν καλό Έλληνα θα πάρει ποσοστά είτε από 100 είτε από 300 ευρώ, μέσα στο ασφαλέστατο περιβάλλον του στριπτιζάδικου και θα περάσει ωραία και πολιτισμένα με τα ποτά της και την κουβέντα της. Εσένα αν σου δίνανε 5000 ευρώ το μήνα για να πας στην πρώτη γραμμή στην Ουκρανία, θα πήγαινες; Καμιά φορά τα λιγότερα λεφτά είναι και πιο καλά, πίστεψε με.

natura

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
10
Like
542
Πόντοι
290
Φίλε, πάντως στην Αραβία πηγαίνουν σε πολύωρα πάρτυ με ανώμαλους σαδιστές που τις βάζουν να τρώνε σκ...τά, τις δέρνουνε αλύπητα και ποιός ξέρει τι άλλα βασανιστήρια τους κάνουνε. Εδώ αν πετύχει κανέναν καλό Έλληνα θα πάρει ποσοστά είτε από 100 είτε από 300 ευρώ, μέσα στο ασφαλέστατο περιβάλλον του στριπτιζάδικου και θα περάσει ωραία και πολιτισμένα με τα ποτά της και την κουβέντα της. Εσένα αν σου δίνανε 5000 ευρώ το μήνα για να πας στην πρώτη γραμμή στην Ουκρανία, θα πήγαινες; Καμιά φορά τα λιγότερα λεφτά είναι και πιο καλά, πίστεψε με.

Σωστά

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.885
Πόντοι
206
Δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον top Σλάβες και μέτριες Σλάβες. Υπάρχουν top Σλάβες και άσχημες Λατίνες. Επιλογές για πατρίκιους και επιλογές για πληβείους. Τα στριπ προσαρμόζονται οικονομικά στην καταστροφή της μεσαίας τάξης και τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε φτωχούς και πλούσιους, προσφέροντας μοντέλα για ευκατάστατους και μαυριδερές Λατίνες για φτωχούς και αυτό το κάνουν για να επιβιώσουν. Το στριπ χαμηλά στην Συγγρού είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της περίπτωσης. Δες τις γυναίκες που είχε το καλοκαίρι του 2022 και δες τώρα τι γίνεται. Μόνο στα βόρεια προάστια διαφοροποιείται αυτή η εικόνα με πολλές μέτριες Ουκρανές, ενώ στην παραλιακή, στην Αθηνών και στα Δυτικά προάστια η κατάσταση είναι Κινεζοποιημένη πλήρως όπως η οικονομία, δηλαδή πλούσιοι και φτωχοί. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Κοίτα εδώ. Βλέπεις όλες οι Ρωσίδες και οι Ουκρανές να είναι μέτριες; Χρειάζεται φιάλη και κουβέντα πολύ απλά.
1743981798549.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

νοστος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2022
Κριτικές
12
Like
565
Πόντοι
291
Δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον top Σλάβες και μέτριες Σλάβες. Υπάρχουν top Σλάβες και άσχημες Λατίνες. Επιλογές για πατρίκιους και επιλογές για πληβείους. Τα στριπ προσαρμόζονται οικονομικά στην καταστροφή της μεσαίας τάξης και τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε φτωχούς και πλούσιους, προσφέροντας μοντέλα για ευκατάστατους και μαυριδερές Λατίνες για φτωχούς και αυτό το κάνουν για να επιβιώσουν. Το στριπ χαμηλά στην Συγγρού είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της περίπτωσης. Δες τις γυναίκες που είχε το καλοκαίρι του 2022 και δες τώρα τι γίνεται. Μόνο στα βόρεια προάστια διαφοροποιείται αυτή η εικόνα με πολλές μέτριες Ουκρανές, ενώ στην παραλιακή, στην Αθηνών και στα Δυτικά προάστια η κατάσταση είναι Κινεζοποιημένη πλήρως όπως η οικονομία, δηλαδή πλούσιοι και φτωχοί. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Κοίτα εδώ. Βλέπεις όλες οι Ρωσίδες και οι Ουκρανές να είναι μέτριες; Χρειάζεται φιάλη και κουβέντα πολύ απλά.
1743981798549.jpeg

Αυτή είναι φωτογραφία του 2022;

Ronnie J

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
183
Πόντοι
0
Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου. Δεν μπορούμε όμως να ξέρουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η κάθε κοπέλα για ένα παχυλό μεροκάματο. Ούτως ή άλλως η δουλειά που κάνουν θέλει γερό στομάχι και γι' αυτό άλλωστε τις σέβομαι. Επίσης επειδή ακριβώς κάνουν την συγκεκριμένη δουλειά ξέρουν και με τι έχουν να κάνουν και μέχρι που θα φτάσουν. Ακόμα και στο ελεγχόμενο και πιο συντηρητικό, σε σχέση με τα πάρτι που ανέφερες, στριπτιτζάδικο πόσες φορές σου είπε κοπέλα ότι κάνει μόνο χορό?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.885
Πόντοι
206
Αυτή είναι φωτογραφία του 2022;
Ερώτηση, χωρίς νόημα. Αν κάνεις καμιά γύρα από καιρό σε καιρό, θα δεις ότι πάντα υπάρχουν τέτοια. Μόνο που το ποσό για μπουκάλι κτλ είναι τσουχτερό για πολλές τσέπες, ώστε να ασχολείται κάποιος κάθε μήνα. Άλλοι μπορεί να είναι πολύ φραγκάτοι και να τα σκάνε συνέχεια.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
386
Πόντοι
21
Που θα βρουμε κανένα 9αρι σλαβικό μικρή σε ηλικία τύπου Αλέξα(Γκόλντεν) αυτόν τον καιρό?
Ψάχνω προς το παρόν 'χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom