You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ghost7
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2014
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
kalo μεσημερι. ιεροφαντων 9 γκαζι, λεωφορος 318 περιστερι, κηφισσου 30, πειραιως 193,
θησεως 365 καλλιθεα.
θησεως 365 καλλιθεα.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
με τι ονομα?kalo μεσημερι. ιεροφαντων 9 γκαζι, λεωφορος 318 περιστερι, κηφισσου 30, πειραιως 193,
θησεως 365 καλλιθεα.
ghost7
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2014
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
η βαλερια με τι ονομα ειναι σ αυτα τα στουντιο που εβαλες?
ροζα
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Η αστυνομία έκανε έφοδο στο Athens queens στο χαιδαρι εχθές και δεν άφηνε κανένα να βγει εξω .
Επισκέπτης
συμβαινουν αυταΗ αστυνομία έκανε έφοδο στο Athens queens στο χαιδαρι εχθές και δεν άφηνε κανένα να βγει εξω .
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
μη μου λετε τετοια και ηθελα να ανεβω σημερα χερει κανεις τι εγινε το κλεισανε?λετε να της εχουν μαζεψει της πιο πολλες?
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Δε ξερω τι εγινε , εγώ εξω ήμουν κ πηγα να μπω και με σταμάτησαν οι τσευ . Ευτυχώς δεν μου έκαναν εξακρίβωση γιατι έχω κατι εκκρεμότητες :-)
Ειχαν κλείσει κ το δρόμο με ασφαλιτικά ΙΧ
Γυρω στις 3πμ
Ειχαν κλείσει κ το δρόμο με ασφαλιτικά ΙΧ
Γυρω στις 3πμ
Επισκέπτης
Τελεια! Κλειδωμένος σε στριπ με μουνια!τι αλλο να ζητήσω!
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
οχι παιδια δεν λεω την κρητικια την συνταξιουχα αυτη και να με πληρωνε δεν θα την επαιρνα
Μηπως υπερβαλεις λιγο ; Οχι και πολυ λιγο. Ποσο ειναι η γκομενα ; Να ειναι 35 ; Σκαρτα. Εκτος κι αν εισαι εφηβος και οσες εχουν πατησει τα 25 τις βλεπεις για θειτσες. Σιγουρα η κρητικια δεν ειναι η καλυτερη γκομενα εκει μεσα, αλλα μιλαμε για στριπτιτζαδικο ! Μην ξεχνας οτι η καλυτερη εκει , μαλλον η Εβιτα, ειναι πανω απο 1,85 χωρις τακουνια !
Η κρητικια ειναι 1,65 με 1,70 και εχει βυζαρες και κωλαρα. Το οτι εχει καλυτερες εκει μεσα, δεν λεει κατι. Και σε επιδειξεις εσωρουχων , πιθανον ολες να ειναι καλυτερες απο αυτες που γαμαμε με 50-100-200 ευρωπουλα. Αλλα συνεχιζουμε και τα σκαμε για να τις γαμαμε.
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
κοιταξε γουστα ειναι αυτα και ο καθενας εχει τα δικα του ειναι καποιες που και να με πληρωναν δεν πηγαινα πιστευω οτι η κρητηκια δεν κανει για στριπ ειναι πιο πολυ για κωλομπαρο οπως και καποιες αλλες εκει μεσα.η εβιτα ειναι γαμω τα κοριτσια και ειμαστε και φιλοι και πολυ ομορφη.
visitarxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2015
- Like
- 402
- Πόντοι
- 21
παιδια στο καισα αλλαξανε της τιμες χοροι 10 απο 5 απλα ενημερωνω τα κουπονακια μας ειπαν δεν ισχυουν και το ποτο απο 5 πηγε 10 καλη τους τυχη εχει και αλλου πορτοκαλιες και μην παραμυθιαζεστε επειδη ειστε συγγρου.
steppenwolf47
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 457
- Πόντοι
- 21
παιδια στο καισα αλλαξανε της τιμες χοροι 10 απο 5 απλα ενημερωνω τα κουπονακια μας ειπαν δεν ισχυουν και το ποτο απο 5 πηγε 10 καλη τους τυχη εχει και αλλου πορτοκαλιες και μην παραμυθιαζεστε επειδη ειστε συγγρου.
Θα επιβεβαιώσω και εγώ τον φίλο. Πέρασα χθες από κει και με εκπληξη μου είδα είσοδο 15 και χορό 10 . Λάθος κίνηση για τέτοιες δύσκολες εποχές.... Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές που με 5 κάνουν και καλύτερο χορό και άμα λάχει πίνεις και δεύτερη μπυριτσα με ταλιράκι.
mastokratoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Μαγκες αυτή η πανυψηλη η Βαλερια η Ουκρανη η καστανη από το Καισσα εξαφανιστηκε από εκει. Ξερει καποιος που εχει παει? Επισης ξερει καποιος πληροφοριες για την Αμαντα την Ουκρανη την ξανθια από το FBI (και πρωην Erotica)? Κανει καλο χορο? Ευχαριστω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις