Στην ευρύτερη περιοχή παίζει κ ο χώρος του πρώην Baby O.
Αυτό δεν έγινε σκυλάδικο;
Στην ευρύτερη περιοχή παίζει κ ο χώρος του πρώην Baby O.
Αυτό δεν έγινε σκυλάδικο;
Με αφορμη την τελευταια κριτικη για αυτο το μαγαζι(Athens Queens) να πω και εγω πως οταν ειχα πάει την τελευταια φορα ηταν καθημερινη και δεν ειχε κάποιο σοου της προκοπης βασικα δεν ειχε καν εισοδο η Μπιζου μαλλον παιζει Σαββατα και πάει απο τα τραπεζια και βαζει εναν δονητη στο μουνάκι της εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλη και στο χορο και παιζει να σου ξηγηθει και φραπεδάκι απο μεσα απο το παντελονακι την εχει παρει κανεις μυστης χορο να μας πει??? εχω καιρο να παω Σαββατο στο μαγαζι το αρνητικο ειναι οτι μαζευει πολυ κοσμο ρε παιδι μου αλλιως ειναι καθημερινες που ειναι πιο χαλαρα αλλα δεν εχω πετυχει την Μπιζου καθημερινες ....
Παντως παιδια δεν το συζηταμε 5 ευρω ο χορος και 10 το ποτο μια χαρα ειναι .... θα παρεις ενα ποτάκι και 4 χορους πες 30 ευρω αντε βαλε ενα ποτο ακομα για σενα παει στα 40 αυτο σε άλλα μαγαζια θα ηταν δυο ποτά 11 + 11 = 22 + 4 * 11 44 ευρω οι χοροι = 66 ευρώ... 26 ευρω παραπάνω ε δεν αξιζει σε καιρο κρισης ... στο ρασπουτιν εχει 11 ο χορος και 11 το ποτο το ειχαν 10 και το αυξησαν
Με αυτα τα 26 ευρω μπορεις να πας να ριξεις ενα γαμησάκι στη φυλης και να παρεις και σουβλάκια μετα ή να πάρεις ξερω γω αλλους 4 χορους στο Αθενς + σουβλάκια μετα!!! ή να περάσεις απο την βυζομάνα στεφανια και την παρέα της στο 3ης σεπτ 99 και να πάρεις φραπεδάκι με καλαμάκι στα 25!!! ή να τα βαλεις στη τσεπη σου και να τα χαλασεις καπου αλλου.
Οι ενναλακτικές σου με "σκότωσαν" αχαχαχαχα, σωστόοος!
Τυφλα να χει ο Βαρουφάκης τυπε
λοιπον περασμα απο αθενς χτεσ με τον αυτοαποκαλουμενο προεδρο της νυχτας.αρκετα καλο με καινουργιες παρουσιες.καποιες οθτε αγγλικα δεν ξερανε αλλα το επιπεδο πολυ καλο βεβαια εχει και καποιες συνταξιουχες μια ελληνιδα μιλφ αγενεστατη λιγο αλογα ταντισμενη γιατι δεν την επαιρνε κανεις.και η αγενεια μερικων κοριτσιων πρεπει να αναφερθει λοιπον η μπιζου το μπαζο που αποκαλειτε και πορνοσταρ τρομαρα τησ 1 30 με τα χερια στην αναταση αγενεστατη επειδη αρνηθηκαμε χορο πολυ ευγενικα μας εβρισε εγο πηρα μια εμμα πολυ ομορφη καινουργια απο ρουμανια πολυ καλη ευγενικη αυτα απο αθενς.
Caissa χθες οι : Άννα, Άνέτ,Εβελίνα,Νικόλ, Ρωξάνη,Βαλέρια,Ταμίλα, Ναταλι..
όλες καινούριες στο χώρο ή μεταγραφές από αλλού??
Κάτι ερωτήσεις που κάνεις κι εσύ... Αν πατήσει το πόδι της στη χώρα στριπτιζού απευθείας απ' το εξωτερικό και όχι από καμιά επαρχία εδώ, πρέπει να ανάψουμε λαμπάδα...
Για την ελληνιδα μιλφ αγενεστατη μηπως εννοεις την κριτικια την εμανουελα την κοκκινομαλλα? και σε μενα τις ιδιες μαλακιες έκανε. Λες και ειμαστε υποχρεωμενοι να παιρνουμε χορους και να τους τα ακουμπαμε οπως ειπα σε μια τις προαλλες σε ενα κωλομπαρο καλα και τα σαλιαρισματα αλλα εμεις οι άντρες θελουμε και να γαμάμε. Κυνικο ε? μαλλον ειναι εκτος τοπου και χρονου ορισμένες ή εχουνε βρει τοσα πολλα κοροιδια και μολις τυχαινει κάποιος νορμαλ τους φαινεται παραξενο τι να πω
περιμενουνε τον πριγκηπα και αυτες που θα παρκάρει το ασπρο αλογο εξω απο το στριπτιτζαδικο και θα μπει μεσα να τις κλέψει?
kalo μεσημερι σε ολουσ. και γω χθες στο αθενς παρεα με ενα φιλαρακι πρωτο τραπεζι πιστα. το μπιζουδακι και σε μας χθες εκανε την ιδια μαλακια αλλα εχει ο καιρος γυρισματα και θα πεσει πολυ ακυρο στο εξης. η κοκκινομαλλα κριτικια δεν πλησιασε καθως ηξερε οτι θα πεσει ακυρο. παντως οντως μερικες εκει μεσα αν δεν πας για χωρο ξινιζουν ασμημα. τες πα. καλα τα σοου στο μαγαζι με μπιζου πρωτα, μετα ιννα και τελος γαμησακι τεο-ιννα.απο χωρο πηρα μιρελλα αλλα δεν με τρελανε και την βαλερια το γνωστο πορνιδιο (σαρα,ροζα) απο αλυσιδα θησεως 365 που με εψηνε παλι να την γαμευσω αλλα σιγα μην τησ εκανα την χαρη. για οσους δεν εχουν παει αξιζει να πατε. για χωρο θα προτεινα την ξανθια μουναρα τουμπανιαρα ευα αν θυμαμαι καλα. ελληνιδα ειναι και ειναι τ πιο καυλομουνο μεσα εκει. εχει καλα τεμαχια γενικως και για οσους εχουν βαλαντια πολλες στο πριβε των 80ευραιων γαμιουνται. προχειρα μ ερχονται στο μυαλο μπιζου,βαλερια.κρυσταλ(πιπα κωλο οπως μου εχει πει μια φορα), μια σκινυ μελαχρινη ρουμανα που μ διαφευγει τ ονομα της( ανκα ισως;;), η ευα η ξανθια που προειπα , η κριτικοπουλα επισης. αυτες προχειρα προχειρα θυμαμαι. παντως αν παρετε για χωρο καποια η απλα μιληστε στο τραπεζι αν ρωτηστε θα σας τ πουν οι ιδιες για το τι προσφερουν. καλα να περνατε καλες τσαρκες
Καλα η κρητικια ειναι περιπτωση μονο που δεν με εδειρε που δεν πηρα χορο μαζι της