Μετά το φιασκο του Καισα την περασμένη εβδομάδα, είχα ανάγκη για μια σίγουρη επιλογή .
Επέλεξα λοιπόν χθες βράδυ τη σίγουρη δύναμη που ακούει στο όνομα Μούσες.
Είναι που δυο τρεις κοπελιές από κει μέσα τις νιώθω πλεον σχεδόν σα φιλαράκια μου και οι χοροί τους είναι άψογοι και σε διάρκεια και σε ποιότητα, είναι και οι καλές τιμές, (δεν είναι εποχές να πληρώνεις τους χορούς 10 οπότε εκτιμώ πως είναι πολύ πιο έξυπνο να ενισχύουμε μαγαζιά που έχουν το χορό 5 και τις κοπελιές που δουλευουν σε αυτά, τουλάχιστον όσες το αξίζουν ) 'ετσι πηγα στο εν λόγω μαγαζί, και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Κόσμος αρκετός, νέες αφίξεις, 5 Ρωσίδες όπως με πληροφωρησαν, με τη μια έκανα και χορό δε θυμαμαι όνομα όμως. Και κάποιες από τις παλιές έλειπαν (να πηγαν άραγε στο λίμπιντο;) Οι δικές μου παντως ήταν εκεί και τις τίμησα με διπλούς χορούς (πάντα ξεκινάμε με έναν, αλλά εφόσον είναι ικανοποιητικός σε ιδαρκεια και ποιοτητα, δικαιωματικά αξίζει να ΄κανεις και έναν δευτερο) 2 μπυρονια και 5 διπλοι χοροί οι 4 με το παλιο δυναικό του μαγαζιού και ο ένας διπλο με την καινουρια που προανέφερα. Από τις συμπάθεις μου αδίκησα μόνο τη Σύλβια.... συμπαθέστατο παιδί αλλά χτες ήταν μεγάλος ο συναγωνισμός.... Για έναν φίλο που είδα κάπου να ρώταει, ναι αν μιλάς για τη Σύλβια του Μουσες έχει επιστρέψει από την άδεια που είχε παρει καπου κοντα στο Δεκεμβρη αν θυμάμαι. Μάλιστα έχει κανει κάτι με το στηθος της που στους περισσότερους σας θα αρέσει προσωπικά την προτιμούσα βέβαια στο φυσικό της όπως την ήξερα... αλλά γενικά θεωρώ ότι στην πλειοψηφία θα αρέσει περισσότερο τώρα.
Και μια ερώτηση, ξέρει κανείς τι παίζει με ένα ριτόρνο που είναι στη Μιχαλακοπούλου ακρ΄βώς μετα το FBI; Έχει πάει κανείς; Ξέρει τιμές;;